2023. június 14. 12:07 - Ragnafan1992

BnHA Heroes Downfall 9. Fejezet: Óvatos játszma.

A feltört hősadás egész Japánra kihatott. Ez főleg a másnap reggel megjelenő rahedli cikkből lehetett tudni. A hősöket pártoló lapok Scarlet Kinget és Midoriyát terroristaként, a Dark Weben keresztül megváltóként jellemezte egy-két bejegyzés, míg a középkategóriás lapok kétkedve fogadták. Ezen utóbbiak arra hivatkoztak, hogy színjáték az egész szórakoztatás vagy pánikkeltés céljából. Pont erre játszott Midoriya: Teljesen megtörje az egyoldalúságot. Már csak a nép saját oldalára való állítása maradt.

Mizudaria reggel hívta össze a tanácsot, hogy megbeszéljék a további teendőket. Egész este hajtotta az informatikus csapatát és a főbb informátorait.
- Köszönöm, hogy eljöttetek. -sóhajtotta, amint mindenki helyet foglalt. -Sajnos nem jó híreket hoztam. Egész este nyomoztunk a hekkeléssel kapcsolatban, de semmiféle nyomot nem találtunk arról, hogy hol törték fel.
- Ami kifejezetten durva, hogy az adásnak nagyon erős a védelme. Csak a legprofibbak tudnak átjutni. -morogta Shiniji.
- Akkor Scarlet King és Midoriya előre megtervezte ezt az egészet. -foglalta össze Nezu, de ezzel elindított egy szarlavinát.
- Vagy valaki átadta a belépőkódokat! -kiáltotta Mirko. Nagyon gyanakodott All Mightra és Nezura a tegnapi viselkedésük miatt. Nem ugyanúgy reagáltak a tegnapi atrocitásra, ahogyan ők. Sőt, mindkettejük eléggé könnyedén vette a fenyegetést.
- Biztosíthatok itt mindenkit, hogy én sohasem adok át hétpecsétes titkokat senkinek. -szögezte le Nezu.
- Én sem. Tényleg hacker vagy hackerek támadták meg az adást. -tette hozzá All Might.
- Jómagam is ugyanazt az állást vallom. -hadarta le Endeavor, mintha bármi rosszat mondana.
- Lényegtelen ebben a pillanatban. -vette át a szót Mizudaria. -Megvan a következő tervem. Nezu! Ki tudnád pár órára engedni a Nagy Hármast?
- Miért kellene? -kérdezte vissza, mire Shiniji közbevágott.
- Neked folyton akadékoskodnod kell, patkány?! Ha valamit kérünk, azt rögtön megadod.
- Shiniji! Elég! Van okom rá, hogy elkérjem őket. El fogják fogni Midoriyát és tőrbe csaljuk Scarlet Kinget. Így két legyet ütünk egy csapásra.
- Egyszerre fogjuk el a terroristát, meg a gyenge szócsövét. Ez király terv, Uram! -kiáltott fel lelkesen Mirko, de All Might hamar letette a realitás talajára.
- Ez eléggé meggondolatlan és veszélyes. Mivel nemcsak ketten vannak, hanem komplett hadsereggel kell szembeszállnunk. Túl nagy fába vágjuk a fejszénket.
- Honnan veszed ezt? Hiszen a Leauge of Villains és All for One nincs többé. És azok rendelkeztek számottevő erővel. Ezek meg? Csak egy rakás éhező, koszos csöves.
- Akik képesek voltak egy nap alatt egy komplett hősügynökséget és ötven terepen lévő hőst lemészárolni, kedves Mirko. -tette hozzá Nezu.
- Akkor meg pláne. Tússzal a kezünkben mi leszünk erőfölényben. Ti meg járőrözzetek egész Honei városában. Van egy sejtésem, hogy itt fogja elődugni valamelyik a képét. Ha Midoriyát találjátok meg, akkor azonnal jelezzétek a Nagy Hármasnak.
- Értettük! -felelték.
- A tárgyalást berekesztem! Távozzatok!
All Might és Nezu egymás mellé szálltak be a U.A. Akadémia által biztosított autóba.
- Ez az egész terv már most több kárt rejt magába, mint hasznot. -mondta Nezu fejét csóválva.
- Igen. Ha elraboljuk Midoriyát, akkor Scarlet King gyilkolni kezd. És eddig nem állította meg semmi, ha meg a barátjával szórakozunk…
- Beszélek a Nagy Hármassal, hogy csak váltsanak vele pár szót és hátha elmond néhány infót Scarlet Kingről vagy a tartózkodási helyükről.
- Ez már most jobb terv. -mondta All Might mosolyogva. Legbelül viszont zavarta egy dolog, amit az igazgatótól meg akart kérdezni. -Amúgy, lehetne egy nem ideillő kérdésem?
- Persze.
- Emlékszel a U.A. jelentkezői között egy Midoriya Izukura?
- A Quirk nélküli, akit a média lejáratott, és most ő indít hadjáratot a vezetés ellen?
- Igen. Miért nem vették fel? Csak a negatív visszhang miatt?
- Tudod jól, hogy nem emiatt ítélek el valakit. Sőt, dicsérem a bátorságát, akárcsak te. Pusztán Mizudaria haragja miatt nem vettem fel. Már most nagyon a bögyükben vagyok, csak azért, mert nem követem szánalmas nézeteiket. Akkor sem mondok újat, hogy már akkor gyűlöltek, amikor nem engedtem azt sem, hogy a U.A. dolgaiba beleüssék az orrukat.
- Értem. Sajnálom, hogy ezt felhánytorgattam.
- Megértelek. Hiszen te találkoztál vele utoljára, mielőtt eltűnt. Viszont, akkor én kérdezek. Igazi hősnek láttad ezt a srácot?
- Nagyobbnak, mint magamat. Ha az a rohadék nem baszta volna el az életét, akkor másképp alakulna ez az egész helyzet. Terveztem volna neki átadni a One for Allt, csak ezzel elkéstem.
- Értem. Kár, hogy az időt nem lehet visszapörgetni. -mondta szomorúan Nezu, miközben a kocsi leparkolt a U.A. garázsában.

Midoriya másnap a két kicsivel kimentek a kúriából. Azelőtt meghagyta az Őrmesternek, hogy hívja be Kyudai dokit, aki készült volna ide beköltözni. Senkinek nem tetszett, hogy kimozdul a tegnapiak után, de ez őt nem érdekelte. Erinek és Koutának friss levegő kell és szabad ég. Továbbá a boldogság.
- Hová szeretnétek menni? -kérdezte tőlük.
- Vidámparkba! -kiáltotta Kouta.
- Mi az a vidámpark? -kérdezte Eri zavarodottan.
- Majd meglátod. Menjünk.
Sajtóvisszhang ide vagy oda, az emberek nem mertek a társaság felé nézni, amint felismerték Midoriyát. Jelentették volna a rendőröknek, de tudták azt, hogy ezzel kivívhatják Scarlet King haragját. Egy óra múlva megérkeztek a Honei Városi Vidámparkba. Midoriya kifizette a belépőjegyeiket és gond nélkül bejutottak. Odabent megnézték a térképet és sorban meglátogatták a különböző játékokat, amikre a két kicsi jelentkezett. Immáron folyton mosolygott. Örömmel töltötte el a szívét, amikor azt látta, hogy Eri és Kouta úgy élvezik a gondtalan életet, ahogyan a gyerekeknek kell. Visszagondolt azokra az időkre, amikor az anyjával, Bakugoval és Mitsukival voltak itt. Sajnos azt nem tudta, hogy figyelik és jönnek érte.

A vidámpark bejárata előtt három tini állt. Egy szőke hajú srác, akinek gombszemei és kemény izomzata tisztán volt látható, egy fekete hajú srác, akinek az arcán komorság és letargia keveréke volt látható és egy lány, akinek combig érő kék haja és kellemes kisugárzást adó mosolya még a legsötétebb helyet is képes volt megvilágítani. Ők voltak a Nagy Hármas, név szerint Mirio Togata, Tamaki Amajiki és Nejire Hado. Ma kimenőt kaptak, hogy elfogják Midoriya Izukut, akit terroristaként tartottak számon a hősvezetésnél. Ellenben Nezu arra kérte őket, hogy ehelyett az ostoba feladat helyett szerezzenek tőle információt. Kamui Woods pár perce jelezte nekik, hogy látták felszállni a vidámpark felé jövő különbuszra. Szerencsére, ők tíz perccel hamarabb értek ide, emiatt figyeltek a bejárattól nem messze.
- Legszívesebben hazamennék. -motyogta letörten Tamaki. -Sehogysem tetszik a helyzet.
- Nekem se tetszik, de ezt adták ki nekünk feladatba. -mondta komolyan Mirio.
- Amúgy, melyik feladatát teljesítjük? -kérdezte Nejire a szokásos mosolyával.
- Meglátjuk. Bár, ha rajtam múlna elfognám Midoriyát. Amit leművelt tegnap…
- Meg lehet érteni egy bizonyos ponton. -motyogta Tamaki.
- Persze, de mindennek van határa. Amit ő átlépett.
- Miért, Mizudaria és a fél hősvilág nem tette?
- Csend legyen, itt jön… ez meg mit jelentsen?
- Mire…
Mirioba belefagyott a szó, mikor meglátta, hogy Nejire miért kérdezett. Látták a célszemélyt két gyerek társaságában.
- Rohadék. Biztos túszokat hozott magával. Előre felkészült. Valaki tud róluk valamit? -kérdezte Mirio. Tamaki figyelte a hármasból a két gyereket. A kislányt nem ismerte meg, viszont…
- Az nem Kouta Izumi? Mandalay unokatestvére, aki eltűnt az edzőtáborból?
- De. Viszont most mi legyen?
Nejire kérdésre kis csend volt a válasz. Mirio kiadta a jelenlegi célt.
-Ha túszok, akkor nem fognak sokáig itt időzni és előbb vagy utóbb kiszúr minket azzal a mondattal, hogy „Vártalak titeket. Nem visztek el élve.”. Egyelőre figyeljük meg őket.
- Rendben. -felelték és elindultak a bejárat felé. Miután kifizették a jegyeiket, tisztes távolságból követte a célpontokat. Legnagyobb meglepetésükre mindenhol megálltak és inkább tűntek testvérpárnak, semmint túszejtőnek és túszoknak. Immáron teljesen összezavarodtak. Ez lenne az a veszélyes terrorista, akit le kéne tartóztatni? Gyors kupaktanács alatt megegyeztek abban, hogy beszélnek vele, még ha ez sem annyira kevés veszélyt hordoz magában. Főleg nem gyerekek füle hallatára ezt megejteni. Szerencséjükre pont egy olyan játékhoz mentek, amit direkt gyerekeknek találtak ki, így Midoriya csak nézhette. Megvárták, míg elindul a látványosság, aztán Mirio megszólította.
- Midoriya Izuku! Tudnánk egy kicsit beszélni?

Szólításra megfordult, de az arcáról nem olvadt le a mosoly, csak fél pillanatra, mikor szembenéztek egymással.
- Azt sejtettem, hogy nem lesz ma nyugtom, de hogy a Nagy Hármast küldik az elfogásomra… ettől megtisztelve érzem magam.
- Ne aggódj, nem harcolni jöttünk. Beszélni szeretnénk veled. -mondta Mirio. Tamaki szemeivel figyelte, hátha támadni fog, de semmi hirtelen mozdulatot nem tett.
- Nocsak. Akkor ez azt jelentse, hogy Mizudaria vagy megenyhült vagy fél engem a Targatosba zárni?
Erre nem érkezett válasz. Nejire átvette a szót.
- Ne árt leszögezni egy dolgot. Átérezzük a helyzetedet és teljesen megértjük, hogy miért akarsz változtatni…
- Na ne viccelődj, Nejire Hado! Majd akkor fogod megérteni igazából a tetteimet, ha a bakancsomba lépsz. Kezdhetjük azzal, hogy semmiféle Quirkod nincsen, amiért az apád otthagyja a családját, aztán amikor teszel valamit a barátod miatt, rögtön közellenségnek leszek kikiáltva. Végezetül pedig az utolsó szerettedet egy hős tevékenységének kereszttüze miatt veszted el és majdnem meghalsz abba. Ha ezt megéled, akkor fogod megérteni, mi az igazi fájdalom. Viszont nektek, mert mindhármótokra igaz, hogy egész jó életetek van még most is.
Erre már konkrétan elakadt a szavuk. Teljesen jól kitalálta a családi hátterüket. Mirio köhintett.
- Oké, akkor elhisszük, hogy pocsék életed volt. Nem múltidézés miatt vagyunk itt. Sokkal inkább az érdekel, hogy Scarlet King milyen erőkkel rendelkezik. Mennyire jelent potenciális veszélyt a társadalomra nézve?
- Oh. Ez már mindent megmagyaráz. Kémkedni akartok utánam. Azt leshetitek, hogy eláruljam minden titkát. Elvégre, ha belenézel a bűvész ingujjába, akkor oda a varázslat.
Midoriya némi hatásszünet alatt átgondolta a helyzetet. Ránézett az órájára. Két perc volt még a menet lejárta előtt és nem akarta, hogy Eri és Kouta szórakozása a három állam által támogatott bohóc miatt érjen véget. Elmosolyodott.
- Viszont, valamennyit megoszthatok két perc alatt. Cserébe úgy tesztek, mint a falfesték: lekoptok.
- Ez nem volt szép megjegyzés. -súgta letörten Tamaki.
- Benne vagyunk. -vágta rá Mirio és Nejire egyszerre.
- Kezdjük a nyilvánvalóval. Scarlet King már egy kisebb hadsereget összeverbuvált. Persze, számbelileg még így is kevésnek mondható, de a minőség a fontos ugyebár. A tegnapi kis adás bőven megmutatta, hogy mikre képes.
- Hogy került hozzád Kouta, amikor eltűnt? -kérdezte Tamaki.
- Scarlet King mentette meg Musculartól. Amikor kényszerből meg kellett ölnie a Wild Wild Pussycats csapatát, akkor magához vette. Mielőtt kérditek: A kislányt Erinek hívják és szintúgy Scarlet King mentette meg Overhaultól. Igen, attól a gonosztól, akit másodvonalban hagyott meg nyílt ellenségnek Mizudaria, mert addig a korrupt tevékenységei fedetlenek maradnak. Lényeg, ami lényeg, mindkettejük nevelését rám bízta, mivel éppen a szóvivői feladaton kívül másom nincsen, elvállaltam.
- Miből gondolod, hogy korrupt a rendszer? -kérdezte Nejire, ám a választ nem tette zsebre.
- A felépülésem alatt volt alkalmam belenézni abba, mi folyik valójában a színfalaitok mögött. Már a lejáratásomkor volt sejtésem a gusztustalanságról, de amit találtam, attól undorodtam meg. Szabályos diktatúra folyik itt, ahol a rendszert ellenzők személyeket kortól, nemtől és státusztól függetlenül öltét halomra azok, akik a következő percben hősként tündökölhettek mindenki előtt. Rengeteg anyagi kárt okoztok, aminek a fele teljesen elkerülhető. Mit számít Mirkonak, hogy egy komplett iskoláscsoport hal meg, mikor a gonoszt abba a buszba vágja, amin utaznak? Mit számít Endeavornak, ha harminc embert elhamvaszt, ha közben egy olyan bandát számol fel, akiknek a legnagyobb vétségük a bankrablás? Sorolhatnám napestig, de már csak egy percetek van hátra.
Mindhárman dühbe gurultak, ami Midoriyát extra elégedettséggel töltött el. Tudta, hogy nem kezdeményeznének nyílt harcot, mert akkor már bebiztosítanák korai győzelmét. Végül Nejire nyugodott le valamennyire és folytatta a kérdezést.
- Hol van Scarlet King főhadiszállása?
- Komolyan? Már most előre lelőjem a poént? A hősök a Quirk nélküliségemet retardáltságnak tudják be?
- Nem…
- Annyit elárulok, hogy tökéletesen rejtve vagyunk. Így még ha valami csoda folytán elkezdenétek követni, akkor sem találnátok meg.
- Scarlet King célja tényleg a hősipar megváltoztatása? -kérdezte Tamaki, mire Midoriya felnevetett.
- Tényleg úgy kezeltek minket, mintha terroristák lennék? Oké, ez nem válasz a kérdésre, tény. A tegnapi adásban nyíltan elmondtam az igazságot, de ha ez nem lenne elég egyértelmű, a logikát vesszük elő. Gondoljatok bele egy másik szemszögből. Ha képes volt felszámolni maroknyi erővel All for Onet, a teljes Leauge of Villainst, egyedül megölte Staint és Overhault hónapok leforgása alatt, akkor mennyi esélyetek lenne vele szemben, ha tényleg terrorista merényletek garmadájához nyúlna? A tegnapi cenzorok és egy komplett hősügynökség ledarálása szerintem megválaszolja a kérdést.
Ekkor megszólalt a csengő és a gyerekek mentek ki a játékból. A Nagy Hármas ösztönszerűen támadni akart, de a józan ész felülírta ezt a lépést.
- Na srácok, lement a menet és a két kicsinek megígértem, hogy ezekután ebédelünk és élvezzük az életet. Ám azelőtt valamit üzenjetek meg Mizudariának és a többi söpredék Pro Hősnek, mivel túlságosan is jól ismerem az észjárásotokat. Ha megpróbálják elrabolni vagy bántani Erit és Koutát, akkor az én haragommal kell elsősorban számolni. Remélem, világos voltam.
- Még nem végeztünk! -kiáltott fel Mirio, mire Midoriya megfordult.
- Én viszont igen. Szóval, ahogy megegyeztünk… mint a falfesték.
Ezzel elindult a két kicsihez és kezüket megfogva távoztak az ételudvar felé. Mindhárman az ellenkező irányba mentek, de csak egy jól eldugott részig. Nem akarták szem elől téveszteni. Szavak nélkül megegyeztek, hogy követni fogják, hátha az segít Scarlet King elfogásában.

Még öt óráig a vidámparkban voltak. Aztán Midoriya a két kicsivel felszállt a visszainduló buszra. A Nagy Hármas megegyezett abban, hogy csak Mirio követi a célpontot. Okkal, mert a Quirkje, a Permanation tökéletesen rejtve tartja. Lényegében, bele tud olvadni a falba és úgy közlekedik benne, mintha úszna. A busz aljából figyelte Midoriyáékat. Eri és Kouta rádőlve aludtak el a mai nap izgalmaitól. Így telt el a teljes buszút, mikor felébresztve őket szálltak le a végállomásról. Onnan Mirio a járdába olvadva folytatta a követést. Öt perc után egy mélygarázsnál megálltak. Midoriya kivette a telefonját és egy perc írás után eltette és elindul az egyik eldugott sarka felé.
- Szóval kocsival mentek. Ti aztán tudtok élni. -mondta magában Mirio, de hamar döbbenetes dolog történt: A sarokba fordulva nyomát se látta a hármasnak. Pillanatnyi információfeldolgozás után gyorsan átvizsgálta a garázs összes zugát, de bottal üthette a nyomukat. Nem volt mit tenni, visszament a buszállomásra, ahol két társa várta a ruháival. Gyorsan kerestek egy olyan helyet, ahol megbeszélhették a dolgokat.
- Ezt bebuktuk. -foglalta össze Mirio két szóban a követése eredményeit, immáron teljesen felöltözve.
- Hogy érted? -kérdezte Tamaki halkan. -Csak azt ne próbáld bemagyarázni, hogy köddé vált.
- Pedig ez a helyzet. Egyetlen szempillantás alatt. Átnéztem az egész terepet, de sehol nem láttam nyomukat.
Mielőtt folytathatták volna a tanakodást, mindhármójuk mobilja berezgett.
- Mizudaria azonnal látni akar minket. -suttogta rettegve Tamaki. Látták már a hősvezetés fejét dühösen és most át kell élniük személyesen.
- Nincs mit tenni. Elmagyarázzuk neki, hogy már pár perc alapján kénytelen voltunk taktikát változtatni.
A Nagy Hármas ezekután elindult a Minisztérium irányába, felkészülve a legrosszabbra.

Eközben Bakugo és azon osztálytársai, akik a nézeteit osztották, elkezdtek embereket toborozni a jövő megváltoztatása miatt. Ezt persze iszonyatos titokban és jól átgondolva kellett. Nem voltak ostobák, hiszen tudták azt, hogy akit ösztöndíjjal vagy kérvénnyel vettek fel, azok valószínűleg besúgók. Bakugo viszont nem bánta, mivel ezen lassú folyamat lehet a legeredményesebb. Ám nem hagyta nyugodni egy valami: Toru Hagakure viselkedése. Ahhoz képest, hogy ő volt az első, aki tegnap kijelentette az ötletére, hogy kimarad belőle elég sokszor kapta rajta, hogy figyeli és követi. Állandó jelleggel belebotlik, legyen szó tanteremről vagy étkezőről. Ilyenkor szabadkozik, hogy semmit nem csinál, de a mennyiség miatt több, mint véletlen egybeesésről beszélhetünk. Estefele szóvá is tette a dolgot, miközben Kirishimával és Ochakoval beszélgetett.
- Mostmár ideje kiköhögnöd, hogy miért kémkedsz utánam! -kiáltotta rá, mikor már csak páran maradtak.
- Micsoda nonszensz kijelentés. Én erre vetemedni? Vicces. -nevette el magát Hagakure a végén, de érezhető volt, hogy valamit takar.
- Pedig minden jel arra mutat. Ahhoz képest, hogy gyűlölöd azt, amit Bakugo képvisel, folyton a közelében sunnyogsz. -jelentette ki a valóságot Kirishima.
- Ezek csak véletlenek. Nincsen nekem arra kapacitásom, hogy…
- Ne hazudozz, láthatatlan liba! -kiáltotta Bakugo és megragadta a ruháját, míg másik kezével robbantgatott. Ez csak másodpercekig tartott, mivel elengedte. Nem volt kedve ahhoz, hogy okot adjon a kicsapáshoz. -Nagyon gyanús vagy ahhoz, hogy véletlenekről beszéljünk. Ráadásul, te az állam által kerültél be. Cserébe azt kérték tőled, hogy kémkedj utánam?
- Ez nevetséges vád, semmiféle bizonyítékkal. És ha most megbocsájtotok, nekem mennem kell különórára. Sziasztok
Ezzel a lendülettel a lány elrohant. Kirishima és Ochako csak kérdőn néztek egymásra, majd bólintottak. Vaj van a füle mögött, az egyszer biztos.
- Én is megyek aludni. Jóéjt nektek. -morogta Bakugo és a szobájába ment. Ám a bejárat előtt egy rádiószerűséget talált, amihez egy üzenet társulA kézírás alapján rájött, hogy ezt Mineta írta. A szövegben csak ennyi állt: Ha tudni akarod, hogy mit csinál, akkor megadom rá a lehetőséget. A kis perverz dög tud valamit, amit mások nem?

Visszaforgatva az időt késő délutánra, a Nagy Hármas megérkezett a Minisztériumba. Abban reménykedtek, hogy csak Mizudariának kell beszámolni a kudarcról, de tévedtek. A teljes ülés ott volt.
- Szabadna megtudnom, hogy miért engedtétek szabadjára a KIBASZOTT CÉLPONTOT?! -kérdezte kiakadva Mirko. Okkal, mert ő már ma le akarta rendezni az egész Scarlet Kinges dolgot.
- Mivel jobbnak láttuk azt, hogy előbb megtudjuk, milyen erőkkel rendelkeznek. -felelte Mirio, de ez nem éppen tökéletes válasznak bizonyult.
- Szóval direkt csináltátok? -kérdezte Mizudaria elfojtott haraggal.
- Igen. -felelték, amikor a nagy hősvezető felállt és komótos léptekkel odament hozzájuk. Úgy tűnt, mintha semmi nem történne, mire mindhárman kaptak egy stricipofont. Már most visszatámadtak volna, de ennek lettek volna következményei.
- Ti senkiházi ostoba barmok! A parancsom NEM irányadó, hogy mit tehettek. Arra van, hogy megvalósítsátok!
- Uram! -szólalt meg halkan Tamaki. -Addig nem akartuk elfogni, amíg nincsenek konkrét tények arról, hogy miféle erőt birtokolnak.
Mizudaria erre megragadta a grabancát és a falnak vágta.
- Úgy látom hiányzik valami hármótokból. -súgta fenyegető hangon Mizudaria, majd megkocogtatta a fejét. -Megvan már. Nincs meg az agyatokban az összeköttetés.
- Ebből most lesz elég. Azonnal engedje el a diákjaimat! -vágott közbe határozottan Nezu. Azt hitte, hogy nem fog megtörténni, de a hősvezető elengedte, majd egy zsebkendővel megtörölte a kezeit.
- Most mondom el utoljára, Három Anyaszomorító a legfontosabb szabályt! A kérésem olyan parancs, amit feltétel és kikötés nélkül meg kell csinálnotok. Értve?!
- Igen, Uram. -felelték mindhárman.
- De akkor számoljatok be arról, hogy megérte-e a parancsot megszegni. -sziszegte Mirko. Mirio vette át a szót.
- Nos, amit Midoriya elmondott, az ténylegesen jó ok arra, hogy még ne fogjuk el. Nem tudható mennyien vannak, de az teljesen biztos, hogyha ezek beindulnak, akkor hatalmas károkat tehet bennünk. A Nighteye Hősügynökség és az a rengeteg terepen lévő hős lemészárlása, továbbá a legbiztosabb védelemmel rendelkező adás feltörése csak egy kis ízelítő csupán.
- Ez nem valami sok, te gombszemű majom. -gúnyolódott Shiniji, mire Mizudaria csendre intette.
- A spekulációt leszámítva elértél valamit kézzelfoghatót? -kérdezte még mindig hideg hangon.
- Igen. Van olyan a csapatukban, aki képes teleportálni. Legalábbis más magyarázat nincsen, hogy egy mélygarázsból, ahol csak egyetlen úton mehetnek ki és be, csakúgy eltűntek. És igen, átnéztem a teljes helyet.
- Ez is valami. Köszönöm szépen, hogy teljesítettétek a kérésemet. -mondta Nezu pozitív mosollyal. Ez volt a bombarobbantó.
- Mit képzelsz magadról, kis patkány?! Te parancsszegésre buzdítod a diákjaidat?! -kérdezte hüledezve Shiniji.
- Tévedés. Arra nevelem őket, hogy a legjobb döntést tartsák előtérben. Ha elfogják és a U.A.-ben vagy a Targatosban helyezik el, akkor a legrosszabb forgatókönyvvel kell számolnom. Scarlet King addig fog ölni, amíg vissza nem adjuk.
- Ebben igazat adok Nezunak.
A kijelentés Endeavor száján jött ki, amire Mizudaria is lenyugodott. Be kellett neki is látnia, hogy információ nélkül nem megy semmire.
- Távozzatok, semmirekellők. -jelentette ki a Nagy Hármas felé, mire azok távoztak. Utána elgondolkodtak a következő lépésen.
- Ha már Midoriya egy hét múlva újra a tanácskozásra jön, akkor miért ne próbáljunk meg információt kiszedni mi magunk? -kérdezte Nezu. Erre mindenki rábólintott.
- Rendben. Addig meg felfüggesszük az ellene való elfogatóparancsot. A gyűlést berekesztem.
Mizudaria ezekután felállt és az irodájába ment. Ott ránézett a telefonjára, aztán elmosolyodott. A kéme ma éjfélkor eljön jelenteni. Ő legalább nem kérdőjelezi meg a kiadott parancsát.

Midoriya ezzel egy időben visszatért a Chisaki kúriában. Magában nevetni tudott volna. Az a bolond Mirio azt hitte, hogy nem veszi észre, hogy követni fogja? Direkt emiatt irt Kurogirinek és indultak el a mélygarázsba.
- Gyerekek! Remélem, hogy jól éreztétek ma magatokat.
- Igen! -kiáltott fel lelkesen Eri. Kouta esetében kicsit más volt a helyzet.
- Én is. Viszont, mi történt közted és a Nagy Hármas között?
- Honnan tudsz róluk?
- Mandalay mindig mondogatta, hogy ők lesznek a következő generáció legnagyobb hősei. Csakhogy a szőke srác maga mondta ki, hogy hagyjuk elmenekülni a szüleim gyilkosát. Személyesen hallottam és emiatt gyűlölöm a hősöket.
- Oh, ez érdekes. A kérdésedre annyit felelek, hogy próbált utánunk kémkedni. Helyette hamarosan meglátja az igazamat.
- Akkoris vigyázz vele. Nagyon tapadósak.
- Mindig is az vagyok, viszont a kedvedért még inkább az…
Ekkor éles fájdalom hasított Midoriya minkét karjába. Ránézett, de semmi elváltozást nem talált és azzal a lendülettel meg is szűnt. Nem adott hangot, ennek, így csak a megállás tűnt fel nekik.
- Jól vagy?
- Igen, Eri. Csak kicsit fáradt vagyok. Menjetek a szobátokba pihenni. Én addig elintézek pár dolgot.
Csak bólintottak és elmentek. Midoriya lefelé ment, ahol Kyudai már berendezkedett.
- Doki! Van egy kis problémám.
- Mi volna az?
- A karom az előbb iszonyatosan fájt. Meg tudnád nézni?
- Persze. Mindjárt beindul a szkenner. -felelte a doki. Ez furcsa. A szer miatt semmilyen kisebb fájdalmat nem érezhet. Amint a gép beindult, felkapta és teljesen átvizsgálta Midoriya karjait.
- Ez érdekes. A csuklóid elkezdtek lassan rohadni. Még eléggé kis ponton, de ez még csak tovább fog terjedni az idő múlásával.
- A Decay elkezdett hatni? Hogyan? Az arcán a vágást a Quirkfosztó késsel okoztam.
- Nos igen. Ezzel egyetlen probléma van. Még akkor nem tökéletesítettük a formuláját.
- Ez mégis mit jelent? -kérdezte Midoriya sztoikus nyugalommal.
- Annyit, hogy minden egyes használatával egyre gyengül a hatása. Mivel azzal már előzőleg megölted Tigret, akinek a Quirkje nagyon erős volt, így Tomura esetében csak 75-90% közé gyengítette. Ehhez még hozzátesszük azt is, hogy a vágás csak minimális volt.
- Röviden és tömören a karom elkezdett rohadni. Már csak ez kellett. Van mód a gyógyításra?
- Egyedül csak All for One lenne rá képes. Vagy Eri a Rewinddal, de ahhoz túl kevés az idő, hogy megtanulja a technikáját kitanulni.
- Miért?
- Két hetet mondok arra, hogy a karjaid végleg szétrohadjanak.
- Akkor valami alternatív megoldás?
- Speciális protézisek, amik a legjobbak az orvosi piacon és szintetikus bőr. A szerrel szimbiózissal élő tested azonnal befogadja az idegen protéziseket, szóval ezzel nem lesz gáz.
- És mennyi idő, mire ezt végre tudjuk hajtani?
- Egy hét a beszerzés és egy nap a beültetés. A rehabilitáció viszont kérdéses.
- Akkor legyen rajta, de azonnal.
- Rendben. Addig pedig használd ezeket.
Kyudai egy rakás injekciót tett le Midoriya mellé.
- Ezek?
- Speciális fájdalomcsillapító és Quirk terjedés gátló. Nem kell bajlódnod a folyamatos fájdalmak miatt, viszont lórúgás erősségűek. Emiatt csak akkor használd, ha tényleg nagyon fáj.
- Remek. Köszönöm szépen. -mondta hálálkodva és felvette a injekciókat. -Másik témára rátérve: Tudsz DNS összehasonlítást csinálni?
- Miért?
- Dabi, vagyis Touya szülei végett.
- Hiszen te is tudhatod, hogy Enji Todoroki és Rei Todoroki elsőszülött gyermeke.
- Igen, de az ő reputációjának lerombolására betonbiztos bizonyítékok kellenek. Emiatt kérdezem.
- Persze. Adatbázisból kikaparom Enji Todoroki DNS-ét és összehasonlítom vele Touyáét.
- A kapott eredményt add át Gentlenek és La Bravanak. Jelenleg a kiadott feladatai között van az Enji lejáratásához való felvétel.
- Értettem.
Midoriya gyorsan felment Touyához és megmondta neki, hogy fáradjon le a dokihoz DNS vizsgálatra. Meglepődött ezen, de amikor megkapta a miértekre a választ, akkor mosollyal ment le.

Éjfél előtt nem sokkal a U.A. kollégiumában néma csend honolt. Mindenki az igazak álmát aludta, lelkileg felkészítve magát a következő nap megpróbáltatásaira. Két ember nem aludt csak: Bakugo, aki csak feküdt az ágyán és maga mellett tartotta a rádiót. Mire célzott Mineta az üzenetében? Talán tud valamit Hagakuréról? De akkor miért nem mondja el? Sok kérdés miatt nem tudta lehunyni a szemeit, csak az üres plafont bámulta. Ki volt a másik? Nos, időközben a U.A. előtt egy Limuzin állt meg. Abból Mizudaria szállt ki, de nem ment be az épületbe. Csak várt és figyelte a kollégiumot. Senkit sem látott egy darabig, csak halk kocogást hallott és kis idő múlva lihegést.
- Nocsak, Hagakure. Jó látni téged. -mondta.
- Önt is, Uram. -felelte, amint már olyan közel került, hogy csak suttogjanak. -Bár, az a csoda, hogy ideértem.
- Hát a társad?
- Megvágta magát borotválkozás közben és a bal karja miatt nem tud megjelenni.
- Hogy függ össze a kettő?
- Abban volt a borotva. -felelte fejét vakarva a lány, de vállat vont rá. -Amúgy nem kell aggódni. Mondta, hogy egyedül bőven elég leszek.
- Jó. Mi hírt hoztál?
- Tökéletesen megérezte, hogy mi fog történni. Bakugo tényleges lázadást szervez maga ellen. Saját fülemmel hallottam, hogy tagokat toboroznak.
- Sosem szokott a megérzésem cserben hagyni. Kiváló munka, Hagakure. Te legalább tudod, hogy kivel szemben kell hűségesnek lenned. Nem úgy, mint egyesek…
- Hogy érti?
- Megbíztam a Nagy Hármast, hogy tartóztassa le Midoriyát. Erre meg hátulról szúrtak mellbe és csak trécseltek vele. Csak amiatt a rühes patkány miatt fogtam vissza magam és vagyok kénytelen az ő tervüket követni. Előbb vagy utóbb ki fogom paterolni innét, mert állandóan szembemegy velem.
- Értem. Én sosem hagynám cserben önt. Mit tegyek jelenleg?
- Egyelőre folytasd a megfigyelést. Két nap múlva jövök újabb jelentésért. Ugyanekkor legyél itt. És ne okozz csalódást. -fejezte be Mizudaria azzal, hogy megveregette a lány vállát. Aztán beszállt a kocsiba, ami azonnal elhajtott. Hagakure is szép csendben visszament a szobájába és úgy feküdt le, mintha valami jót cselekedett volna.

Bakugo kihallgatta az egész beszélgetést. A végére teljesen összeállt a kép. Hagakure beépített kém és a feladata az ő megfigyelése. Percről percre lett egyre dühösebb.
- Szóval ezt a játékot játszod, láthacafka. Holnap ezért olyat fogsz kapni, hogy egy életre látható leszel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr718146298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása