2023. május 16. 14:03 - Ragnafan1992

BnHA Heroes Downfall 5. Fejezet: Egy új csapat.

All for One búvóhelyén másnap délután feszült hangulat uralkodott. Aznap jelentkezett be videóhívással a nagyfőnök, amit Kurogiri közvetített. Hangjából le lehetett szűrni, hogy nincsen rózsás kedvében és ebből Tomura kapta a legnagyobb adagot.
- Tomura! Te búbánatos, aszott pofájú majom! Mit mondtam én neked?! -kérdezte idegesen, miközben szó szerint lecsapta az újságot. A címlapján a Hosu kerületi támadás volt látható. -Azt parancsoltam, hogy ne próbálj meg keménykedni!
- Mesterem… ezzel bizonyítani akartam.
- MIT?! Lófaszt sem bizonyítottál! 50 Nomut küldtél oda a semmire és ebből egy sem maradt! Szánalmas fajankó! Kurogiri! Miért engedted, hogy Tomura ezt csinálja?!
- Higgye el, mesterem. Nekem eszem ágában sem volt ilyen baromságban részt venni. Viszont, maga adta parancsba, hogy Tomura kérését mindenképpen teljesítsem.

All for One ettől a választól lenyugodott valamelyest. Viszont, még nem végzett.
- Scarlet… vagyis Midoriya. Legalább neked lehetett volna annyi eszed, hogy nem tartasz Tomurával.
- Uram! Higgye el, hogy nem is amiatt voltam mellette. Stain kiiktatásán ügyködtem.
- Elmagyaráznád az okát?
- Nem tudtam, hogy mennyit árult el a szervezetünkről, de úgy láttam, hogy a sok is kevés. Noha nem adhatta át volna valamelyik hősnek szándékosan, mert megveti őket. Csak a baj, hogy Ingeniumot saját kezűleg kellett kiiktatnom, mert ő baszott rá. Tehát, joggal jön a kérdés: Ha elkövetne egy hasonló malőrt, akkor mennyi esélyünk… jobban mondva mennyi időnk van hátra, mielőtt a hősök a koponyákon kopogtatnak?
Kis hallgatás után All for One elégedetten sóhajtott.
- Nagyszerű gondolkodás, mint mindig, Midoriya. Legalább te hűséges vagy és intelligens. Nem úgy, mint egyesek…
Kis szünet következett. Tomura már lassan nem tudta megállni, hogy kikeljen magából. Midoriya elégedett volt belülről. Bekajálta a csalit. All for One ellenben terelte a témát.
- Egyelőre ezt a malőrt elnézem, mert a terveimet csak megnehezíti a Nomuk hiánya, nem pedig semmissé teszik. Viszont, nem fogadok el tőletek több csalódást és önfejűsködést. 1 hónap múlva ugyanis a saját oldalamra fogom billenteni a mérleg nyelvét.
- Mire céloz ezzel, mester? -kérdezte Midoriya.
- Jövő héten mondok el minden biztosat. Addig pedig lapuljatok. Kurogiri!
- Igen, mester?
- Ettől a pillanattól fogva Tomurának nem kötelező engedelmeskedned. Elvesztette a bizalmamat.
Ezután egyetlen szempillantás alatt eltűnt a portál.

Tomura kikelt magából.
- Megint ugyanez a helyzet! Én vagyok az ostoba, bolond gyökér, mindenki más meg tökéletes!
Idegből rácsapott az asztalra, de ezzel csak elrohasztotta.
- Megérdemled. Előre megjósoltuk a végeredményt. Amit csináltál az erőpazarlás…
- Fogd be a pofád! Egyáltalán miért vagy még itt?! -kiabálta dühösen és felállt a székéből. -Miért nem mész edzeni, vagy beleverni a halott anyád szemébe?!
Midoriya erre válaszképpen orrbavágta Tomurát, amitől a szembe lévő falnak csapódott. Lassan odament hozzá.
- Jól válogasd meg a szavaidat, Tomura Csicskaratyi! Én ugyanis hezitálás nélkül elvágnám a torkodat és All for One se bánná jelenleg. Akárcsak azt a Stain nevű mocskot. A különbség annyi lenne...- ekkor megállt a srác előtt és elővéve kését a srác torkának szegezte. -Hogy irántad a bolháid se fognak sírni.
- Álljatok meg mindketten! -kiáltott fel Kurogiri és azonnal hátrébb teleportálta Midoriyát. -Felesleges a vérontás. Így is kevesen vagyunk, nem kell a ritkulás.
Midoriya eltette kését és felvette sisakját.
- Rendben, kiszellőztetem a fejemet. Viszont arra kérlek, hogy tedd tisztába Tomurát. Ide érzem, hogy összeszarta magát.
Mondata végén kiment a kocsmából. Tomura nagy nehezen felkelt.
- Flegma tetű. -morogta és megmasszírozta az orrát.

Bakugo felgyógyulása nem tartott sokáig. Törött karját Recovery Girl se-perc alatt rendbe hozta, aki a sérülteken segített azon az estén. Ám, valami megváltozott benne. Ugyanis, az edzés maradékában még keményebben hajtotta magát és már nem vette magára a kisebb hibákat sem. Gran Torino ezt észrevette és az utolsó napon rá is kérdezett az okára.
- Megviselt az, ami a Stain elleni harcnál történt?
- Nem… vagyis részben. -morogta Bakugo, miközben lecsukta a bőröndjét. -Igazat kell adnom magának. Amikor Scarlet King fogságba ejtett, akkor élet és halál között táncoltam a vékony jégen. Miattam kellett abbahagyni a harcot. Ha az élet úgy adja, hogy Kamui Woods vagy Mt. Lady ellen harcolok, akkor egy ilyen hiba elveszi tőlem a bosszú lehetőségét.
- Fiam. Eleget éltem ahhoz, hogy rájöjjek arra, hogy a bosszú nem fogja feltámasztani a holtakat. Ha le is győzöd őket, semmi nem fog változni.
- Honnan…?
- Nem csak te olvasol híreket. -felelte Gran Torino mosolyogva. -Viszont, más is nyomja a lelkedet, igaz?
- Igen. Amikor Scarlet King fogságban tartott, akkor egy pillanatig átfutott rajtam egy olyan érzés… nem is tudom… mintha ismerném az alakot és tudnám, hogy esze ágában sem volt akkor betartani a fenyegetését.
- Ne törődj vele. Jelenleg az iskolai tanulmányaiddal és a One for All kitanulásával kéne foglalkozni. Ennyit tudok mondani. Most pedig indulj.
- Köszönöm szépen az eddig tanultakat. Még visszajövök ide edzeni.
Bakugo ezekután meghajolt és távozott.
- Az teljesen biztos. -súgta alig hallhatóan Gran Torino.

Ugyanazon a napon a hőstanács újra összeült. Mizudaria eléggé morcos kedvében volt, lévén megkapta Nezu úr javaslatát az egy hónap múlva eltervezett edzőtáborra. Nem is tervezte véka alá rejteni, de mindent csak sorjában.
- Szóval. A mai tanácskozás a mostani javaslatokról fog szólni. Az első pont, miszerint a félévzáró vizsga miatt szeretné, hogy pár profi hős legyen a diákok ellenfele, teljesen vállalható. Éppen már meg is vannak a jelentkezők rá. Sajnos a második kérése eléggé ingatag lábakon áll.
- Ezt nem látom így. Teljesen életveszélyes a jelen helyzetre nézve. Alig lesznek ott profi hősök, emellé az információ a helyszínről és a körülményekről titkosak. Ezzel párhuzamosan nem ringathatjuk magunkat abba a hitbe, hogy jelen pillanatban teljesen átlátjuk a gonosz oldal lépéseit.
- Akkor azt mondja, hogy tégla van köztünk, patkány? -kérdezte gúnyosan Shinji.
- Benne van a pakliban.
- Mostmár komolyan feszegeted a határokat…
- Shiniji! Elég legyen.
Mielőtt Mizudaria rá tudott volna térni a szokásos „ki, ha mi nem.” -féle dumára, Nezu folytatta.
- Ám, ami a legaggasztóbb, az a Scarlet King jelenléte.
- Már megint kezded. Staint is legyőzte és most nagyobb veszélyben van a hőstársadalom, mint valaha. -vágta rá unottan Shiniji, de Endeavor közbevágott.
- Tény és való, hogy Scarlet King sokkal bátrabb, mint Stain valaha is volt. Profi hősöket is ölt már meg, ráadásul szemtől szemben. Én sem nagyon díjazom ezt a táborosdit.
- Ahogy én sem. -reagálta le All Might. Mizudaria ellenben nem akart megtörni.
- Értem az aggodalmatokat, de higgyétek el, hogy semmi okotok rá. Nagyon kevesen tudnak a helyszínről. Ha több hőst odarendelünk, az feltűnő lenne. Elég csak oda a Wild Wild Pussycats és a két osztályfőnök. Ha Scarlet King ott próbálkozna, akkor hamar megismeri azt, hogy az a hármas nemcsak mentésben, hanem harcban is verhetetlenek. A tárgyalást berekesztem!
Mizudaria és Shiniji olyan gyorsan távoztak, amennyire csak tudtak. Hiába értek el félsikert, nem volt a győzelem érzése teljes.
- Miért vagyok itt nap, mint nap? -kérdezte magában Nezu. Legbelül All Might és Endeavor is feltette ezt a kérdést, de csak magában.

Midoriya amint kirohant a bárból és elindult a csapata felé, akkor realizálta, hogy nagyon erősen ütötte meg Tomurát. Eddig sosem tudott ekkorát ütni. Erre is választ kell találnia. Már majdnem a kúriánál volt, amikor megállt és megsimogatta a sérült páncélját. Bakugo tényleg sokat fejlődött. Remélte, hogy addigra megbuktathatja a hamis hősöket és a mocskos államvezetést, mire barátja kijárja mindhárom évet. Odabent Eri fogadta meghajlással.
- Jó újra látni önt, mester.
- Aranyos vagy, de hagyjuk a formaságokat. -mondta Midoriya, mosolyogva, miután levette sisakját. -Amyék jól bánnak veled?
- Igen. -mondta a kislány és átölelte megmentőjét. Ekkor az Őrmester is megjelent.
- Jó, hogy itt vagy zsenikém. Híreim vannak.
- Megérkezett a doki a válasszal?
- Sajnos nem tudott, elég alapos okkal.
- Sejtettem. Tomurának hála All for One hatalmas létszámot bukott. Akkor mégis mi történt?
- Tegnap este elfogtunk két alakot, akik a kúriába akartak betörni. Egyből megadták magukat és jelenleg egy alagsori cellában vannak.
- És miért nem végeztétek ki őket? Lehet, hogy a hősök küldték ránk. Elvégre, nem ez lenne az első alkalom.
- Nem tartom valószínűnek. Ezek ugyan utcai pojácák hozzánk képest, de hátha hasznunkra lesznek. A Gentle Criminals nevű duó az.
- Hallottam hírüket. Pusztán annyi a szerencséjük, hogy az egyikük, La Brava kiváló hacker. Beszélek velük. Hátha még hasznunkra válhatnak.
Midoriya szinte egy perc alatt megtette a távot, ami a földszint és a pincerendszerben kialakított börtönt kötötte össze. Már lefele menet hallotta Gentlet kiabálni.
- Mégis miféle bánásmód ez?! A tea olyan pocsék, mintha valami ócska kórházból bugázták volna! Hol vannak a jogaink?!
Midoriya az ajtóból meglátta a kettőst. Egy szakállas, bajuszos férfit, aki mintha valami régi filmből szalajtott ünnepi ruhát viselne és egy alacsony, kiskorúnak kinéző nőt. Mindkettejük keze-lába láncra verve a véletlen szökést elkerülendő. Benyitott és a kettős akkor döbbent le.
- Nem lehet!
- Te vagy Midoriya Izuku, aki eltűnt hónapokkal ezelőtt!
- Ismertek? Remek! Tőletek se kérek bemutatkozást. Legalább átugorhatjuk ezt a procedúrát és rátérhetünk a komolyabb kérdésre: Mit kerestek itt?
- Mi csak… véletlenül keveredtünk ide? Vagy…
- Be akartatok törni a kúriába, hogy meglegyen a következő showhoz a felvétel.
Midoriya megfordulva elvette a kamerát és megnézte a felvételeket. Ezekután teli erőből a földhöz vágta, amitől darabokra tört. Ettől La Brava kiakadt.
- Az egy vadiúj kamera volt! Még a törlesztőrészlete sincs…
Ekkor viszont villant a kés, ezzel La Bravanak elállt a szava, ahogy Gentlenek is.
- Ám, azon is gondolkodtam, hogy esetleg nem a hősöknek akartatok kémkedni. Ahogy a pizzafutárnak álcázott alacsony rangú senkiházi csinálta tegnapelőtt. Már a disznók elfogyasztották. Asszem, újra kéne adnom nekik.
- Várjál! Megteszünk bármit, csak kérlek… ne ölj meg minket!
A kettős könyörgésére Midoriya elmosolyodott.
- Mázlitok van. Szükségem van egy szép, vaskos listára azokról a hősökről és állami vezetőkről, akik engedik, hogy a hamis hősök Japánt egy hazug, korrupt világgá tegyék. Mindezt amiatt, mert hét lakat alatt őrzik minden szennyesüket. 48 órát és egy gépet kaptok arra, hogy megtegyétek ezt az apró szívességet. Azután… szabadon távozhattok.
Hosszú hallgatás következett. Gentle legszívesebben visszavágna erre a sületlenségre és megpróbálná legyőzni, de tisztában volt vele, hogy Scarlet Kingként nemrég ölte meg Staint is. Be kellett látniuk: Ha életben akarnak maradni, akkor jobb, ha teszik, amit mondanak.
- Rendben van.
- Helyes. Viszont, nem árt némi elővigyázatosság. Mindjárt elkezdhetitek.
Ezekután megparancsolta az őrmesternek, hogy az egyik nem használt dolgozószobába vigyék a kettőst, de zsákkal a fejükön. Tartani akarta jelenleg a szavát, de azt sem kockáztathatta meg, hogy megismerjék a villát. Ha valaki felismeri ezt a helyet, akkor az nekik csak hatalmas gondot jelentene a közeljövőben. A valós személyazonosságát meg nyugodtan felfedhetik, hiszen addigra már Japán ismerni fogja őt.

Az 1-A osztály szemmel láthatóan nem tudott túllendülni az elmúlt két hét híreiről. Ugyan örültek Stain halálának, de nagyon nyugtalanította őket az, hogy egy nála sokkal veszélyesebb valaki fogja továbbvinni a hősök ritkítását. Ám Bakugo volt az egyetlen, aki igazán felzaklatott volt. Nem értette Scarlet King viselkedését. Végtérre is, nem tűnt annyira veszedelmesnek, mint Stain, mivel még él. Mégis, ha bárkitől hallotta nevének említését, átfutott rajta a jeges rémület vagy a megvető undor. Meg kellett tudnia, mi ennek a háttere és mi sem nyújtott jobb alkalmat, mint Aizawa órája. Nem is tétlenkedett, az első elméleti órán meg is tette.
- Üljetek le. A mai órán folytatjuk az Isteni Színjátékot. Van-e esetleg bármi kérdés?
- Tanár Úr! Mit lehet tudni Scarlet Kingről?
Meglepő, de nem Bakugo tette fel a kérdést, hanem Todoroki. Aizawa csak felé fordult.
- Tudhatnád. A legveszélyesebb gonosztevő, akit csak All Might győzött le.
- Mármint ez van a történelembe lejegyezve. Viszont, a történelmet a győztesek írják, így az eredeti valós verziót akarjuk tudni. -jelentette ki Iida.
A tanár habozott. Eleve veszélyes lenne az ilyen időkben még ezt is elmondani. De szerette az osztályát és még Bakugoban is megbízott. Halkan felsóhajtott.
- Rendben, elmondom. Cserébe arra kérlek titeket, hogy ne áruljátok el senkinek. Eléggé kényes téma, főleg a hősök és az állam szempontjából. Akár még kirúghatnak emiatt.
- Megígérjük! -kiáltott fel az osztály. Aizawa mélyet sóhajtott.
- Scarlet King nevét örök homály fedi. Soha nem árulta el a valós nevét és utálta, ha mások próbálják kiszedni belőle. Hátteréről csak annyit tudni, hogy a szegénynegyedben nőtt fel és életében mindig az igaz hősök kódexét követte. Végül addig küzdötte fel magát, míg első számú hős nem lett, közvetlenül All Might előtt. Ám, amikor betöltötte a szerepét, elpattant benne valami. Egy mentőakció során azt a parancsot kapta, hogy mentse ki a hősökért felelős miniszterelnök fiát, miközben ő egy kórház megmentése felé vette az irányt. Addig csesztették, hogy végül tette azt, amire megparancsolták. Minden téren vesztett. A kórház teljesen összeomlott és egyetlen túlélő sem maradt, míg a miniszterelnök fiát pedig már addigra megmentették. Ezekután az állam őt nevezte meg hibásnak, hiába követte a parancsot. Ekkor döntött úgy, hogy megnézi az érem másik oldalát. Itt volt a pont, ahol megvilágosodott.
- Miért… vagyis mit látott? -kérdezte Ashido félve a legrosszabbtól.
- Azt, hogy az állam és a látásmódjukkal egyetértő hősök mennyire semmibe veszik a közembereket. Akik meg ellentmondanak nekik nyíltan, azok meg mennek a levesbe. Ekkor Scarlet King kiadta a könyvét, a „Hősvilág való oldala.” névvel, amit Mizudaria a Meine Kamphoz hasonlított és azon volt, hogy a példányok megsemmisítése még a publikálások előtt megtörténjen. Azt hitte, hogy ezzel a probléma meg lesz oldva és rátetézve megfenyegették a családja kiirtásával. Ekkor Scarlet Kingnél betelt a pohár és elkezdte sorban mészárolni az általa kijelentett hamis hősöket. Egyedül All Might volt képes megállítani, de még így is 30 hőssel végzett.
- És mi lett a sorsa? -kérdezte Kirishima.
- Öngyilkos lett. Nem sokkal a bekasznizása után. Az utókor meg úgy ismeri, mint a legnagyobb gonosz All for One után.
Aizawa csak ingatta a fejét. Bakugo úgy vette észre, mintha sajnálná a történteket.
- Mielőtt még visszatérünk a fő tananyagra, egy valamit bizton állíthatok. Azon kevesek közé tartozok, akik ismerik a valós történetét. Mielőtt kérditek, All Might is, csak mélyen hallgat róla.
- És mi lett a könyvvel? -kérdezte Ochako.
- Ha jól emlékszem, nem mindegyiket sikerült megsemmisíteni. Legalább ötven eredeti példány van kint Japánban és ebbe még nem számoltam bele a másolatokat. Akinél megtalálják, azt minimum pénzbírsággal büntetik. Ez attól függ, hogy másolt vagy eredeti példányról van szó. De most már térjünk vissza a…
- És akkor miért nem próbálta meg más módon lerendezni a dolgot. Mármint, az erőszak nem mindenre megoldás. -szólt közbe Bakugo, mire Aizawa türelmetlenül reagált.
- All Might szerelmére! Pont te kérdezed? Amikor a nagy pofád miatt Mizudaria már figyelmeztetett? A Japán állam kezében van az összes szál, ami a hősöket azzá teszi, amik valójában. Kész vége, ennyi! Mostmár tényleg rátérek a tárgyra. Úgyhogy ha valaki még egyszer rákérdez Scarlet Kingre vagy a tananyagtól totál eltérő hülyeséggel zavarja meg az órát, annak olyan kemény röpdolgozatot osztok ki, hogy azt is megbánja azt, hogy megszólalt.
Aizawa fél percig csendben maradt, majd folytatta a tanítást. Bakugo ellenben elgondolkozott az utolsó megjegyzésen, viszont, hamar elhessegette magáról a vádakat. Jobb, ha mindenki most megtudja, hogy a jövendőbeli első számú hős fenekestül felforgatja az ipart.

Egy hét telt el. Midoriya napjai szó szerint olyan gyorsan röpültek el, hogy abból ő semmit nem fogott fel. Noha La Brava 48 órát kapott, többet kért a kutatással kapcsolatban. Előlegként, adtak neki egy eredeti példányt a „Hősök valós oldala.” című könyvből, ami anno két éve egyszer elolvasott titokban. Az egyik szomszédjának volt másolata belőle. Csak a név maradt meg, amit mai napig használ és amikor realizálta, hogy a dizájnt is az egyik képről nyúlta be, nem bánta meg tudatalatti döntését. Emellé még szerződéseket és zsarolóleveleket is talált olyan hősök ellen, akik szembe mertek szállni Mizudariaval és a Japán hősvezetéssel. Észrevehető volt az is, hogy a páros viselkedése is folyamatosan változik. Egyre inkább hajlottak arra, hogy csatlakozzanak az Order of Scarlethez. Végül, a kutatás napja lejárt. La Brava azonnal belekezdett a mondandójába.
- Amit találtam összességében, azok bőven alátámasztják, hogy a Japán hősvezetéssel nincsen minden rendben. Akik egyből a minisztérium embereinek teszik le az esküt, akkor kevés munkával lehet bárki első számú hős. All Might erős kivétel volt eleinte, de számára is késő. Mióta Mizudaria lett a hősvezetés élén, bevezette a cenzorrendszert. A külvilág erről semmit nem tud, jó okkal. Ők azok, akik az ellenálló hősöket, civileket, de még cégeket is kontroll alatt tartják. Gyakorlatilag, ha egyetlen szóval vagy cselekedettel kiváltod Mizudaria haragját, 24 óra sem kell, hogy zsákban vigyenek el, elrabolják a családodat és velük zsaroljanak. Továbbá, ahogy látod, hogy miket csinálnak a cenzorok, ahhoz képest, amit az átavatott hősök csináltak vagy csinálnak. Elég csak belenézned a második és harmadik számú Pro hősök, névszerint Endeavor és Hawks aktáiba.
Midoriya csak fél szemmel nézett bele, de ez is elég volt, hogy ökölbe szoruljon a keze.
- Normális esetben az ilyet pszichopatának hívnánk. Itt viszont igazi megmentők és Japán védelmezői.
- Igen. Szerencsére, ahogy észrevetted, jó hír is van. Hagyják All for Onet és embereit szabadon garázdálkodni, így van látható ellenség. Ugyan a rendszer arra lett kitalálva, hogy ne legyenek benne kiskapuk és aki még diákkorában pattog, azt meggyötörjék. Jelen esetben egy Bakugo Katsuki nevű UA tanuló nagyon nagy szög a körmük alatt.
Ekkor Midoriya kényszeredetten elmosolyodott. Gentle kiszúrta és most először szólalt meg.
- Ismered őt?
- Igen… nagyon. -sóhajtott fel a végén. La Brava folytatta az eredetileg elkezdett mondandóját.
- A lényeg, hogy minden célodat meg tudod valósítani és ha jól játszod ki a kártyádat, akkor a lehető legkevesebb vérontással fogjátok ezt végrehajtani.
Midoriya felállt és az aktát magához vette. Lesz mit olvasnia ma este, hiszen most itt alszik. Persze, ehhez azt hazudta Tomurának, hogy éjszakai gyakorlatokat csinálja. Amióta beverte az orrát, a ráncos pofájú (Midoriya gúnyolja magában így.) kerüli a konfliktust.
- Remek munkát végeztetek. Ahogy ígértem, élve és szabadon távozhattok.
Már éppen szólni akart a külső testőreinek, amikor Gentle felállt.
- Midoriya! Szeretnénk csatlakozni az Order of Scarlethez.
- Mégis mi indokod lenne rád? -kérdezte vissza.
- Igazából…
- Mindketten egyetértünk a céljaiddal. Továbbá, a legelső adandó alkalommal megöltél volna bennünket, nemde? Akkor mi így viszonozzuk a könyörületedet.
Midoriya elgondolkodott La Brava kérésén. Igazából, nem hazudnak. Emellé, még többet segíthetnek. Odament hozzájuk és a kezét nyújtotta.
- Akkor innentől fogva a hátteres munkákat látjátok el. Üdv a csapatomba.
Mindketten kezet fogtak, ezzel megerősítve az Order of Scarletet.

Aznap este Midoriya egyetlen dolognak örült a legjobban: Puha ágy. Akármennyire fura, de amióta a rejtekhelyen gubbasztott, addig boxban aludt. Okkal kerülte az ágyat, mivel a piszkos és poloskás enyhe kifejezés rá. Talán Tomura emiatt vakaródzik? Nem tudta és nem is érdekelte. Megkapta Overhaul egykori szobáját, ami kínosan tiszta és rendezett volt. Ettől úgy érezte magát, mintha valami múzeumba lenne. Nem sokat kellett eddig pakolnia sem, így elég hamar megfürödhetett és befekhetett az ágyba.
- Ez aztán a luxus. Sokan nem ismerik fel az alapvető kényelmet, csak mikor elvesztik azt. -mondta magában és már éppen lehunyta volna a szemét, amikor valaki kopogott. Érdekes, mert meghagyta embereinek, hogy csak sürgős esetben zavarják.
- Szabad.
Meglepetésére, Eri jött be. Teljesen fehér pizsamába, ami fehér hajával és vörös szemével együtt szó szerint feltűnő volt a félhomályban. Azonnal vigyázzba akarta vágni magát, mire Midoriya csak intett, hogy jöjjön közelebb.
- Valami gond van?
- Kérdezhetnék öntől valamit?
- Persze, csak tegezz nyugodtan.
- Miért mentettél meg?
Ettől Midoriya kicsit meglepődött és elgondolkodott. Aztán arra jutott, hogy elmondhatja az igazat. Elvégre, egy hatéves kislánnyal beszél.
- Tudod, volt időszak, amikor olyan keményen vágtak földhöz érzelmileg, hogy ott már a halálomat kívántam. Mi volna az? Elárultak azok, akikben szentül hittem. Tönkretették a jövőmet, a jelenemet és végül elvették számomra az egyetlen olyan embert, aki biztatott és támogatott lelkileg. Aztán… tényleg megtörtént. Csak volt egy kis hiba, amire nem számítottak…
- Mi volt az?
- A pokolban nem volt már több hely, így visszajöttem. Aztán semmiből építettem fel magam. Végül megláttam a valós értelmét egy íratlan aranyszabálynak: Ne szórakozz olyannal, akinek nincsen veszítenivalója vagy képes akár az életét feltenni bármire, amiben biztos.
Eri csak egy bólintással reagálta le a dolgot. Midoriya folytatta.
- Hogy miért mentettelek meg? Egyszerű. Újjászületésemkor megfogadtam, hogy akinek tudok, segítek. Így nem kell átélniük mindazt, amit én átéltem. Lehet talán eme munkám gyümölcse lassan érik be, de abból származik a legnagyobb sikerélmény.
Eri egy halovány mosollyal reagált.
- Köszönöm a választ. Akkor…
- Lehetne nekem is egy kérdésem?
- Persze.
- Hogy kerültél ide? Mármint… tudod…
- Anyám eladott.
- MI?! -kérdezte Midoriya döbbenten.
- Igen. Mikor felébredt bennem a Rewind, azonnal eladott Overhaulnak 20 millióért.
Szó szerint meghűlt a szobában a levegő. Nem hitte volna legbelül, hogy létezik sanyarúbb sors a sajátjánál. Ám pont emiatt elkezdett apai érzéseket táplálni Eri felé. Ekkor tudatosult benne, hogy a hideg verejték fanyar szaga csapkodja meg az orrát már egy hosszú ideje.
- Értem. Sajnálom, hogy szóba…
- Semmi baj nem történt. Megosztottad a fájdalmadat velem, a legkevesebb, hogy valamennyit visszaadjak belőle.
- Nincs kedved velem aludni?
Ez a kérdés most Erit lepte meg. Midoriya elmosolyodott.
- Mármint, biztos valami rémálmod volt és hátha segíthet valamit.
- Köszönöm. Igen.
- Akkor fürödj le szépen és addig beszerválok egy másik pizsamát.
Mikor a kislány beszalad a fürdőszobába, akkor Midoriya elindult Eri kijelölt szobája felé. Visszafele gondolta ismét arra, hogy mióta felvette Scarlet King nevét, azóta ez volt az első alkalom a régi énjének kimutatására. Talán még jót is tesz neki, hogy nem folyton csak a komoly dolgokkal kell törődnie.

Eltelt két hét. Elérkezett a féléves vizsga. Mivel az 1-A osztály biztos volt abban, hogy robotok püfölése lesz a feladat, így elhanyagolták az edzéseket és inkább az elméletbe fektették az energiájukat. Ez alól viszont 6 diák volt kivétel: Bakugo, Iida, Ashido, Ochako, Kirishima és Todoroki. Ezt persze Bakugo vezette be, mert érezte, hogy a múltbeli események miatt ez túl könnyű lenne. Be is bizonyosodott, amikor a vizsgán meglátták a hősöket. Aizawa be is avatta őket a játékszabályokba: Két hősnövendék küzd meg egyetlen profi hőssel. A cél az ártalmatlanítás volt, vagy a menekülés. Nem is itt kezdődtek a problémák az ifjú hős számára. Ugyanis, egy jó és egy rossz hírt tartogatott a papír: Ellenfele Kamui Woods lesz, ami jó, mert valamennyit visszaadhat Midoriya lejáratása végett. A rossz hír, hogy a társa a szemében lehető legrosszabb diák, Minoru Mineta. Alapjáraton folyton kukkolt, nem használta erejét és noha tanulmányokban a nyomdokait követte, gyakorlati szinten a hordó legalját kapargatta. Jobb lesz most tisztázni a játékszabályokat, úgyhogy elhívta egy kis négyszemközti beszélgetésre.
- Na idefigyelj, szőlőgeci, mert egyszer mondom el! Amint elkezdődik a részünk, azonnal eltakarodsz az utamból, hogy lerendezzem azt a Fanyüvő szarzsákot! Mert ha nem történik meg, akkor az egész osztály szeme láttára foglak kiherélni egy rozsdás vajazókéssel! Világos?!
- Igen… igen… igen….
Mineta pánikolt idegbeteg csapattársa láttán, úgyhogy jobb volt követni a szabályait. Utolsónak kerültek sorra. Addigra három pár elbukta a feladatot. Nem csoda, elvégre ahogy Bakugo látta, nem fogják vissza magukat a Pro hősök. Ezen nem csodálkozott. Stain halála óta mindenki feszült és ideges volt. A rendszer próbálta fenntartani azt a látszatot, hogy nincsen semmi baj, de távolról más volt a helyzet. Scarlet King ugyanis már lassan 33 hőst ölt meg, de ez nem hivatalos adat. Persze a szóbeszédek úgy tartották, hogy azok közül több, mint a fele civileket ölt vagy ölni készült. Bakugonak nem volt ideje ezen agyalnia, hiszen ő és Mineta következett.

A városi gyakorlótér közepén várta őket Kamui Woods. Bakugo egyből lehajtotta a fejét.
- Ismét találkozunk, ifjú. Látom, megerősödtél. -köszönt Kamui illedelmesen.
- A nyalizásod nem fog mentesíteni attól, amit tettél. Ma behajtom rajtad a tartozásodat!
- Úgy látszik, hogy Mizudaria figyelmeztetése semmit nem ért neked. Sebaj, akkor néhány jól irányzott atyai pofon helyrehozza a csöppnyi agyadban az összeköttetést.
- Akinek ilyenre van szüksége, az te és a Kaijuu szajha! Nem veszitek észre, mennyire undorítóak vagytok? Én viszont felnyitom a szemeteket!
Ekkor szólalt fel a meccs kezdetét jelző síp. Mineta azonnal eliszkolt kettejüktől és megpróbált a kijárat felé rohanni, ám Kamui Woods kezéből kinyúló faágak azonnal megállították.
- Rám figyelj, baromarcú! -kiáltott Bakugo, majd azonnal egy robbantást mért a hős fejére, amit viszont az indák hárítottak és fogták le a kezét. Ekkor viszont a profi hőst hatalmas léghullám találta homlokon. Mineta látta az okát: Bakugo a második technikáját, a One for Allt használta, hogy a pöckölését is fegyvernek használja. Kamui azonnal felállt és megsimította a homlokát.
- Megleptél, ez tény. Tényleg szóbeszédnek fogtam fel Endeavor kijelentését és lám, mégis igaz. Te örökölted a One for Allt.
- Akár így van, akár nem… le fogom rúgni a beképzelt fejed a helyéről.
Bakugo ekkor meglódult és egy jól irányzott robbanással, ám egy hatalmas fa teljesen elnyelte a becsapódást. Ekkor pöccintéssel lőtt, de ezt is elhárította. Kamui Woods csak felsóhajtott.
- Olyan könnyen kiszámítható vagy. Emiatt készültem a kaucsukfával. Képes elnyelni a te és a One for All csapásait. Igaz, All Might erejével szemben ez édeskevés, de az biztos, hogy a tiedhez bőven elég.
- Majd meglátjuk, Fanyűvő! -kiáltott fel Bakugo és ismét belevegyítette a One for Allt a Robbantásába. Eddig 30% a megengedett szint, ahol nem törik össze a csontja. Elkezdett töltés közben körözni Kamui Woods körül, így az indái nem találták el. Amikor érezte, hogy készen áll, akkor felrepült és készült bevetni a V-2 Impactot. Ám, ekkor az egyik vaskosabb inda megfogta Bakugo lábát és elhajította.
- Utálom ismételni magam… kiszámítható vagy.

Bakugo magatehetetlenül vágódott be az épületek közé. Lassan kelt fel egy perc után, ahol már Kamui Woods felette állt.
- Remélem, tanultál ebből a leckéből. Pofázhatsz arról, hogy megbosszulod azt a nyomi barátodat, esélyed sincs ellenem. Meggondolatlan és felelőtlen vagy. Ezt akarom veled megértetni, mielőtt Mizudaria fog drasztikusabb módszert bevetni.
- Nem érdekel, hogy mennyire szaros a nyelved a kormány benyalása során. Én akkoris legyőzlek, ha törik, ha szakad. És mikor első számú hős leszek, akkor végleg kihúzlak a hősök listájáról.
- Ha már törés… hogyan akarod ezt kivitelezni? Pláne törött jobb karral.
Ebben nem hazudott. Bakugo elvesztette a koncentrációt a One for All felett, így amikor becsapódott, eltört a keze. Ám nem esett pánikba. Ha kellett, inkább eltöri minden végtagját. Forogtak az agyában a kerekek, de a teste még nem heverte ki a becsapódást. Kamui Woods ekkor elnevette magát.
- Itt a vége, fuss el véle, hisztis kiskölyök. Tulajdonképp… eszem ágában sem volt téged akkor megmenteni, ha tudom, hogy ekkora tuskóvá fejlődsz.
Készült volna lecsapni az indájával, amikor a kezére valami csapódott, emiatt megpördült. Ekkor látta, hogy egy lila ragasztógolyó volt rátapadva és még hármat is kapott. Bakugo észrevette a forrását, noha úgy állt, hogy a nap miatt alig lehessen látni: Mineta a menekülés helyett inkább kihasználta a meglepetés erejét és váratlanul támadt. Kamui Woods csak tántorgott.
- Szőlőgeci! Mit ugattam neked?! Egyedül akarom legyőzni! -kiabálta Bakugo.
- Igen és látom, mennyire jól haladsz vele! -kiáltotta vissza. A profi hős próbálta lefogni Minetát, ám csak hűlt helyét találta.
- Szép húzás volt, törpe. Ám olvastam rólad az aktákat. Egy perverz disznó vagy csak, de semmi több! Ennyi édeskevés ellenem.
Ekkor Bakugonak remek ötlete támadt. Kamui Woods nagyon lenézi a társát és emiatt rá nem figyel. Ha megadja az elterelést, akkor előbb, utóbb csapdába kerül. Amikor ellenfele hátat fordított, hogy védje a további ragasztógolyós támadást, akkor a One for Allt 5% -ra pumpálta, majd egy jól irányzott tarkón rúgásra lendítette a lábát. Ezt a húzását siker koronázta, így Kamui Woods egy szaltóval párosítva ért földet. Ekkor tíz ragasztógolyó csapódott rá minden testrészére, ami a földhöz szögezte. Mineta ezekután mellette landolt és rátette a bilincset. Véget ért a vizsga és győztek. Bakugo viszont nem végzett. Odalépett földön fekvő ellenfeléhez és rátaposott.
- Mond ki, hogy sajnálod, hogy a barátomat a földbe gyaláztad és elvetted tőle a lehetőséget a jobb jövőre!
- És mégis mit érsz el azzal? -nyöszörögte Kamui Woods, lévén alig kapott levegőt Bakugo lába miatt. -Attól nem fog a barátod feltámadni és nem változik semmi.
- Te…
- Főleg nem tőled, aki úgy viselkedik, mint egy kis kurva, akinek letört a műkörme. Nem akarod felfogni, hogy neked esélyed sincs All Might helyére lépned, mert a forrófejűséged miatt azelőtt kicsapnak a UA-ből, mielőtt kijárod a harmadik osztályt. Azt hiszed, hogy te vagy az első bolond, aki szembe mert szállni velünk és az állammal? Tévedsz.
Ekkor Bakugo egy erősebbet rátaposott, de most a fejére. Ettől Kamui Woods maszkja megrepedt és felsértette az arcát, mivel vér szivárgott a földre.
- Továbbá, így akarsz első számú hős lenni? Hogy a földön lévő, ártalmatlanított ellenfelet még megalázod? Tulajdonképp… szánalmas lúzer hozzáállás ez. Akárcsak az a senkiházi Quirk nélküli pancser Midoriya. Biztos forogna a sírjában, ha látná, milyen a „barátja”.
Ekkor Bakugo fejében az utolsó szál is elpattant és elkezdte taposni ott, ahol érte. Ekkor viszont meglepetés történt. Legalább húsz ragasztógolyó találta el. Mineta már nem bírta tovább nézni ezt a barbár viselkedést és közbe kellett avatkoznia. Ehhez még Aizawa és All Might is csatlakozott. Lefogták Bakugot és felkapták a földről az immár súlyosan sérült Kamui Woodsot.
- Ezért még el fogunk beszélgetni erről. -mondta halkan Aizawa, majd Minetához fordult. -Te viszont megleptél. Igencsak eszes és erkölcsös vagy. A lényeg, hogy teljesítettétek a feladatot, így továbbjutottatok.

Bakugo végül egy figyelmeztetést kapott Nezutól, hogy még egy ilyen eset után ki lesz csapva az intézményből. Továbbá, az összes kedvezményét megvonták tőle. Ám, jelenleg más volt a fejében: Visszafizeti Mineta felé a számlát. Nem is kellett messzire mennie gyógyítás után. A tanteremben volt a gyülekező, ugyanis most tudják meg a jövő heti edzőtáborra vonatkozó információkat. Mivel sem Aizawa, sem pedig All Might nem volt bent, hezitálás nélkül nyakon ragadta Minetát és az asztalára dobta.
- Mit mondtam neked, szőlőgeci?! Beleköptél ennek ellenére a levesembe és még meg is támadtál! Ezért kegyetlenül megfizetek neked.
- Akkor hajrá! Mire vársz, „első számú hős”?! A konyhában biztos találsz vajazókést! A bosszúd miatt úgyse látod a fától az erdőt! Mit értél el azzal, hogy a földön tapostad az ellenfeledet? Csak azt, hogy megmutassa mindenkinek, hogy nem hős vagy, hanem pszichopata! Állandóan te mondogatod, hogy „Én leszek az első így, meg fogom változtatni a hősvilágot úgy.” Csak hogyan akarod, amikor teljesen ellentmondasz önmagadnak?
A válasz a komplett osztályt meglepte. Bakugo ellenben csak erősebben fogta, amitől Mineta alig kapott levegőt.
- Felettem akarsz pálcát törni, perverz szőlőgeci?! Ezért kitépem a nyelved!
- Akkor hajrá! Senki sem akadályoz meg. De igazad van, perverz vagyok. Akkor te mi vagy? Egy szociopata, Napóleon komplexusos gonosz, nem hős. All Mightnak biztos ég a pofája miattad, ahogyan az általad sokszor emlegetett barátodnak! Ebben igazat adok Kamui Woodsnak!
Ekkor Bakugo megpróbálta megütni Minetát, de Kirishima, Ashido, Sato és Todoroki azonnal lefogta és hátralökte. Mindenki ledöbbent az eseményen. Nem tudták, mi volt a durva: Bakugo kirohanása vagy az igazság az osztály legperverzebb srácától?

Aznap este a hőstanács összeült. Mizudaria és Shiniji türelme fogytán volt. Amikor elkezdődött, Mizudaria nem kímélte Nezut és All Mightot.
- Megkaptam a végeredményt a vizsgákról és egész szép eredményeket sikerült az 1-A osztálynak produkálnia. Ám, nem hunyhatok szemet… Bakugo viselkedésére. Úgy emlékszek, világosan elmagyaráztuk, hogy tegyetek rá szájkosarat. Nem így volt?
- Igen és megtettünk mindent ennek érdekében. -felelte All Might.
- Hát nem úgy láttam. Kamui Woods súlyos sebesülésekkel került kórházba és egy hétig biztos nem fog felépülni. Mi a végeredménye? Egy hős kiesett és az a kis taknyos kapott egy szóbeli figyelmeztetést.
- Már megbocsásson, de nem fedi a kijelentése az igazságot. -szólalt meg Nezu. -Igaz, hogy azt is kapott, de ezzel egy időben megvontuk a kedvezményeit a UA-n belül. És a legközelebbi ilyennél pedig eltanácsoljuk és elvesszük a lehetőségét a hősi pályáról.
- Ez ide marha kevés. Ha ez nem vizsga lenne, akkor mehet a Targatos börtönbe és a szüleinek kártérítést kellene fizetniük.
- Értem én, hogy meg kell büntetni, de ez már túlzás.
- Itt mi döntjük el, hogy mi a megfelelő ellenlépés. Nem maga. -sziszegte foghíjasan Shiniji, de Mizudaria feltette a kezét.
- Elég legyen. Fogták az üzenetet és kész. Ami pedig a tábort illeti: A Wild Wild Pussycats hőscsapat teljesen előkészítette a terepet. Úgyhogy egy hét múlva indulhatnak a diákok. Ha nincsen más kérdés…
- Nekem volna egy. -tette fel a kezét Endeavor. -Hogy haladnak a Scarlet King elleni nyomozással?
- Már megint ez…
- Shiniji! Ne feszítsd tovább a húrt. -morogta Mizudaria, majd tárgyilagos hangra váltott. -A rendőrség nem jutott semmire. Továbbá, nem tudok hősöket ráküldeni.
- Ez viszont ostoba lépés. Elképzelhető, hogy All for Onennak dolgozik, hiszen Tomura oldalán volt a USJ támadásakor. Ha az nem egyszeri alkalom volt, akkor a helyzet még súlyosabb a vártnál. Nem tagadhatja, hogy legalább 30 hős halt meg a keze által.
- Akkor meg pláne nem fogunk nagyobb erőt belevinni. Nincs meg a létszám All for One és emberei felszámolására és Scarlet Kingre ezen a ponton. -felelte Mizudaria türelmetlenül. Nagyon nem akart erről a témáról beszélgetni. -A tárgyalást berekesztem! Mehettek!
Csak All Might maradt, aki ellenben a válasz elég nagy undort váltott ki belőle.
- Mit akarsz még? Tolószékben vigyelek ki innét vagy kivágjalak az ablakon?
- Figyelmeztetni akarom. Ha ezt így folytatja tovább, akkor ez az egész csak sokkal rosszabb lesz és egy olyan szörnyet teremt, amit már nem képes kontroll alatt tartani.
- Van bőr a pofádon fenyegetnie?!
- Nem. -felelte száraz hangon All Might, majd felállt. -Csak a tényeket közöltem.
Ezzel faképnél hagyta Mizudariát.

A Leauge of Villains rejtekhelye egy éjszaka alatt megtelt. Ugyanis, megjött az erősítés, amit All for One kért. Igaz, hogy tíz embert számolt, de a minőség már érezhető volt. Főleg három tag volt közöttük veszélyesebb első látásra: Egy fekete hajú férfi, akinek az arca és karjai elég keményen megégtek, egy pszichopata iskolás lány, aki a késével zsonglőrködött és egy szőke hajú csupaizom tag, aki az egyik boxban iszogatta a sörét. Mikor Midoriya belépett, akkor mind ránéztek. Felismerte őket sorban: Dabi, Himiko és Muscular. Nem kellett kutatómunkát végeznie róluk, mert ismerte őket. Eléggé körözött személyek, akik már rendeztek komplett mészárlásokat Stain nevében. Himiko egyből odabújt Midoriyához.
- Te voltál az, aki megölte a mesterünket? Annyira jóképű vagy. -súgta kéjesen és a kezében lévő kést és Midoriya arca felé irányította. -Kíváncsi vagyok, milyen ízű a véred.
Erre a válasz pusztán annyi volt, hogy ellökte magától a lányt és azonnal elvette tőle a kést.
- Az egyetlen, amit meg fogsz kóstolni, az a saját véred, ha próbálkozol a megsebesítésemmel. -felelte Midoriya és leült az egyik asztalhoz. Ez viszont nem szegte Himiko kedvét.
- Küzd ellenem. Egyszerűen imádom.
- Nyugodj le Himiko. Felesleges szekálni azt, aki már elég szép eredményeket tett le az asztalra. -mondta Dabi, miközben a falnak támaszkodott. Ekkor a monitor bekapcsolt, ahol All for One volt látható.
- Üdv mindenkinek! Nos, jövő héten egy igencsak fontos esemény fog bekövetkezni. Az 1-A és az 1-B osztály edzőtáborba megy, amit szinte teljesen védtelennek lehet titulálni. Mindössze öt profi hős lesz ott. Ezzel a létszámmal és további 5 elterelésnek szánt szökött bűnözővel teljes fölényünk lesz.
- És mégis mi a célja? -kérdezte Tomura.
- Bakugo Katsuki és Shino Sosaki, vagyis Mandalay elrablása. Ők élve kellenek, míg a többiekkel azt csináltok, amit akartok.
Itt Midoriya ökle azonnal összeszorult. Ha ez a küldetés sikerrel zárul, akkor hullahegyek lesznek. Ezek már első pillantásra nem ismerik a kegyelmet.
- Szabadna megtudnom, hogy mi a célja velük? -kérdezte, de a hangja nyugodt maradt.
- Mandalay Quirkjét, a telepátiát el akarom venni tőle és magaménak akarom tudni. Bakugonak meg a teste kell.
- Heh. Nem kéne azelőtt legalább egy italra meghívni? -kérdezte Twice nevetve.
- Nagyon vicces, de no homo. Amiben jelenleg vagyok, az harcra képtelen lesz lassan és át tudom ültetni a tudatomat a srácba. Továbbá, ő a tizedik örököse a One for Allnak. Így a hatalmam végtelen lesz.
Ekkor Midoriya kis híján a saját szájába hányt. Ezt mindenképpen meg kell akadályozni. Másnapra ki kell ötölnie valami tervet, hiszen a doki addigra érkezik meg. All for One felé csak bólintott.
- A terveket Himiko fogja közölni, aki az elmúlt két hét minden megbeszélésén álcázva ugyan, de ott volt és ismeri a terepet. Csak ennyit akartam mondani, ha nincsen más kérdés.
Mivel senki más nem kérdezett, így elbúcsúzott és a monitora kikapcsolt.

Másnap este Midoriya alibi hivatkozás miatt kiment a kocsmából és elvitte az utolsó ottmaradt cuccait is. Tomura már nagyon arra gyanakodott, hogy áruló, de semmit nem tudott tenni. All for One még nem bocsájtotta meg a Hosu kerületi malőrt. Mikor a kúriába ért, akkor látta, hogy az őrmestere most végzett egy újabb csapat edzésével.
- Üdv, zsenikém.
- Neked is, Őrmester! A doki megérkezett?
- Igen.
- Akkor első lépésként beszélek vele. Aztán hívd össze Amyt, Slyt és Yakit a dolgozószobámba. Ideje egyszer egy mindenkorra megbuktatni a Leauge of Villainst és All for Onet.
- Értettem. Kyudai a dolgozószobádba vár.
Arra vette az irányt és már az ajtó is nyitva volt.
- Üdvözlöm, doki. Sikerrel járt a kutatás során?
- Jó estét. -köszönt méltóságteljesen. -Igen, de haladjunk sorban. Az első kérdésed az volt, hogy a szer miért hatott nálad. Nos, jómagam se tudok az okát. Eddig a szer beadása során az alanyok tetszhalott állapotba kerültek és 24 óra múlva ténylegesen meghaltak. Ennek oka az, hogy szó szerint belülről marta szét az anyag az összes delikvenst. Első látásra befogadja a szervezete, de a fehérvérsejtek szó szerint kicsapódtak, majd a szerveket szó szerint meggátolta a működésben. Viszont, a véredből azt lehet látni, hogy nem történt meg egyik sem. Mintha szimbiózis alakult ki. Emiatt ha éhes vagy, akkor nagyon sokat eszel és iszol. Ezzel a szuper katona gének teljesen feltöltődnek. Ám…
- Igen.
- Fülest kaptam arról, hogy egy alkalommal emberfeletti erőre tettél szert. Nos, ez a szer hatása. Düh, harag vagy bármi más negatív érzelmek szó szerint felpörgetnek. Tehát, akkor bárkit le tudnál győzni. Csak ennek ára van: Minél többször használod ezt az erőt, annál jobban megy el a józan ítélőképességed. Momentán ez annyit jelent, hogy a legrosszabb esetben ösztönlényként végzed.
Ezután hosszú csend következett, amit Midoriya tört meg.
- Értem. Ez nem sok információ, de bőven elég.
- Nem vagy rám dühös emiatt?
- Ti sem tudtad, miféle hatása van, így teljesen felesleges ezen kiakadni. -vonta meg a vállát, majd leült az asztalra. -Mit tudtál elérni Eri vérének kielemzésében?
- Nos, ezt nem lehet előállítani mesterséges úton. Szerencsére nem is kell, mert Overhaul anno csapolt és előállított legalább 20 literrel. Ennyi van összességében ampulla formában. A vett vért viszont tisztítatlanul hagytam, csak véralvadásgátlót adtam hozzá.
- Értem. Tegyük fel, ha azt adom be All for Onennak, akkor meg lehet ölni?
- Érdekes kérdés. -mondta Kyudai és megvakarta az állát. -Jelen állapotában csak gyengébbé tenné.
- Tudsz keverni egy kőkemény mérgező koktélt annak a vérnek a felhasználásával? Fekete Özvegy, skorpió, medúza meg ehhez hasonlókra gondoltam.
- Igen.
- Akkor jövő hétre csináld meg és érjük el, hogy meghaljon.
- És mégis ezt hogy akarod megoldani? -kérdezte a doki döbbenten.
- Ha a kártyákat jól játsszuk ki, akkor meglesz rá az alkalom. Viszont, a véremből kéne csinálni pirulákat, amik bevételekor emberfeletti erővel látnák el embereimet. Ez viszont a jövő zenéje.
- Értettem. Akkor visszamegyek a helyemre. -mondta a doki és kezet fogott Midoriyával.

Ezekután a tanácsterembe sietett, ahol már várta Sly, Amy és Yaki. Az őrmestere utána jött be. Mindannyian vigyázzba vágták magukat, mire Midoriya jelezte, hogy pihenjenek.
- Üdv mindenkinek. Első kérdésem a társaság felé, hogy hányan vagyunk jelenleg?
- Zsenikém, most fejeztem be a létszámellenőrzést. Háromezer fő összesen.
- Köszönöm, Őrmester! Akkor megvan a tervem. Egy hét múlva ugyanis, eltakarítjuk All for Onet és szánalmas embereit egyszer és mindenkorra.
- Megteszünk mindent ennek érdekében! -kiáltották egyszerre. Midoriya elmosolyodott.
- Akkor íme a terv. Amíg én Tomuráékkal tartok, addig Sly, Yaki és Őrmester megkeresik az általam megadott összes lehetséges rejtekhelyet és ott elbújva vártok. Amennyiben bármelyik tag teleportál vagy megy oda, azokat lőjétek le hezitálás nélkül. Nem fogják az oldalunkat fogni, annyira elvakultan imádják All for Onet. Minimum 500 ember egy osztag. Amy pedig a házat védi a megmaradt emberekkel. Sejtésem szerint, ha előbb derül ki, hogy áruló vagyok, akkor megpróbálják ezt a helyet megsemmisíteni, de a hősök támadását se tartom kizártnak. Valami kérdés?
- Milyen fegyvereket vigyünk magunkkal?
- Ami nektek kényelmes. Csak annyit kérek, hogy ne nagyon okozzunk feltűnést. Nagy baj lenne, ha a hősök felfigyelnek ránk és sorban szednénk ki az embereinket. Még nem vagyunk elég erősek egy esetleges háborúhoz.
- Más kérdés nincs a részünkről. -mondta az Őrmester, majd felállt. -Gentle és La Brava párosára bízom a többi adminisztrációs dolgot. Jövő hétre minden készen fog állni.
- Akkor leléphettek. -zárta le Midoriya a találkozót.

Miközben Midoriya haladt visszafelé a Leauge of Villains rejtekhelye felé, Legbelül volt benne valamennyi félelem. Noha biztos tervvel állt elő, de ha bármiféle banánhéjon megcsúsznának, akkor el fognak bukni és mind a gonoszok, mind pedig a hősök is egyszerre fognak támadni. Viszont emlékszik egy régebbi mondatára: Ne szórakozz egy olyan emberrel, akinek nincs veszítenivalója vagy képes mindent feltenni egy lapra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr418125232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása