2021. október 03. 10:31 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 8. Fejezet: Ismeretlen ismerős!

Himiko Toga és Twice jókedvűen sétált egy elhagyatottabb utcarészen, ráadásul éjfél környékén. Sose hitték volna, hogy valaha megélhetési tolvajokká redukálódnak, de az étel és a víz mindig kell. Emellé már a ruhájuk is nagyon szakadt volt. Éppen azért is indultak a közeli bevásárlóközpont felé, hogy néhány ruhaboltot és turkálót kifosszanak. Az egykoron zseninek kikiáltott lány viszont a ma éjszakát olyan kemény fordulatként élte meg, amihez képest a japán üzletember mellbimbója sem élt át egy szado mazo nőnél, amikor a előkerül a kombinált fogó.

A kezdeti gyanús jelek a riasztó hatástalanítása után kezdődtek. Mikor benéztek a portára, egy biztonsági őrt láttak meg olyan pózban, mintha elaludt volna az asztalon. Ám, amikor közelebb értek, akkor látták, hogy a saját vérében pácolódik. Egy üzenet is volt rajta.
- Idebent találkozunk, hugi. -mondta hangosan Twice, miközben a fejét vakarta. -Jelent ez számodra valamit?
- Annyit, hogy rossz helyen vagyunk és rossz időben. -felelte halkan és tömören Himiko és érzékszerveit immár bárminemű támadás észlelésére készítette fel. -Menjünk tovább. Innen már nem akarok visszamenni üres kézzel.
Mindketten egymás mellett mentek a sötétségben, amit csak a vészkijáratok fénye nem tett teljesen vaksötétté. Az üzenet ellenére nem úgy hangzott, mintha bárki lenne rajtuk kívül az épületben. Beértek az egyik legnagyobb ruhaboltba és elkezdték a riasztóját és kameráit hazavágni, amikor megérezték, hogy valaki figyeli őket. Himiko a szeme sarkából egy alak sziluettje rajzolódott ki, ám amikor odafordult, csak a közeli étterem műanyag bábúja játszott a szemével.
- Mit keres ez itt? Az étterem egy emelettel feljebb van.
- Jó kérdés, de haladjunk. Borsódzik ettől a helytől a hátam. -sürgette Himiko a rablást. Valami itt rohadtul nem stimmelt és most semmi kedve nem volt harcra. Ahogy pakolták be a ruhákat egy zsákba, egyre jobban úrrá lett a paranoia rajtuk. Nem féltek senkitől, de ez a hely egyre veszélyesebbnek tűnt. Miért csak egy őrrel találkoztak, azzal is holtan? Hol van a többi őr?

Mikor végeztek a bepakolással, énekhangra lettek figyelmesek, ami visszhangzott.
- Oranges and lemons, Say the bells of St. Clement's. You owe me five farthings, Say the bells of St. Martin's...
Akárki is ez, nagyon jó hangja van, d
e horrorisztikus is egyben. Himiko ledöbbent. Nem is amiatt, mert valaki a semmiből dalolászik. Erre a dalra pontosan emlékszik. Még abból az időkből származik, amikor még „normális” életet élt. A nővére énekelte mindig.
- Oké! Én most léptem. -jelentette ki Twice és próbált kimenni a kijáraton, ám valaki lezárta a biztonsági rácsot.
-Picsába! Csapdába kerültünk.
Himiko a hang forrását kereste, mikor a „Chop, Chop részhez ért.”,
elhallgatott. A csendben Twice ránézett társára és felkiáltott.
- Feletted!
A lány egyből reagált és kivéve kését, felemelte kezét. Ekkor csattant rajta a kard és a fegyver gazdája is előkerült. Magas, barna hajú és vörös szemű nő
volt az. Twice valahol belül úgy érezte, hogy az idegen kisugárzása hasonlít Himikoéra. Főleg a mosolya.
- Megismertél? -kérdezte és hátraugrott.
- Igen. Bár, nem volt valami nagy tudomány, ha azt figyelembe vesszük, hogy direkt erre hajtottál rá… nővérkém.
- Ő lenne a nővéred?! -kérdezte megdöbbenve Twice, ám választ nem kapott, így folytatta. -Akkor mivel Himiko rendes neve Toga… ezért a neved nem más, mint Himiko Tanga, eltaláltam?
Erre a füle mellett elzúgott egy kés. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy nem is látta a nőt, ahogyan kést dob el, olyan gyorsan csinálta.
- Idefigyelj, Deadpool utánzat! Még egy ilyen megjegyzés és kivágom a nyelvedet. Amúgy Chinaminak hívnak. Bár, ezt a nevet eldobtam, mikor a drágalátos hugim elszökött azzal a Stain nevezetű fazonnal.
- Haragszol rám? -kérdezte Himiko megjátszott sajnálattal, ám ez csak Chinami nevetését váltotta ki.
- Ugyan, dehogy. Tudod, milyen jó volt a viszonyunk és mindenben utánoztalak. Ha elkezdtél zongorázni, akkor én is elkezdtem
zongorázni. Ha te elkezdtél íjászkodni, akkor én is elkezdtem íjászkodni.
- És amennyiben én vettem egy új okostelefont, neked nem volt pénzed. Hívhatjuk nagy sikernek. -fejezte be Himiko. Mosolya immár ugyanolyan széles volt, mint nővérének. -De lefogadom, hogy nem nosztalgiázni vagy itt? Miért nem mész haza anyához és apához? Biztos aggódnak érted.
- Azt kötve hiszem. Ők már a Happy Moments temetkezési vállalkozás által lettek elföldelve. Persze, akkor még a rendes alakom megvolt. Ennek már több, mint háromnegyed éve.
Mily csodás élmény, mikor megölöd a számodra fontos embereket…
- Akkor azért jöttél, hogy csatlakozz hozzám? -kérdezte Himiko és megszorította késének markolatát.
- Tévedés. Tudod, immáron meguntam, hogy mindig én vagyok a második mindenben. Úgyhogy, itt és most meg foglak előzni. Mégpedig egyetlen egyszerű, de nagyszerű tervvel: Ha megöllek és a levágott fejed a szobám kandallóját fogja díszíteni!

Ekkor Chinami szinte azonnal támadott. Himiko fel volt rá készülve, ám még így is megvágta az arcát.
- Gyors vagy, ezt aláírom. -állapította meg és letörölte a vért az arcáról, majd ellentámadásba lendült. Twice nem agyalt sokat, hanem azonnal a világítás irányítópultjához sietett. Okkal, mert látta, hogy túl egyoldalú a csata. Noha nem volt a menekülés híve, jobbnak látta elhúzni a csíkot úgy, hogy ne vegyék üldözőbe. A csata közben tovább folytatódott. Chinami folyton kivédte testvére támadásait. Minden egyes válaszcsapással újabb és újabb vágást ejtett Himikon.
- Úgy látom, hogy túl jó vagyok hozzád képest,
hugi. Mostmár én vagyok a jobb.
Himiko erre bele akarta födni szikéjét ellenfelébe, ám az egy erős térdessel válaszolt, ami eltalálta a gyomrát. Kimerült és mozdulni nem volt képes. Ráadásul, a vágásokból
szivárgott a vére.
- Csalódtam benned. Ennyire vagy képes csak? Hová lett a tökéletes és mindenki által oly nagyra tartott leány?
Erre Himiko nem válaszolt, csak próbált ötleteket kitalálni, hogyan kerekedhetne felül. Már érezte, hogy nővére rátapos a hátára és bal füle mellett a kardja beleállt a földbe.
- Erre a kérdésre se kapom meg a választ
ebben az életben, eltaláltam? Sebaj, már csak a fejed levágása maradt. Viszlát a pokolban!
Ekkor felkapcsolódtak a fények egyetlen pillanatra, amik megvakították Chinamit. Ennyi kellet Himikonak, hogy felugorjon, ami kizökkentette nővérét az egyensúlyából, de nem esett el.
- Egyetlen esélyem van túlélni. -nyögte Himiko és átalakult Ochaková. A vérét még anno a Chisaki kúriában lévő összecsapáskor szerezte. Sajnos, mivel csak egy nagyobb cseppet nyelt be, ezért egyetlen dobása maradt. Ugyanis, Quirkjének nemcsak a vérből való átalakulás volt a jelentősége. A felvett alak Quirkjét is képes volt
használni. Azonnal megérintette Chinamit, aki így a plafon felé lebegettt. Twice nézett be.
- A pokolba is! Meneküljünk!
Nem kellett Himikot noszogatni, azonnal eliszkolt,
de előtte még fogta a földön lévő katanát és szikét és Chinamira dobta. A kisebb fegyver markolatig beleállt a nő gyomrába, míg a katana levágta a kezét. Ezektuán mindketten felhúzták a nyúlcípőt.

Egy perc után a Zero Gravity abbamaradt és Chinami szó szerint lepuffant a földre. Szemmel láthatólag halott volt. Ám, ekkor a ruhaüzlet előtt lévő bábú sétált oda és lehajolt hozzá.
- Nocsak… ismét kegyetlenül elbántak veled, nemigaz?
Kérdése szinte motyogássá vált. Megvágta egy ponton a karját, ám a vér nem folyékonyan, hanem szilárdan jött ki. Kivette a katanát Chinamiból, ám az megfogta a kezét.
- A fenébe is, Nii! Olyan gyengéd vagy, mint egy hentes.
- Sajnálom. -motyogta halkan a srác és elkezdte összevarrni a sebet. Az egész folyamat nem tartott tovább két percnél, de a végénél
semmiféle külsérelmi nyom nem látszott. Mikor elkezdte a leszakított kezet visszavarrni, akkor Chinami megszólalt.
- Mit állapítottál meg a harcunkból? Megérte álcázni magadat és megfigyelni?
Igen. Az volt a bábú, amit mind a ketten kiszúrtak. Eléggé jól tudja magát élettelen bábúként álcázni. Nii ugyanis speciális betegségben szenvedett, ami miatt így nézett ki.
- Teljesen felesleges volt. A testvéred szinte könnyű célpont. Noha meglepetés volt a legutolsó mozdulata, ez kétszer nem fog előfordulni. -motyogta, amint befejeződött a varrás és szájával eltépte a vérből készült cérnát, majd a zsebéből kivett egy vérvörös tablettát és bevette.
- Nem ismered te még őt annyira, mint én. Mindig tudatlan újszülöttet játszott. Mindezt azért, hogy átverje a naiv embereket.
Chinami ezekután úgy pattant fel, mintha semmiféle súlyos sérülést nem kellett elszenvednie és felvette a kardját és a szikét. Nii meg se szólalt.
- Belesétáltam a csapdába és átejtett. Sebaj, fél év múlva összecsapunk és nem lesz esélye ellenem. Most pedig induljunk.
Mindkettő alakot elnyelte a sötétség. Másnap megtalálták a portás hulláját és a vizsgálat ebben az ügyben még mindig folyik.

Himiko és Twice sikerrel kimenekültek az épületből és a ruhák is meg lettek szerezve.
- Ez nem sokon múlt. -lihegte Twice, amikor megállt. -Őrült egy nővéred van, annyi szent. Ne vedd sértésnek. -tette hozzá gyorsan.
Himiko csak letörölte a homlokát és a közeli kútnál mosta le a vért a kezeiről.
- Nem is tudtam amúgy, hogy ilyet is tudsz. Mármint, használni az általad felvett személy Quirkjét.
- Egyszerű oka van. Soha nem akartam használni, mert rühellek más tollával ékeskedni. Most tűnjünk el innét, mielőtt…
A lány ennyit tudott kimondani, mert elájult. Twice klónja azonnal megfogta és a karjaiba vette.
- Ideje hazamenni.
Az egész incidens egyetlen dolgot mutatott ki nyilvánosan: Hamarosan a testvérek egy utolsó vérig tartó küzdelemben vesznek részt, ahol csak egy maradhat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5916707124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása