2021. március 21. 15:51 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 27. Fejezet: Piszkos munka.

Sokszor hallottuk már a régi mondást: Ne próbáld meg magadra haragítani egy türelmes embert. Ahogy az lenni szokott, előbb vagy utóbb valaki biztos megszegi és események láncolatát indíthatja el. Ebben az esetben pedig egyetlen hős húzása indított el egy olyan lavinát, amit a média lassan alig tudott szőnyeg alá söpörni. Újabb hősgyilkos tűnt fel a színen.

Sokan nem ismerik Skull Man valódi kilétét. Egyetlen dolgot tudnak róla biztosan: Ki tudja, miért, de utálja a hősöket. Egyetlen hét alatt három hőst ölt meg a saját lakásukban, hátrahagyva egy kártyát, amin egy éles fogakkal díszített koponya szerepel. Pedig, ha tudnák, hogy ki lapul mögötte, akkor inkább a bulvár azon kezdene el rágódni, hogy mikor fajult el a hősök gonosz oldalának eltakarása. Skull Man, becsületes nevén Jürgen Verdammnis szerető, keresztény elveket valló családban nőtt fel. A katonaságban szolgált, mint pap. Nap, mint nap látta a háborúk és harcok borzalmait, ám ennek ellenére nem őrült meg. Pont ő tartotta a lelket a bakákban és veterán katonákban egyaránt. Már inkább pszichológus volt és lelki támasz, de tanításai miatt örömmel tette. Amikor leszerelt, Japánba utazott, hogy segítsen egy barátján. Végül, egy református templom főpapja lett. Ám, a szerelem beköszöntött az életében és tervezett volna házasodni. Ám, amikor az anyakönyveztetőből kiléptek és már kéz a kézben csókolták volna meg egymást, megtörtént az, ami életében hatalmas fordulópont volt. Egy kemény szellőt érzett és mire észbe kapott, élete szerelmének már csak a kezei voltak meg. A csontja, a belsőségei és minden egyéb egyéb egy tini hősön volt tetőtől talpig. Csak fél pillanatra nézett körbe és azonnal elfutott, szinte az autókat megelőzve. Próbálta feldolgozni az eseményeket, ám amikor a rendőrségre akart menni, egy rakás öltönyös ember fogta körbe. Felajánlották neki, hogy vagy százezer yenért hallgatni fog, vagy elvitetik egy börtönbe és rákenik a gyilkosságot. Ekkor érzett a hősök iránt gyűlöletet. Ahogy az idő haladt, egyre jobban megfigyelte a valós elkövetőt. A fiatal suhanc hős a Mach fedőnevet viselte. Az igazán gyomorforgató esemény csak itt kezdődött el. Jürgen saját maga látta, hogy ünnepelt és imádott lett annak ellenére, hogy bármit is letett volna az asztalra. Ekkor határozta el, hogy módszeresen legyilkolja a hősöket. Noha eddig fegyvert nem fogott éles bevetésen, értett a lőfegyverekhez. Továbbá, remek megfigyelőképessége által mindent megtudott a levadászandó hősökről és folyton edzette magát. Felvette a Skull Man nevet, ami gyerekkori félelméből, a koponyából ered. A ma este lesz a bosszújának időpontja. Orlok Kristóf minden információt megadott a célszeményről és még mérgekkel átitatott golyókat is kapott, amit a Smith and Wesson 500-as modellű pisztolyába beletöltött. Ideje volt a munkát elvégezni.

Reshingu Egosu, hősnevén Mach ma is remek napot tudhatott maga mögött. Legyőzött két gonoszt, felszámolt egy droglabort (persze, ezek előre eltervezettek voltak.) és még számtalan rajongójával képes volt fotózni, ami az Instagram, Facebook és Twitter fiókjainak nézettségét rendkívül megemelte. Éppen kollégájával beszélt telefonon.
- És nem aggódsz ezzel a Skull Man nevű gyilkossal kapcsolatban? A tegnapi hírekben Sharkboy halála elég kemény szerintem. Nem volt kispályás és mégis megölték a saját lakásán.
- Mi a rákért kell aggódjak? Senki nem tudja a valós személyazonosságom. Továbbá, a golyókat is lekörözöm. Ha meg itt lenne előttem, úgy szétcincálnám, mint Kaiu Shirai a Promised Neverland második évadának történetmenetét.
- Én attól függetlenül aggódok érted. Hiszen, mennyi emberen hajtottál keresztül?
- Jajj, nehogy már Gyudon egye meg Kinnikumant. Ne parázz már. Legyőzöm és a fejét az ügynökség falára kitesszük trófeaként!
Ekkor idegesen letette és hanyattvágta magát a kanapén. Fogalma se volt róla, hogy nem egyedül van a szobában. Majdnem elaludt, mikor két apró csípést érzett meg a lábában, amit két hangos dörrenés előzött meg.
- Mi a fene…
- Az ítéletidő, kárhozott.
Mach felugrott és ekkor látta meg az ablakából a vörös szempárt és a félhomályban kivehető koponyát. Skull Man hangtalanul surrant a teraszhoz és kinyitotta az ajtót.
- Miről beszélsz? Azt se tudod, ki vagyok! -kiáltotta és felállt.
- Dehogynem. Te vagy a nagy „hős.” Mach. -mondta Skull Man és lassan beugrott az ablakon. -Megannyi embernek okoztál szenvedést és fájdalmat. Ma előtt az ideje a gyónásnak.
- Hazudsz! Te csak egy árnyak között lapuló mocsok vagy!
- Sokkal jobb onnét támadni. A bűnöket oda szoktad söpörni. Most azok a szemed előtt vannak.
Ekkor Mach próbálta megtámadni, ám a lábai teljesen lemerevedtek.
- Nem lehet…a lábaim…
- Jól érzed. Egy kis bénító méreg. Ez a minimum a megannyi általad megölt ember nevében.
- Maga megőrült. Én soha nem öltem senkit!

Ekkor Skull Man egy dossziéból dobálta a fényképeket, amik Mach lábai előtt landoltak. Sorban nézte meg őket és egyre jobban lesokkolódott.
- Harminc. Ennyi emberen gázoltál át, ezzel oltva ki életüket. Persze, honnan is emlékezhetnél rá, amikor még az arcukat sem láttad teljesen…
- MAGA ŐRÜLT! -kiáltotta Mach tagadóan. -Én mindig is odafigyeltem arra, hogy merre megyek! Különben is.. soha nem tudná rám kenni…
- Tisztában vagyok azzal, hogy az ügynökség a halottak hozzátartozóinak nem kevés pénzt ajánl fel hallgatásért. Ha nem, akkor rájuk lett kenve a dolog. Köztük a feleségem is ott volt.
- Átkozott… -morogta Mach. Érezte, hogy a beadott méreg hatása kezd lassan elmúlni. Még egy kicsit húznia kell az időt. -Ha én öltem meg őket, akkor mi van? Hősnek hiszed magad? Törvények felett álló bírónak? A többi általad meggyilkolt hősök nem követtek el semmit.
Erre Skull Man a köpenye alá nyúlt és elnevette magát.
- Csak hiszed, ahogy a legtöbb ember is azt a humbugot, hogy soha nem követtek el semmilyen bűntényt. Milyen érzés lenne, ha azt mondanám, hogy igenis, volt vaj a fülük mögött? Az egyik pedofil volt, míg kettő azért csukta rács mögé a drogpiac jelentősebb arcait, hogy ők teríthessék az anyagot? Az utolsó pedig folyton kiengedte a bűnözőket azért, hogy hírnevet kreáljon magának, ártatlan emberi életeket teljesen ignorálva?
Mach teljesen ledöbbent. Hallott ezekről a pletykákról, de nem hitte volna, hogy igazak lennének. Ám, még szóval kellett tartania. Felnevetett halkan.
- Ha be is ismerném, hogy igazat beszélsz, akkor sem juthatsz semmire. A riasztó a lakásomban már rég kiszúrt és riasztott, szóval az ügynökségem bármikor ideérhet. Micsoda szerencse, hogy ma adták ki a közleményt, hogy nem muszáj élve elfogni magát, mocskos Stain utánzó.
- Erre a tákolmányra gondolsz? -kérdezett vissza Skull Man, majd kivette a riszató központi házát köpenye rejtekéből. -Már akkor kiszereltem, amikor ecsetelted, hogy szétversz. Még nem jött el az ideje, hogy lebuktassam magam.
Mach érezte immár, hogy a lábából a bénító méreg eltávozik. Óvatosan megmozdult, ezzel támadó állásba vágva magát.
- Erre is felkészültem. Hatalmas hibát vétettél, amikor száj karatézni kezdtél velem. Kiment a méreg hatása, szóval… neked annyi. Mész azután a lotyó után a pokolba!
Ekkor iramodott neki, ám balszerencséjére nem méreg volt abban a fiolában, hanem az Overhaul által terített Quirk fosztó töltény, vagyis Szolga. Skull Man elővette a pisztolyát újra és egyenesen Mach szívének szegezte.
- Az igazán hatalmas hiba ott kezdődött, hogy lebecsültél. Találkozunk a pokolban, kárhozott.

Egyetlen halk durranás és Mach, a hamis hős, az ártatlanok gyilkosa holtan hevert. Skull Man odament hozzá és elrebegett egy imát. Ekkor Orlok jött be az ablakon.
- Micsoda pompás előadásnak lehettem szemtanúja. Egy újabb hős kapott végleges leckét. Még szerencse, hogy az isten háta mögött lakik és a legközelebbi szomszédja egy kilométerre van, különben még nagyobb hullaszámlálót tudhatnánk magunk mögött.
- Előkészült a tervünk második lépésével? -kérdezte Skull Man és abbahagyva az imádkozást, kinézett az ablakon.
- A szavadra várok már csak és elkezdődik Japán felébresztésének első lépcsőfoka. -súgta Orlok és ő is az ablakot nézte.
-Megosztottam magával a történetemet, ahogy maga is. Viszont, egy kérdésre szeretnék választ kapni. Azt mondta, hogy Magyarországon üldözik magát. Hogy tudott idáig jutni anélkül, hogy letartóztatták volna?
- Ez egyszerű. Pofátlanul jól tudom álcázni magam. Biztos láttad már Mishiki Kaniji képét a plakátokon, mint egy fiatal, rátermett és az emberek megsegítését szem elé tűző politikai párt arcát.
- Csak azt nem mondja…
- Bezony. Az én vagyok.
Skull Man ledöbbent a kijelentésen. Nem tudta elképzelni, hogy a szinte már otome hárem játékokból kilépett extrém jóképű srácot egy negyvenéves, komor ábrázatú öregember játszik el. Kis hallgatás után Orlok megszólalt.
- Más kérdésed van még?
- Semmi. Kezdődhet a műsor.

A Hosu környéki Hős emlékmúzeumot hatalmas robbanás rázta meg 3:33-kor. A teljes épület egyetlen szempillantás alatt lett a lángok martaléka. Noha a tűzoltóság hamar megérkezett, mire eloltották az utolsó szikrát is, az épületből semmi nem maradt. Még az alagsori rendszer is a levegőbe repült, ezzel a legtöbb relikviát megsemmisítették. Akárki is kivitelezte ezt a merényletet, nagyon alapos munkát végzett és gyűlölte a hősöket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr2916472658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása