2021. június 02. 14:37 - Ragnafan1992

High Score Girl 1999. Extra Levels.

Level 1.

1999. Március 7. Japán, egy ismeretlen étterem előtt. Délután 2 óra.

Nos, Daniel és Hidaka összejövetele nem úgy történt, ahogyan az el lett mesélve. Hidaka ugyanis még szorongott a múltja miatt. Viszont, soha nem hitte volna, hogy segítséget és megnyugvást kap egy olyan embertől, akivel eddig nem osztotta meg magánéletét.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. május 02. 16:55 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 37. Fejezet: Ellentétes nézőpontok! (Évadzáró)

Hatalmasat ugrunk az időben. Két hét telt el Mirio felépülésétől. Az akadémiai napok a szokott mederben teltek. De közben a külvilág eseményei eléggé azt sejtetik, hogy a jelenlegi középpárti kormány kezd összeomolni. Ennek fő oka nem az egészségügy vagy az oktatás, hanem a kormány tettei a hősök ellen, ami valós vagy valósnak vélt atrocitásokból alakult ki.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 30. 16:04 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 36. Fejezet: Búcsú, talán (nem) örökre!

A hajókikötése után a társaság megreggelizett és aludt pár órát. Azelőtt Kumiko arra kérte Ragnát, hogy vigyázzon Peterre a bevetés miatt. Lefekvés előtt Toru, Oijiro és Mineta összecsomagolt. Változatlanul azon az állásponton voltak, hogy itthagyják az ügynökséget. Egyiküknek se volt kedve visszajönni az elmúlt egy hét atrocitásai után.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 25. 14:57 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 35. Fejezet: Mentőakció! A hátteres csapat!

A vacsoránál a délutáni atrocitás miatti utóhullám teljes mértékben kiütközött. Toru, Oijiro, Kokoro egyáltalán nem nézett se Kumiko, se Akira szemébe. Ai és Mineta külön étkeztek, mondván, hogy a szőlőpofát megfigyelik. Elfogadták, noha erre semmi szükség nem volt, mert eddig Recovery Girl nem vallott kudarcot, ha gyógyításról van szó.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 24. 15:59 - Ragnafan1992

BnHa Star Knight Deku 34. Fejezet: A múlt és a jelen sérelmei! Zet igazi oldala.

Másnap délig minden a megszokott gödörben ment. Toru és Oijiro alig tudta nyitva tartani a szemét, lévén jó, ha egy órát aludtak, azt is sunyiban, lévén Kumiko hozzátette azt is a büntetésben, hogy nem aludhatnak, de Kokoro felügyelete mellett megtehették. Ezzel ellentétben Zet semmiféle büntetést nem kapott. Mondhatnánk erre a napra, hogy olyan lenne, mint a többi, de a délutáni harci gyakorlaton Mineta szó szerint olyat tett, amivel rendre kizökkentette a dolgok medrét.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 18. 15:44 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 33. Fejezet: Koponya Vadászat. 6.ik felvonás: Lázadás, keserédes befejezéssel.

Visszatekerve az este tájékára, Oijiro és Toru nem voltak megelégedve azzal, hogy ők kimaradnak a vadászatból. Ezt kettesben tárgyalták meg az emeleten.
- Ez igazán frusztráló. A legfontosabb feladatból maradunk ki. -morogta Oijiro.
- Ahogy mondod. Akira meg hiába jön azzal a kártyával, hogy „nem akar megvédeni minket.” már bizonyítottuk, hogy a nyomozás során lebuktattuk azt a drogdílert egy tényt. Nem kell ránk vigyázni.
- Akkor most mit csinálunk? Kiszökünk és a saját szakállunkra dolgozunk?
- Még szép. -reagált rá Toru. -Teljesen hibás következtetést vontak le szerintem azzal, hogy Jürgent egyből levették a gyanúsítottak listájáról.
- Arról nem is beszélve, hogy Zet úton-útfélen megszeg minden parancsot büntetlenül, akkor mi sem teszünk másképp.
- A terv a következő…
- Miről suttogtok ti ketten? -kérdezte Kokoro, aki nemrég érkezett haza és tervezett a szobájába menni, ám látva a kettőst, átkarolta őket és suttogott a fülükbe. -Nem szökni készültek?
- Nem, dehogyis. -válaszoltak mindketten.
- Helyes. Nincs kedvem az öcsém után kettőtöket is hajkurászni a kéróban.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 17. 15:45 - Ragnafan1992

BnHa Star Knight Deku. 32. Fejezet: Koponya vadászat. 5.-ik felvonás: Bevetés!

A csillagvizsgáló épülete a kivételes asztrológiai eseményeknél mindig tele szokott lenni. Ám, mivel ezen az éjszakán az esőn kívül semmi mást nem jósoltak, üresen állt. Vagyis, egyetlen férfi támaszkodott a motorjának és úgy nézett az égre. Tetőtől talpig be volt páncélozva és koponya alakú sisakja vörös fénnyel világított az éjszakába. 11:59 volt a közeli digitális kijelző számlapjain. Amikor éjfélre váltott és a távoli harangok megkondultak, Jinpachi megérkezett. A kettejük közötti harc most fog megkezdődni. Arról viszont nem tudott egyikük sem, hogy a távolból figyelik őket.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 11. 09:10 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 31. Fejezet: Koponya vadászat! Negyedik felvonás: Hadüzenet, régi (új.) csapattársak és igazság.

Noha a társaság három gyanúsítottból kettőt letartóztatott, nem volt felhőtlen a hangulatuk. Mialatt a kocsiban a Grace Fields Housenál megálltak Peterért, három lehetőséget tartottak számon. Az első, hogy Jürgen éjszakánként vadászik a hősökre Skull Man álnév alatt, vagy Inori volt az, az utolsó pedig, hogy vakvágányra tévedtek. Ám, vacsora előtt újabb bonyodalmak léptek közbe.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. április 10. 08:57 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 30. Fejezet: Koponya vadászat. Harmadik felvonás: Hazugságok hálójában.

A következő kikérdezésre váró célpont Guzoka Sagi volt a külső csapat számára. Mire a Ka utcában található lakásukhoz megérkeztek, a gyanújuk arra, hogy Jürgen lehet Skull Man, teljesen eloszlott. Bár, Oijiro fejében felmerült, hogy túl korai következtetés, nem akart hangot adni az egésznek, mert biztos leszavazzák, kezdő állapotára hivatkozva. Egészen addig, míg mindent tanút ki nem hallgattak, amúgy is túl hamar mondaná ki.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. március 28. 16:51 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 29. Fejezet: Koponya vadászat. Második felvonás: Az ember igazi bűne.

Aqua eléggé izgatottan szolgálta fel a csapatnak a teát, mikor Mineta visszatért a mosdóból. A lekapcsolt projektor helyét egy üres tábla és filcek vették át. Továbbá, térkép és a négy megölt hős fotója szerepelt.
- Látom, te is megérkeztél, kolléga. Megelőzöm a kérdésedet, hogy a másik csapat merre ment. A rendőrségen keresnek kiindulópontot. Amíg nem kapunk extra információkat, addig a mi feladatunk rájönni, hol keressük a célszemélyt.
- Tiszta sor. Még szerencse, hogy Aival az egyik közös programunk a Gyilkos Elmék részek megnézése.
- És közben megszabadultok a ruháitoktól és egymásnak estek? -kérdezte a nő nevetve, mire Ai kiszedett egy noteszt a mellei között és belenézett.
- Ilyen nincs a bakancslistán? Sebaj, beleírom. Kösz, Aqua.
- Örömömre szolgál.
Mineta ellenben még mindig nem tudta kiverni a fejéből, hogy Ai most színjátékot játszik előtte.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása