2019. december 26. 10:30 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 14. Fejezet:A verhetetlen páros, akiket semmi nem állíthat meg!

Tamaki és az éjszakai műszakos csapat, Krisihima, Kyoka, Bakogu és Kaminari már a kezdettől fogva benne találták magukat a sűrűjében. Már ki sem szálltak a vonatból, mikor hatalmas robajra lettek figyelmesek. Két óriási gonosztevő gyepálta egymást, valószínű, hogy valamin összevesztek. Ám, a csapat semmi perc alatt lerendezte. Ez csak előétel volt, a főétel igazán csak most kezdődik.

Miközben mentek az úton, Bakugo és Eijiro elégedetten ecsetelték egymásnak a harc kimenetelét. Még az újságírók is lefotózták és megígérték, hogy a reggeli hírekben benne lesznek.
- Csak ne szálljon a fejetekben a dicsőség. – jegyezte meg Tamaki a kettősre. – Tény, hogy kiváló duót alkottok, viszont vegyétek figyelembe, hogy nem mindig jöhettek ki győztesen a harcokból.
- Ugyanmár! Mi vagyunk a Broforce! –kiáltotta diadalittasan. – És abból én vagyok a Kommandó.
- Én meg Rambo. – tette hozzá Kacchan diadalittasan.
- Mondjátok ki háromszor a két nevet egymás után és gyorsan. – mondta Kyoka.
- RamboCommando! RamboCommando! Rambocommando! – kiabálták mindketten egymást átkarolva, ezzel csodálkozó tekintetet szerezve maguknak egész út során.
- Kami szerelmére! Most hagyjátok abba! Nem akarunk lebukni. – szidta le őket Tamaki.
Minden felesleges volt, mert a srác már szerzett magának hírnevet. Rá is tette a bélyegét a küldetésre, mert mire befordultak egy sikátorba, hogy utat vágjanak, rögtön belefutottak hat öltönyös, pestis doki maszkot viselő fazonba. Fél percig tartott mindkét fél meglepődése, mire Kyoka az telibetalálta mindannyiukat egy jól irányzott hanghullámmal. Tamaki hármat lefogott a kezéből kinövő polip csápokkal (Akkor lehet mondani a srácról, hogy a két lábon járó csápos hentai gyűjtemény? – R.) (Bazd! Ez kemény volt, mint a kád széle. – Dan.) Ragna! Nem csalódtam a hülyeségedben újfent. A megmaradt hárommal Kaminari foglalkozott és ujjbegyeiből lőtt ki egy villámnyalábot, ami a tagokon átszaladt.
- Ez király technika volt. – ismerte el Eijiro.
- Kösz. Láncvillámnak neveztem el. Amióta elrabolták a testemet, mindig arra törekszek, hogy jobb és jobb legyek. – mondta Kaminari, ám fél perc múlva valaki rácélzott egy pisztollyal, amit Eijiro ki is szúrt és társa védelme miatt a lövedék elé állt. Sikerült a védés, ám az injekció megpattant és Tamakit találta el.
- Jól vagy? – kérdezte addógva Kyoka és kihúzta a lövedéket, ami egy injekciós tű volt.
- Nem. Úgy érzem, hogy elhagy az erőm. – lihegte Tamaki. – Mindannyian fogjuk el azt a hat bohócot… Eijiro és Bakugo hol vannak? – kérdezte halkan, miután körbenézett.
- Azonnal a támadó után eredtek. – válaszolt Kaminari és felsegítette társát.

A Broforce gyakorlatilag macskák voltak, hogy elfogják a titokzatos támadót, aki pánikoló egér módjára menekült. Míg Eijiro üldözte, addig Bakugo a levegőből vágta le a menekülő utat. Ennek három perc múlva az lett az eredménye, hogy zsákutcába futott. Eijiro egyetlen pofonnal földre is küldte ellenfelét, amitől elkezdett bőgni.
- Ne hisztizz már. – sóhajtott Bakugo. – Társam csak egy legyintést csinált és már összeszarod magad?
- Menjetek a fenébe! A testvéremet megvertétek! Aljas férgek! – kiabálta a tag.
- Ez van. Az efféle nyomiknak ez a büntetésük. – mondta lenézően Bakugo és a földre köpött. Eijiro el akarta kapni, ám a tag pengéket növesztve a kezéből támadott. Ám, ezzel csak újabb pofont kapott, míg a pengéi eltörtek.
- Hát, eléggé csalódás a végeredmény. – zárta le Eijiro az eredményt, miközben megsebzett hasfalára nézett. – Csak megkarcolta.
- Nem érdemes rá több erőt pazarolni. Fogjuk el és vigyük a többiekhez. – vágta rá Bakugo, ám ekkor a tag felállt és nevetett. Kezében egy hatalmas injekciós tű foglalt helyet.
- Most végetek lesz, kis szarok! – kiáltott fel a tag és a nyaki artériájába szúrva nyomta be magának a cuccot.

Hirtelen száz nagy penge nőtt ki a testéből, amik ugyan megakadtak Eijiro bőrében, de Bakugot megsebezte öt darab, amik a bal karját és a mellét szúrták át.
- Ez az! Overhaul cucca igazán erős!
Eijiro döbbenten látta társa sebesülését, amitől elöntötte az agyát a düh. Testét teljes egészében bekeményítette és immár úgy nézett ki, mintha testét kövekből faragták volna össze.
- Most véged. Ez a végső formám! Red Riot Unbreakable! A megállíthatatlan vörös veszedelem!
Azonnal rohamot indított a srác ellenfele felé (miközben a háttérben megszólalt az orosz himnusz. – R.) (Értelemszerűen. Ha már vörös veszedelem. – Dan.) Megkérhetnélek titeket, hogy ne poffázatok bele a harc közepébe? Köszönöm. Ellenfele azonnal minden kését a srác fele irányította, hogy megállítsa. Ekkor a sebesült Bakugo jobb kezébe jutatott egy tucat apró fémgolyót, amit alaposan befedett izzadságával. Nem akarta bevetni ezt a technikát, mert csak ma fejlesztette ki, de a szükség törvényt bont. Egy alapos robbantással küldte a pengékre a kis golyókat, amik becsapódáskor fellángoltatták és elolvasztották a késeket, ezzel biztosítva a szabad utat társának. Az egy fejeléssel ellenfelét a falnak csapta, lényegében poszterként felkenve.
- Red Riot Minotaurus Charge! – kiáltotta Eijiro, lévén minden karakternek el kell kiáltania magát egy sikeres technika után.
- Szép volt, bro! Az én technikámat Sárkány tüdőnek kereszteltem el. – mondta Bakugo, míg levette a felsőjét, hogy azt széttépve kösse be néhány sebét.
- Az sem rossz. Mennyire súlyosak a sérüléseid? – kérdezte aggódva társától.
- Semmi olyan, ami komoly közbelépéseket igényelne. Bár, az akció végén meg kéne innunk egy vodkát.
- Van nekem egy dugiban. Vagyis, nem nekem, nekünk van. – jelentette ki Eijiro orosz akcentussal. Miközben mindketten felnevettek, felkapták a kába tagot. – Na mindegy, induljunk vissza a többiekhez.

Fél óra múlva a teljes csapat a kórházba volt. Megvárták, hogy Kacchan sebeit bekötözzék és Tamakit megvizsgálják esetleges mellékhatásoktól félve. Ezalatt tárgyalták meg a helyzetet.
- Ezek pitiáner kis senkik voltak. Leginkább drogdílerhez hasonló munkát csináltak. – kezdett bele Kyoka. – Ezt a kicsi injekciót én vettem ki Tamakiból. Amióta az a szer benne van, nem tudja használni Quirkjét. És a pisztolyt is felvettem és egy zacsiba raktam. A golyó nem szokványos és a fegyvert is módosították.
- Mi meg ezt találtunk. – mutatta Eijiro az injekciós tűt. – Ez a nagy úgy látszik arra jó, hogy felerősítse a Quirkok használatát.
- Rosszabb, mint a heroin. – morogta Bakugo, miközben kiment a váróba. – Anyám anno mesélt az ilyenekről. Képesek megháromszorozni a szuperképességeket, ellenben ronccsá teszik a testet. Egyáltalán, ezekkel mit kezdjünk?
- Egyszerű: Átadjuk apámnak. Ő támogatós és némi labormunkával se perc alatt választ kapunk arra a kérdésre, hogy mi a franc ez konkrétabban. – mondta Tamaki, aki kijött az orvosi vizsgálóból, immár épen és egészségesen. – Ennyi volt az esti műszak. Visszamegyünk a kollégiumba, természetesen azelőtt útba ejtjük apám lakását. Átadjuk a bizonyítékokat és a reggeli összeülésen megtárgyaljuk a dolgokat. Addigra eredmény is lesz.

Ezekután már semmi balhéba nem ütköztek. Természetesen, mialatt indultak haza, a gonosz nem aludt. Egy másik, kevésbé gonosz illetővel volt megbeszélnivalója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr8015366492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása