2019. november 09. 16:38 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 11. Fejezet: Elvesztett háború?

Vanessza küzdött a fagyasztás ellen. Próbált minél több csontot termelni, ami képes Havasi Csaba és Todoroki Shoto jegét kitörni. Addig Hiashi vallatta.
- Ki vele! Ki bérelt fel?
- Honnan veszed, hogy felbéreltek? Én egyedül dolgozok!
- Ne áltass senkit ezzel a dumával! – vágott vissza apám. – Akárhova mentél te mindig hullahegyeket hagytál magad mögött. Most pedig, amíg ide nem értél, addig egyetlen áldozatod sem volt. Szóval leszel szíves elárulni, vagy megölünk!
- Ti és az ölés? – nevetett fel Vanessza. – Nincs ahhoz merszetek. De eltaláltátok! Orlok Kristóf bérelt fel engem, hogy mészároljalak le benneteket! Elégedett vagy? Remélem, mert ha kiszabadulok, kocázott bacont csinálok belőletek!
Ekkor mindenki ledöbbent. A gazdaság felöl hallatszódott a csatákkal járó hangok. Az őrült nő nem hazudott.
- Ez… ez… nem lehet. – mondtam döbbenten.
- Pedig így van. Fiacskám, nem sok mindent tudhatsz az igazi gonoszságról. – nevette el magát a gyilkos mielőtt teljesen lefagyott volna. Végtelennek tűnő percekig álltunk, elfeledve, hogy a másik fronton is folyik a harc.
- Segítenünk kell a többieknek. – jelentette ki Ochako. Ez mindenkit magához térített.

Orlok Kristóf a földön volt. Bakugo elégedetten lépett felé.
- Vége a játéknak! Ideje megadnod magad. – jelentette ki riválisom elégedett morgással.
- Távolról sincs vége, féreg. – állt fel Kristóf, majd megtörölte a szája szélén a vért. – Egy adu ászról bizony elfeledkeztél.
Mondata után csettintett, mire Tsuyu tekintete üressé vált. Nyelvét kicsapva a másodperc törtrésze alatt körbefonta riválisom nyakát és elkezdte fojtogatni. Az levegőért kapkodva próbálta lefejteni az izmos testrészt, ám az ne akart engedni.
- Íme, a Quirkom. Ha bárkinek megízlelem a vérét, az az emberem lesz. Igaz, jelen helyzetben öt percig, de ez éppen elég ahhoz, hogy feladjam az igazi dilemmát: Engem üldöztök vagy megmentitek a barátotokat?
Ezek után a vezető olyan gyorsan sprintelt a legközelebbi kocsihoz, hogy senki nem tudta utolérni, még Iida sem, hiába próbálta a Reciprto Burstel arcon vágni. Igaza volt, valamit gyorsan ki kellet találnunk. Eijiro azonnal barátjához sietett és próbálta a nyelvet lefejteni, ám még a megkeményített karjai is csak arra voltak alkalmasak, Bakugo ne fulladjon meg.
- Valakinek valami ötlet? – kérdezte Ragna pánikolva. Nem akarta, hogy a békalány kezén gyilkosság száradjon. – Esetleg valami, ami irritálja a nyelvét?
Mineta egyből rávágta.
- A csípős kaják! A nyelve miatt azokat messze elkerüli. Még az enyhén csípős ételek is számára igazi poklot jelentenek!
- Ez remek ötlet. – ismerte el az író. – Béla! Van valami csípős paprikád? – kérdezte, ám választ sem kellet kapnia, mert a férfi egyből teremtett bogyiszlóit. A termést kezébe véve félbevágta és azonnal Tsuyu nyelvének egy pontjára tapasztotta. Hátasos volt, csak az ellentéte történt meg annak, amit vártunk. Nem engedett, hanem még jobban szorított.
- Picsába is! Ezzel csak szarabbá tetted a helyzetünket! – kiáltott fel Eijiro, aki már alig tudta tartani magát. – Valakinek olyan ötlet, amit nem a Bolondos Dallamokból származik?
- Tsuyu a Quirkjét használja. Ha jól emlékszek a hidegre érzékeny. – vágta rá a választ Iida zihálva. Rei erre Tsuyu körül lefagyasztott mindent. Ez lassan, de biztosan hatott, de ez még kevés volt ide. Eijiro ujjai halkan roppanni kezdtek, ami már nem volt jó jel. Ekkor érkeztünk meg.
- Srácok! Tsuyu elméje teljesen megzavarodott Kristóf miatt és ha nem találunk ki mást, akkor Bakugot meg fogja fojtani! – tájékoztatta Ragna a társaságot. Apám azonnal látta, hogy Rei mire készül, ezért a kocsijához rohant és elővett néhány palackot.
- Ezekben folyékony nitrogén van. Elég egyet a földre dobni, hogy abszolút hideget csináljon.
- Ez nem veszélyes? – kérdezte Ochako döbbenten.
- Nem, hacsak nem rá dobom, de annyira bízhattok bennem.

Igaza is lett apámnak a dobást tekintve. Tsuyu nyelve ellenben Eijiro minden ujját eltörte, mire az engedett a szorításból. Vége volt a rémálomnak. Noha Orlok Kristófot nem kaptuk el, de Vanesszát sikerrel jégre tennünk és nem is olvad fel fél napig. (Ezt a béna szóviccet. – R.) Tsuyut azonnal meleg takarókba csavartuk, amit Momo idézett meg. Addig István és apám elment ránézni Vanesszára. Mi a gazdaság fele vettük az irányt. Ragna vitte magával Kyoka kába testét, csak most egy hordozóággyal, amit szintúgy Momo idézett meg. Nem sok szó esett köztünk. Ochako időközben begyógyította Eijiro törött ujjait. Bent a központba Bakugo ellenkezett, hogy orvosi ellátásban részesüljön, de Alita hajthatatlan volt. Én csak leültem az egyik székre és sóhajtottam. Fáradt voltam és kimerült. Amikor Ochako mellém ülve átölelt, elnyomott az álom. Két óra múlva keltem fel, apám ébresztésére.
- Fiam! Gyűlés van.
- Megyek. – feleltem kábán.
- Nem kell, idejön mindenki. – jelentette ki Urahara.
Kicsit nyújtóztam és átöleltem barátnőmet és megcsókoltam. Viszonozta és simogatta a fejem. Tíz perc után mindenki ott volt az előcsarnokban.
- Rossz híreket kell közölnünk a teljes osztállyal. Erdélyi Vanessza megszökött. Ezt Kinizsi István mondta el. Jelenleg ő és Havasi Csaba nyomoznak a nő holléte után, de egyelőre ez a legkisebb gond.
Aizawa viccelt, ha engem kérdeztek. Az a nő kettős jégpáncélból tört ki, ami nem olvadhatott olyan tempóban, hogy elszökjön. Valaki segédkezhetett benne. Az ofőnk folytatta.
- Három társatok, Kyoka Jiro, Tsuyu Asui és Bakugo Katsuki ápolásra szorulnak. Szerencsére, egyik sem életveszélyes.
- Tanár Úr! Mi történt Tsuyuval? – kérdezte Ashido aggódva. – Mi csak annyit vettünk észre, hogy elkezdi fojtogatni Bakugot. Nem rá vall ez a támadás.
- Orlok Kristóf képességének befolyása alá kerül. – adta meg a válasz apám sóhajtva. – Az a nyavalyás mindig értett ahhoz, hogy tud a gyanútlan áldozatától vért szerezni úgy, hogy az fel se tűnjön neki. A képessége miatt meg alvó ügynököt csinált belőle. A legrosszabb rész, hogy mindenre emlékezni fog.
Nem hittem volna, hogy itt is elrabolják valakinek a testét, ráadásul ez rosszabb, mint Kaminarinál volt.
- Nem is ez a legdurvább az egészben. Ahogyan Hiashi elmondta, a lány emlékszik mindenre és jelenleg ki van akadva. Próbáltam vigasztalni, ám falra hány borsóval ért fel. – mondta Kaminari. Pedig, ha a lány belegondolt volna, pont olyan vigasztalja, aki a vizsga során ugyanezt átélte és annak rosszabb következményei voltak. Aizawa köhintett, hogy jelezze, folytatni kívánja a beszédet.
- Sokan kérdezitek, hogy van-e jó hír is azonfelül, hogy minden osztálytársatok átesett a kritikus állapoton. Ami azt illeti, azt nem én mondom el, hanem egy vendégünk.
A tanárom mögött egy sovány, szemüveges férfi bukkant elő. Karikás szeme elárulta, hogy ő sincs jó passzban.
- Üdvözlök mindenkit! A nevem Orlok Ferenc, a Fekete Nyilak jelenlegi vezetője, igaz csak egy órája. Az üdülőn történtekre a média felfigyelt. Ám, a közbeavatkozásomnak hála, nem sok minden szivárgott ki. Apám bűnei viszont felszínre kerültek, aki ellen kőrözést adtak ki. Elég vastag a bűnlajstroma. Génmanipuláció, Quirkkel való visszaélés, csalás, Erdélyi Vanesszával való együttműködés és ehhez hasonlók.
Ez tényleg jó hír. Abban reménykedtem, hogy sikerül elfogni és nem tud elszökni az országból.
- Apám irányítása alatt elkövetett atrocitásokért bocsánatot szeretnék kérni mind a U.A. Akadémia diákjaitól, hozzátartozóitól és a tanáraitól egyaránt. Továbbá, a Fehér Szarvasoktól is, akik ennek az eltaposandó tetűnek hála szenvedtek. Tudom, ez nem jelent sokat, de egy milliárd forintot kaptok felújításra, továbbá a szavamat adom, hogyha bármiben segítségre van szükségetek, akkor állok rendelkezésetekre. – mondta meghajlással. Megtapsoltam a bátorságáért és ezt lassan mindenki követte. Apám szemei könnyekben úsztak. Vége volt a megpróbáltatásainak és hamarosan hazamehet.

Végül Ferenc nyújtott kezet mindenki felé, amit el is fogadtunk. Így ért végett a két fél háborúskodása. A szünidőből nem sok maradt hátra, de abban tényleg pihenni akart mindenki.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr6215299114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bartusz 2019.11.09. 19:27:58

Jaj de birnám, ha ebbőé kihoznál egy Tsuyu x Tokoyami shipet, bocsi de odáig vagyok értük :P
süti beállítások módosítása