2020. október 12. 11:18 - Ragnafan1992

High Score Girl 1999 Round 7-9.

Round 7.

Semmivel se később.
Yaguchi kezei remegtek egy kicsit az izgalomtól, amikor töltötte magának a kólát. Mystery Girl odament hozzá és megfogta a férfi karját és segített tartani.
- Köszönöm. – hálálkodott Yaguchi és letette az üveget. A nő csak mosolyogva nézett rá, mintha azt mondaná, hogy ez természetes. – Te is kérsz valamit?
Csak intett, hogy megoldja. Miközben Mystery Girl töltött, Yaguchi beszélőkéje nem állt meg.
- Egy régi emlék jutott eszembe. Anno, mikor 1996-ban elmentem álmaim nőjével a Super Street Fighter 2 X bajnokságra. Akkor határoztam el, ha nyerek ellene, akkor bevallom neki az érzéseimet. Anno, egy fafejű bunkó voltam, aki nem vette észre, hogy mennyire szeretik. Ám akkor már érettebb voltam, nem akartam egy helyben rostokolni belső szempontjából. A döntőben egymás ellen küzdöttünk. Ő Zangieffel volt, én Guileal.
A nő erre a srác szemébe nézett. Mintha azt kérdezte volna, hogy mi volt a végén?
- Nagyon szoros küzdelemben, de legyőzött, ami annak tükrében érthető volt, hogy a legjobb Zangief használó volt egész Japánban. Később, mikor elutazott a szülei miatt Los Angelesbe, akkor bevallottam neki mindent. Megígértem, hogy kiutazok hozzá és összeházasodunk.
Ekkor Msytery Girl letette a poharat és a kezével szívet formált, mintha azt kérdezné, hogy szereted-e még? Yaguchi egy korty után válaszolt.
- Teljes szívemből és csak rá tudok gondolni. Azért gyűjtöm a pénzt, hogy meglegyen mindenre a kiadásom. Amiatt is vagyok itt, hogy a fél milliót megszereve megkezdhessek mindent…
Ekkor a nő Yaguchit teljesen átölelte. A férfi elpirult. A keze a hátán, az illata, a tapintása, mintha Oono lenne a maszk mögött. Viszonozta az ölelést, ami csak fél percig tartott, de Yaguchi számára egy örökkévalóságnak tűnt. Miután kiváltak az ölelésből, a nő a férfi vállára tette a kezét és bólintott. Egyértelmű volt az üzenet: A szíved a helyén van és ez a legfontosabb most. Ezekután Mystery Girl meghajolt és távozott.

A szünet után immár látható volt, hogy már csak egy gép volt bekapcsolva a színpadon és a kivetítőn is látható volt a meccs. Daniel ismét bekapcsolta a mikrofont és a háttérnek számító zsivaj leült. A kiesők közül majdnem mindenki ott volt. Látni akarták a bajnokság végét.
- Hölgyeim és Uraim! Kezdődjék a Top 8, ahol a profik mérik össze minden tudásukat! Készen álltok rá? – kérdezte Daniel hangosan, mire a tömeg hangos éljenzésbe kezdett. A nyolc játékos a színpad mögött várta a behívást. Felhangzott Daniel felkiáltása, hogy az első mérkőzést Yaguchi játssza Triple ellen. A tag egymagas volt a férfival és mosolya mintha nem akart volna megszűnni, annyira élvezte a tornát. Mikor a két tag kezet fogott, elkezdődött kettejük között a harc. Paul vs Law, az első komoly meccs eddig. Az első játékot Yaguchi nyerte egy sikeres Incomplete Assaulttal. Erre Triple felnevetett.
- Teli vagy meglepetésekkel. Ember nem várta volna, hogy ezt bárki is kihozza. – nyögte a srác, mire Yaguchi is elnevette magát.
- Nem hiába a nevem fenevad ujjú a játéktermekben. – jelentette ki a férfi. A mádsodik játékot Triple nyerte, amikor Lawal, amikor sikerrel vitte be a Machine Gun Arrow technikát. A harmadik játékot majdnem Triple zsebelte be, de Yaguchi résen volt és amikor Paul lefogták, azonnal benyomta a válaszcsapást, ami lényegében megfordította a fogást Lawra és ezzel tovább jutott. Mindenki tapsolt neki, még Triple is. Kézfogás után visszamentek a hátsó részhez. Mintha nem is az győzelemért folyó küzdelem láttak volna a nézők, hanem két jóbarát játékát. A második harc már nem volt ennyire barátságos Hidaka és Raptor között. Hidaka remekül kamatoztatta az összes kombót, amit Jin Kazamaval tudott, így az első játék győzelmét ő zsebelte be. Ám, Raptor berágott és keményebb iramra kapcsolt. Yaguchi emlékezett rá, hogy amikor ellene harcolt, akkor Raptor felét se mutatta meg Bryan Furynek. Ám, a második játéknál szabadjára eresztette minden tudását. Folyton agresszív harcmodort képviselt, sorban védte az összes lehetőséget és azonnal büntetett. Ennek köszönhetően Raptor nyerte a második játékot egy sikerrel bevitt Fisherman Slammel. Hidaka nyugodt próbált maradni, de számára a harmadik játék nagyobb szenvedést hozott, amit még Raptor azzal fokozott, hogy az első round győzelménél teabagot nyomott Jin feje közelébe, ezzel végképp felhúzva az agyát, ahogy Yaguchiét is. Soha nem látott profit ennyire gusztustalanul viselkedni. Meg is lett az eredménye, mert a harmadik játékot is Raptor nyerte, aki letette a kontorollert és úgy tett, mintha a maratont nyerte volna meg. Rá is tett egy lapáttal az utálatra, mert a dühtől remegő Hidaka felé fordult.
- Ahhoz képest, hogy okoskodtál, most csúnyán megaláztalak. A közönség is láthatja, hogy mekkora vesztes vagy. Soha nem fogsz olyan lenni, mint én. – mondta Raptor úgy, mintha egy pankrációmeccsen lenne. A tömeg fújolt és kifütyülte. Ám, Hidaka nem hagyta válasz nélkül.
- Igazad van. Nem leszek olyan, mint te soha az életben. – súgta halkan, mégis érthetően, miközben dühében lefolyt egy könnycsepp a szemén. – Tudod miért? Van bennem gerinc és tisztesség! Lehet, hogy legyőztél, mert tudásban jobb vagy nálam, de Yaguchi, aki az elődöntőben lesz az ellenfeled, az darabjaira fog téged szedni. Sokkal jobb és tisztelettudóbb, mint te és ettől lesz erős egy profi játékos.
Raptor elégedett arca hamar átfordult dühbe. Hangja immár nagyon durván csengett, mintha bármikor ütni készülne.
- Egy olyan akarja osztani az észt, aki rohadtul be lett csicskítva! Akárkit legyőzők itt! ÉRTED?!
Ekkor Yaguchit valaki meglökte oldalról. Msytery Girl volt az, aki kemény léptekkel ment Raptor felé és egy hatalmas, erős csattanással járó pofont kevert le neki, amitől Raptor hátraesett. Daniel, aki éppen közbe akart avatkozni, bekapcsolta a mikrofont.
- Raptor! Figyelmeztettelek, hogy fejezd be ezt a viselkedést! Ez volt az utolsó csepp a pohárba! Ki vagy tiltva a versenyről! Az elődöntőt…
- NEM! – kiáltotta Hidaka. mikor letörölte könnyeit. – Abból nem tanul semmit, hogyha kizárod. Azt akarom, hogy Yaguchi verje meg alaposan, mert akkor talán ki fogja húzni a fejéből a seggét.
Hidaka kiment a hátsó részre és Yaguchihoz bújt. Időközben Raptor felállt, bal arcán látszódott a hatalmas tenyérlenyomat a titokzatos lány kezéről, amin még az ujjlenyomat is látható volt. Daniel a srác felé fordult.
- Most megúsztad és folytathatod. Ám, most mondom, hogy szerencséd van, hogy úriember vagyok. Mert ha nem így lenne, akkor bizony olyat belevágnék a ronda képedbe, hogy úgy számolnának rád, hogy Január, Február. Értve?
A megszólított csak mérgesen bólintott és lement a színpadról. Normális esetben az ilyen seggfejeket lazán szétverné a nép, ám most senki nem nézett még a lábára sem. Raptort ez nem izgatta. Hidaka könnyeivel küszködve ment el olyan helyre, ahol kisírhatja magát.

Öt perces szünet következett, mert valami baj ütött ki a vetítővel. Addig Yaguchi vigasztalta Hidakát. Mystery Girl is odament és vigasztalóan a nő vállára tette a kezét.
- Köszönöm a támogatást. Akárki is vagy a maszk mögött, úgy érzem, hogy már ismerjük egymást. Amiatt tudok gyorsabban megnyugodni.
A nő csak megvonta a vállát, mintha azt mondaná: Talán igen, talán nem. De örülök, hogy segíthettem.
- Yaguchi. Arra kérlek, hogy az elődöntőben kend el ennek a mocsoknak a száját úgy, hogy soha többet ne viselkedjen így. – kérte Hidaka a férfit. Mystery Girl a férfi szemébe nézett. Yaguchi csak bólintott. Nem kellet több szó.

A technikai szünet végén Mystery Girl és Chikuron már harcra készen álltak. Daniel jól emlékszik, hogy múlt héten ellene játszott. Alighanem, az egyik legaljasabb Yoshimitsu játékos volt, aki olyan volt az első meccsen is, mint egy idegesítő légy, az ellenfele pedig az oroszlán. Folyton teleportált, kerülgetett és akkor csapott le, mikor ellenfele már a legkisebb hibát elkövette és az már a negyed életpontot lefaragott. Gun Jack nehezen tudta felvenni a tempót és ez meglátszott. Az első játékot Chikuron nyerte. Yaguchi ránézett Msytery Girlre. A nő testbeszédéből nem áradt frusztráció vagy düh. Olyan hidegvérű volt, mint amikor első alkalommal meglátta. Próbált felülkerekedni a helyzeten, ám a második játékban is csak annyit tudott elérni, hogy egy roundot nyert meg. Ám, ekkor történt egy olyan fordulat, amit senki sem látott egyetlen videójáték bajnokságon. Mikor Chikuron már majdnem a győzelem kapujában állt, lenyomta a Start+ Select gombot. Hogy ez mit jelent? A játék főmenüjébe lépett vissza.
- Feladom. – mondta mosollyal az arcán Chikuron, majd letette kontrollert és változatlan arckifejezéssel távozott a színpadról. Mystery Girl Danielre nézett, aki éppen bekapcsolta a mikrofont.
- Mivel Chikuron feladta, így Mystery Girl győzött!
Yaguchi nem akart hinni a szemének. Mi a pokol folyik itt? Senki nem adja fel a győzelem kapujában. Ez valami színjáték akart lenni? Nem volt ideje senkinek ezen agyalnia, mert az utolsó elődöntős mérkőzés kezdetét vette. Kneeler harca Rex Fury ellen. Míg az előbbi Hwoarangot választotta, az utóbbi maradt Mokujinnél. Itt látszott meg, hogy Mokujinhoz való összes karakterismereti tudás megvan Rexben. Ugyanis, hibátlanul nyerte meg mindkét játékot és csak minimális sebzéseket kapott be. Pedig már az is ritkaságszámba megy, ha valakit le lehet győzni a szerencse miatt. Időközben Raptor odalépett Yaguchihoz és megbökte a vállát.
- Igaz az, amit az a szőke picsa mondott? Hogy le fogsz győzni engem? Bah, ne szórakozz. Elismerem, hogy jó Paul játékos vagy, de ez ide marha kevés lesz. Felfogtad?
- Majd meglátjuk. – sziszegte halkan a fogai között a férfi. – És ha még egyszer sértegetni merészeled, akkor úgy töröm el a kezeidet, hogy azt is megbánod, hogy valaha is kontrollert fogtál. Remélem, hogy ez számodra tiszta.

Raptor csak csúnyán nézve vonult el. Mikor lement a mérkőzés, akkor Daniel szólalt meg.
- Hölgyeim és Uraim! Most következzen az első középdöntő mérkőzésben Yaguchi fog megküzdeni Raptor ellen! Kérjük a résztvevőket, jöjjenek fel a színpadra!

Round 8.

Yaguchit hatalmas ováció fogadta, Raptort csak kifütyülték. Az első játék már az elejétől fogva hatalmas intenzítással pörgött. Yaguchi láthatta, hogy Raptor eléggé kemény játékos Bryanel. Ám, nem felejtette el azt, ahogyan Hidaka felé viselkedett, amihez társul még a többiekkel szembeni hozzáállása. Abban a pillanatban, amikor kiválasztotta Paul Phoenixet, elhatározta: Megadja ennek a mocsoknak a leckét, ami, ha lehet, megtanítja a jómodorra.

Az első menetet hősünk nyerte, igaz csak piszok szerencsével, mert a fogást időben tudta Reversal fogást csinálnia. A második játékban Raptor agresszívebb harcmodort alkalmazott. Ráadásul, elkezdett motyogni Yaguchi felé eléggé mocskos és fenyegető dolgokat. A férfi látta, hogy Hidaka felé is ezt csinálta, csak akkor nem értette, mit suttogott. Ám, megtette a hatását ez a lépés, mert azonnal felkapta a vizet. Meg is látszott a játékán, mert Raptor nyerte a kört, hatalmas fölénnyel. Ekkor kellet Yaguchinak rájönnie valamire: Raptor olyan, mint Shao Kahn, a Mortal Kombat főellenfele. Folyton sérteget és inzultál, hogy hibára késztesse az ellenfelét. Ám, ez itt most nem fog bevállni. Hidaka joggal hisz benne, mert tudja, hogy a sértegetéseket soha nem szokta felvenni. Elmosolyodott a harmadik játék kezdetén.
- Mi van, paraszt? Beláttad, hogy neked itt vége és ki fogsz kapni? – kérdezte Raptor elbizakodottan.
- Tévedsz. Arra jöttem rá, hogy neked itt ért véget a bajnokság. – válaszolta Yaguchi és immáron kizárt minden mást a beérkező zajokat és minden érzékét és reflexét a játékba fektette. Az első roundnál már meg is látszott a hatása. Állandóan leguggolt vagy hátrált és onnan büntette Bryant, mert ennek a karakternek a legelemibb hátránya, hogy majdnem minden támadása High vagy med, tehát kikerülve hamar lehet visszatámadni. Az első roundot Yaguchi nyerte egy parádés Jaw Breakerrel. Immár Raptor elkezdett ideges lenni és még jobban sértegette Yaguchit, hogy hibára késztesse, de ez már késő bánat. A második round esetében, amikor Paul egy Death Fisttel sikerrel röpítette odébb Bryant, rákészült a Burning Death Fist technikára. Vakmerő próbálkozását siker koronázta, mert Bryan pontosan beleszaladt és Raptor későn nyomta be a repülőrúgáshoz szükséges gombot. Ezzel Yaguchi nyert, amit a férfi hosszú ideig nem érzékelte, mert pumpált benne az adrenalin.

Csak arra eszmélt, hogy Raptor teljesen ledöbbenve motyogott.
- Nem hiszem el, hogy kikaptam egy olyan senkiházitól, aki az egyik legcsírább karakterrel van. Nem lehet.
- Igenis, lehetséges. Az igazi játékosnak nincs olyan, hogy szar karakter vagy játékos. Mindenkit megbecsül és tisztel, még akkoris, hogyha az ellenfele olyan gerinctelen, mint te. Remélem, hogy ezzel a meccsel fel tudtam nyitni a szemed.
Mondata után Yaguchi letette a kontrollert és távozott. Raptor még egy darabig ottmaradt. Próbálta feldolgozni veszteségét, de ez nem sikerült neki.

Miután a tömeg lenyugodott, Daniel a kezét felemelte és bekapcsolta a mikrofont.
- Nagyszerű küzdelmet láthattunk és ugyan közel vagyunk a bajnokság végéhez, biztos, hogy Mystery Girl és Rex Fury tartogatni fog meglepetéseket. Lássuk őket akció közben!
A tömeg tapsolt, míg a két játékos elfoglalta helyét. Yaguchi addig leült a színpad hátsó részén és kezébe temette az arcát. Hidaka átkarolta és simogatta a fejét.
- Szép volt, ahogy legyőzted. Igazam volt mindig is veled kapcsolatban.
A férfi csak bólintott. Kellet neki pihenés, hogy lenyugodjon.

Mystery Girl az első játékot megszenvedte, mert Mokujin mindkét alkalommal gyors karaktereket kapott és ez a tény Rex Furynak ez kedvezett. Ám, a szerencse a második játékban Gun Jacknek kedvezett, ugyanis az első roundban Gun Jacket utánozta a fadarab, ami felért egy tükörmeccsel. Utána meg jött a röhej új szintje, mert Dr. B.-t, az egyik legsutább karaktert utánozta. A doki lehet, hogy nagy koponya, de pocsék harcos. Így nyerte meg a második játékot Mystery Girl. A harmadik játék viszont a bajnokság legkegyetlenebb élmérkőzést hozta, ahol már csak a véletlen szerencse, vagy akár egyetlen hiba veszteséget okoz. Az első roundot Rex nyerte, hiába Anna Williamsként kellet harcolnia, remekül használta ki ellenfeléről szerzett minden tudást. Ám, a második roundban Gun Jack okozott újabb meglepetést és folyton alulra támadt, hiába Lei Wulong gyorsasága, azokat az ütéseket nem tudta tökéletesen védeni. A harmadik, egyben mindent eldöntő roundnál Mokujin Hwoarangot utánozta. Mindkét karakter folyamatosan változtatta módszereit. Egyik pillanatban offenzív, másik pillanatban defenzív taktikát képviseltek. Örökkévalóságnak tűnő másfél perc után Time up miatt szakadt félbe a meccs és 1% életerőkülönbséggel, de Gun Jack nyert.
- Micsoda nagyszerű küzdelem volt! Mindkét fél erősnek bizonyult, de Mystery Girlnek sikerült győztesen kijönnie a harcból!
A tömeg éljenzett, ahogy Yaguchi is. A harmadik helyért viszont nem volt küzdelem, mert Raptor hatalmas káromkodások közepette hagyta el a tornát és odakint egy gyújtóval égette fel a meghívóját. A tömeg alig várta, hogy a döntőt lássák.

Yaguchi próbálta lenyugtatni magát, de az izgalom úrrá lett rajta. 1996 óta nem volt bajnokságon, de ez még az akkori izgalmát is megugrotta. Viszont, valaki hátulról átölelte. Mystery Girl volt az, aki megérezte a férfi idegességét. A férfi orrát megtöltötte az ismerős illat és újfent megállt egy dobbanásra a szíve.
- Köszönöm. – súgta halkan és megfogta a lány kezét. Mintha forróbbnak érezné a helyiséget. A nő elengedte és mutatta neki, hogy nyugodjon le és játsszon úgy, mint ahogy eddig is. Yaguchi meglepődött, hogy ellenfele nyugtatni próbálja, amit siker koronázott. Viszont, nem volt idő másra, mert Daniel hívta ki őket. Ideje volt az utolsó csatájukat megvívni, hogy eldőljön, ki legyen a bajnok.

Mikor kiértek a kontrollerek elé, Mystery Girl az öklét tartotta felé. Yaguchiban ismét felébredt a régi emlék, mikor Oono ellen küzdött a döntőben. Nem lehet most ennek a nőnek elég hálás. Viszonozta az öklöst, miközben felvette a kontrollert.
- Paul Phoenix küzd Gun Jack ellen. Mióta a bajnokság elkezdődött, sorban mutatta meg a két játékos, hogy mikre képesek ezek a karakterek! És most, egymás ellen fognak harcolni! – kiáltotta Daniel eufórikus hangon. Tény és való, hogy az első játékban már felpörgött a mérkőzés. Mindkét fél taktikája arra ment rá, hogy a hibákat büntessék. Folyamatos váltakozás ment, de semelyik oldal nem tudott komolyabb kárt tenni egymásban. Az első roundban már olyan dolog történt, ami ritkaság még a mirror meccseknél is. Double K.O., vagyis mindketten egyidőben intézték egymás felé a betalált ütést, ami a végzetes kimenetelű. Minkét fél felsóhajtott és gyorsan ignorálva elkezdték a második menetet, aminél Gun Jack húzta a rövidebbet, mikor telibekapott egy tízes kombót. A második játék is ugyanolyan intenzitással pörgött, mint az első, csak itt végig Paul szívott. Msytery Girl remekül kiismerte Yaguchi minden eddig használt trükkjét. Ám, a férfi is tartogatott meglepetéseket. A harmadik játéknál kamatoztattott egy kevésbé használt technikát Yaguchi: Paul Parry, vagyis hárító technikáját, amit azonnal minimum hármas kombó követett egy Neutral Bomb kíséretében, így megnyerve az első roundot. Már csak egy kellet és a bajnoki cím, a pénzzel együtt az övé lesz. Ám, Gun Jack szinte azonnal készült a válaszra, mert a második roundot ő nyerte meg. Egy menet választotta el a két felet a győzelemtől vagy bukástól. Yaguchi szíve úgy dobogott, mintha bármelyik pillanatban felrobbanhat.  A kontrollere az izzadságtól olyan síkos volt, mintha olajjal kenték volna be. Gun Jack osztotta az ütéseket, de kapta is. Már csak tíz másodperc maradt a meccsből és mindkét fél már csak egy ütést bírt el a K.O.-ig.  Elkezdték egymást kerülgetni és kifigyelni a hibákat, hogy egy csapással vessenek véget a harmadik játékban. Gun Jack támadt rosszul és ezt Paul ki is használta és egy Rubberband Fisttel ütötte ki Gun Jacket.
- Vége a döntőnek! A győztes, Yaguchi Haruo!
A tömeg vastapsa elnyelte Yaguchi örömteli „YATTA”, vagyis megcsináltam felkiáltást. Msytery Girl rezzenéstelen arccal letette a kontrollert és átölelte a férfit. Ő csak viszonozta. Együtt mentek le a színpadról.
- Erre a döntőre szerintem mindannyian emlékezni fogunk még egy éven keresztül! Most pedig átadom a győztesnek a bajnoki kupát, a Tekken 3 bajnokságért.

Yaguchi átvette Danieltől a színarany kupát, aminek a lábába bele volt gravírozva a Tekken 3 logója a Namcoéval együtt.
- Hölgyeim és Uraim! Most következzen az afterparty! Remélem, hogy jól szórakoztak! Sziasztok!
Daniel a kijelentése végén lekapcsolta a mikrofont és letette, majd odament Msytery Girlhöz.
- Ideje a bajnokunknak átadni az igazi ajándékot. Nem gondolod? – kérdezte halkan. A nő csak bólintott és Yaguchi kezét megfogva intett, hogy kövesse. A férfi azt hitte, hogy a pénzt adják át, nem sejtve, hogy hatalmas meglepetésben lesz része.

Round 9.

Nem sokkal később a bajnokság vége után Yaguchi egy dolgozószobába lett kísérve, a titokzatos lány által. Daniel nem sokkal rá megérkezett.
- Szép mérkőzés volt, de ez nem lényeg. Inkább, kérdezhetek valamit? – mondta mosollyal az arcán és belehuppant a székébe és meg sem várva a reakciót, folytatta. – Volt a bajnokságon egy nő, aki számodra fontos valaki az életedben és most nem Hidakára gondolok, mielőtt ezt benyögnéd. Sejtheted, ki volt az?
Yaguchi nem sokat gondolkodott. Volt sejtése, hogy ki az. Végig támogatta és öleléssel bíztatta. Sőt! Egyetlen mukkanást sem szólt.
- Te vagy az. – mutatott rá Mystery Girlre, aki csak nézett rá pislogás nélkül, majd a kezével a maszk kioldó zsinórjához nyúlt. Egyetlen húzás elég volt, hogy az lekerüljön a földre. Yaguchi könnyekben tört ki és úgy bújt Akira Oonohoz. Ő is sírt a férfival együtt a meghatódottságtól. Egyetlen mondat sem esett köztük hosszú ideig, csak amikor kiváltak az ölelésből. Daniel adott nekik egy-egy zsebkendőt.
- Nagyon szépen köszönöm, hogy újra láthattam Oonot. Mostmár tényleg nem tudok elég hálás lenni neked, Daniel. Csak egy kérdés: Honnan tudsz rólam?
- Egyszerű: Én vagyok Akira kijelölt férje. Mindent elmondott… vagyis mutatta, de ez részletkérdés. – válaszolta a férfi és visszaült a székébe ugyanazzal a mosollyal, mint amikor első alkalommal találkozott vele. Ekkor Yaguchi térdre ereszkedett a férfi előtt.
- Mindent megadok, hogy újra együtt legyek Oonoval. Csak mondjon bármekkora árat és én megadom. Egy rakás pénzem van megtakarításon…
Ekkor Oono elkuncogta magát, majd grabancon ragadta a férfit és felemelte.
- Köszönöm, Akira. Azt hittem, hogy ezt fogja csinálni órákon keresztül. – sóhajtotta, de jókedvű mosollyal. – Figyelj ide, barátom. Nem áll szándékomban elszakítani kettőtöket, mert aranyos pár vagytok. Tulajdonképp, ha rajtam múlna, akkor beadnám a válást és elhúznék a fenébe. Csak vannak itt más problémák.
Daniel arcáról eltűnt a mosoly és tényszerűen tekintett rájuk.
- Mi volna az? – kérdezte Yaguchi, miközben úgy bújt a nőhöz, mintha bármelyik pillanatban elveszítené, ha elengedné.
- A szüleim. Ebbe Oono szülei is beletartoznak. – válaszolt Daniel és kinyitva az ablakot, rágyújtott egy cigire.
- Sejtettem. Ahogyan fogalmaztál anno az első találkozásunk alkalmával. – jegyezte meg Yaguchi. Oono csak némán bújt élete szerelméhez és hallgatta a beszélgetést.
- Igen. Sajnos, az összehozásotok volt a legkönnyebb, a neheze még csak ezután következik. Össze kell szedni a váláshoz szükséges pénzt, ami tízmillió amerikai dollárba kerül. Ha jó matekos vagy öt-öt millió felenként. Emiatt nincs válás a burzsujok körében.
Yaguchi ledöbbent. A tornával együtt alighanem csak két- két és fél millió Yent gyűjtött össze eddigi ideje alatt. Áldotta Danielt, hogy nem neki kell fizetni.
- De… Nem lenne egyszerűbb, ha kifizetnéd és én részletekben fizetem neked vissza? Megoldom és mindig időpontra adom meg.
- Rendes vagy, de eléggé szűkös keretek közt mozgolódhatunk. Ugyanis, ha egy nagyobb összeget felvennék, akkor a szüleim gyanítani fogják, hogy készülök valamire. Tény, hogy az idő véges, de ne rövidítsük meg, ha egy mód van rá. – válaszolt Daniel és beleszívott a cigibe.
- Mennyi az az idő, amire te utalsz? – kérdezte félve Yaguchi.
- Egy év. Jobb esetben. Azalatt kell összegyűjteni azt a mennyiségű dollárt, ami a váláshoz elég. Persze, nem garancia arra, hogy a szülők elfogadják, és nem kezdik el a fejünket basztatni, de a válás ellen semmit nem tehetnek.
A férfi ekkor döbbent rá, hogy ez az idő kevés. Ha az eddigi tempóba gyűlik a pénz, akkor sem gyűlik össze annyi, hogy meglegyen a megfelelő összeg.
- Akkor hogyan…nincs rá esélyünk…
- Yaguchi, barátom, nyugodj le.
- De…
A férfi ezt a mondatát se fejezte be, mert Oono belekönyökölt a bordái közé egy kicsit. Oono Danielre mutatott, egyértelműen mondva, hogy fejezd be és figyelj rá.
- Köszönöm, Akira. Csak egy kérdés: Yaguchi mindig is ilyen volt?
A nő csak bólintott, mire a megnevezett heves tiltakozásba kezdett. Erre Oono megpuszilta a száját. Igaz, nem így tervezte el az első csókot, de nem érdekelte, hogy Daniel nézi őket. Csak azt akarta, hogy párja befogja és ne pánikoljon. Meg is tette a hatását, mert Yaguchi a csók után hosszú ideig nem szólalt meg.
- Hatásos módszer. – nevette el magát Daniel. – Vissza a lényegre: Egyetlen megoldás maradt: Videójáték bajnokságok. A burzsuj paraszt réteg messze kerüli amúgy is ezt a műfajt, mert rangon aluli szórakozásnak tartja. Persze a megcsalást és egymás hátába való késszurkálást már nem, de ez irreleváns. A lényeg, hogy onnét lehet a legkönnyebben pénzt szerezni.
- Az tökéletes. – mondta lelkesen Yaguchi, mire Oono a szemébe nézett. – Február 14.-én lesz egy bajnokság, ami másfél millió Yent ad, ha megnyered.
- Hazudós bagázs. – felelte tömören Daniel és Whiskeyt töltött magának és felkínálta kettejüknek is. Megvárta a választ, majd letette az üveget. – Előre meg van játszva a dolog, és ha nem vagy benne, akkor kidobnak és veszted a nevezési díjad. Ha belemész, akkor meg jó, ha a belépti díjat visszanyered. Én valós bajnokságra gondoltam. Ami nem megrendezett.
- És van valami ötleted? – kérdezte Yaguchi kíváncsian.
- Jó kérdés. A helyzet az, hogy nemrég érkeztünk Japánban, szóval egyelőre semmi információnk nincs az itteni vidójátékos dolgokról.
Yaguchi gondolkodott, majd megszólalt.
- Holnap fog megjelenni a Japan Video Game Championship e havi száma. Abban benne vannak, hogy milyen tornák fognak megjelenni a közeljövőben.
- Ez remek ötlet.

Ekkor valaki kopogott.
- Szabad.
Ekkor Hidaka lépett be. Daniel az eddigi komor arcát mosolyra cserélte ismét. Oono kivált az ölelésből és Hidaka elé lépett, kicsit rosszallóan nézve rá.
- Mi az? Tartottam magam az adott szóhoz. Nem nyúltam le tőled Yaguchit. Testvérként kezeljük egymást.
A nő egy ideig még így nézett, aztán elmosolyodva átölelte. Gyanakvása után, már azt jelentette a gesztus, hogy hiányozott ő is. Yaguchiban viszont egy kérdés megválaszolatlan maradt.
- Daniel. Szabad megkérdeznem, hogy Oono miért volt álruhában?
- Egyszerű: Biztosítva legyen az, hogy senki nem köp be minket. Szerencsére, nem vettem észre, hogy lennének besúgók. A személyzetem inkább meghalna, mint köpne a szülőknek.
Mikor a két nő befejezte egymás ölelését, Oono ismét Yaguchihoz bújt. Kezével észrevette, hogy a férfi teljesen csonttá fogyott. Ránézett olyan tekintettel, mintha azt mondaná: Sajnálom, hogy ezt tettem veled.
- Ugyan, nincs semmi gond. Mostanában amúgyis vissza akartam hízni. – nevetett kicsit idegesen a férfi. Hidaka ellenben Danielhez fordult.
- Miért hívtál úgy, hogy a partiról mindenki elment? – kérdezte kíváncsian.
- Egyszerű. Ahogy észrevettem, nagyon jó barátságban vagy velük és emellet, profi játékos is.
- Ugyan, kérem. – pirult el a dicséret hallatán a nő. – Csak tudok ezt-azt.
- Értem. – bólintott Daniel. – Akkor a lényegre térek: Szeretnélek megkérni, hogy segíts nekünk a terv végrehajtásához. Kevesen vagyunk és ha olyan bajnokság van, ahol csapatok nevezhetnek, mindenképp szükségünk van egy olyan erős játékosra, mint te.
- Nem kell többet mondani. Segítek nektek. Csak most mennem kell, mert holnap korrepetálást tartok. Sziasztok!
Mondata után Hidaka gyorsan lelépett. Tényleg elég későre járt.
- Ami azt illeti… nekem is mennem kell. – mondta Yaguchi a fejét vakarva, mire Oono csak még jobban átölelte, ezzel egy anakondát is megszégyenítő szorítást előidézve. A férfi alig kapott levegőt.
- Hova sietsz? Azt hittem, hogy könyörögni fogsz azért, hogy vele alhass.
A nő abbahagyta a szorítást és elengedte.
- Erre nem is gondoltam. Köszönöm a lehetőséget. – nyögte Yaguchi, aki próbált levegőt venni.
- Szívesen. Használjátok a szobámat. Én egy vendégszobában fogom húzni a lóbőrt. Csak azért halkan az első alkalommal. – nevette el magát Dan a mondata végén, mire Oono belerúgott az asztalba, ami viszont nem mozdult. – Ezt benézted. Le van szögelve, nem is kicsi darabokkal.

Mikor Yaguchi és Oono kiértek, rögtön egy hosszú, szenvedélyes nyelves csókba fogtak. Mindketten úgy érezték, hogy soha nem fognak elválni. Annyira remek pillanat ez, csak nem Daniel számára, aki ki akarna jönni a szobából, de a páros az ajtó előtt csinálja.
- Már megbocsássatok, hogy megszakítom ezt a remek pillanatot, de szeretnék elmenni aludni. – jelentette úgy, mintha haragudna rájuk. Yaguchi elpirult, mire Oono kuncogott, majd elindultak a fürdőszoba felé. Daniel csak mosollyal nézett rájuk.
- Két turbékoló gerle. Nekem már csak a maszturbékolás fog maradni. – nevetett saját viccén, majd egy másik fürdő felé vette az irányt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr7816236062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása