2015. december 25. 17:07 - Ragnafan1992

Boku No Pico elemzés

Vigyázat, szókimondó tartalom!

boku_no_pico_full_898481.jpg

Sziasztok. Boldog Karácsonyt minden anime rajongónak. A mai anime, ami a kezeim közé került egy nagyon elátkozott anime. Az animés oldalak, amiket bebarangoltam, csak negatívan nyilatkozott róla vagy viccként kezelték. Megértem, hogy miért. Mivel az egyik legbotrányosabb hentai ágazatba tartozik, a Shotába. A Shota nem más, mint a Transzexuális szexet jelenti, ami Keleten megszokott (hát igen, a gének szívatósak néha). Akkor csak ennyi probléma lenne az animével? NEM! Sokaknál a transzik kivernék a biztosítékot, de én más okot találtam, amiért egyszer bírtam végignézni és soha többé nem kívánom.
Kezdjük a sztorival: Tamotsu szép nyugisan sétálgat egy kis tengerparti városban, mikor felfigyel egy aranyos kislányra. Rögtön megtetszik neki, de mire jobban megfigyelhetné, a lány eltűnik. Nem sokkal később újra megtalálja egy kis kávézóban, ahol a nagyapjának segít a kiszolgálásban. És itt elkezdődik kettőjük kapcsolata... egy kis meglepetéssel... kiderül, hogy Piko, a lány nem is lány, hanem fiú...

Ez mind szép és jó. A Zene elmegy, a látvány is. Viszont a bajok ott kezdődnek, hogy mindent a szexre tettek, ezzel kukázva minden mást. Dramaturgia és párbeszédek nincsenek. Mi a faszért lennének, elég, ha basznak, nem? De ez csak a jéghegy csúcsa. A logikai bakik, amik kiverték nálam a biztosítékot. Kezdjük azzal a Tamotsu meglátja Picot egy pénzbedobós távcsövön. Nem is tudtam, hogy az ilyen pénznyelő távcsövek olyan közelítéssel rendelkeznek, amit bármelyik HD kamera megirigyelhetne. De amin a mai napig nem tudok túllépni, az az első szexjelenet. Amikor a főhősünk meglátja Pico faszát meg se lepődik. Viszont mindig lánynak hitte. Akkor mi lett volna a reakció? Egyszerű: AZTAKURVAFASZBA!!! De nem, a főhős meg se lepődik, hanem egyből bekapja. Ooooké....Rohadtul nincs utalás arra, hogy a főhős biszex, de minek is kell bárminemű utalás rá, nem? Aztán egy jelenetben Picora rá akarja erőltetni a drága főhősünk egy női ruhát, amitől kislányként néz ki. Aha....MÁR PEDOFIL IS!!!! Tamotsu úgy látszik, hogy mindent megdug, ami él és mozog. Hát gratulálok. Ha a kitalálója ilyen, akkor nem kívánok neki se hátat fordítani, de senkit sem akarok neki bemutatni. Aztán a vége megér egy misét. Pico megelégeli, hogy baszogatja ez a szexuális vadállat. Ezért levágja a haját és férfiként öltözik. De aztán a főhős megdughatja, mert annyit mondott, hogy szereti......NO COMMENT!!!!!
Szóval a 34 perces szenvedés végén már a készítőket és az animestúdiót úgy átkoztam, mint Mangekyo022 a Hoods Entertaimentet. És ha ez nem lenne elég, akkor ebből a celluloidhulladékból csináltak három részt is. Hogy az idegeim nem kívánták a maradék kettőt, az biztos! Úgyhogy ennyi. Senkinek nem ajánlom, akinek van egy kis józan esze. Végső értékelés előtt arról, hogy kiknek készült ez a szemét:
1444801973_kqlj3-nc.jpegVégső értékelés: ROHADTUL FELCSESZETT IDEGILEG!! A józan eszű hentai rajongók kerüljék el ezt a szart. És Yaoi rajongóknak sem ajánlom. A készítőnek, de legfőképpen azt kívánom, hogy a szülei is inkább mentek volna moziba!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr448199004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2016.01.05. 19:49:22

Na asszem ennyi elég is volt, hogy ne akarjam megnézni ezt a szart.

Nem rossz írás, van lehetőséged a fejlődésre :)

Yuris 2016.05.08. 15:39:33

Amúgy én is írnék egy kritikát erről a förmedvényről. Mondjuk én még a további két részről is írok. Nagy szenvedés lesz ez nekem, nagyon nagy.

Ragnafan1992 2016.05.11. 08:54:38

@Yuris: Megnéztem. A második kevésbé szar, de attól függetlenül unalmas és gyenge. A harmadik pedig hasonlóan az elsőhöz borzalmas. Őszinte részvétem.

Hunterbey 2018.08.05. 19:30:40

Láttam rosszabb animéket, de ez se kutya. Nekem inkább az volt a gáz, hogy túlsztereotíp volt, de egy Umaru-chanhoz képest ártatlan kutyus.
süti beállítások módosítása