2020. október 28. 09:42 - Ragnafan1992

Helyzetjelentés: Újabb hírek a műveim háza tájáról.

Sziasztok! Noha ez a bejelentés cunami eléggé váratlanul jön, ezzel egy időben nem a legjobb hírekkel. Mondhatni, van jó és rossz híre is a dolognak. De csak szép sorjában.

66628095_2996402610392059_2461448746634838016_n_1.jpg

High Score Girl 1999.

Eme manga és anime felé irányuló folytatásban nagyon jó hírekkel tudok szolgálni. Elkészült a harmadik harmad és a blog.hu-ra is sikerült kiposztolni mindazt, amit a Wattpadra is sikerült. Mindezt sikerült úgy megcsinálni, hogy a technikai részről eléggé nyögvenyelős háttér állt a rendelkezésemre. Továbbá, a Wattpad rendelkezik egy övön aluli húzással: Annak ellenére, hogy lassan majdnem minden oldalra két vagy több eszközről jelentkezhetünk be, eme virtuális könyvtár nem nézi jó szemmel, ha másik gépre jelentkeznék át, ha valahol máshol aktív. Szal, elő kellet kotornom a pendriveról, ami külön művészet és még ránézni, hogy az a javított változat-e. Summa Summarum: Ezt az utolsó 12 fejezetre való tekintettel héti két részes tempóban adom ki. 

BnHA: Star Knight Deku.

Na igen, ez a széria viszont megsínylette a helyzetemet. Alig haladtam vele, hála annak, hogy a vázlatok a fejemben nem álltak össze. Haladásomat az se segíti, hogy Mangekyo írja meg a katasztrófavédelmis esetet, amiről halovány fogalmam sincs, hol tart. Ennek mi a végeredménye? Kérdezitek. Nos az, hogy erre az évre négy fejezetet fogok posztolni Novembertől egészen év végéig. A megmaradt három fejezetet a "Meggyilkolt hős esete." maradékát és a Karácsonyi különkiadást, ami minden hátráltató tényezőt figyelembe véve már elkezdtem írni és már a közepénél tartok. Hála égnek, mert ha már a Halloweenre szánt különszámot nem tudtam megoldani, akkor a karácsonyi különkiadást nem fogom lapátra tenni. 

Elhihetitek nekem, hogy a műhalasztás nekem fáj a legjobban, főleg, mert lassan, de biztosan átlépjük a 15K-s olvasottságot. Remélem, hogy a kedves olvasóimnak jobban megy a sora. Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr6616261084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása