2020. november 27. 16:28 - Ragnafan1992

High Score Girl 1999. Round 31.

A döntőig egy óra volt hátra, amíg megcsinálják a színpadon a diszítést. Morrisons és Lillith a bejelentésre felálltak és Jago kíséretében indultak a büféasztal felé.
- Egészen kiváló élmény egy ilyen bajnokságot végigülni, nem gondolja, kedves Lillith? – kérdezte Morrisons a nőtől, mire az azonnal mosolyba csapta arcberendezését.
- Ahogy mondja, Uram.
- Mindig is gondolkodtam azon, hogy a gazdag réteg miért nem fordít erre az ágazatra sok figyelmet…
- Én is eképp gondolkodok. Ha most viszont megbocsájt, akkor el kell intéznem valamit.
A férfi csak bólintott és látta, amint Lillith és Jago az öltözők felé veszik az irányt.

Amint Lillith megtalálta a Team Yomi öltözőjét, kinyitotta és miután bement, úgy vágta be maga mögött az ajtótt, hogy fél percig azt lehetett hinni, hogy kiszakad a tartójából.
- EZ MÉGIS MI A FASZ VOLT?! – kiabálta torkaszakadtából, egyenesen Chikuront célba véve. – Teljesen elrugaszkodtál a tervtől!
- Miről beszélsz? – kérdezte halálnyugalomban vissza a srác. Nem zavartatta magát azzal, hogy a képébe ordítanak.
- Aha. Kis híján az okos fejeddel kiestetek a picsába! Azt beszéltük meg, hogy a döntőig te ledarálsz mindenkit! Ehhez képest meg az első menet után feladod?!
- Megbízok a csapatomban és ezt te is tudod jól.
- Ahhoz képest van egy hájpacni érzelmi roncsotok, egy szaros gyerekkönyet olvasó picsagyümölcsötök, egy patkánypofájú mindentleszarok felfogású pöcsköszörűtök, és egy keménycsávótok, aki az első körben kiesett. És itt vagy te, akinek hasonlóan profinak kéne lennie, mint én! Ha ti lennétek a legjobb csapat, akkor a kerék sem lenne feltalálva!
Lillith sértegetésére Raptoron kívül mindenki felkapta az első kezében lévő tárgyat és a pofájába akarta dobni, ám Chikuron felemelte a kezét.
- Idefigyelj… anya. Nem érdekel a kamaradrámád, az meg pláne, hogy mit tervezel. Nekem csak a hőn áhított izzasztó mérkőzés a fontos. Ebből a szempontból meg azt csinálják, amit elvárok tőlük. Viszont, ha már itt vagy, akkor emlékszel, tegnap miben állapodtunk meg? Én arra kérlek, hogy ahhoz tartsd magad.
- Hogy merészelsz… ilyen pimasz…
Lillithbe belefagyott a szó. Dühösen távozott. Jago még bennmaradt.
- Mi történt? A házisárkány nem kapta meg a napi farokadagját? – élcelődött Chikuron.
- Hát igen. Nem mintha kívánná…
- JAGO! Fejezd be a hülyéskedést és húzd ide a beled! – kiáltotta Lillith a távolból. A férfi sok sikert kívánva távozott. Tíz perc múlva Chikuron ment ki az öltözőből. Volt egy kis „családi összeröffenés.” tervben.

Az Ages Knight csapata kettévált a saját öltözőjüknél. A két Oono és Namire elmentek a svédasztalnak megfelelő büféhez, míg Hidaka, Daniel kicserélte Yaguchi ujján a kötést. Noha a srácnak Raptor lépése miatt nem tört el az ujja, attól még teljesen belilult és a mozgatása felért egy kínkeserves pokollal.
- Meg is vagyunk. A bajnokság végén azért nézesd meg egy dokival. – sóhajtott Hidaka.
- Köszönöm. – hálálkodott Yaguchi. – Bár úgy menne, mint a JRPG-ben.
- Egyetlen Potion és volt-nincs, igaz? – nevette el magát Daniel, ám még mielőtt tovább poénkodtak, kopogás hangja jött az ajtó felől. Felicia lépett be a szokásos eleganciával.
- Bocsánat a zavarásért, de kérésem van felétek.
- Hallgatlak. – felelte Daniel.
- Az lenne a kérésem, hogy adjátok át Rolentonak ezt.
A lány kivett a táskájából egy baseball sapkát, amin a Street Fighter II Championship felirat szerepelt. Hivatalos cucc volt, lévén a műanyag részen tökéletes állapotban díszelgett a Capcom felirat. Mindannyian kérdően néztek rá. Felicia belefogott.
- Ez az ajándékom volt a bátyám felé, mikor a tizenötödik szülinapját ünnepelte. Rá nem sokkal lett ennyire ellenséges velem szemben.
- Mi történt pontosabban? – kérdezte Yaguchi. Hallott pletykákat arról, hogy valami családi gebasza volt a Mizonokuchi Force vezetőasszonyának, de sosem hozta magánéletét a játékterembe.
- A szüleink a hely üzemeltetői. Anno elég sokat jártunk ide és az igazi testvéri kötelék volt a kettőnk között. Úgy is ismertek minket, mint a legyőzhetetlen testvérek. Ő tanított ki a játékok alapjaira, metódusok és taktikák meg minden ehhez hasonlók. Aztán nem sokkal szülinapja után egy másik bandába kezdett el eljárkálni. Ez kezdetben nem zavart, ám, amikor bandaháborúba torkollot a dolog, akkor ellenünk harcolt. Akkor legyőztem és a képembe vágott minden szart. Pontosabban, a vezetésemet és a friss játékosok felé irányuló pozitív fogadtatást rúgdosta meg. Én próbáltam rámutatni, hogy teljesen rosszul látja a dolgokat, de hatástalan volt. Leszólt és a családtól is elköltözött. Később, a bandája végleg feloszlott és a Shibuya’s Rats vezetője lett.
Mindannyian megborzongtak. Sose tudhatták, hogy egy ennyire kimért, csendes nőnek ekkora fájdalmat kell elviselnie.
- Megtesszük. – mondta Yaguchi határozottan.
- Reméljük, hogy ez eszébe fogja juttatni a régi szép időket.
Ekkor Felicia arcán legördült egy könnycsepp, amit azonnal feltörölt. Hangja viszont ugyanolyan maradt.
- Köszönöm, srácok.
Ennyit mondva lelépett.
- Azért az durva, hogy testvér és testvér között ekkora különbség van. – vakarta a fejét Daniel.
- Hát igen. Makoto és Akira szeges ellentétei.
- Hogy érted? – kérdezte vissza a férfi.
- Nem látsz a szemedtől, drága? Makoto noha néha húzza a kishuga agyát, attól függetlenül igazi testvéri kötelék van közöttük.
Daniel errre csak bólintott és intett, hogy menjenek enni.

Chikuron egy használaton kívüli öltözőbe ment és türelmesen várt. Kis idő után megjelent a két Oono. Mikor Akira becsukta az ajtót, Makoto kezdte a beszélgetést.
- Ki vele! Mit akarsz úgy nagyon elmondani. Lehetőleg úgy intézd, hogy nekem is legyen pár keresetlen szavam feléd és azt jobb dolog lenne meghallgatni.
- Ám legyen. – mondta a srác és a szemükbe nézett. – Viszont azelőtt volna egy kérdésem: Szerintetek hány gyermeke van Lillithnek, vagyis annak a hisztis perszonának, aki csak üvölteni tud?
Ekkor a két nő egymásra nézett döbbenten, majd vissza Chikuronra.
- Ez mégis miféle kérdés akarna lenni? – kérdezte Makoto vissza.
- Nem illik kérdést kérdéssel válaszolni. Bár, ez mindent elmond. Akkor, hadd mutassak valamit.
Ekkor Chikuron levette felsőjét. Nyurga testén a hasfalánál egy csillagnak látszó anyajegy rajzolódott ki.
- Nem mondod?! Te a testvérünk vagy? Anya eddig meg kussolt róla?!
- Így van. Pontosabban, a féltestvéretek. Mikor azt hitte, hogy te kiszállsz a buliból, felkoppintatta magát apámmal. Csak a helyzet úgy állt, hogy a szerencséje ismét jóra fordult és lelépett. Voltaképpen ennyi a történet.
Akira el volt borzadva és az undor sem állt tőle messze. Az anyja ennyire egyszerűen eldobta volna, mindössze a haszonért? Makoto ellenben gyorsabban továbblépett.
- És akkor most szólintsunk öcsinek és gratuláljunk, hogy kilenc hónapot túléltél egy olyan anyaméhben, amiben magzatvíz helyett forró láva és olvadt acél volt? Erre ment ki az elhívásunk?
- Nem egészen. Sokkal inkább Akira felé van egy üzenetem. Ezt csak a tisztánlátásképpen mondtam el. – felete Chikuron és visszavette felsőjét, majd a megnevezett szemébe nézett. – Emlékszel, mikor egymás ellen harcoltunk Tekken 3-ban még Január elején?
Akira csak bólintott.
- Akkor olyan érzés kerített hatalmába, ami eddig hosszú idő óta nem éreztem: Kétesélyes küzdelem. Éreztem, hogy a későbbiekben nagyobb kihívást fogsz nekem nyújtani. A Street Fighter Alpha 3 bajnokságnál is ott voltam, mint jelentkező, de Raptorék bandahárobúsdija miatt teljesen el lett baszva. Ám, ott megerősítettél abban, hogy te igenis a méltó ellenfelem vagy. Arra kérlek, hogy amikor a döntőben egymás ellen kerülünk, akkor adj bele mindent. Azt akarom, hogy legyőzz és érezzem a vereség ízét.
Akira szemeiben ismét felcsillant a tűz. Mikor Chikuron felemelte öklét, készült arra, hogy viszonozza, ám ebben nővére megállította.
- Ne olyan hevesen, hugi! Elhiszem, hogy majd szétdurran a tököd a közelgő meccstől, de azért nem bízom benned. Képes voltál kiadni az ukázt az egyik emberednek, hogy kárt tegyen az egyik csapattagunkban. Mindemellé még van pofátok eldicsekedni erről minden csapatnak. Mond csak, az teljesen sportszerű?
Chikuron a kérdéstől még csak nem is sápadt el. Sőt, mosolya változatlan maradt.
- Azt Raptor tette saját önfejüségéből. Hamarosan megkapja a büntetését a közönség színe előtt. Csak előbb megvárom, hogy Hidaka megadja a kegyelemdöfést az egójának. Már így is az utolsókat rúgja. Ha nem hiszel neked, akkor nézz a hugodra. Az arcán ott van az igazság.
Makoto így is tett és látta rajta, hogy elhiszi. Immár semmi akadálya nem volt annak, hogy összeöklözzenek. A döntő bejelentésekor érkeztek vissza a színpad hátsó részére. Ott már várták a többiek.

Mindkét csapat fellépet a színpadra. Az Ages Knight csapatot ováció fogadta, míg a Team Yomi csapatát mindenki durva szavakkal illette a közönség felől. Ramizuke Mika ekkor előrelépett a mikrofonnal a kezében.
- Ezennel kezdetét veszi a döntő! A szabályok a döntőre a következők: egy-egy elleni harcok, egyből kiesős, aki először nyer két roundot, az nyert! Amelyik csapat több győzelmet zsebel be, az nyer! Ennyi volna, szóval nem is húzom tovább az időt, hanem inkább kezdődjön a végső összecsapás!
Ezután mindkét csapat leült a saját kispadjára, majd Ramizuke Mika egy perces csend után felkonferálta az első feleket.
- Az első összecsapás résztvevői: Namire az Ages Knights csapatból, kontra Splinter a Team Yomi csapatból!
Namire Khushnoodot választotta, míg Splinter Kevin Riant. A közönség soraiban ülő Eleonore összekulcsolt kezekkel szurkolt. Chikuron már előre leírta a meccset a győzelmükre. Viszont amikor nekikezdtek, Namire egyből egy Ge-dan Harai támadással indított, majd egy ügyes stratégiával elérte, hogy az első roundot egy Ko-ou Ken sorozással time out győzelemmel zsebelje be. Splinter, aki korábban eléggé megszorongatta Yaguichékat, meglepődött, majd elmosolyodott, Chikuronnal együtt. A második roundban Splinter a Hell Snipe és Hell Arrest fogó támadással szorongatta meg Namiret, majd egy Lucky Strike super move támadással padlóra küldte. Namire ekkor kétségbe volt esve, hiszen már ebből rájött, hogy ellenfele van elég jó, hogy time out nélkül győzzön. Viszont Namire nem akart veszíteni, mivel tudta, mi minden forog kockán. Namire kis gondolkodás után mosolyogva fordult ellenfeléhez.
- Splinter, ugye?
- Igen. Miért?
- A közönség bunyót akar látni. Szóval adjunk bele mindent.
Splinter szemei tágra nyíltak, majd elmosolyodott.
- Legyen. De nem tudom, hogy akarsz, nyerni...
- Ki mondta, hogy nyernem kell? – kérdezett vissza Namire, melyre Chikuron és Splinter nagyott néztek. Ekkor Splinter arra gondolt, hogy csak blöfföl.
Elkezdődött a harmadik és utolsó round. Namire jól álta a sarat, sikerült levinnie Splinter életereját minimálisra a Haou Soukou Ken super move támadással. Viszont a super move után Splinter bevitt egy Gatling Freezer super movet, mely majdnem kivégezte Namiret. Namire 1%-on állt, míg Splinter 5%-on.
- Vesztetél! Add fel! – mondta Splinter hangosan Namirenek.
Ezután beakart vinni ugró rugó támadást, viszont Namire felkiáltott.
- Bocsika… de a feladás nem szerepel a Haruoék szótárában!
Majd egy Kou Hou támadással dupla kiütést produkált. A közönség, főleg Chikuron és Splinter nézett. Ramizuke Mika ekkor kihírdette az eredményt.
- Az első kör dupla kiütés!
Bár Splinter veszített, nem volt se dühös, se csalódott, első dolga volt, hogy odamenjen Namirehez és kezet fogjon, mire a nő átölelte. Eleonore majdnem sírt a boldogságtól. Viszont ez csak az első csata volt. Ramizuke már felszólította a következő párost.
- Az Ages Knight csapatból Makoto… a Team Yomi csapatból Raditz!
Makoto Hotarut választotta, míg Raditz Hokutomarut. Raditz tudta, hogy amíg Makoto agyvíze nincs felforva, addig van esélye, hiszen ezt baszta el Joseph. Így is lett. Az első roundot Shuriklen és Sora Hazaki Dan támadássokkal nyerte meg, míg a második roundban bár bevitt Makoto pár Kobi Kyaku és Soushou Shin támadást, végül Raditznak sikerült egy Chou Hissatsu Shurikennel kivégeznie Makotot. Raditz és a Team Yomi örült a győzelemnek, Makoto bocsánatot kért, de sajnos benne volt a pakliban, hogy ez lesz.

Nem is kellett sokat várni és Ramizuke szólította a következő versenyzőket.
- Ages Knight csapatból Daniel… a Team Yomi csapatból Rolento.
Daniel és Rolento egymással szembe álltak.
- Láttam, hogy beszéltél Feliciával. Szabadna megtudnom, miért? – kérdezte őszintén érdeklődve Rolento.
- Természetesen. Megkért, hogy ezt adjam át.
Ekkor Daniel felmutatott Rolentonak egy régi Street Fighter sapkát, melyet még egy vásáron nyert és Felicianak adott, amikor kicsik voltak. Ekkor Rolentoban régi emlékek kerültek felszínre, amikor ő és Felicia még együtt voltak és bevonzotta őket a videojátékok világa.
- Tudod, nekem soha nem volt szerencsém testvérrekre, de eltudom mondani, hogy nincs annál szomorúbb, amikor a testvérek elszakadnak egymástól. Szóval ígérj meg nekem valamit, annak ellenére, hogy ebbe nekem alapból semmi beleszólásom.
- Micsodát? – kérdezte Rolento egy kicsit megakadt hangon.
- Függetlenül, hogy ki nyer és mi lesz, újra kijössz Feliciaval! Nem fogja nyílvan hangosan mondani, de a szíve legmélyén még most is szeret téged és biztos vagyok benne, hogy még benned is van testvéred iránt valamennyi szeretet. – mondta Daniel.
Rolento melankólikusan nézett a sapkára. Letette a kabinet tetejére. Majd elvigyorogta magát.
- Nem ígérek semmit. Viszont, hagyjuk most a jövőt és a múlta. Éljünk most csak a jelennek, ahol kivérzel, mint egy disznó. – mondta vigyorogva Danielnek Rolento, majd mindketten a kabinet elé álltak.
Daniel Terryt választotta, míg Rolento Kim Jae Hoont. Már a kezdéskor durván sorozták egymást. Rolento kegyetlenül sorozta Danielt a Han Getsu Zan, Hishou Kyaku és Ryuusei Kyaku támadásokkal, mire Daniel Burn Knuckle, Power Dunk és Crack Shoot támadásokkal reagált. Az első roundot Daniel nyerte egy Burn Knuckle támadással, viszont a második roundban amikor megpróbálta bevinni a Buster Wolf super move támadást, akkor Rolento egy Rolling segítségével kikerülte és egy Hang Getsu Zan támadással kiütötte. Egy round maradt és Rolentonak még volt lehetősége super move támadásra. Viszont Daniel nem volt hülye, tudta, hogy olyan taktikával kell támadnia, amellyet nem lehet Rolling mozdulattal kivédeni. Daniel jól figyelt, mikor használja Rolento a Rollingot, s amikor megpróbált a háta mögé kerülni, akkor egy gyenge de gyors alsó rugással előzte meg a támadásait, ezzel ugyan csak kicsit, de hatásosan levéve jó sok életett. Ezután Rolento megpróbálta bevinni a Houou Kyaku super move támadást, de Danielnek sikerült feltöltenie a mércéjét és kiütötte Rolentot egy Power Geyser támadással.
- A győztes Daniel az Ages Knight csapatból!
Rolento megvolt döbbenve. Ő, aki anno legyőzte Yaguchit, kikapott Daniel ellen. Viszont ekkor Daniel odatartotta a kezét.
- Köszönöm a játékot. Remélem most már tudsz az igazán fontos dolgokra figyelni, vagyis a testvéredre.
Rolento ekkor csendesen elgondolkodott mindenen, ami eddig történt. Végül egy kedves mosollyal elfogadta Daniel kezét.

Ramizuke Mika nem habozott tovább, hívta is a következő ellenfeleket.
- Az Ages Knight csapatból… Hidaka… a Team Yomi csapatból… Raptor!
Ekkor mindenki csendben volt. Senki nem szólalt fel. Nem azért, mert érdektelen lett volna a harc. Hanem azért, mert mindenki tudta, hogy mi van kettejük között. A hangulat feszült volt. Raptor gúny és arrogáns viselkedésének semmi nyoma nem volt… helyette sötét, gyűlölettel telt szemekkel nézett Hidakara, aki nyugodt, de komoly tekintettel reagált rá.
- Itt fogsz egyszer és mindenkorra megdögleni, te rohadék szuka! Ez lesz a végső összecsapás, mindörökre! Hidaka! – mondta Raptor gyűlölettel teli hangon.
- Igen. Rendezzük le ezt egyszer és mindenkorra! Raptor!
Ezután Hidaka és Raptor is a kabinethez álltak. Hidaka Rock karakterét választotta, míg Raptor Freemant választotta. Az összecsapás heves volt, kezdetben csak alap támadássokkal estek egymásnak. Az ütések adása közben felevenedett Hidakaban és Raptorban az összes eddig harcuk egymás ellen. Az első roundot Raptor nyerte egy Nightmare támadással, majd Hidaka nyerte a második roundot egy Hard Edge támadással. A harmadik roundban mindketten feszültek voltak, viszont Hidaka válán még több teher volt, hiszen ha veszít, azzal Yaguchi és Onoo jövője is veszélybe kerül. Viszont lenyugodott, mivel tudta: hogy soha nem fog veszíteni többé egy olyan ellen, aki csak saját magáért küzd, főleg a valós vagy valósnakl vélt sérelmei miatt. A harmadik roundban ismét erősen egymás ellen nyomultak alap támadásokkal, majd Raptor egy Rolling mozdulattal Hidaka mögé került és megpróbált bevinni vigyorogva egy Full Blast támadást… mire Hidaka ugyanúgy egy Rolling mozdulattal Raptor mögé került, melytől Raptornak halálközeli félelme lett, s hiába próbált bármit is tenni, már túl késő volt.
- Raging Storm! – kiáltotta el magát hangosan Hidaka, mikor bevitte a sorsdöntő mozdulatot Raptornak. Raptor kikapott Hidaka ellen.
- A nyertes Hidaka, ezzel kettő-kettő az állás! – jelentette be hangosan Ramizuke Mika, majd az egész közönség hangolsan, ünnepelve felkiáltott.
Raptor csak nézett maga elé, felevenített közte és Hidaka között lévő rivalizálásukat, majd tette fel magában a kérdést, hogy mi történt az első találkozásuk között, s hogy hol rontotta el. Ekkor váratlanul Hidaka elé lépett. Raptor már várta, hogy mit fog mondani neki Hidaka. Még arra is felkészült, hogy nyílvánosan felképeli őt röhögve mindenki szeme látára azért, amit eddig tett vele. Viszont, a nő ehelyett letérdelt elé és a kezét nyújtotta felé.
- Bár soha nem fogom elfogadni mindazt, amit ellenünk tettél, szeretném, ha ezt az ostoba farokméregetés helyett azért ülnénk le legközelebb, hogy egy jót szórakozhassunk. Tovább lépnék veled, ha te is szeretnéd, nemde?
Ez mindenkit váratlanul ért, főleg Raptort. Ekkor értette meg, hogy Hidaka számára a játékok azért vannak, hogy az embereket egymáshoz közelebb hozzák. Raptor visszaemlékezett arra az időkre, amikor még ő is így látta a dolgokat. Raptor szeme hirtelen könybe fakadt, s lassan megpróbálta felemelni a kezét Hidaka keze felé. Ekkor hirtelen viszont Chikuron megjelent mögötte és úgy megszorította a vállát, hogy ott szilánkokra tört.
- Köszönjük a megható misét, Hidaka nővér. Innentől átveszem az eretneket.
Chikuron csettintet egyet a másik kezévvel, melyre két nagydarabb izomkolosszus megragadta Raptort.
- Ez meg mégis mit jelentsen? – kérdezte Hidaka a Yomi csapatkapitányát.
- Pillanatnyilag azt, hogy nem olyan vagyok, mint te vagy bárki más a csapatodból. Nem nézem jó szemmel, ha valaki annyira sportszerűtlenül viselkedik, mint ez a két lábon járó hájas pöffeteggomba.
Raptor kegyelmet kérve fordult Chikuronhoz, ám a srác belefojtotta a szót.
- Hogy is mondtad tegnap? Nem tudok semmit a bajnokságokról? Nem tudom, hogyan kezeljem a dolgokat? Most megmutatom, mennyire nincs igazad.
Odament Mikához és elkérte a mikrofont. Mikor megkapta megszólalt.
- Tudom, hogy a közönség nem feltétlenül rám kíváncsi, viszont szeretném, ha tudnának valamiről. Ez a csúszómászó mocsok… - itt szünetet tartva mutatott rá Raptorra, majd folytatta. – Arra vetemedett, hogy megsebesítse az Ages Knights egyik kulcsjátékosát. Én, Chikuron, a Team Yomi vezetője SOHA nem adtam ki efféle kérést. Hadd mutassam meg a felvételt, ami felér egy vallomással.
Ekkor a hangszórokból megszólalt Raptor magabiztos hangja. Elmondta, hogy ő tette és mindezt a győzelem miatt. Mikor a felvétel leált, Lillith szólalt meg.
- Eleget hallottunk. Raptort a rendőrség szándékosan elkövetett súlyos testi sértésért letatartóztatja. A döntőben öt perc szünetet rendel el a vezetőség.
Mikor Hidaka és Daniel kiértek a hátsó részre, azonnal összeölelkeztek. A nő csak sírt. Yaguchi és Oono tudták az okát: Noha érzéketlennek mutatta magát az egész bejelentés alatt, nem akarta legbelül elhinni, hogy egy hozzá hasonló kaliberü játékos ennyire lesüllyed. Daniel csak vigasztalta és gratulált a győzelméhez. Akármennyire sokkoló volt a szitu, a bajnokságnak folytatódnia kell tovább.

Az öt perces szünet után Ramizuke hangosan bejelentette az utolsó meccset.
- Az állás: egy döntetlen, egy győzelem a Team Yomi csapatnak és két győzelem az Ages Knight csapatnak, tehát kettő-kettő. Avagy, a győzes kihirdetéséig még egy meccs van hátra.Kérem, hogy az utolsó csapattagok álljanak fel! Az Ages Knight csapatból az Onoo-Yaguchi páros, akik egyként fognak harcolni. A Team Yomi csapatból Chikuron!
Onoo és Yaguchi szemben álltak Chikuronnal. Látszott rajta, hogy egy félisten volt a videojátékok terén. De Onoo és Yaguchi nem féltek, mivel nekik ott volt a szeretetük a videojátékok felé és a szakmai tudásuk is.
- Meg tudjátok csinálni! – mondta Guile és átkarolta a nagydarab orosz férfit.
- A földbe döngöljük a csávót! Számítunk rád, Tizoc! – ordította el magát Zangief, miközben Tizoc felé beszélt.
Amikor a kabinet felé léptek és kiválasztották a karaktereket, akkor Chikuron bevitt valami titkos kombinációt, melytől kabinetje furcsa hangot adott ki. Az ő választott karaktere nem volt más, mint a játék fő ellensége, Kain R. Heinlein!
- Ez csalás! Kódot használt és olyan karakterrek játszik, amivel nem is lehet! – reklamált Yaguchi, mire Onoo dühösen bólogatott.
- Dehogy csalás! Ez a játék egyik rejtett karaktere, akit kizárólag kóddal lehet választani. Már régebben is voltak ilyen megoldások! – védekezett Lilith, mire az általa kijelölt zsűri többsége helyesel.
- Az az átkozott banya nyílván perkált az SNK képviseletének, hogy elmondják ezt a kódot. Ez viszont nem akadály egyikünknek sem. – súgta Yaguchi, mire Oono kiválasztotta Tizocot. A csata pedig kezdetét vette, ahol elborult a szar. Chikuron nem vesztegette az időt, úgy nyomatta Yaguchi és Onoo ellen a Schwarze Flamme, Schwarze Panzer és Schwarze Lanze támadásokat, hogy nézni és fájó volt. Mintha eddig soha nem is játszottak volna videojátékokkal. De nem kellett félteni Yaguchit és Onoot sem. Mintha egy lélek és test lettek voltak, úgy harcoltak tökéletes szinkronban Chikuronnal szemben. Active Tupon, Poseidon Wave és Olympus Over támadásaikkal sikerült egy döntetlent kiharcolni. A csata olyan heves volt, hogy mindkét fél ki volt merülve. Mind a hárman ziháltak levegőért, majd Chikuron elröhögte magát.
- Végre! Végre egy olyan csata, amelyet tudok élvezni! Idáig minden egyes szájhős, akivel szembe kerültem, soha nem voltak képesek kihozni belőlem a legjobbat! Az utóbbi években… egyszer em tudtam így élvezni semmit, mint most! Köszönöm, Yaguchi és Onoo ezt az érzést… ezért ígérem, hogy a lehető legkönyörtelenebbül pusztítom el az álmaitokat és reményeteket! – mondta hangosan Chikuron olyan ijjesztő kacajjal, melytől a sátán is sírva menekül vissza a pokolba.
A második round még könyörtelenebb volt. Ennek főbb oka, hogy Kain egész életcsíkjára rávetült a T.O.P. méter, így kétszerannyi ütést kell bevinniük. Nem ok nélkül mondják az SNK bossait a játéktermek leggusztustalanabb vállfajának. Yaguchi és Onoo élete már nagyon alacsony volt, míg Chikuronnak megvolt még a fele.
- Nem… nem tudjuk legyőzni… - gondolta magában Yaguchi. - Minden… minden amit tettünk… nem ért semmit! – gondolta, mire Guile megjelent előtte.
- Nem ért semmi? Vennél egy pillantást magad mellé? – mondta Guile Yaguchinak, aki oldalra nézve meglátta Onoo elszánt arcát. Ekkor Yaguchi összes boldog emléke felevenedett Onooval és a többiekkel kapcsolatban.
- Rengeteg emberrel találkoztál, akiken segítettél. Segítettél Onoo-nak, amikor szüksége volt lelkitámaszra. Segítettél Hidaka-nak és Daniel-nek is. Amikor meg te neked kellett segítség, ők is jöttek érted. S mindez azért, mert a kötelékek és a szereteted a játékok felé egybefortak. Most már csak egy akadály van előtted. Biztos vagyok benne, hogy le tudsz győzni egy olyan embert, aki csak magának él, legyen akármilyen profi. Hiszek bennek… hiszünk benned, Yaguchi! – mondta mosolyogva Guile, majd megpaskolva Yaguchi vállát eltűnt egy fényben.
- Köszönöm Guile… mindenki… Onoo! – gondolta mosolyogva magában Yaguchi, majd felkiáltott.
- Nyomjuk le, Onoo! – mondta Onoonak, aki erre mosolygott.
- Bírom a kitartásodat! De ezt én már régen megnyertem! – röhögött hangosan Chikuron.
 Yaguchi és Onoo sima támadásokkal megpróbálták sarokba szorítani Chikuront, majd egy Big Fall Griffon super move támadást bevinni, de Chikuron Rolling mozdulattal mögéjük került, ahonnan sima támadásokkal támadott rájuk. Chikuron viszont annyira extázisba került, hogy elkövetett egy, hibát: beakart vinni egy super movet. Erre viszont Yaguchi és Onoo is Rolling mozdulattal válaszoltak, majd Chikuron mögé kerülve bevittek egy Justice Hurricane-t. Chikuron karaktere a földre került. Vége volt. A srác lefagyott a látványtól. Az emberek meglepődve néztek, majd Ramizuke Mika felkiabált.
- A győztes… Yaguchi és Onoo, valamint az Ages Knight.

A győzelmi mámort már csak a tapsvihar tudta felülmúlni. Chikuron elégedetten tapsolt.
- Megkaptam, amire vágytam. Végre, egy igazán erős ellenfélre leltem bennetek. Köszönöm még egyszer, Yaguchi és Oono. Megérdemlitek a díjat.
Éppen távozni készült, mikor a csapata átölelte. Noha kemény és erős volt velük szemben, tudták, hogy a srác jót akart nekik. A díjkiosztón csak Morrisons jelent meg és adta át az első helyért a kupát. De hol volt Lillith? A V.I.P. részlegben roskadt össze. Jago követte.
- Látta azt, amit én? – kérdezte a démon nő teljesen elhűlve.
- Igen. Yaguchi és Oono győzelme még tíz év múlva is emlékezetes lesz. Annyira, mint az első szilánkosra tört férfi medencecsont, amit lovaglás közben esett meg.
Lillith erre már reagálni sem akart. A bajnokság elején egyszer volt benne a félsz, hogy elbukik, ám ezen a ponton már nem tudta, hogy cselekedjen. Jago mintha kiolvasta a gondolatát, felvetett egy ésszerű ötletet.
- Szerintem ne próbálja meg szétszakítani a párost. Teljes összhangban vannak és ez sajnos visszavonhatatlan tényként fog a szeme előtt lebegni. Ami meg a problémát illeti, azt valószínű, hogy a lánya…
- Soha. – súgta Lillith és felállt. – Méghogy könyörögjek és csússzak a földön? AZ NEM AZ OONOK MOTTÓJA! Leszarom, hogy mennyire erős a kettejük közti kötelék, én porrá fogom zúzni! Bármilyen módszert, eszközt bevetünk! Nem fogok elbukni, SOHA!
Lillith hatalmas nyáltengert köpött a falra kiakadása közben. Jago látta rajta a kétségbeesést és a félelmet. Érezte előre, hogy hamarosan neki annyi lesz.
- Akkor úrnőm! Gondolja, előkészülök a menetre…
Ekkor viszont kinyílt az ajtó és Morrisons jött be.
- Ez aztán káprázatos torna volt. Szinte minden perce élvezetes és izgalmas. Lehet, hogy több ilyet szponzorálok.
- Örülök, Uram!
- Viszont, remélem nem felejtette el, hogy szorul a nyaka körül a hurok. Ha Daniel szakít a lányával, akkor maga szépen bitófára kerül. Igaz, képletesen, de ebben az esetben bárcsak valóságos lenne.
Morrisons mondata végén megveregette a nő vállát, majd távozott.

Az Ages Knight csapata teljes örömmámorban úszott. Megtették a lehetetlent, de egy akadály maradt előttük: A szülők. Mikor beszálltak a limóba, akkor a Team Yomi még ismételten gratulált nekik.
- Remélem, hogy még össze fogunk csapni… Yaguchi és Oono. – mondta Chikuron mosolyogva és az öklét tartotta feléjük.
- Benne vagyok. – reagált rá Yaguchi és összeöklöztek. Ezekután a limó visszaindult a Fortesque villába, ahol az igazi harc vár rájuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr9416304480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása