2020. november 16. 08:35 - Ragnafan1992

High Score Girl 1999. Round 28.

A szombati nap végére az Ages Knight megpihenhetett. Benne voltak a Top8-ban és emellé még különdíjat is kapnak, mert az első helyezést érték el a pontversenyen. Ám, volt valaki, akit nagyon zavarta az, hogy a csapat ennyire feltört: Raptor.

Chikuron, Rolento és Splinter épp megbeszélést tartottak, mikor idegesen odament közéjük.
- Nem hiszem el, hogy ezek egyre jobbak és jobbak lesznek nálunk. Ha ez így halad tovább, akkor a vége az lesz, hogy legyőznek minket. – morogta fel-alá járkálása közben.
- És mégis mit tegyünk? Ha nem vetted volna észre, akkor…
Rolento be sem tudta fejezni a mondatot, mert Raptor közbevágott.
- Nincsen ha, nincsen bezzeg! Valahogyan ki kell iktatnunk az egyik játékost. Ha nem tesszük meg, akkor esélyünk se lesz nyerni.
- Ezt megtiltom! – kiáltotta Chikuron ránézve. – A csapatunk soha nem fog aljas módszerekhez folyamodni! Ha kiderül, hogy valamelyikőjükkel tettél valamit, akkor az egész csapatodat a kizárás felé sordrod!
Időközben a srác lenyúlt a hátsó farzsebéhez, mert ott egy diktafon lapult. Beindította.
- Különben is, kit akarnál megsebesíteni? Namirét? Vagy akármelyik Oonot? Danielt? Hidakát? Yaguchit? – kérdezte Rolento gúnyosan.
- Nem, a nőket nem bántom fizikailag. Bennem is van tartás.
- Vagy csak félsz, hogyha valamelyikhez hozzáérsz, akkor úgy becsomagol, hogy egy NES-be is beleférnél? – jegyezte meg cinikusan Splinter. Raptor válaszra sem méltatta, csak hangosan gondolkodott tovább.
- Daniel sem okosabb húzás. Yaguchi! Hát persze! Ő lesz a legjobb egy ujjtöréshez. Ezzel végleg kizárhatom a csapatát.
Ekkor Chikuron a férfi elé állt.
- Most figyelmeztetlek utoljára: Ha meg mered tenni, akkor garantálom azt, hogy soha az életben egyetlen játékterembe sem fogsz bemenni és kijönni ép testrésszel.
Raptor kis ideig megállt és hallgatott. Végül lelépett. Chikuron kinyomta a felvevőt, de hatalmas dilemmában volt így is. Ha jelentené a szervezőknek, akkor a minimum az, hogy felfüggesztik a versenyt. Legrosszabb esetben nemcsak kizárják a versenyből a csapatát, a Yomit, de ezekután soha nem mehetnek be egyetlen digitális szórakozóhelybe. Egyetlen megoldás maradt, de ahhoz szigorúan tilos közbeavatkoznia a dolgok folyamatába, csakis a legjobbnak ígérkező pillanatban.

Az Ages Knight a kiadós vacsora után folytatták a diskurzust, ami nem volt egy könnyű téma. Álladóan és mindenfelől csak gratulációkat hallott. Végtérre is, az első továbbjutó csapatról csak ódákat zengenek. Egy óra is elég volt ahhoz, hogy ezt feladják és visszamenjenek a szobájukba. Mikor Yaguchi a párja után bemenve csukta be az ajtót, felsóhajtott.
- Elég kemény második napnak nézünk elébe, nemde? – kérdezte Oonotól, mintha szóbeli választ várna. Ő csak bólintott és elment fürödni. A férfi nem bírt várakozni, így hangtalanul távozott a tűzlépcsők felé. Odakint, a szabad levegőn gondolkozott, jobb kezét a korlátnak támasztva. Ez volt a hatalmas hibája. Nem tudta, hogy Raptorék csapata is ott száll meg, így joggal hihette, hogy távol tud maradni egyelőre attól az alaktól. Sajnos tévedett, mert Raptor már a háta mögött volt egy kalapáccsal, amit teli erőből rácsapott Yaguchi jobb kezének mutató és középsőujjára. A férfit iszonyatos fájdalom járta át testét és még sikerült a kiáltás előtt befogni a száját.
- Semmi személyes, csak ki akarlak titeket zárni a versenyből. – súgta Raptor. – Ha kiestek, már senki nem fog akadályt jelenteni nekünk. Utóbb belegondolva… személyes. Ezt azért kapod, mert szétvertél a Tekken 3-ba, köcsög.
Yaguchi válaszolni nem tudott, mert a fájdalma miatt csillagokat látott. Ekkor ellenfele újra felemelte a kalapácsot, ám lecsapni nem tudott azzal, mert egy női kéz megfogta és kicsavarta. Oono volt az, aki a fürdőszobából kijövet vette észre párja hiányát és a füle van annyira éles, hogy még azt a minimális zajt is meghallotta.
- Mi a fasz? – kérdezte Raptor és hátrafordult, mire egy ököl telibecsapta, amitől meghátrált, majd elfutott. A nőnek esze ágában sem volt üldözni, sokkal inkább Yaguchi fele fordult, aki sérült ujjait fogta.
- A picsába! Asszem eltört! – kiáltotta fájdalmasan a férfi, mire Oono azonnal megfogta ép kezét és Daniel és Hidaka szobája felé rángatta. Azonnal ápolásra szorult, amihez Hidaka értett.

Danielék nem vártak vendéget és majdnem elaludtak, mikor kopogás hallatszott. Meglepődésük akkor vált döbbenetté, mikor meglátták Yaguchi bal kezét. Cseppet sem tétovázva, Hidaka azonnal az ágyra ültette és elkezdte ápolni. Addig a férfi beszámolt Raptor legújabb húzásáról.
- Az a mocskos takonygerincű faszkalap. – morogta Daniel. – Ezt jelenteni fogom a bíróknak.
- Ne tedd! Azzal felfüggesztik a bajnokság a vizsgálatok miatt. Rosszabb esetben elmarad. – nyögte Yaguchi és felemelte ép kezét.
- És akkor mit tegyünk? Az egyik fő emberünk kiesett és a csapatharcban mindenkire szükségünk van. Emlékszel a szabályra, amit kaptunk? Nem használhatunk tartalékost. – magyarázta Daniel, aki töltött egy pohár konyakot és Yaguchi fele nyújtotta. – Tudom, középkori módszer, de most szükséged lesz rá a fájdalom tompítására.
A férfi nem szerette az alkoholt, de most lehajtotta. Érezte, hogy a fejébe száll valamelyest és csak zsibbadást érzett.
- Viszont, ha elmarad a verseny, bukjuk a nyereményt. Elboldogulok valahogyan.
- Felesleges a hősködés, Yaguchi. – mondta Hidaka halkan, aki befejezte a seb bekötözését. – Ugyan nem törtek el az ujjaid, de nagyon úgy fest, hogy nem fogod egy darabig mozgatni fájdalommentesen.
- Aludj rá egyet és ha úgy döntesz, hogy jelentést teszel, akkor megtesszük. Nem számít itt a hírnév és a presztízs, sem a pénz. A végső tervhez nyúlok akkor.
A férfi megköszönte az ellátást és Oonoval együtt távozott. Mikor visszaértek a szobájukba, elsírta magát.
- Nem hiszem el! Semmi nem változott! – fakadt ki, mire Oono a szemébe nézett. – Mintha a régi időket élem át! Újra és újra megfogadom, hogy saját magam megoldom a problémákat. Ehelyett, megint támaszkodnom kell másokra! Egy szemét vagyok. Nem is csodálkoznék azon se, ha elhagynál!
Ekkor Oono átölelte a férfi és hagyta, hogy a vállán adja ki magából a keserűségét. Nem tartotta szemétnek és hasznavehetetlennek a párját. Emlékezett arra, hogy anno ő volt az egyetlenegy osztálytársa, aki egyenrangúként kezelte. Ahogyan arra is, hogy az elmúlt időkben csak ő érte tett meg mindent. Mikor Yaguchi megnyugodott, Oono szinte párjaként ápolta. Aztán közösen aludtak el.

Raptor elégedetten tért vissza szobájához. Sikerrel nyomorította meg Yaguchit és senki nem tudta rákenni a dolgot. Legalábbis, addig hitte ezt, míg egy csontos kéz megfogta a nyakát és egy szobába be nem vonszolta. A nyakfogás elkövetője Chikuron volt, aki nem látott az idegtől.
- Megtetted, te mocsok?!
- Mire gondolsz? – kérdezte megjátszott meglepődéssel a srác, ám ezzel nem vágta ki magát.
- Tudod, mire gondolok, te nagy kupac hájas fasztorlasz! Eltörted Yaguchi ujját egy kalapáccsal!
- Honnan veszed? – kérdezte immár komolyan Raptor, mire Chikuron fújtatott, mint egy öklelésre készülő bika.
- Onnan, hogy a karbantartó a szobád közelében hagyta a szerszámoskészletét és amikor visszatért, arra panaszkodott, hogy hiányzik a kalapácsa. Emmelé még láttalak is, hogy a tűzlépcsők felé mész.
- És ha igen, akkor mi van? – kérdezte Raptor keményen. – Legalább a legnagyobb akadályt félretettük az útból. Így már mi leszünk a bajnokság győztesei.
Ekkor Chikuron teli erőből pofánvágta a csapattársát, de úgy, hogy annak egy foga eltörhetett.
- Megmondtam én neked, hogy ne őnfejűsködj?! De neked mindenbe bele kell kontárkodnod, mint valami merev fasz a bordélyházban! Amit tettél, azért börtönbe fognak csukni!
- Csak akkor, ha kiderül! Nem értesz te a csapatjátékhoz és a bandaháborúhoz! Úgyhogy most távozok.
Chikuron hagyta távozni Raptort. Hadd higgye azt, hogy nincs ellene szóló bizonyíték. Mikor az ajtó becsukódott, Azonnal elővette a diktafont és visszatekerte a beszélgetéshez. Ezekután zsebkendőt és zacskót vett magához és a tűzlépcsők felé ment. A tett helyszínét és a magára hagyott kalapácsot megtalálta és a zsebkendőt használva belerakta a zacskóba. Látott már elég bűnügyi filmet, hogy tudja, hogyan kell rongálás nélkül bizonyítékot elrakni. Ezekután Lillithnek telefonált egy azonnali találkát kérve.

  1. Április 9. Taito Hey játékterem, Akibahara, reggel 9 óra.

A megmaradt 8 csapat feszülten várta a döntőre szánt játékot. Csak két sérült volt összesen jelen egy-egy csapatból. Yaguchi ujjai teljesen be voltak kötve és ma kora reggel próbált játszani, ám a mutató és a középső ujjai nélkül szinte szabad céltáblának érezte magát. Raptor arcán még látszódott az, hogy Chikuron ököllel ütötte meg, de vigyorgott. R. Mika a verseny kezdetekor bekapcsolta a mikrofont.
- Hölgyeim és Uraim! Kezdődik a Top 8, egészen a döntőig. Aki olvasta az ismertetőt az tudja, hogy a mai nap egy meglepetés játék fogja várni a versenyző csapatokat. Ez nem lesz más… mint a GAROU MARK OF THE WOLVES!!
A játékosok és a nézők ujjongtak, mikor a nagyképernyőn feltűnt a játék. Februárban jelentette be az SNK, mint a Fatal Fury széria kilencedik darabját. Yaguchi ellenben szitkozódott. Játszott a legutóbbi Fatal Furyvel, de csak a megjelenés napján. Ráadásul, mivel bunyós játékról volt szó, két sérült ujja miatt, a csapata eléggé nagy gázba került. Mialatt a férfi azon töprengett, hogyan oldja meg ezt az akadályt, R.Mika folytatta.
- A játék a négy gombos rendszert követi, akárcsak a Fatal Fury eddigi részeiben. Viszont, egy új játékelem került bele, ami a T.O.P. nevet viseli. Ezt három választható szakaszba rakhatják be a játékosok a választott karakterükbe: Elejébe, közepébe vagy a végébe. Ha ez aktiválódik, akkor erősebb lesz a támadásuk és az életerejük lassan növekszik, ha nem kapnak be ütést, de csak a megjelölt pontig és csak 10 másodpercig érvényes.
A képernyőn szépen be lett mutatva, hogyan néz ki a T.O.P. a valóságban. Így már minden világos volt. Mikor lement a bemutató videó, a képernyőn feltűnt a Top8-ban harcoló csapatok. R. Mika ekkor újfent folytatta.
- A csapatharcban mindegyik csapat részt vesz, a tartalék csak a döntőben. Egy játék lesz mindenki ellen, és ha valamelyik csapattag veszít, akkor jön helyette a másik. Addig tart a helyezésért való harc, amíg valamelyik versengő csapatnak el nem fogyott az összes embere. Világos?
A tömeg ujjongott, ahogyan a VIP lelátóról Morrisons és Lillith is beszállt, igaz, csak tapsoltak.
- Akkor kezdhetitek!

Az Ages Knight csapata a negyedik a harcban, ami annyiban jó, hogy megfigyelhetik a játékot. Viszont, Yaguchi aggódott, hogy kolonc most a csapat nyakán. Vajon hogy fog ebből kikecmeregni? És Oono miért gondolkodik elég mélyen, holott eddig egy játéknál se csinálta ezt?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr4416287000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása