2022. június 09. 15:22 - Ragnafan1992

Boku no Hero Academia: Hero’s Downfall. 1. Fejezet: Újjászületés!

24 óra. Ennyi elég ahhoz, hogy egy ember életét teljesen a kétségbeesésbe taszítson. Ebben az esetben Midoriya Izuku látásmódja futott teljes vakvágányra hála azoknak, akikre még gyerekként felnézett. Elvesztett mindent és mindenkit, ami számára fontos volt és ennek árát a hősök ezerszeresen visszafizették.

Pedig ez a nap is úgy indult, mint a legtöbb. Egészen reggelig, amikor Midoriya megkapta a levelét a UA. Akadémiától. Egyik osztályra sem vették föl, eléggé mondvacsinált okokra hivatkozva. Akkor mi volt a valós oka ennek? Nos, a hírekből tökéletesen meg lehet tudni. Egy jólfésült, elegáns tartású, ötvenes korát taposó férfi, a hősvezetés főbb feje, névszerint Mr. Mizudaria Mineru tartotta a szokásos hősblokkot.
- Üdvözlök mindenkit. Egy nap telt ez azóta, hogy egy Quirk nélküli tinédzser, Midoriya Izuku megpróbálta megmenteni barátját egy gonosztevőtől, mialatt a többi hős próbálta megmenteni a túszt. Ez csak hatalmas hátráltatásnak minősült. Eme felelőtlen magatartásról hallgassuk meg az ott lévő hősök véleményét.
Ekkor a kép váltott Mt. Ladyre és Kamui Woodsra.
- Amit ez a Midoriya nevű srác tett, teljesen felelőtlen és meggondolatlan, akárhogy is nézzük. Ha nem lett volna All Might, akkor csak a túsz biztos meghalt volna. -jelentette a maszkja mögött Kamui Woods.
- Kár, hogy semmi képessége nem volt, mert akkor kiérdemelné a tiszteletem. Sajnos, nem ez a helyzet. Így azt kell mondjam, hogy kis híján a saját végzetébe szaladt bele és minket is magával rántott volna.
A kép visszatért Mizudariara.
- Ebből is látható, hogy nem érdemes az útjába állni a hősöknek. Ez nemcsak a gonosztevőkre, hanem a civilekre is vonatkozik. Midoriya Izuku, remélem egy életre megjegyezted eme fontos tanulságot.
Ekkor egy másik hírt mondtak fel. Midoriya Inko felmordult.
- Szemétláda férgek! Bezzeg most vagdossák az eredeti adást.
Ebben nem hazudott. Ugyanis, az eredeti adásban volt szó a nép egyet nem értésével a hősök kijelentésével kapcsolatban és All Might nyilatkozatát is kihagyták a mostani adásban, ahol meg dicsérte a bátorságát a srácnak. Midoriya legbelül már ekkor roncs volt, így megvonta vállát és bement a szobájába.
- Fiam! Kérlek, ne hallgass ezekre a piócákra! Te nagyszerű ember leszel felnőttként.
- Köszönöm. -súgta halkan és átölelte.

Időközben a Sakura TV stúdiójának irodájában Mizudaria társaságot kapott. Toshinori Yagi, hősnevén All Might teljesen elégedetlenül toporgott.
- Ne haragudjon a kérdésért, de mégis mit képzel? Egy gyerek életét teszi tönkre jelen pillanatban!
- Ugyan, drága All Might. Felesleges a követ rám dobnia. Hiszen tudja jól, miért csinálom. A hősöknek nemcsak az erejüket, hanem a hírnevüket is középpontba kell tartani. Az meg sehol nem vetne rád jó fényt, hogy egy civil cselekvőképesebb, mint mi. -válaszolt behízelgő hangon. -Különben is, Kamui Woods és Mt. Lady is így gondolja, nem?
Ebben nem hazudott. A Béke Szimbóluma próbálta az interjúról lebeszélni őket, de kérése süket fülekre talált.
- És akkor hírnevünk védelemére hivatkozva emberi életekbe tapos bele?! Belegondolt abba, hogy mennyi embert tett így már tönkre?
- Egy-két áldozat szükséges a rend fenntartásához és ezt maga is tudja.
- Ez nem egy, de még kettőnek is enyhe. Mióta Japánban dolgozok, azóta azt látom, hogy társadalmi rétegeket nyomorít meg. Rendőrség, katonaság, tűzoltóság és mentők! Ha a helyükbe lenne, akkor már most megbánná saját lépéseit.
All Might sarkon fordult és éppen távozni készült, amikor Mizudaria megszólalt.
- A maga helyében megfontolnám, hogy miket mond nekem vagy bármelyik felső vezetésnek. Lehet, hogy maga a Béke Szimbóluma, de közben ugyanolyan feláldozható gyalog, mint bárki más a mi sakktáblánkon.
A nagy hős erre már nem reagált, csak kiment az ajtón. Célja volt, hogy beszéljen Midoriyával és valami megoldást találjon a helyzet kezelésére. Célja, hogy a srácnak átadja a One for Allt és saját maga bizonyítsa a világ felé, hogy ő nem örök vesztes. Gondolatait viszont hatalmas riporter tömeg szakította meg.
- Mt. Lady egy óriás gonosszal küzd a Nagatoro utcában! Mindenki vegye elő a kamerát.
Ekkor All Mightban a kétségbeesés petárdaként robbant és csak annyiban reménykedett, hogy Midoriya nem lakik azon a környéken. Ennél nagyobb tévedése nem volt az életében.

A nap további része hatalmas csendben telt el. Midoriya a szobájában feküdt, a plafont bámulva. Agyában visszhangoztak a lejárató híradás, All Might kiábrándító mondata és barátja, Bakugo Katsuki becsmérlő szavainak keveréke.
- Aki Quirk nélküli, az ne avatkozzon bele a hősök dolgába!
- Képességet akarsz? Ugorj ki az iskola tetejéről és reméld, hogy a halálod utáni életben lesz képességed!
- Nem lehet hős az, akinek nincsen Quirkje! Talán rendőrnek még elmehetsz!
Ezek pattogtak a fejébe, amikor egyszer csak megremegett a föld. Inko azonnal beszaladt fia szobájába.
- Siessünk kifelé! Mt. Lady a közelben harcol egy gonosztevővel.
A srác felpattant és anyjával együtt azonnal a kijárat felé rohantak. Ám, egy újabb kemény rengésnek hála leszakadt a plafon és ráadásul mindkettejükre. Inko azonnal ellökte a fiát, aki beverte a fejét a padlóba. Képszakadás történt. Midoriya mikor kinyitotta szemeit, azonnal anyja nézett vissza rá, könnyes szemekkel. Az ölében volt és be volt fáslizva a homloka.
- Fiam. Remélem jól vagy. -súgta alig hallható hangon. Ekkor látta, miért! A hasát átszakította egy leomló gerenda. Érezte, hogy a fején kötés van. Az anyja rajta segít utolsó erejével.
- Anya! Tarts ki, hozok segítséget! -kiáltotta Midoriya és leszaladt a lépcsőn. Odalent a Wild Wild Pussycats egyik friss tagja, Eagle volt, aki éppen egy csoport túlélőt látott el.
- Eagle Úr! Segítene? Egy bajba jutott…
- Bocsi, fiam, de látom, jól vagy! Fáradj be a mentőautóba és..
- URAM! AZ ANYÁM…
- Ne sürgess, amikor embereket mentek meg! Quirk nélküli patkány.-morogta vissza.
Midoriya agyában ekkor kezdett elpattanni a húr. Meg se hallgatta és megjegyzéseket tesz?! Mit képzel ez magáról?! Elfelejti, hogy mi a hősök feladata? Nem volt ideje tovább foglalkoznia ezzel. Az anyja, az egyetlen, aki mindig támogatta, életveszélyben volt. Ám, hiába minden sietség, Inko belehalt a sérülésibe, amikor megpróbált kiszabadulni és csak a mosolya és üres tekintete fogadta. Mikor Midoriya ezt meglátta, a sokk és gyász keveréke járta át teste minden porcikáját. Anyját átölelve sírt.
- Miért? -kérdezte halkan zogokva. -Miért nem vártad meg, hogy segítsek neked?
Nem vette észre, hogy odakint elült a csatazaj. Eagle ekkor jött be a helyszínre.
- Fiatalúr! Jöjjön vele… te jóságos ég. Az az édesanyád?
Nem kellet szóbeli választ adnia. A férfi ekkor követte el legnagyobb hibáját. Odament Midoriyához és vállára tette a kezét.
- Nagyon sajnálom. Ha szóltál volna, akkor jövök és segítek neked.
Ez volt az a pont, ahol a srácban elpattant a húr. Letette anyját és egy darab törmeléket ragadt kézhez.
- Sajnálod? SAJNÁLOD?! SZÓLTAM NEKED, TE MOCSOK!
Eagle nem készült rá, hogy megtámadják, így teljesen váratlanul érte az, hogy Midoriya lecsapott egy törmelékdarabbal a fejére. Ettől a földre borult. A srác azonnal ráugrott, újabb csapásra készen.
- Te teljesen…
- Az anyám most halt meg! Ha méltóztattál volna HŐSKÉNT cselekedni, akkor még mindig élne! De te csak a csírát láttad bennem, akinek nincsen Quirkje!- kiabálta vissza a hős legnagyobb döbbenetére.
- Ez… nem…
- Mondtam...de… te… szartál… rá! Hipokrata… féreg!
Midoriya minden egyes szavát egy újabb ütéssel erősítette meg, amit tompa puffanások sorozata követett. Addig csinálta amíg Eagle fejéből nem maradt más, mint egy nagy, felismerhetetlen massza. Azonnal távozott a helyszínről és a közeli sikátorokba menekült. Ott elájult. Az adrenalin kiment a testéből. Legbelül már számára mindegy volt. Itt meg is hallhat.

Bakugo hallotta a híreket és azonnal odasietett az összeomló házhoz, ám a rendőrök visszalökték.
- Tessenek mondani…
Nem kellett végigmondania kérdését, mert meglátta a választ. Két letakart hordágyat vittek ki a romokból. Bakugo egyetlen pillanat alatt összeomlott belülről.
- Nem lehet… mindketten…
- Fiam, az ég szerelmére! Várjál már… basszameg. Az ott Inko és Izuku?!
Válaszként Bakugo összeomlása és üres tekintete bőven elég volt. Átölelte fiát és hangosan sírt. Ám Mitsuki gyászához nem lehet viszonyítani azt, amit Katsuki érzett. A legutolsó beszélgetésük során burkoltan arra célzott, hogy legyen öngyilkos, ha képességet akar. A híradás viszont felhúzta az agyát, amikor a legjobb barátját gyalázták a sáros földbe. Ám most, ebben a pillanatban már semmit nem tud neki mondani. Egyszercsak mindkettejük vállát egy-egy vaskos marok fogta meg. All Might volt az.
- Őszinte részvétem.
Nem így képzelte el Bakugo a nagy hőssel való találkozást, de most az ő részvéte nagyon sokat jelent neki. Csak sokkal később derült ki, hogy csak Inko holtteste került elő. Aznap este a hírekben volt hallható a katasztrófa.
- Jó estét kívánok! -köszönt a híradós meghajolva. -A mai nap összeomlott egy épület, Mt. Lady harca során, ahol sikerült elkapni egy óriási Nomut. Két halálos áldozata van a katasztrófának. Inko Midoriya és Marashitsu Toya, hősnevén Eagle. Valószínű, hogy a hős mentés közben halt meg, amikor ráomlott a tetőszerkezet. Ellenben Midoriya Izukut sehol nem találták, de a rendőrök még keresik a romok alatt.
Bakugo alig akart hallani a fülének. Van remény arra, hogy barátja még él és csak elmenekült a helyszínről? De miért és hogyan?

Midoriya lassan kinyitotta szemét. Arra számolt, hogy még mindig a sikátorban fog feküdni, ám ehelyett egy puha ágyban találta magát.
- Nocsak, felébredtél?
A kérdéstől azonnal felkelt és egy magas férfit látott, aki mellette, egy másik ágyban feküdt, gépre kötve. A látvány nem lett volna nagy etvasz, ha a tagnak lett volna arca. De a helyzet úgy állt, hogy a száján kívül más arcra emlékeztető testrésze nem volt megtalálható.
- Kórházban vagyok? -kérdezte Midoriya, szemét le nem véve a férfiról.
- Mondhatni úgy is. Ez egy rejtekhely. Te ugyebár Midoriya Izuku vagy.
Furcsa volt, hogy ez nem kérdés akart lenni.
- Igen. Az arcod mitől lett ilyen?
- Ez? Egy kis ajándék az egyik általam meggyilkolt hamis hőstől. De hol is hagytam a modoromat? A nevem All for One.
Ekkor Midoriya azonnal kiugrott az ágyból pánikolva. Hallott már vad szóbeszédeket erről az alakról és a híradások megemlítették, hogy szórakozásból is szokott ölni. Ezt All for One észrevette és elmosolyodott.
- Hadd találjam ki: A híradások egy pszihopata seggfejnek írnak le engem, eltaláltam? Meg ehhez hasonlók. Ám, ezek csak koholt vádak ellenem. Csak akkor ölök, ha muszáj.
Ekkor Midoriya megállt.
- Honnan vegyem biztosra, hogy nem hazudsz te is?
- Ugyan, kérem. Én nem a hősök oldalán állok. Azok szoktak vég nélkül hazudni. Vagy netán elfelejtetted, hogy Eagle hagyta meghalni édesanyádat?
Ekkor a srác ismét dühös lett, de most All for Onera.
- Te tudtad, mi történt velem?!
- Igen. Ám, tenni ez ellen nem tudok semmit. Nincs olyan Quirk, ami feltámasztaná a holtakat, továbbá, a hírt is akkor kaptam, amikor te idekerültél. De visszatérve a témára: Inkább hálásabb lehetnél nekem.
Midoriya kérdőn tekintett rá. All for One ismét felnevetett.
- Elhoztalak a tett helyszínének közeléből. Akármennyire jogosan ölted meg Eaglet, attól függetlenül hős volt és ez baj. Akinek a kezéhez hősök vére tapad, az közellenségnek számít. Nem hiszed el? Nézz rám példaként. Számtalan hamis hőst öltem meg és én vagyok az első számú közellenség.
- És ez mégis miben segítség nekem?
- Nem jöttél rá még így sem? Pedig egyszerű a válasz: Hamar ki fog derülni, hogy Eagle nem balesetben halt meg, hanem gyilkosságban. Ám, nincs kit megbüntetni, hiszen a tettes jelenleg eltűnt a föld színéről.
Midoriya immár nem félt All for Onetól. Egyrészt, teljesen igaza van, másrészt, rossz tréfából sose gyógyítaná meg. Viszont, ingyen sem.
- És mit szeretnél tőlem? -kérdezte a férfitól.
- Egyszerű. Szolgálj engem és segíts a célom elérésében.
- Mi lenne az?
- A hősök végleges eltörlése. Akármennyire hihetetlennek hangzik, miattuk tart Japán ott, ahol nem kéne: A pöcegödör legalján. Ha nem vetted volna észre, mára már a hősök nagy rakás szart sem érnek. Noha papír szerint imádják őket az emberek, az államnak köszönhető, hogy a társadalomban hatalmas szakadék keletkezett. Aki meg ellene megy, azt rögtön megsemmisítik lelkileg és testileg egyaránt. Ezt már a saját bőrödön is megtapasztalhattad. Számomra az olyanok, mint te sokkal többet érnek a szememben, mint azok, akik a haszon és a hírnév reményében veszik magukra a hős nevet.
- Hogy érti?
- Biztos észrevetted, hogy a hősökkel reklámoznak mindent. Ékszer, parfüm, tampon vagy koton. Még különböző események szervezését is az ő arcukkal szponzorálnak. Emellé, sokkal fontosabbá vált az Insagramm, Facebook és TikTok szennyoldalakon a kultuszok, mint az átlag civilé. Az állam meg pluszban állandó jelleggel takarítja el a kártékony tetteiket. Direkt a halálba taszított, de megmenthető civilek? Egy harc során a kereszttűzbe került gyerek vagy óvodáscsoport? Le se szarják a hősök, mert az állam kitörli a seggüket és a tisztán tartja a nép előtt. A mostani példád remek rávilágítás erre. Mt. Lady semmit nem fog kapni azért, mert a belváros közepén verekedett össze egy gonosszal és a házad összeomlott. Tedd fel magadban a kérdés: Ezek tényleg hősök, vagy csak hipokrita férgek gyülekezete, akik csak szaporodnak egyre jobban, amíg az életben a becsületes munka a semmibe vész?

All for One ezekután hagyott szünetet a gondolkodásra. Ha ezt két nappal ezelőtt hallotta volna, akkor baromságnak találná, de most, hogy első kézből átélte a hősök és az állam szemét húzásait, ami a jövőjébe és édesanyja életébe került… már sokkal logikusabb végigvezetés. Lassan megszólalt.
- Teljes mértékben igazad van. Örömmel szolgálom az ügyét.
- Helyes. -mondta elégedetten All for One. -Mond csak, milyen Quirkot szeretnél?
- Hogy mi? Én nekem…
- Tudom jól, nincsen képességed, de vagy egy jó hírem. Én képes vagyok bármilyen képességet adni neked. Hiszen, csak így tudsz hősöket megölni.
Ezen a ponton viszont kavarogtak Midoriya fejében a gondolatok. Csábító ajánlat lenne Quirkot kapni. Ám, ezzel egy időben egy eléggé kegyetlen leckét megtanítani nekik: Semmivel sem jobbak a képességek nélküli civileknél. Mély levegőt véve megszólalt.
- Fegyverek.
- Olyanról én nem hallottam. -mondta All for One csodálkozva.
- Mert nem képességet kértem. Lőfegyverek, közelharci fegyverek, gránátok és persze egy páncél, ami a személyazonosságomat takarja.
Ekkor All for One felnevetett.
- Nagyon jó humorérzéked van.
- Ezt nem viccnek szántam. Mivel meghallattam a te részedet a logikádnak, ideje felfedni az enyémet.
- Kíváncsian hallgatlak.
- Magad mondtad, hogy a hősök miatt ment tönkre az államban minden. Ebbe a katonaságot is beleértem. Emiatt nincsen megbecsülése annak, aki a haza védelmében fegyvert ragad. Ezzel teljesen oda lehet pörkölni a hősöknek, akik szentül meg vannak esküdve, hogy a Quirkjeik miatt az efféle ódivatú fegyverek ellen teljesen védve vannak. Pedig egy golyó egy revolverből, vagy a kés, ami átmetszi a torkukat, bőven elég bizonyíték lesz arra, hogy nem hallhatatlanok. És ha ez nem lenne elég, akkor az is megerősített ezen módszer használatában, hogy te magad is viccnek tartottad az ötletemet. Gondolj bele, hogy mekkora meglepetést okozhatok ezzel. Eaglet csak egy törmelékdarabbal öltem meg. Mire lennék képes, ha a kezembe akad egy sokkal veszélyesebb mordály?
Most All for One ledöbbent, de ezt elég hamar nevetés váltotta fel.
- Rendben van! Tíz hónapot kapsz tőlem és mindent, amit kérsz. Ezalatt egy tökéletes hősök ellen kiképzett harcossá fogsz válni, aki ki fogja tépni a rohadás okozóit.
Ezekután kezet fogtak. Eljött hát a vég kezdete a hősvilág számára. A rettegett gonosz szervezet, a Leauge of Villains egy igazán erős és bosszúszomjas taggal bővült.

Ez a tíz kegyetlen edzéssel eltelt hónap végén Midoriya mintha teljesen kicserélődött volna. All for One képzése kegyetlen tempót diktált. Kapott maga mellé egy kiképző őrmestert, aki képzett kommandósokat tanított ki, így fizikális terhelés mellett pszichológiai hadviselés is benne volt a programban. Midoriya ezt kezdetben lehetetlennek találta, ám napról napra szokott hozzá és még önmagát jobban terhelte, hogy többet hozzon ki. Ez utóbbi nem volt nehéz, mert elég volt édesanyja emlékét vagy a rajta nevető hősöket levetítenie szeme előtt és azonnal új erőre kapott. A képzésben megtanult késsel, lőfegyverrel harcolni, gránátot dobni, azonnal terepet felmérni, rajtaütéseket kivitelezni. Legfőképpen az álcázás és a megfigyelés mesterévé vált. Utóbbiban semmi meglepő nem volt, mert már egy tucat füzetet teleírt különböző hősök Quirkjeivel. Amikor ezeket a düledező romok közül sikerült kihalásznia és megmutatni All for Onenak, az végképp biztos volt abban, hogy ez a srác a legkomolyabb fegyvere. Ám, hiányzott egy kis extra löket, amit a UA jelentkezés napjával egy időben osztott meg az immáron kiképzett Midoriyával. Azon nap reggelén egy tömzsi, bajszos, furcsa mozgású férfi is bejött az étkezőbe. A srác azonnal felismerte.
- Maga vizsgált engem még amikor négyéves voltam! -kiáltott fel döbbenetében.
- Így van. A nevem Kyudai Garaki. -mutatkozott be és helyet foglalt az étkezőnél. All for One követte a példáját és átvette a szót.
- Az én emberem. Figyeli a környéket és leadja a drótot, ha olyan gyermeket talál, akiben remek lehetőséget talál, hogy az oldalamat erősítse.
- Értem. -sóhajtotta Midoriya. Esze ágában sem volt megkérdezni, hogy anno ő benne mennyi potenciált láthatott akkoriban. -És mi ügyben jött, ha szabad kérdeznem?
- All for One szólt, hogy a hősök kiirtására adod a fejed, mindezt Quirk nélkül. Azt kell mondjam, elég szépen megcombosodtál.
A doki nem a levegőbe beszélt. Midoriya elég szálkás lett, de ami a legszembetűnőbb, azok a hegek a testén, amit gyakorlás közben szerzett.
- Így van. Viszont, személyes meglátásom szerint ez édeskevés lesz ide.
- Azt mondta, hogy…
- Igen, a lőfegyverek meg a pácél, amit meg is kapsz. Viszont, ezeket eléggé kevésnek találom.
- Ha arra akarsz célozni, hogy Quirkot kell szereznem, akkor azt lesheti! -mordult fel Midoriya indulatosan, ám Kyudai felemelte kezét.
- Ne kapd fel a vizet. Szó nincs képességről. Sokkal jobb dologról lenne szó.
Ekkor All for One felemelt egy aktatáskát és kinyitotta. Abban jól becsomagolva egy injekciós tű volt, benne vérszínű folyadékkal.
- Ez micsoda? -kérdezte Midoriya felvont szemöldökkel.
- Nem más, mint 30 év kutatómunkája arra az esetre, ha kitörne a harmadik világégés. -válaszolt a doki és kivéve a táska tartalmát, a fény felé emelte. -Az Oni projekt, ha pontosabbak legyünk. Ez a szer a fizikai és szellemi határokat a maximumra emeli. Fájdalomérzet, fáradtság, éhség, betegség és ehhez hasonlók messze elkerülnek téged.
- Csodás. De mi a csavar?
- Azonfelül, hogy a NATO leradíroztatna bárkit, akinek a kezében van? 10% esélyed van túlélni. Tehát, jól fontold meg, hogy beadjuk-e neked.
A doki szavai Midoriyában két érzés viaskodását vetette fel. Nem akart úgy meghalni, hogy nem teljesítette be feladatát, viszont minden követ meg akart mozgatni, hogy erősebb legyen. Ettől a szertől nem lesz szuper képessége, tehát a szavát sem szegi meg.
- Tegyünk vele egy próbát.
- Akkor fáradj velünk.
Kyudai egy kórházi ágyhoz vezette. Egy rakás gépet kötöttek a srácra, mialatt a doki magyarázott.
- A szer olyan mértékű nyomást fog helyezni a testére, ami gyakorlatilag leállítja a testi funkciókat. 24 óráig leszel ezeken a gépeken, amíg a szer dolgozik benned. Ha lekapcsolunk és túléled, akkor egy olyan szintű fegyver leszel, amitől a hősök joggal fognak rettegni.
- Remélem, hogy az a forgatókönyv fog bekövetkezni. -sóhajtotta Midoriya és felvette a lélegeztetőgép maszkját. Kyuda kinyomta az injekcióból a levegőt, végül Midoriya karjába szúrta. Az anyag lassan, de biztosan beáramlott a testébe. All for One feszülten figyelte az eseményeket. Időközben egy fiatal, de nagyon ráncos férfi lépett a mestere elé.
- Nocsak, Tomura! Te is kíváncsi lettél? -kérdezte All for One.
- Ha már mellém fogja beosztani, akkor ez a legkevesebb.
- Okkal kérlek meg arra, hogy tartsd rajta a szemed. Nem bízok benne. Ha túléli a procedúrát és ne adj isten, átáll a hősök oldalára, akkor nekünk annyi.
- Ez csak egy olyan szer, amitől felerősödik, nem?
- Igaz, de amikor felébred és észreveszi magán a változást, akkor biztos a fejébe veszi, hogy nemcsak a hősöket, hanem a gonoszokat is kiírtja.
Tomura erre csak ingatta a fejét és Midoriyára nézett. Amint az injekció teljes tartalmát megkapta, semmiféle átmenet nélkül lehunyta a szemét. A gépek átvették belső szervei szerepét. Kyuda felmutatta a kettős felé a hüvelykujját.
- A beadás sikeres volt. Innentől reméljük a legjobbakat.

Bakugo sem tétlenkedett az elmúlt tíz hónap során. Inko temetésének napján fogadalmat tett. Biztos volt benne, hogy barátja is ott vesztette életét, ezért helyette is hős akart lenni. A beiratkozó vizsga napjáig All Might vezényletével egyre keményebb és szívósabb lett. A hősi hírblokkot, amit korábban szentül nézett, azt immáron teljesen elkerülte. A beiratkozás előtt egy héttel a tengerparti részt teljesen kitakarította, extra gyanánt a vízből is kihalászta a műanyag palackokat és a szemetelőket kegyetlenül megverte. Mikor már lassan végzett a munkával, All Might felé fordult.
- Mester! Lehetne egy kérésem?
- Mester? Ne nevezz így, mert még elpirulok. -válaszolt All Might halkan. Jelenleg nem vette fel izmos formáját, így senki nem ismerte fel.
- Szeretném megörökölni a One for Allt.
- És mégis miért? Ha szabadna tudnom.
- Az első számú hős akarok lenni, hogy aztán megreformáljam a hősipart. Kitakarítok minden haszonleső, reklámarc seggfej hősimitátort, aki elősegítette a legjobb barátom lelki összeomlását!
A nagy hős ezen meglepődött.
- Elhiszem, mit érzel, de ez nekem elég kevés indok arra, hogy…
- Szerintem meg bőven adtam indokot! -kelt ki magából Bakugo, ezzel megrémítve két bámészkodót. -Mai napig újra és újra nézem azt az adást a fejemben, ahol Midoriya tettét szarrá alázzák! SEMMIFÉLE JOGON! Főleg az a gyökeres geciputtony és a kaijuu kurva! Mit tettek, amikor bajban voltam?! Lófaszt sem! A legjobb barátom ennek ellenére… megpróbált megmenteni. -súgta halkan és a földre rogyott.
- Annyira sokat jelentett az a Midoriya fiú?
- Többet, mint bármi más. Lehet, hogy semmiféle Quirkje nem volt, mégis ő a legbátrabb ember akit ismertem. Folyton segített, ha bajban voltam, legyen szó bármiről. Óvodás korom óta rá mindig számíthattam. Olyan volt nekem, mint a testvérem. Én meg rohadék voltam vele szemben.
All Might csendben nézte Bakugot, aki lassan felemelkedik a földről és letörli a könnyeit.
- Szerintem Midoriya nem vette mellre a szemétkedéseidet. Valószínű, hogy inkább példaképként tekintett rád.
- Tudom. Ám, ha még élne, akkor biztos azt kérné tőlem, hogy mihamarabb legyek az első számú hős és ha ott vagyok már, akkor tegyek is ott rendet. Hiszen, ez a hősvilág teljesen lezüllött. Nem igaz?
A nagy hős rögtön rávágta volna az ellenkezőjét, de az elmúlt napok messze megváltoztatták a nézőpontját. Főleg Mizudaria undorító magatartása és burkolt fenyegetései tették fel a pontot az I-re. Átváltozott az izmos formájára és kitépett egy szálat a hajából.
- Rendben van. Edd ezt meg és akkor te öröklöd a One for Allt.
Bakugo semmiféle megdöbbenést nem mutatott. Megette a hajszálat és némi palackos vízzel leöblítette. Úgy látszik, hogy egy újabb hős fog megszületni.

Húsz óra telt el a szer beadása óta és Midoriya még mindig a gépekre volt kötve. All for One és Tomura csendesen figyelték a srácot, aki mintha békésen aludna.
- Mond csak, mester, mire képes ez a szer?
- Ha hihetünk a feljegyzéseknek, akkor megemeli a fizikai és szellemi határait. Kétszáz kilókat emelhet meg feltornázza a fájdalomérzékét olyan magasra, hogy még a harmadfokú égést sem fogja megérezni. Emellett a reflexei megnőnek és képes agyának 100%-át használni. Legalábbis, elméletben.
- Hogy érti?
- Ezt a szert a második világháborúban fejlesztették ki náci tudósok, köztük a vezetőjük, Frechlbaüren. Céljuk az volt, hogy szuperkatonákkal nyerjék meg a háborút. Ám, az egész megbukott és a doki az egyetlen elkészült szerrel és feljegyzéseivel Amerika felé vette az irányt, ám a Japán Titkosszolgálat lekapcsolta. Mindent meg akart tenni, hogy tönkretegye munkájának gyümölcsét, de gyorsabbak voltak nála. Jelenleg, amit Midoriyába fecskendeztek, az az eredeti szer finomított változata.
- Értem. Hol itt a baj?
- Eddig a kísérleti patkányok közül senki nem élte túl.
Ekkor viszont Midoriya felébredt és letépve magáról a lélegeztetőgép maszkját, kapkodott a levegőért. Mintha csak rosszat álmodott volna. Kyuda, aki eddig mellette ült, odasietett hozzá, hogy ellenőrizze.
- Nyugodj meg. Túlélted a szert és minden a legnagyobb rendben van. Egyelőre.
- Ez jó hír. -súgta Midoriya a vizsgálat végeztével és visszafeküdt. All for One ment oda hozzá.
- Pihend ki magad. Majd tesztelheted az újonnan szerzett erődet később.
- Célpontot kapok, mester?
- Igen, egy-két hamis hőst, aki megérdemli a halált.
- És az eszközeim?
- Azok jelentős része megérkezett.
- Akkor tekintse elintézettnek. -sóhajtott Midoriya és visszafeküdt. -Az normális, ha úgy érzem, mintha ólomsúlyú a testem?
- Természetes, de ez egy kis pihenés után elmúlik.
All for One átvette a szót.
- Mikor visszamész a főhadiszállásra, akkor kollégát osztok be melléd. Ő lenne az, Tomura Shiragaki.
- Üdv. -köszönt a megnevezett. -A mesterem sokat mondott rólad, míg ki voltál ütve. Remélem, hogy sikeres lesz a közös munkánk.

Midoriya erre csak fáradt morgással reagált. All for One szentül hitte, hogy hamarosan Japánból sikerrel törlik el a hősöket, egyszer és mindenkorra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr517852665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása