2021. március 27. 17:10 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 28. Fejezet: Koponya vadászat. 1. Felvonás: Feszültség az eligazításon.

Szerda reggel Mineta, Toru és Oijiro éppen a reggelit várták az asztalra feküdve. Peter szokásához híven a majomfarokba kapaszkodott, de most az nem lengedezett úgy, mint a felfújt lufi a szélben. Mikor befutott az étel, Kumiko és Akira nem jöttek.
- Csak nem étvágytalanok? -kérdezte Mineta Aitól.
- Dehogynem. Viszont, most futott be egy megbízás és azt próbálják meg lerendezni. Nem akarják azt, hogy mi belefolyjunk.
Ám, amikor az említett kettős belépett, nem igazán volt elégedettség az arcukon.
- Figyelem, pupákok. -jelentette ki Akira, mikor leült és töltött magának egy bögre kávét. -Noha akármennyire nem kívánom, de ti nektek is ki kell vennetek a részeteket a küldetésből. Aranylevelet kaptunk.
- Viszont, a munkát nem a reggeli alatt részletezzük. -folytatta Kumiko. -Felhívom Ragnát, hogy vigyázzon Peterre.
- De anya! Szeretnék veletek menni. -nyafogott a póksrác, mire az megcsípkedte az arcát.
- Ki öcsipókom, még fiatal vagy. -mondta Akira.

Reggelivel a hasukban mentek le a tárgyalóterembe és foglaltak helyet. Oijiro viszont észrevette, hogy amikor leült, valami nedves érintette a fenekét. Ám, a legnagyobb meglepődése az volt, hogy megszólalt a fenekénél.
- Már megbocsáss, de rajtam ülsz.
Ekkor azonnal felvágódott.
- Nagyon sajnálom, kedves…
- Mariko Sunoharasu. De maradjunk az Aqua-nál.
- Imádom azt a bandát. -vágta rá Toru. -Főleg a Barbie című számot.
- Ha elkezded azt énekelni, akkor nem állok jót magamért. -morogta Aqua és lecsúszott a székről, majd a földön szó szerint alakot vett fel. A hatás olyan volt, mint a Parasite Eveben, amikor az Eve folyékony állapotból fizikai testet ölt. A folyamat végbemenetelével egy magas, zöldesen világító nő állt előttük teljesen meztelenül. Mindhárman csak döbbenten nézték. A nő elnevette magát.
- Tetszik a műsor? Akármilyen alakot képes vagyok felvenni.
Ám, mielőtt a társaság bemutatkozott volna, hatalmas ütést éreztek a tarkójukon.
- És ebben a pillanatban lenne végetek, amiért a csöcsök miatt nem figyeltetek a környezetetekre.
Ekkor mindhárman megfordultak és egy nyurga, barna hajú férfi állt előttük, hideg tekintettel. Ami a legmeglepőbb volt rajta, hogy a karjain két gyűrű alakú seb díszelgett. Hangszintje eléggé arrogáns és becsmérlő volt egyszerre.
- Ti lennétek Kumiko kis dédelgetett kedvencei? Az új generáció „legjobb” fejvadász hősei? Hát ez kész röhej.
- Jin! Ne legyél tiszteletlen velük szemben. -mondta Aqua, ám erre a férfi felmordult.
- Hányszor mondtam neked, takonykupac, hogy SOHA ne hívj ezen a néven?!
- Akkor tanulj egy kis tiszteletet és meg fogják neked adni. -tette hozzá gyorsan Mineta. Talán túl gyorsan is, mert a Jin nevezetű lehajolt hozzá és úgy nézett a szemébe. Régebben szőlőpofa ettől maga alá csinált volna, ám most a szeme se rebbent.
- Nicsak. Egy kerti törpe akar keménykedni velem? Attól, hogy van egy nő, aki folyton leszopja azt a cingár fütyidet, még lazán beleprésellek egy kis zacskóba. Szóval, velem szemben jól válogasd meg a szavaidat. Világos voltam, töki? -kérdezte a végén gúnyos éllel. Erre Mineta elkövette a második hibát: Lefejelte, amitől hátratántorodott.
- Te kis gecikotyvalék! Ezért a beleiddel foglak megfojtani!
Ekkor lépett be Akira és Kumiko.
- Elég legyen, Zet! -parancsolt rá Akira és a két fél közé állt. -Semmi jogod sincs ahhoz, hogy a három zöldfülűt szekáld! Pláne nem a mi felügyeletünkben!
- Maradj már magadnak, izom picsa. Attól, hogy Abbyt utánzód, azzal nem vívod ki a tiszteletemet. De legyen úgy, beverem a te képedet is, ha az kell, hogy a kis kerti törpe férfiasságát letépjem és elmorzsoljam a golyóit.
- Az egyetlen, akinek a golyója veszélyben van, az te vagy, Jinpachi! -kiáltott rá Kumiko és grabancon ragadta a férfit, majd a falhoz nyomta. -Remélem, nem kell tájékoztatnom arról téged, hogy én vagyok az egyetlen, ami az életed és a Targatos kivégzőosztaga általi hosszú, fájdalmas kínhalál közé áll? Erre úgy fejezed ki a háládat, hogy az újoncokat vegzálod? Tudtam, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz, de ez már az én tűréspontomat ütögeti.
Jinpachi vissza akart volna vágni, de annyi esze volt, hogy ne a megmentőjét kezdje el sértegetni. Lehajtotta a fejét és halkan kért bocsánatot.
- Helyes. Remélem, többször nem próbálsz ujjat húzni a tanulókkal. -mondta Kumiko, majd leengedte kezeit és a többiekhez fordult. -Társaság! Bocsánat az előbbi inzultusért.
Mindhárman meghajoltak, de legbelül még mindig a sokk hatása alatt voltak.
- Rendben. Foglaljatok helyet és kezdjük el az eligazítást.

Mikor mindenki leült, Ai is megérkezett. Itt Mineta felfigyelt egy furcsa dologra. Zet és Ai nem nézett egymás szemébe, ám amikor a póklány az anyjára figyelt, a férfi idegesen nézett a hátra. Valamiért kirázta a hideg. Kumiko, aki immár lerendezettnek tekintette a dolgot, megszólalt.
- Tisztelt csapat! Ahogy a reggelinél mondtam, aranylevelet kaptunk. A célpontunk egy nemrégiben felbukkant hősgyilkos, Skull Man.
Mindenki tekintete elsötétült egy pillanatra, ami valójában a villany lekapcsolódása és a projektor bekapcsolása közötti sötétség okozta.
- Eddig három hőst ölt meg, eltaláltam? -kérdezte Akira.
- Négy. Ma reggel találták meg a lakásában Reshingu Egosu, hősnevén Mach holttestét. Golyó végzett vele. -tájékoztatta Kumiko, majd egy éles fogakkal díszített koponyás kártyát vett elő. -A névjegyét is hátrahagyta.
- Miért S kategóriás ez a Skull Man? -kérdezte Mineta, mire Zet igencsak becsmérlő tekintetett vetett rá.
- Azért, mert ez a négy hős tehetséges és erős volt éltében. Akárki is lapuljon a maszk mögött, igencsak kemény fából faragták.
- Van közös az áldozatokban? -kérdezte Oijiro.
- Azonfelül, hogy hősök voltak? Nem igazán…
- Legalább okos légy, ha szép nem vagy. -szakította félbe Akira elmélkedését Zet. -Van bennük közös. A ködösítés.
Kumiko kérdőn nézett rá. A férfi felsóhajtott.
- Istenem, ennyi tudatlannal vagyok körbevéve? Mind a négyük füle mögött nem vaj, hanem komplett tejfeldolgozó üzem lapul. Tucker megerőszakolta a saját unokáját és utána eltette láb alól. Mikor ez kiderült, egyből médiazárlatot rendeltek el és az állam eltussolta az egészet. Zero és Rem Overhaul halála után feltörték a rendőrségi bizonyítékraktárat és az összes drogot ellopták. Mindezt azért, hogy átvegyék a drogbiznisz felett az uralmat. Gátlástalanságuk odáig fajult, hogy iskolák előtt is terítettek. Mikor kiderült, akkor a bíróság pénzbüntetést szabott ki rájuk, ám a bevételükhöz képest röhejes mennyiségű Yen kellett pengetniük. Sake pedig folyton kiengedte a rácsok mögött az A és S osztályú bűnözőket. Mindezt azért, hogy folyton róla szóljanak a hírek és vele legyen tele a sajtó. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a végeredménye csak annyi volt, hogy a titulusát elvették. Mach pedig a száguldása közben ártatlanokat gázolt el és az ügynöksége folyton fedezte a seggét. Skull Man igazából jót tett azzal, hogy megölte őket.
Mindenki le volt döbbenve, kivéve Kumikot. Ő csak ronda szemekkel nézett Zetre.
- Köszönöm az infót. Ez viszont azt is jelenti, hogy te sem vagy különb. Eddig húsz fejvadászatos melóból egyetlen célpont sem került ki élve. Ez vonatkozik a segédeire is.
- Álljon meg a menet… asszonyom. -reagált rá a végén cinikus éllel. -Én mindegyiknek felajánlottam, hogy térdeljen le és tegye tarkóra a kezét. A „Nem anyád vagyok tegnapról.” válasz pedig soha nem volt beleegyezés.
Ekkor Zet felállt.
- Hová készülsz? -kérdezte Akira, mire Jin undorító tekintettel nézett rá.
- Szerinted? Éjszakás őr voltam és készültem lefeküdni. Továbbá, semmit sem tudunk Skull Manről, szóval amíg nincs információ a kezünkben, csak üres köröket futunk. A bemutatkozással egybekötött nyáltengerre meg pláne nem vagyok kíváncsi. Nem szokásom a hullazsákokra firkálni.

Ezzel a lendülettel távozottt is. Az ajtó becsukódása után Toru megszólalt.
- Mekkora egy suttyó.
- Ő már csak ilyen. -sóhajtotta Kumiko. -Amilyen erős, annyira beképzelt és egocentrikus. Nincs szívem halálsorra küldeni, mert ha egy gonosz szervezet onnan elrabolja, akkor az a jelenleg ingatag helyzetet káoszba taszítaná.
Mineta valamiért nem érezte ezt a választ teljesen helytállónak. Aira nézett, aki teljesen szokatlan módon letörten nézte az asztalt, ám amint kiszúrta, hogy párja figyeli, egyből elmosolyodott és odagurult hozzá, hogy az ölébe ültesse. Hagyta a dolgot, mert érezte, hogy jelenleg törődés kell neki. Kumiko sem szólt erre egy szót sem, hanem folytatta a tájékoztatást.
- Jinnek viszont igazat kell adnom. Nem tudunk róla semmit. Szóval, a fiatalok felé teszek fel egy kérdést: Emlékeztek, hogy mi az első lépés, ha megbízást kapunk?
Ekkor mindhárman jelentkeztek.
- Mineta, a te kezedben van a válaszadás lehetősége.
- Első lépés a célszemély valós kilétének megtudása. Ki a valódi alakja.
- Így van. Elég sokat fejlődsz. -jegyezte meg Ai és megsimogatta az ölében.
- Szóval, a feladat a következő: Két részre oszlunk. Ai, Mineta. Ti itt segédkeztek Aquának valami kiindulópontot kreálni.
- Már alig várom a közös munkát. -jegyezte meg a megnevezett izgatottan.
- Addig Akira, Oijiro, Toru és én személyesen nézünk utána egy-két dolognak. Egy-két órán belül már kell az infómorzsa.
- Értettük! -kiáltották mindannyian.

A csapat immáron rákoncentrálhatott Skull Man elfogására. Ám, Mineta, mikor kiment a mosdóba, hogy a kis dolga mellé megmossa az arcát hideg vízzel, Ai és Jin foglalkoztatta. Vajon miért viselkednek egymással így? Talán valami múltbéli dolog állhat mögötte? Úgy érezte, hogy erre is választ kell kapnia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr3716482152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása