2021. április 30. 16:04 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 36. Fejezet: Búcsú, talán (nem) örökre!

A hajókikötése után a társaság megreggelizett és aludt pár órát. Azelőtt Kumiko arra kérte Ragnát, hogy vigyázzon Peterre a bevetés miatt. Lefekvés előtt Toru, Oijiro és Mineta összecsomagolt. Változatlanul azon az állásponton voltak, hogy itthagyják az ügynökséget. Egyiküknek se volt kedve visszajönni az elmúlt egy hét atrocitásai után.

Délután keltek és a társaság az étkezőnél parkolta le a bőröndjét. Még várt rájuk egy kiadós ebéd. Ám, Kumiko és Akira étkezés előtt szeretett volna beszélgetni a tanulókkal. Mikor helyet foglaltak, Kumiko belefogott.
- Srácok! Tudom, hogy amit az elmúlt egy hétben átéltetek kemény volt mind fizikailag, mind lelkileg. Viszont, a legnagyobb terhet akaratlanul aggattam rátok. Megmutattam, milyen csapnivaló döntéseket hoztam ki, aminek a vége az lett, hogy ti egy igazságtalan rohadékot láttatok bennem. Akira és én sokat gondolkoztunk ezen és arra kérlek, hogy hallgassatok meg minket.
- Mi figyelünk. -válaszolta tartózkodóan Toru. Egy kis kínos csend után folytatódott Kumiko mondandója.
- Jinpachi, vagyis Zet befogadása életem talán legrosszabb döntése volt. Anno megvédte Akirát, amikor az egyik elfogott célpont emberei meg akarták ölni. Kiderült utólag, hogy ezzel zsarolta és emiatt tanácsolta a kimenekítését.
- Ez így igaz. Mikor a Targatosba került, akkor a halálsoron az utolsó kívánsága az volt, hogy telefonáljon nekem. Eleinte nemet akartam mondani, de ő felvilágosított a múltról. „Ha van benned valamennyi becsület, akkor most idevonszolod azt a négykarú segged és visszafizeted tartozásodat.” Így fogalmazott. Anyám persze egyből ráharapott, mivel apa hiánya az ügynökségén ütközött ki a legjobban.
- Ahogy Akira mondja. Utólag belátva, a szemtelensége és a parancsszegése miatt már húzogatta a gyufát, de csak tűrtük. Skull Man levadászásakor ütközött ki az egész a legjobban, mikor ti ketten saját szakállra kezdetek el dolgozni.
- Ez meglátszott. Mi megkaptuk a büntetést, annak ellenére, hogy sikerre vittük a megbízást, ellenben az a mocsok nemcsak parancsot szegett, de rátámadt Aizawára is. -folytatta Oijiro.
- Igen és amit Kokoro hugi mondott, az mind igaz. Apa halála óta teljesen leszartuk mindkét húgom gondolatait. Pedig rá kellett volna hallgatnunk és akkor nem fajul idáig az egész.
- Mire céloz? -kérdezte Mineta a nyilvánvalót.
- Arra, hogy elveszítünk három teljesen potens fejvadász hősügynököt a saját makacsságunkból. Ti eléggé ügyesek, okosak és talpraesettek vagytok, sok kreativitással. És a fáradozásaitokért cserébe mi keményen és igazságtalanul bántunk veletek. Tisztában vagyok azzal, hogy nem szívesen teljesítenétek egy ilyen vén és buta vezető kérését… de megkérnélek arra titeket, hogy ne menjetek el örökre. Nagyon sajnáljuk azt, amit veletek műveltünk.

Kumiko beszéde után Akirával karöltve állt fel és hajolt meg. Torut és Oijirot meglepte a kijelentés, ellenben Mineta elmosolyodott.
- Én sosem haragudnék rátok. Emberek vagytok, emberi hibával.
Noha ez könnyen ment a részéről, két osztálytársa messze nem akart azonnal részrehajló lenni. Az igazság megtudása után messze nem terveztek egy szimpla „köszi és viszlát.” mondattal lelépni. Hosszas csönd után Toru felsóhajtott.
- Most, hogy megismertük a ti verziótokat és az arcotokat figyelem, akkor levonható a végső következtetés. Megbántátok teljes szívetekből a bánásmódot, amit velünk szemben követtetek el. Én megbocsájtok és hajlandó vagyok a legközelebbi gyakorlati hétre visszajönni.
- Ugyanazt tudom én is mondani. Legközelebb én is visszajövök.
Oijiro mondata végén ölelkezés vette kezdetét. Akira most visszafogta magát, nehogy megfogja a láthatatlan lány mellét, ám az egyetlen mozdulattal nyomta bele a fejét.
- Remélem, ezzel kiengesztellek amiatt, hogy leüvöltöttem a fejed. -mondta Toru.
- Oh. Sosem haragudtam rád. Sőt, teljesen jogos volt a dühöd.
A társaság ezután élvezte a lakomát. Mindenki sorsa teljesen jól alakult. Kumiko nem vesztett el egyetlen diákot sem a U.A.-től, ami szégyen lett volna a reputációjára nézve. Mikor végeztek, akkor jött be egy új tag, akit eddig csak egyszer láttak: Napalm. Mivel túlélte az esetet és csak könnyebb sérülései voltak, ő is beállt fejvadászként. Később Midnightot felvették, holott váltig állította, hogy nem érdemel rá, mert Skull Mant nem sikerült elfognia.

Amikor már Kumiko, Akira, Ai és a három tanuló a csapatszállító buszban ültek, újabb meglepetés várt rájuk. Aqua jött ki, három levéllel.
- Áh! Látom, elhoztad a fizetésüket. -mondta Kumiko és átvette a borítékokat és átadta a tanulóknak. Fejenként százezer Yent tartalmazott.
- Ne bízzátok el magatokat, hogy minden célpont ennyit tejel. Ezt csak az aranyleveles célpontok miatt kaptuk így. -mondta Akira és beindította a motort. Természetesen megvárta, hogy Aqua is kapjon három ölelést, aztán indultak vissza. Toru és Oijiro lakott közelebb, így ők szálltak le előbb. Persze, nem kellet sokáig távol lenniük egymástól, mert hétfőn újra suli (Amúgy, elgondolkodtam valamin. -R.). És min? bár fel se akarom tenni a kérdést. (Ha távoktatás lépne érvénybe, akkor a gyakorlati órákat hogyan oldanátok meg? DC Universe Online? Injustice 2? -R.) Na jó! Ez mekkora hülyeség… maradjon meg költői kérdésnek. Vissza a témára. Amikor Mineta lakása előtt álltak meg, Ai is kiszállt.
- Te mégis hová készülsz? -kérdezte Kumiko a lányától.
- Nem emlékeztek? M
ineta meghívott vacsorázni. Azt mondta, hogy ő főz.
- Persze. Két tojás és egy szál kolbász kombinációjával kilenc hónapig megtölti a hasadat. -jegyezte meg Akira élcesen, mire Ai belerúgott a kocsiba. -Csak vicceltem, hugi. Ne kapd fel a vizet ennyire hirtelen. Amúgyis, alkalmasint meghívhatod ezt a kis szőlőpofát akkor egy kis családi összeröffenésre.
- Ez nem is rossz ötlet. -mondta Ai, miközben felkapta Mineta bőröndjét.
- Főleg, ha Kokoro is otthon lesz. Azokután megnézném a drága párod arckifejezését.
Kumiko mondatára lánya csak hátat fordított és elindult a lakás felé. Háta mögött hallotta, hogy anyja és idősebb nővére hangosan röhögnek. Hogy most azon, hogy ezzel motiválták Minetát, vagy taszít
ják el a javaslattól, az már jó kérdés.

Így ért végett a Fejvadász edzés történet. Később Oijiro beszámolt nekem és Ochakonak a történtekről, mielőtt elindultunk volna az SoP felé. Nagyon nem tetszett ez nekem. Orlok itt garázdálkodik Japánba? Ebből hatalmas bajok fognak keletkezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5416518434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása