2020. február 22. 08:06 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 27. Fejezet: Fordul a kocka! Lemillion akarata!

A központ által kiadott helyre gyülekeztünk, ami a földszinten található előtér volt. Ott derült ki, hogy a súlyosan sebesültek már sürgősségi ellátást kaptak.
- Akkor már csak egy célpontunk maradt! Overhaul elfogása. – mondta Mirio.
- Belegondolva… felesleges, mert Eri nálunk van és a kecója az embereivel együtt romokban hever. – vélekedtem, miközben átöleltem Erit és simogattam a fejét. – Ideje hazamenni és Overhault a fejvadász hősbandákra bízni.
- Már megbocsássatok, hogy beleszólok a bájcsevejetekbe, de van egy-két keresetlen szavam a kijelentésetekhez. – szólt bele a hangszóróba Overhaul és ekkor a hátuk mögött robbantás hangja hallatszott. Beomlasztotta a bejáratot, az egyetlen kiútat. Nyilvánvalóvá tette, hogy innen csak egyetlen kiút van: Rajta keresztül.

Mindannyian alaposan füleltünk, hogy merre lehet az ellenfelünk vagy érkezik-e valami orvtámadás. Ám, óráknak tűnő fél percig semmi. Ekkor a hangosbemondóba ismét Overhaul szólalt meg.
- Látom, hogy eléggé felkészültek vagytok és ezt értékelem. Azt már nem, hogy nem hallgattatok a jó szóra. Viszont, lássátok, tisztességes vagyok, egy üzletet ajánlok. Visszaadjátok Erit és megígéritek, hogy nem fogtok beleköpni a levesembe. Cserébe, szabadon távozhattok és úgy teszünk, mintha ez az eset soha nem történt meg.
- És ha ezt nem fogadjuk el? – kérdeztem hangosan, de kiszúrva a kamerát, láttam, hogy ez nem egyoldalú beszélgetés.
- Akkor szálljatok harcba velem és meg fogtok dögleni! Ám, van egyvalakihez szavam! Eri! Tudom, hogy azokkal a kamu hősökkel vagy együtt! Hadd kérdezzek valamit: Meddig akarsz ellenállni nekem? Amíg még több vér tapad a kezedhez? Nem látod, hogy nekem kell engedelmeskedni és te lehetsz a második emberem, ha felnősz érett nővé?
Szerencsétlen kislány remegett a félelemtől. Nem Overhaultól félt, hanem attól, hogy mi is meghalunk. Mirio ekkor kifakadt.
- Milyen jogod van ahhoz, hogy a lányodat terrorizáld?! Lelketlen, mocskos, alávaló gonosz vagy te, aki még a saját családját is eszköznek használja! Ha akkora az arcod, akkor gyere ide és állj ki ellenünk!
Ekkor a hangszóróból hideg nevetés hallatszott.
- Nocsak! A nagyságos Lemillion végre tököt növesztett. De annyira hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy a csokis tej a barna tehénből származik! Méghogy Eri az unokám? Tévedés! Anno én öltem meg a szüleit és vettem magamhoz. Az a faszkalap elődöm rejteni próbálta, de késő volt.
Csúnyán rászedett minket. Mirio remegett a vegytiszta dühtől. Ekkor a földből kinőtt egy tenyér, ami kilökte Erit a kezemből és megragadta, majd gyorsan elvitte. Mirio azonnal a talajba süllyedve követte az öklöt. Én és Aizawa utána eredtünk.

Mirio az egyetlen olyan teremig követte az öklöt, ami előtt nem volt beomolva  a bejárata. Odabent az kéz Mimicig szállította. Ideje volt akcióba lépni. A hármasnak esélye sem volt a két Quirkkel rendelkező hős ellen, legalábbis így gondolta. Átsuhant a hátuk mögött lévő falhoz és 20%-ra állította a One for Allt. Amikor Chronostasis észrevette Miriot a falból előjönni, késő volt.
- One for All! Phantom Fist Barrage! – kiáltotta és behúzott egyet Chronostasisnak. Nem állt meg és Overhaulnak és Mimicnek is behúzott egyet, végül megragadta Erit és egy ugrással a terem túlvégében ért földet.
- Nem rossz meglepetés támadás. De utálom azt, ha hozzámérnek. – morogta Overhaul és elkezdte vakarni magát. – Ezt a napot megkeserülöd, Lemillion!
Mondata végén Overhaul letépte kesztyűit és a földre csapott, amiből azonnal tüskék nőttek ki. Mirio befedte Erit a köpenyével és elsüllyedt a talajban. A technika végén látszott, hogy ellenfelük eltűnt a látóterükből. Ideje volt Mirio számára hazavágni az egyiket. Ismét hátulról támadt, csak most másik technikát alkalmazott Mimicen.
- One for All! Everest Upper Smash! – kiáltotta Mirio a falból kibújva és egy bal horogba koncentrálta az ütést. Sikeres volt a találata és a tag kábán landolt Ovehaul lábai előtt. Mielőtt az egy nagy földtüskével válaszolhatott volna, Mirio visszavonult. Overhaul begyógyította sebesült társát és a másikra ráparancsolt.
- Chronostasis! Lődd meg Erit a speciális keverékkel! – kiáltotta.
- De Főnök! Ha eltaláljuk vele, lehet, hogy helyrehozhatatlan károkat okozol vele, amit a Quirkod már nem gyógyít meg! – mondta a megnevezett.
- Leszarom! Ha az kell, hogy a hősöknek nevezett rohadékokat végleg tönkretegyem, akkor meghalhat! – kiabálta magából kikelve Overhaul és átdobott egy spéci pisztolyt társának. Az hezitálás nélkül lőtt Erire. Mirio észrevette, ám túl messze volt, hogy a kislányt ellökje a golyó elől. Gyorsan a kislány elé ugrott és abban reménykedett, hogy a golyóálló mellénye majd megvédi.

Tévedett. A pisztolyból a speciális Quirkfosztó drog ágyúként törte át az eszközt és a tű része Mirio hátába fúródott. Érezte, hogy elveszti minden erejét, még a One for Allt is. Overhaul ismét felnevetett.
- Ennyi volt a drágalátos Lemillion! Olyan könnyen kiismerhetőek vagytok, mint az a Tomura nevű véglény! Az érzelmeitek könnyen befolyásolhatnak titeket. Egy aranyos kis csöppség, cuki pofikával és már a lábai előtt hevertek. Te is így tettél és most itt fekszel szánalmasan, legyengítve. Olyan ez a szituáció, mintha én isten lennék, te meg a gyenge halandó, aki előttem borul térdre!
Mirio alig tudott felállni. Érezte, hogy itt a végzete. Szeme előtt pergett le élete. Hiába nevezik a legjobbnak, anno még a legkelekótyább és legnagyobb bohóc címet viselte, de ő látszólag nem bánta. Miért csak látszólag? Nem állt vele szóba senki sem, mert nem volt menő. Egyetlen barátja volt általános suli óta. Tamaki. Noha ő visszahúzódó volt és gyakran érzéseket se lehetett rajta látni, csodálta Miriot a kitartásáért. Amikor ezt szóvá tette, Mirio csak annyit mondott, hogy az igazi példaképe végig Tamaki fog maradni. Később csapatot alkotott vele és Nejirével és azóta a bohócból igazi hős lett. Ám, most ez a titulus veszni látszik? Soha! Felemelkedett és a halálra rémült Erire mosolygott, majd megfordult.
- Az erőm kellet? Vedd el, mert nem az teszi a hőst hőssé. Hanem a kitartása, az akarata és a célja a világ javulására. Soha nem értheti meg egy olyan lelketlen, empátiát nem ismerő valaki, mint te, Kai Chisaki! Szét foglak verni, ezt jobb, ha tudod. Ha letéped a kezeimet, akkor szétrúgdoslak. Ha a lábamat is letéped, akkor a halálra haraplak és fejellek. Ha mindenemet elveszed, akkor a túlvilágról foglak átkozni!
Overhault nem igazán lehet megsérteni bármivel, ám jelen helyzetben a tény, hogy Mirio nem halt meg és még van pofája a régi nevén szólítani, azzal elborult az agyvize véglegesen.
- Hogy van merszed a régi nevemen szólítani?!
Mirio nem várt a további szavakra, hanem egyből támadott. Ugyan a képességét elvették, de karate tudását nem. Közelharc vette kezdetét, amiben Overhaul arra törekedett, hogy megérintse és cafatokra robbantsa. Ellenben a hős nem tervezett meghalni és megragadta Overhaul kinyújtott karját és egy térdessel eltörte a hajlatot. Erre Overhaul másik kezével a földet fogta meg és ekkor jött a baj. Az egyik tüske pont ott találta el, ahol nem védte a páncél, átszúrva majdnem a belső szervét. Mirio felüvöltött fájdalmában.
- Tudod, gyors és fájdalommentes halált terveztem neked, de meggondoltam magam. A tüske szépen át fog hatolni keresztirányba a szíveden keresztül, ezzel lényegében felnyársalva. Viszlát a pokolban, Lemillion!

Ekkor viszont a tüskék semmivé foszlottak. Aizawa megérkezett és egyenesen a Yakuza vezető szemébe nézett. Én pedig felugorva teli erőből rúgtam meg arcának mindkét oldalát.
- Hokuto Sokin Jizai Kyaku! – kiáltottam. Nem volt pontos rúgás, de ez is megteszi. Fellégelezhettem, mert láthatólag időben kapcsoltunk. Az igazi harc csak most fog elkezdődni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr7415486150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása