2019. szeptember 14. 09:19 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 20. Fejezet: Az igazi pokol! A harmadik vizsga.

Másnap a reggeli után Urahara félrehívott. Nem éppen jó híreket közölt.
- Kaminarival tényleg valami nincs rendben. Folyton került engem és próbált olyan területekre menni, ahol sokan vannak. Ez lehet véletlen, de nem elég ahhoz, hogy megállítsuk a vizsgát. – mondta a fülembe annyira halkan, hogy a véletlenül idetévedt emberek se hallják meg.
- És akkor mit csináljak, mester? Ez nem az az ember, akit mi ismerünk. Valaki irányítja és félek, hogy a mai nappal még nagyobb káoszt okoz. – sóhajtottam fel. Semmi nem volt megoldva.

A csarnokban, ahol Ragna mondta a tegnapi beszédét, most Vlad mondta a következő vizsga lényégét.
- A Licensz vizsga harmadik része a harci tudásotokat méri össze. Kezdetben egy az egy ellen, aztán kettő a kettő ellen, végül három a három elleni harcok lesznek. Noha kötetlen a harc, egy szabály mégis létezik: Tilos megölni a másikat! Aki erre vetemedne, azt a speciális elfogó osztag fogja letartóztatni és kibérelt helye lesz a „Kockában”.
Kicsit megborzongtam. A Kocka egy speciális börtön, ami szinte minden Quirknek ellenáll. A vezetője nem is itteni tag, szó szerint. Ibukinak hívják és profi vallató volt már a Narutos karrierje során. Amikor Vlad osztotta a párokat. Addig egy barna hajú nő jött oda hozzám.
- Micsoda szexi férfi vagy. – jegyezte meg csábosan. – Camie a becsületes nevem.
- Öhhm… Midoriya Izuku. – mondtam és a kezemet nyújtottam felé, amit rögtön megragadott és simogatta. Felállt a hátamon a szőr. Nem az érintéstől, hanem a nő puszta jelenlététől. Valami totál idegen és mégis ismerős érzés jött elő.
- Nem érzem, hogy lenne benned Quirk, de lényegtelen. A fontosabb, hogy elég sok csatát megértél már. Veszély, veszteség, bánat, öröm, remény keveréke örvényként kavarog a szívedben. Barátságok szövődtek a körülötted lévővel, a mestered is itt tanít és nem utolsósorban… szerelmed is van. – jegyezte meg olyan mosollyal, amit nem akarok az életben látni. Ez a nő lenne Psycho Mantis utódja? Még jó, hogy nem olvassa le a böngészési előzményemet puszta szembenézéssel, mert egy rahedli albán kecskeporeszt találna 4K-ban… hol is tartottam? Jah igen. A nő társa szólt neki, aki úgy nézett ki, mintha Chewbacca tizenöt évig nem borotválta volna le a bundáját.
- Camie! Ne tökölj már annyit, gyere, mert elkésünk a meccsünkről!
- Jövök. – sóhajtott fel és menetközben hátrafordult és kacsintott. – Majd még találkozunk, szépfiú.
Még csak az kéne. Hamarabb jönne ki a Half Life 3, minthogy én rávegyem magamat, hogy találkozzak ezzel az őrült nővel. Ekkor Ochako tenyerét éreztem meg a vállamon.
- Ki volt ez a nő? – kérdezte, ám nem érkezett rá válasz. Egy kis idő után úgy hátbavágott, mint részeg embert a körhinta. Ettől magamhoz tértem.
- Most, hogy rám figyelsz, megkérdezem ismét: Ki volt ez a nő, aki simogatott? – kérdezte immár kicsit keményebb hangon.
- Nem tudom, de mintha találkoztam volna vele… ez az a pszihopata csaj lehet, aki abban a csapatban volt, aki megtámadta az edzőtábort.
- Nem hinném, hogy ő lenne az. Egyáltalán nem hasonlít rá. – jelentette ki kételkedve Ochako, majd megfogta a kezem.
- Olyan aurát árasztott magából és a beszédstílusa is megegyezett. – mondtam hadartan.
- Lényegtelen. – sóhajtott fel, majd elindult. – Menjünk a középpontba. Nemsoká elkezdődik az első mérkőzés.
Követtem és közben eszembe jutott a mesterem mondata. Két furcsa erőt érzékelt. Már sejtettem, ki lehet a második.

Csak egy csapat küzd meg egy időben, számolva, hogy az aréna akármennyire nagy, nem elég több csapat harcához. A csapatunk volt a második, előttünk Shoji, Eijiro és Todoroki csapata harcol a Shiketsu hősképző gimnázium három harcosa ellen, névszerint, Nagamasa, Seiji és Camie ellen. A harcosok gyors megbeszélés után arra a következtetésre jutottak, hogy Shoji állt ki Camie ellen elsőnek, aztán jön a kettő a kettő ellen és kis szünet után a teljes csapat harcol mindenki ellen. Az első meccs jelzője elbődült és már kemény közelharc vette volna kezdetét. Shoji rendesen tanult Asuramantól, de Camie használta a képességét. Egy speciális gázt lehelt ki, ami befedte a srácot. Valamilyen hallucinogén dolog lehetett, mert Shoji ettől a pillanattól fogva össze-vissza csapkodott. A lány csak erre várt, mert egy köpő csövet vett elő, készen állva, hogy kiüsse egy erős koktéllal. Ám, balszerencséjére Shoji valahogyan kivédte az nyilat, igaz véletlenül. A gáz hatása is lassan elmúlt, mert a srác immár ellenfelére koncentrált. Ellenfele ismét előkészítette a Quirkjét, ám ekkor Shoji Lariat pörgésbe kezdett. Ez a Hell’s Tornado technika, ami megfelelő forgási sebességet elérve tornádóként funkcionált. A nőt felröpítette a technika a levegőbe, ahonnét Shoji elkapta és egy Asura Buster variánssal fejezte be a technikát, amitől nem törik el a nyakcsigolya, csak elkábul az illető. Így a pontot Shojiék szerezték. Innentől fogva az elkövetkező két harc után Todoroki jégoszlopa hozta el a csapatuk győzelmét. Ujjongtam én is a tömeggel, ám egyben csalódott is voltam. Nem történt az, amit vártam. Camie jelét nem mutatta, hogy Himiko lenne. Talán tévedtem? Nem volt időm ezen agyalni, mert a mi csapatunk következett.

Az arénában Kaminari lefeküdt a földre.
- Azt csináltok nyomorékok, amit akartok. – jelentette ki könnyelműen. Odaát, a Ketsubusu Akadémia diákjai már választottak és a kópiám fogja nyitni a meccset.
- Én leszek az első és utána ti jöttök. – vágtam rá rögtön. Kacchan noha ellenkezni akart, ideje nem volt rá. Felugrottam a pódiumra és harci állásba vágtam magam.
- Remélem, hogy élvezetes meccset fogsz nyújtani. – mondta mosolyogva Shindo. A meccs kezdetét vette. Ő csak leérintette a tenyerét a földre és várta a támadást. Amint megrohamoztam, egyből megremegett alattam a föld. Szóval, földrengést tudsz csinálni, mi? Nem rossz, de ez kevés lesz ide. Úgy tettem, mintha ismét megrohamoznám, mintha totál hülye lennék. Ismét remegett a föld, ám én erre felugrottam és egy rúgással az arcát találtam el. Némileg megtántorodott, de egy ütéssel szépen bemosott nekem. Kicsit hátráltam, majd letöröltem az orromról a vért. Társam is ugyanígy csinált.
- Ez kezd nevetséges lenni! Hagyd abba az utánozásomat!
Erre ő elkezdett utánozni affektáló hangom. Aha! Ezzel az ósdi trükkel próbálkozol? Annyira átlátszó, mint Tomura háttértörténete (HÉ! Spoiler! Az egy dolog, hogy a hősök nem ismerik a kopogást, de a spoilert sem? – R.). Ragna! Nincs idő ilyen dolgokon vitatkozni! Épp egy harc közepén vagyok.
- Ezt utánozd le. – mondtam mosolyogva és használtam a Reverse Dragon Breath technikát. Ellenfelem döbbenete számomra a győzelmet jelentette. Azonnal rohamot indítottam és még mielőtt ismét megremegtethette volna a földet a Quirkjével, a Levegőbe ugrottam. Ki akart előlem térni, de ekkor a tarkójára rúgtam fordulóból, ezzel eltalálva egy meridián pontot.
- Hokuton: Kokū Zan. Vagy ahogyan én hívom: Térvágó rúgás. Egy gyors technika, ami lényegében egyetlen rúgással bénít meg. De ne aggódj, csak átmeneti. – mondtam rámutatva.
- Az első forduló győztese, Midoriya Izuku! – kiáltotta Present Mic, aki az egyik oldalbíró volt. – Most következzen a második mérkőzés! Lépjetek elő, hősnövendékek!
Mámorosan éreztem magam, de ami ezekután jött, az biztos út volt a pokolba!

Kaminari és Kacchan magabiztosan álltak Tatami és Shikkui előtt. Mire megszólalt a jelző, Kaminari ismét leült a földre, ahogy azt tegnap tette. Kacchan erre jól seggberúgta.
- Na nem! Azt nem hagyom, hogy elbaszd ezt is! Szóval, vonszold a seggedet és segíts! – kiáltott rá a riválisom. Ez hiba volt.
- Na idefigyelj! Arra sem vagy alkalmas, hogy lenyald a cipőmet. – jelentette ki magabiztosan Kaminari, majd képen akarta törölni társát, ám az elkapva a lendülő kezét.
- Akkor fordulj fel. – mondta és eléköpött. Ekkor Kamirari lehunyta a szemét és a semmiből a teste köré formált egy teljes páncélzatot.
- Legyen egyszer gyereknap. – mondta mosolyogva, majd fél pillanat múlva az ellenfelek felé rohant. Tatami azonnal összecsomagolta saját magát teknős formájúra, míg társa, Shikkui pedig egy követ felkapapott és dobott rohazomó ellenfelük felé. Ettől egy kicsit meghártált, ami remek lehetőséget adott egy újabb sorozat lövésére. Ám, ez csak látszatt volt. Kaminari azonnal kikerülte és ellenfel közelébe ment.
- Remek technika. Az első kő is felért egy puskagolyó erejével. – mondta döbbent ellenfelének Kaminari, majd rátette a két kezét Shikkuira. – Most én jövök.
Akkora mennyiségű áramot vezetett ellenfelébe jelentős fény kíséretében, ami mellet a egy reflektor csak ócska gázlámpának tűnt. Láthatóan a srácnak fájt az áramütés, majd kábán esett össze. Kacchan arcáról le nem fagyott a döbbenet. Ám, ekkor, ha lehetett még meglepőbb dolog történt. Kaminari elkiáltotta magát.
- Hol vagy, MIRIO?! Gyere elő és küzdj meg velem férfiként!
- Ha én kellek, akkor itt vagyok.
Mirio hangját hallottam, de nem láttam sehol. Kaminari is zavarodottan nézett jobbra-balra. A semmiből lentről jött fel és egy állassal vágta pofán a srácot, mire az tíz métert repült a levegőbe, majd zuhanás közben eszméletét vesztette. Csak azért nem tört el semmije, mert megfogtam a levegőbe. Miriot időközben mindenki kiröhögte, mert segg pucér volt (Aki nem ismerné Mirio Quirkjét: Ha aktiválja, akkor bármilyen szilárd felületen képes átmenni. Mint Kitty Pride az X-menből, csak az ő esetében rajta marad a ruha. – R.)

Öt perc múlva Kaminari feléredt.
- Hol vagyok? Mi történt? – kérdezte kábán, mire egy rakás fegyveres rendőr megérkezett.
- Kaminari Denki! Ezennel letartóztatlak a vizsga szabályainak súlyos megszegéséért és gyilkossági kísérletért! – jelentette ki egy mély hang, aminél azonnal felismertem Ibuki hangját.
- Mi van? Miről beszélnek? Én nem csináltam semmit sem, igaz srácok? – kérdezte felénk fordulva, ám amikor látta az arcunkon a döbbenetet, akkor jöhetett rá, hogy valami gond volt. Még ránézett a medikusokkal körbevett ellenfelén, akinek testén keresztülment az árama és nézett körbe. – Nem én tettem! Nem emlékszek semmire! HAGYJATOK BÉKÉN! – üvöltötte, miközben megpróbált elmenekülni. Ám ekkor az egyik rendőr elektromos sokkolóval lőtt bele a srác testébe, amitől összesett.

Kaminarit a rendőrség bilincsben vitt el. A meccsünket felfüggesztették. Szememet lesütve rohantam ki a teremből. Azt sem vettem észre, hogy mesteremet majdnem fellöktem. Nem szólt érte egy rossz szót sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5315086614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása