2020. szeptember 21. 10:12 - Ragnafan1992

Helyzetjelentés: váratlan bejelentés.

Sziasztok! Újabb hírekkel jelentkezem műveim háza táján és sajnos nem a legjobbakkal az olvasóim fele. Az elmúlt időszakok rohanó tempóra ráégette a bélyegét a haladásomra. Lássuk is őket.

66628095_2996402610392059_2461448746634838016_n_1.jpg

BnHA Star Knight Deku.

Ahogyan írtam, elrohant az idő és erre a sorozatra rendkívül kihatott. Noha, örömmel tölt el, hogy a saját történetem eléggé pozitív fogadtatásban részesült, sajnos ez nem változtat egyetlen dolgon: Kicsúsztam a tempóból. Egészen konkrétan a "Megvádolt hős esete." meg van csinálva és a "Gracefieldi eset." is majdnem kész, ám az nem sok és még sok van hátra. Gondolok itt még egypár küldetésre, illetve Mineta és Toru gyakorlati idejére Kuromo Aijin osztálytársnőjének anyjánál, Kumiko hősügynökségénél, a Pókháló Fejvadásznál. Ide is tartogatok meglepetéseket és fordulatokat is. De akkor milyen döntés született ezzel kapcsolatban? November 1.-ig szünetre viszem a hetedik évadot. Ezzel egy időben, nem mondtam le a karácsonyi különkiadásról sem, ami fejben elég szépen összeállt. Specielje nem csak abból fog állni, hogy a történet karácsonykor fog játszódni, hanem az a pláne, hogy elszakadok az ilyenkor szokásos filler movie baromságtól, ami immáron a Heroes Risingnál is meglátszott. Nevezetesen, hogy az efféle filmeknél mindig jön valami randon noname gonosz, aki le akarja igázni a világot és ezt hőseink megakadályozzák. Akkor miről fog szólni a történet? Kérdezitek joggal. A Ghost Sweeper Mikami karácsony megmentős epizódját veszem alapul. Tehát, az SoP feladata az lesz, hogy leszállítsák a gyerekeknek az ajándékokat, amit egy magát télapónak nevezett egyén ad nekik. Ergó, karácsonyi filmek kiparodizálásában, akcióban és meghittségben bővelkedni fog a művem, aminek az üzenete is teljesen más lesz az eddigi ezeregyedik karácsonyi filmektől, amik a tévébe mennek.

High Score Girl 1999.

Térjünk ki második művemre is, amit befolyásoltak technikai és magán dolgok is. Technikai téren a mai napig xx18Rolandxx azt a kérdést szegezi nekem, hogy miért nem posztolom ide a részeket? Most elárulom: Úgy voltam vele, hogy a Wattpad a legnépszerűbb olvasóhelyek egyike, így felesleges ide is kirakni. Viszont, a Star Knight Deku azért kezdte itt a pályafutását, mert anno nem nagyon akartam máshova kirakni, csak mindig arra volt a panasz, hogy miért nem Wattpadra teszem ki. Ördögi kör? Lehet annak nevezni. Ezen a téren azt a döntést hoztam, ha van rá igény, akkor ide is kiposztolom a kész részeket, egészen November 1.-ig, ahol már az új részeket fogom kirakni. Így van: Ez is November 1.-én fog folytatódni a harmadik harmaddal. A történet szerint hőseink minden idők egyik legnagyobb videójátékos tornáján fognak részt venni. Ám, az csak a kisebbik megpróbáltatás! A legnagyobb ellenségük Lillith Oono lesz, aki még nem tett le arról, hogy kisebbik lánya, Akira Oono úgy ugráljon, ahogyan ő fütyül. Különben a sikeres karriere, ami nem egypár ember kisemmizéséből jött létre, kártyavár módjára fog összeomlani. 

Nos, ennyi lett volna rövid helyzetjelentőm. Remélem, hogy jól megy sora azoknak, akik ezeket a sorokat olvassák. Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr2316208554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása