2020. november 16. 07:56 - Ragnafan1992

Hig Score Girl 1999. Round 27.

A szünet ideje alatt az Ages Knight csapata nem ünnepelt előre, hanem a következő két játékosnak, névszerint Danielnek és Hidakának segített. Nem volt sok értelme, hiszen ők eléggé keményen készültek önmagukban is. Ekkor viszont Morrisons megjelent előttük.
- Egész szép teljesítményt mutattatok. Le a kalappal, mondhatom. – jelentette ki elismerően. – A következő játékban te fogsz szerepelni, fiam. Remélem, az is ugyanolyan szórakoztató lesz, mint az eddigi teljesítményetek.
Noha a hangja elismerően csengett, szeméből nem lehetett mást kiolvasni, mint csalódottságot és dühöt.
- Köszönöm szépen a csapatom nevében az elismerő szavakat… apa.
Daniel az utolsó mondatát foghíjasan nyögte ki. Értelemszerű, hiszen ahogy Yaguchinak is mondta, sosem tartotta apjának. Miután távozott, Narumi, Eleonore és James is megérkeztek, így a megmaradt feszültség is elszállt. A következő versenyszámig viszonylagos jókedv uralkodott így.

A bajnokság tovább folytatódott a Twinkle Star Sprites nevű SNK játékkal. Ez egy bullet hell Shoot’em up, ahol a lényeg, hogy az ellenfél játékosa annyi találatot kapjon be, hogy mind az öt élete elfogyjon. Természetesen, minden, ami mozog, sebez, kivéve a „VIVA” és az extra bombák. A bemondónő ecsetelte a szabályokat:
- A versenyzők öt harcot kell, hogy lenyomjanak! A kivetítőn lehet látni, hogy ki-ki ellen fog harcolni! Aki ebből hármat elveszít, annak nagy eséllyel fog a bajnokságtól búcsút venni! Úgyhogy minden tudásotokat be kell vetnetek! Készen álltok a harcra?! – kiáltotta a végén, mire a tömeg éljenzett. Daniel a képernyőre nézve látta, hogy az első ellenfele már a kiállított 16 gép közül az egyiknél már várja. Leült és sok szerencsét kívánt neki. Kiválasztotta Arthurt, míg ellenfele Ran-t. Best of 3 küzdelem volt, így nem baj, ha az elsőnél inkább a taktikát figyeli ki. Meglepetésére, az ellenfél is ugyanebben gondolkodott, így elég sokáig tartott az első menet, aminél Ran nem tudta kikerülni a felé záporozó lövedékeket. A második menetet is Arthur nyerte, mégpedig egy sikeres boss csapással, amit vagy kilősz vagy ő lő ki elven működik. Az első játékot megnyerte, de messze még a vége. Nem szállhat el még magától. Második ellenfélként ellenben megkapta a gothloli ruhába öltözött lányt, aki Mevioust használta. Itt már minden idegszálával azon volt, hogy egy-egy maxra töltött lövéssel küldje vissza a felé küldött tűzgolyókat, de egyik hullám követte a másikat. Szinte mesteri szinten űzte a játékot, ami a végeredményen is meglátszott. Daniel itt kikapott úgy, hogy egy menetet sem nyert meg. Nem csüggedt, mert egy vesztés nem jelent sok mindent.

A harmadik játékban Kimet, a nagydarab macskát használta Daniel ellen. Noha érdekes volt Shoot’em up játékban közelharcos karaktert látni és felületre marhaság, ő volt a leggyorsabb a karakterek között. Nem is csoda, hogy Arthurnak meggyűlt a baja vele, mert Kim igencsak gyorsan tért ki a felkínált lövedékek ellen. Mikor kiszedte ellenfele a „VIVA” poweruppot, Arthur maxra töltött lövéssel reagált, amire sikerül kihozni egy boss csapást az ellenfél oldalára. Erre valószínű nem készült fel és így tudta az első roundot megnyerni. A másodikban ellenben Kim kerekedett felül, lévén taktikát váltott és inkább arra fókuszált, hogy a felé kínált tűzgolyókat visszaküldje, ezzel megnyerve a fordulót. Ami viszont a harmadik játékot illette, Dan egy örökkévalóságnak érezte ezt a harcot. Olyan volt a helyzet, mint egy bomba hatástalanítása: Egyetlen mozdulat és vége a játéknak. Szerencséjére, jókor fordította vissza a fénylő tűzgolyókat, ezzel sikerrel csapdába csalva ellenfelét és győzelemre vitte a játékot. 2-1 az állás számára, ám itt már érezte a fáradtságot. Tény és való, hogy ehhez a játékhoz kell a legtöbb éberség és idegrendszer. Ekkor kért játékoscserét a tartalékra, Makotora egy játék idejéig. Mikor a nővel lepacsizott, Daniel leült és figyelte a játékot. Nem bánta, ha kikap, mert egy esélye így is volt. Ám, meglepődött: Szemmel láthatólag a következő ellenfél is cserét használt. Onnan lehetett megtudni, hogy nem volt valami hatékony játékos, pedig Memoriest használta, a játék végső bossát. A férfi meglepetésére, Makoto Mackey and Pentell duóval kegyetlenül legyőzte ellenfelét úgy, hogy mindkét menetben egyetlen életet sem vesztett. Bevállalta az ötödik játékot is, ahol nem más várta, mint az a nagydarab férfi, aki anno nem gúnyolta ki Namiret a kora miatt. Ő Tinker és Linker kettősét hozta, mondván, kettő a kettő ellen legyen a harc. Makotonak itt már fel volt adva a lecke, mert az ellenfel hibátlanul játszott. Ha kellet, inkább kerülte a tűzgolyókat, semmint kockázatot vállalva eltalálja. Makoto ezzel ellentétben nagyon agresszíven játszott és folyton küldte vissza a felkínált tűzgolyókat még akkoris, ha ezzel kockáztatja a sebesülés esélyét. Ez nem éppen jól kifizetődő taktikának látszódott, mert az első menetet elvesztette. A másodikat megnyerte, de csak hajszálhíja volt, hogy ne kapja el őt az ellenfél speciális támadása. A harmadik játék átlépte az időkorlátot és megjelent a kaszás figura mindkettejük játékterén, ami instant K.O.-t okoz. Ha ezt nem lövik ki, akkor vége a dalnak és veszítenek. Itt már pattanásig feszült volt a helyzet, az eddig érdektelenül figyelő Lillith most idősebb lánya játékára szegezte tekintetét. Végül Tinker és Linker nem tudott az immár nagyon kemény kaszástól kitérni, ezzel Makoto nyert. Végeredményben 4 győzelemmel és egy veszteséggel bár, de az Ages Knight továbbjutott.

Mikor véget ért a Twinkle Star Sprites bajnokság, immáron csak 16-an maradtak. Következett a King of Fighters’98 Slugfest. Hidaka magában mormolta a kombókat és stratégiákat, mikor Daniel megölelte. Teljesen hozzábújt és megfordulva csókolta meg. Ezzel a lány készen állt, hogy az elődöntőig taszítsa a csapatot. Ide jelentkezett Raptor is. Hidaka remélte, hogy most revansot vehet a sérelmeiért.

A következő nagy játék előtt Hidaka elvonult a mosdóba. Kiérkezve összefutott Raptorba, aki meglátva a leányt elvigyorogta magát.
- Nocsak, csak nem a Tekken 3 legnagyobb lúzere? Halottam, hogy részt veszel a King Of Fighters 98-ban. Azt javaslom, hogy ad fel, még mielőtt újra megalázlak mindenki szeme előtt. - mondta Raptor önelégülten. Viszont ezután valami nagyon furcsa és ijesztő érzés fogta el. Hidaka szemeiben nem volt sem félelem, sem gyűlölet. Egyáltalán nem rázta meg a lányt a férfi kijelentése. Éppen ellenkezőleg, visszamosolygott rá.
- Én meg azt javaslom, hogy készíts be cserenadrágot, mert ha nem vigyázol, könnyen úgy végzed, mint Yaguchi ellen.
Erre Raptor ledermedt, majd hangosan, erőltetett mosollyal visszaszólt.
- Miről beszélsz?! Elfelejtetted tán, hogy legyőztem őt a Street Fighter 3 Alpha bajnokságon.
Mielőtt folytathatta volna Raptor, Hidaka gyorsan, változatlan mosolyogva visszaszólt.
- Tényleg? S mond csak, melyik karakterrel is győzted le Yaguchit? Zangieffel?
Erre Raptorban megakadt a szó. Nem tudott semmit sem mondani, csak ledermedve előre nézni. Eztán Hidaka folytatta:
- Raptor. Elismerem, jó játékos vagy. Biztos lennék benne, ha máshogyan álnál a dolgokhoz, akkor bajnok is lehetnél. Viszont van egy hatalmas hibád: sosem tudsz túllépni semmin, vagy azokból tanulni. S ez fogja egy nap a vesztedet is okozni.
Hidaka lassan elindult a bajnokságot tartó terem felé. „Remélem Raptor, hogy egy nap túlfogsz lépni eme gyengeségeden.” Mondta magában, miközben elment. Raptor csak nézett maga elé. Elgondolkozott mindenről, amihez köze volt Yaguchinak, Hidakanak, illetve Chikuronnak is. Arca kétségbeesett lett, majd iszonyatos haragba ment át.
- Miről pofázik ez? Gyengeségek? Továbblépés? Majd megmutatom én neki. – súgta magának, eléggé kétségbeesetten.

A nagyteremben a színpadot hatalmas tömeg vette körbe. A színpadon pedig 16 csapat volt. A kommentátor, R. Mika nem is húzta sokáig a közönség idejét.
- Hölgyeim és Uraim! Kezdődjön hát a King Of Fighters 98! A szabályok egyszerűek, mint Athena Psycho Ball támadása: Tizenhat csapat képviselője vesz részt eme számban, akikből bekerülnek a Top 8 csapatok közé! Minden képviselő öt meccset fog játszani. Azok, akik 3, vagy több alkalommal veszítettek, automatikusan kiesnek a csapatukkal együtt! Csalásért természetesen kizárás jár. De akkor lássuk is, kik fognak részt venni eme nagy csatában!
Ezután a reflektorfények az 16 játékosra világítottak rá, akik képviselték csapatukat.
- Az első csapat, a Segata csapatból Kenshiro, aki a Kim Team teljes csapatával veti bele magát a küzdelmekbe! A második csapat a Cross Fatale, ahonnan Charlotte képviseli magát a Women Fighters teljes csapatával! A harmadik csapat az Ages Knights, akiket Hidaka képvisel a Rugal, Terry és Leona triumvirátussal! Negyedikként a Blazers csapatot képviseli Taki, aki az érdekesnek mondható Blue Marry, Athena Asamiya és Goro Daimon csapatával indul. Ötödik csapatként a Jaegers veti be magát a csapatkapitánnyal, Hagarral, aki az Ikari csapatot vonultatja fel. Hatodik és utolsó csapatként pedig a Team Yomi indul Raptor képviseletével, aki az Iori, Choi és Billy hármassal indul és így tovább. Kik fognak elvérezni, kik fognak felemelkedni? Arra az elkövetkező két óra fog választ adni.
Ezzel a közönség hatalmas ujjongásba kezdett, amibe még Morrisons is kivette a részét. A hangulat feszült volt.

A legelső meccs Raptor és Kenshiro között volt. Raptor Billyvel kezdett, míg ellenfele Kimt választotta elsőnek. Raptor ránézve ellenfelére biztosra vette a győzelmet… amíg azt nem vette észre, hogy 10 másodperc után ellenfele egy Han Getsu Zan támadással kiütötte őt, Perfectre. Raptor csodálkozva nézte, hogy mi történt, majd megpróbálta összeszedni magát. Choi karakterével sem jutott sokra, szintén perfectre kikapott, ezúttal egy Hishou Kyaku által. A közönségből néhányan elkezdtek kuncogni. Raptort elfogta az ideg, majd vigyorgott, mikor Iori karakterére került a sor. A fő karakterét megkapva már kezdett az ellenfelére szép találatokat küldeni. Szórta ellenfele ellen a 1018 Shiki Yami Barai és 100 Shiki Oni Yaki támadásokat, persze ellenfele sem kímélte őt. Az utolsó tíz másodpercben megpróbálta behozni a Kin 1201 Shiki Ya Otomo szuper támadást, amit sikerült behoznia… de ellenfele rezzenéstelen arccal megszakított egy egyszerű gyenge rúgással. Raptor ekkor lefagyott, majd ellenfele felé szólalt.
- E… ezt hogy…
Ellenfele erre csak annyit mondott:
- Nem számít… mivel már halott vagy.
Eztán behozta Kenshiro Kim legerősebb szupertámadását, a Houhoh Tenbu Kyakut, ami kivégezte Iorit, s vele együtt Raptort is. A közönség éljenezte Kenshirot, míg Raptor csak próbálta megérteni, hogy mi történt. Chikuron csak mosolygott… mintha tudta volna, hogy Raptornak nem lesz esélye. A második meccset Hidaka vívta meg Hagarral. Hidaka Terryvel kezdett, míg Hagar Clark karakterével indult először. A meccse szoros volt, de Hidaka ügyesen eltudta kerülni Clark fogó támadásait. Végül egy Power Dunk támadással sikerült kiütnie Clarkot. Ezután Leona volt soron Haggar oldalán, akit gyorsan levert egy Burn Knuckle támadással. Haggar utolsó karaktere, Ralf okozott fejfájást Hidaka számára, főleg miután Terryt kiütötte egy Gatling Attack támadással. Ekkor Hidaka következő karaktere Leona volt. Sokan már temették Leonat, amikor is hirtelen sarokba szorította Ralfot, majd mindenki legnagyobb csodálkozására egy Gravity Storm támadással leverte ellenfelét. Ezután Hidaka és Haggar kezet fogtak. Mentek a mérkőzések lassan, szabályosan, egészen addig, amíg Kenshiro legyőzte Charlotte nevű ellenfelét egy Hishou Kyaku támadással, perfect győzelemmel. Rögtön a vereség után bejelentette a közvetítő, hogy Charlotte harmadjára is kikapott, így ő és a Cross Fatale nevű csapat végleg kiestek. Charlotte elszomorodott, de csapattársai megvigasztaltak.

Már csak három meccs maradt hátra: Hidaka Kenshiro ellen, Taki kontra Raptor, végül Hidaka kontra Raptor. Hidaka és Kenshiro szembenéztek egymással. Ekkor Kenshiro Hidaka felé nyújtotta kezét, s megszólalt:
- Sok sikert.
Érezni lehetett Kenshiro felől a sportszellemet, melyet Hidaka örömmel fogadott. Persze nem lehetett mondani, hogy lelke mélyén nem remegett. Kenshiro ugyanis eddig minden meccset kizárólag Kim használatával nyert meg Perfectre. A közönség már temette is Hidakát, akármennyire jól játszott eddig. Ezután elkezdődött a harc. Hidaka elsőnek Rugalt rakta be. Mindenki legnagyobb lepetésére Kenshiro most nem Kimmel kezdett, hanem Choi karakterével. Sokan úgy gondolták, hogy szándékosan veszíteni akar, mert unja már a győzelmeket. Hidaka nem tudta mire vélni, amíg el nem kezdték a harcot. Kenshiro precízen tudta, hogy mikor hogyan kell Rugalt megtámadni. Hidaka meg sem tudta támadni őt, viszont észrevette, hogy Kenshiro nem szereti a time out győzelmet, így tudta, hogy ha védekezni kezd, akkor Kenshiro támadásba lendül. Taktikát váltott, s most ő kezdett védekezni. Kenshiro próbálkozott is a Shissou Hishou Zan támadással, melyre Hidaka bevitte a Genocide Cuttert. Viszont minden igyekezett ellenére Kenshiro kivégezte Rugalt egy Senpuu Hi En Shitzou támadással. Hidaka elvesztette az első harcot. De ezúttal Leona jött. Leona és Choi között repkedtek a támadások, míg mindenki legnagyobb meglepetésére dupla K.O. lett. Kenshiro szeme nagyra nyílt, ahogyan mindenkinek a teremben. Ez volt az első „veresége”. Ekkor Kenshiro egy kedves, de elszánt mosolyt eresztett el az arcán, majd letépte magáról a felső ruházatát. Hidaka, valamint minden hölgy a teremben elpirult hatalmas kigyúrt teste látványán, amin rengeteg sebhely volt. Látszott rajta, hogy nem csak a játékokat, de a valódi harcművészetet is szereti.
- Elismerésem. Eddig soha az életben senki nem vert meg King of Fighters akármelyik részében. Akárcsak a valódi harcokban, éles helyzetben sosem hibázok. A sebeim az edzés során keletkeztek, ahogyan a géptől kaptam eddig csak ki. Kíváncsi vagyok, még mit rejtesz a tarsolyodban.
Hidaka összeszedte magát és komolyra vette a dolgot, mivel tudta, hogyha Terry veszít, akkor hiába volt Rugal és Leona áldozata. Kenshiro második karaktere Kim volt. Terry kontra Kim. Alig kezdődött el a meccs, máris folytak a támadások egymás ellen. Hidaka sorra használta a Crack Shot, Burn Knuckle és Power Charge támadásokat, míg Kenshiro a Hi En Zan, Ryuusei Raku és Han Getsu Zan támadásokkal operált. A körnek majd nem vége volt, mire Hidaka megpróbálta elsütni a Power Geyser támadást, viszont Keshiro egy rúgással megszakította azt, majd ő próbálta elsütni a saját végső támadását. Ekkor Hidaka hirtelen használta a Power Dunk támadást, ami csodával, de megszakította a támadást, cserébe hatalmas árat fizetett érte, ugyanis ezután Kenshiro bevitte a San Ren Geki támadást, mely végleg kiütötte Terryt. Kenshiro újra nyert, de Hidaka mégsem szomorkodott. Ugyanis ő volt az egyetlen, aki képes volt megszorongatni Kenshirot a jelenlévők közül. A tömeg őrjöngve gratulált Hidakanak, jobban ünnepelték, mint Kenshirot, pedig ő volt a verseny abszolút győztese. Kenshiro odasétált Hidakahoz és kezet rázott vele.
- Köszönöm. Hála neked tudtam élvezni ezt a versenyt. Remélem még megküzdhetünk. – mondta a férfi, mire a nő a felmutatta hüvelykujját.
- Abban teljesen biztos lehetsz.
A közönség között volt két ember, akik kicsit másképpen reagáltak az egészre. Raptort elöntötte a düh és az irigység, hogy míg ő egy pofont nem volt képes bevinni, addig Hidaka legalább egy karakter levert Kenshiro csapatából. A másik Chikuron volt, akinek száján kaján mosoly, szemei pedig áhítattal voltak tele, melyek Hidakára és Kenshiróra voltak szegezve.
- Végre… ellenfelek, akik kihívást jelentenek nekem. – sóhajtotta elégedetten Chikuron.

Rögtön kezdődött a következő meccse Raptor és Taki között. A meccse kettejük között szoros volt, s a végén egy váratlan fordulat történt: dupla kiütés. Mindenki nézett csodálkozva, hogy mi történt. A zsűri tehetetlenül tanácskozott, hogy most mi legyen, majd váratlan bejelentés történt: a döntetlent vereségként vették figyelembe. Ez nagyon szíven ütötte Raptort. Lábai, kezei és szemei remegtek a bejelentés miatt, mivel tudta, hogy így ha veszít Hidaka ellen, akkor nem csak ő, de az egész csapat kiesik és azt bizony örök nyomot hagyna benne. Raptor időt kért, hogy mosdóba menjen. A mosdó felé többször is visszafele nézett, hogy nem követi-e Chikuron. A mosdóba hirtelen a falhoz támaszkodva szaporán kezdett levegőt venni, miközben folyamatosan mondta magában:
- Nyugi, te jobb vagy, mint az a szőke kurva… te jobb vagy, mint az a szőke kurva…
Több, mint fél óráig csinálta ezt, amíg be nem mondták a hangosbemondóba, hogy térjen vissza a verseny helyszínére, különben kizárják. Raptor gyorsan összeszedte magát, majd visszament emelt, arrogáns fővel, de szemeiben a félelem szikrája volt látható. A színpadon volt Hidaka és Raptor szemtől szemben. Raptor középső ujját mutogatva neki mondta:
 -Nos, szöszike, ki még egy szerencsétlen gyökeret sem tudott elcsábítani, feladod, vagy megalázzalak, mint anno tettem a Tekken 3 esetében?
A férfi gonoszul vigyorgot, majd csodálkozva nézte, hogy Hidaka megsem rezzent.
- Ne aggódj. Remélem, jól fogunk szórakozni… legalábbis én biztosan.
Ezekután a kabinethez ment. Raptor érezte, hogy valami nem stimmel. Mintha Hidaka már nem ugyanaz a nő lenne, akivel a Tekken 3 meccset játszotta anno. Raptor elhessegette a gondolatot, majd ő is odasétált. Egyből Ioriival kezdett, míg Hidaka Rugalt vetette be. Raptor elmosolyodott, mivel biztos volt benne, ha Rugalt leveri, akkor automatikusan nyert. Viszont a terror számára már az első másodpercben elindult: Hidaka könnyen leverte Iorit é Choit, egyetlen bekapott sebzés nélkül. Raptor teljesen leverte a döbbenet. Nem értette, mi volt. A harmadik és utolsó embere Billy volt, akivel eddig az egyetlen győzelmét sikerül bezsákolni. A Senen Satsu Kon, Ka Ryuu Tsuigeki Kon és Sui Ryuu Tsuigeki Kon támadásokkal sikerült felvenni a harcot Hidaka Rugalja ellen, viszont Hidaka sok életerőt levitt a Genocide Cutter és Reppu Ken támadásokkal. Végül sikerült nehezen egy Kaen San Setsu Kon Chu Dan Tsuki támadásal levernie Rugalt, de a közönség már temette. Csak Billy maradt fél életerővel, miközben ott volt Hidakának Terry és Leona. Raptor viszont Rugal leverése után elröhögte magát, mint aki már nyert, majd odaordított Hidakának:
- Látod, veszteském! Ennyit érsz! Levertem a legerősebb karakteredet! Most már enyém a győzelem!- ordította, mintha tényleg nyert volna, de kezei remegtek, mint a kocsonya. Csak remélte, hogy ezzel elér valamit.
- Akkor folytassuk. Eddig én kitűnően szórakozok. – vigyorgott a nő, lévén nem tudta, hogy Rugalt mindig is csak puhításra használja.
Raptor erre döbbenten nézett a lányra, mintha a kocka megfordult ebben a pillanatban. A harc folytatódott, ezúttal Leona kontra Billy harccal. A meccse 60 másodperces volt. Raptor egyből Billy legerősebb támadását akarta bevenni, a Cho Kaen Senpu Kont, de Hidaka ekkor egy X-Caliber támadással megszakított.  Raptor csak nézett… azt még megértette volna, ha egy gyors rúgással tette volna, de hogy egy charge mozdulattal szakítsa meg az ultimate támadást, szinte lehetetlennek tűnt. Ezután Hidaka gyorsan elkezdte szórni Raptor karakterét Earring Bakudan, Grand Saber és I Slasher támadásokkal. Raptor már csak védekezni tudott. 40 másodpercnél tartott a meccse. Raptornak már csak 5% életerő maradt, Hidakának meg még volt 80%. Raptor remegett a kétségbeeséstől. Egy gombot sem tudott megnyomi a sokktól. Hidaka viszont hidegen nézett Raptorra. 10 másodperc telt el, a közönség meg őrjöngött, hogy végezze ki. De ekkor Hidaka váratlanul felemelte a kezét:
- Befejeztem. Feladom a játszmát. – Mondta komoly hangon.
Erre mindenki csak nézett, főleg Raptor. R. Mika odalépett Hidakahoz.
- Biztos ebben, hölgyem? Nyerésre áll! Két karaktere is van majdnem teljes életerővel, míg az ellenfelének már csak egy karaktere van 5%-os életerővel! Biztos benne, hogy feladja a meccset? – Kérdezte a megerősítést várva.
- Igen. Nincs értelme folytatni. – vágta rá gondolkodás nélkül. Raptor kőszoborrá dermedt. A játékvezető viszont megtette, amit kellet.
- Hidaka feladta a játékot. A nyertes Raptor.
A közönség értetlenül nézett előre. Raptor szemeiből ekkor hirtelen könnyek kezdtek eredni. Majd hirtelen összeszorította a fogait és ökleit, majd megragadt Hidakát a felsőjénél.
- Nincs értelme folytatni?! – ordította dühödt, de szomorú hangon Raptor Hidakának.- Hogy mertél így megalázni? Hogy merted ezt megtenni velem? Azonnal fogod a rohadt picsádat és visszajössz harcolni, te kurva tyúk! Azonnal kezdjük újra a harcot, vagy…
Ekkor Chikuron megragadta Raptor karjait és leválasztotta Hidakáról. Raptor sírva, dühösen, összetörten nézett Chikuronra.
- Csalódtam benned Raptor. De ne aggódj. Lesz még alkalmad harcolni Hidakával. Biztos vagyok benne, hogy szeretne veled még harcolni eme fesztiválon. Máskülönben, nem engedett volna át.
- Így van. Ami azt illeti… a döntőben akarlak szembesíteni a valósággal. Azzal, hogy mi a sorsa egy sportszerűtlenül viselkedő mocsokkal. – Mondta ki hangosan a megnevezett és elindult. Raptor könnyes és dühös feje még mindig nem változott meg, sőt, szemei még inkább tele gonosz szándékkal Hidaka iránt. Chikuron elvitte Raptort, aki már csak annyit tudott mondani Hidaka felé:
- Még nem végeztünk! Ezért még visszafizetek neked te tyúk! Ezt garantálom! És akkor nem lesz ilyen rohadt nagy szerencséd! – kiabálta remegő hangon, majd Chikuronnal leléptek. Hidaka sóhajtott, majd legnagyobb meglepetésére mindenki az ő nevét üvöltve tapsolt. Hiszen habár Raptor nem esett ki a csapatával, csakis miatta volt lehetséges. Lejött a színpadról, majd megjelent neki Akuma.
- Szép volt. De ne feled. Még hátra van egy utolsó harc köztettek, melynek tétje sokkal nagyobb, mint kettőtök versengése.
 Hidaka bólintott Akuma szavaira, majd Akuma eltűnt. Miután lejött a színpadról Yaguchi, Oono, Daniel és a többiek mind gratuláltak neki.

Ezután jött a bejelentés a színpadon.
- Fiúk és lányok, akkor jöjjön a nagy bejelentés arról a nyolc csapatról, akik bejutottak a Top 8-ba! A következő csapatok a szerencsések: a Segata csapat Mashiroval az élen… a Blazers csapat Mitsurugival az élen… a Golden Phoenix Furry vezetésével… a Jaegers Hagarral az élükön… az Ages Knights Yaguchi vezetésével… a Crusaders Jotaro vezetésével… a Team Yomi Chikuron vezetőjükkel… és végül az Earthquakers Shodan nevű vezetőjükkel!”
Ezután felmentek a színpadra a nyolc csapat vezetői, akiket megtapsoltak. Véget ért az első nap és megannyi izgalom történt. Morrisons elégedetten állt fel.
- Akárhogyan is sikerül ez a kis gubanc kibogozása, Lillith, egy dolgot bizton állíthatok… Megérte pénzt belefektetni ebbe a bajnokságba. Talán mi gazdagok lebecsültük ezt az iparágat.
- Ahogy mondja, jó uram. – válaszolt a nő gépiesen, majd felállt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr7316286970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása