2020. szeptember 04. 14:56 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 3. Fejezet: Az ígéret lángjai!

Azon a napon, mikor Endeavor rájött, hogy az elsőszülött fia él, mi éppen pihentünk és készítettük össze a hazaútra a ruhákat. Eri, Rei és Ragna is velünk volt, hogy segítsenek, ha kellet. Éppen Ochakoval smároltam a szobájában, mikor Ragna szólt.
- Srácok! Gyertek! Egy Nomu randalírozik a városban és Endeavor most tűnt fel a színen!
Mire kiértünk, az egész társaság az élő adást nézte. Todoroki karba tett kézzel nézte az eseményeket, arcán feszültség volt látható.

Endeavor mikor megérkezett, látta, hogy kollegája, Hawks már alig áll a lábán és a dög fokozatosan közelített felé. Azonnal odarepült a tűzön utazva és behúzott a teremtménynek, aki jó tíz métert repült. A meglepetések nem értek véget, mert a Nomu megszólalt rekedtes, mély hangon.
- Végre előkerültél, Endeavor! Azt hittem, hogy elpatkoltál vagy eltettek láb alól.
- Engem nem olyan könnyű elintézni, mint ahogyan az hiszed. – morogta a férfi, majd a kezéből egy hatalmas lángörvényt lőtt rá, ami lepattant a Nomu testéről. Az felröhögött.
- Ennyi a nagy tudása az első számú hősnek? Akkor a társaim lazán megölik a többieket. Úgy bizony: Pár társam már a többiekkel foglalkozik, hogy darabokra tépje őket. Nagy kár, hogy nem én kaptam Mirkot, a nyuszilányt. A sikolyától biztos elélveznék, mikor letépném a lábait.
Endeavorban okkal pattant el a húr és öklét tűzzel bevonva kezdte ütlegelni a dögöt. Látszólag sikeres volt a taktikája, mert az védekezni se védekezett, ám ez látszat volt.  A lény elkapta Endeavor bal kezét és elkezdte szorítani. Roppanások alapján meg lehetett állapítani, hogy morzsolódik össze. Ám, Hawks sietett a segítségére és egyetlen laza szárnycsapással egy tollzáport indított meg. az egyik toll a Nomu szemébe állt, amitől felhagyott a további támadással és hátratántorodott.
- ÁH! – kiáltotta a dög és kitépte a szeméből a tollat. – Ezt a húzást megkeserülitek!
Ez a Nomu nem a hagyományos dög volt, amivel Endeavor Hosu kerületében megküzdött. Ugyanis, a sebek, amiket okoztak szinte azonnal begyógyultak. A szörnyeteg ismét felnevetett.
- Ironikus, nemde? Ahogyan te megannyiszor találkoztál a saját hibáddal és ignoráltad, úgy gyógyulok én is. – jelentette ki és Endeavorra mutatott. – Tekintsd úgy, hogy nem én öllek meg, hanem a lelkiismereted.
Hawks kérdőn nézett főnökére, aki leblokkolt. Nem a Nomu erején, hanem a mondatán.
- Honnan tudsz mindenről?! – kérdezte Endeavor, míg agyában stratégiát rakott össze.
- Ha már úgyis megdöglesz, elárulom: A megbízóm súgta a fülembe. Ahogyan arra is megkért, hogy téged hagyjalak életben, míg a többieket el nem intézem. Hadd szembesüljön a nép azzal a ténnyel, hogy te mennyire inkompetens hős vagy.
Ekkor Endeavor összegyűjtötte minden erejét ép karjában és egyetlen jól irányzott tűzsugárral lőtte telibe a nagyképű Nomut. Ehhez Hawks fénysebességgel lőtte ki a teljes tollkészletét, amivel remélte, hogy akkora sebet okoznak neki, amit már nem tud visszagyógyítani. Ekkor hirtelen a dög a láng és tolltenger közepéből pengévé alakított keze kinyúlt és letépte a bal szárnyát. Hawks fájdalmas sikolya legalább olyan sokkoló volt Endeavor számára, mint a férfi vére, ami ráföccsent az arácra.

A tévében mindannyian követtük az eseményeket. Mikor Hawks szárnyát levágták, akkor Eri elbőgte magát. Rei átölelte, de ő nem fordult el a képernyőtől és annak ellenére nézte az adást, hogy a padlóra csöpögtek a könnyei. Hawksot megkedvelte a Nabu szigeten és nem akarta, hogy meghaljon. A legnagyobb sokk ezekután következett be, mikor a tűz abbamaradt és látható volt, hogy a Nomu még él. Igaz, a fél testéből csöpögött valami fekete massza, ami szivárgássá alakult, ahogyan regenerálódott.
- Nem volt rossz támadás, de arra kalibráltak, hogy hatalmasabb legyek minden hősnél. Most pedig Hawks, készülj, hogy a fejed fog következni.
A dög hatalmas léptekkel közeledett a mozgásképtelen férfi felé, mire Endeavor elkapta a kezét és egy csípődobással a földre küldte ellenfelét. Shoto magában morogva szurkolt apjának. Valahogy érezte, hogy ennek a harcnak közel sincs vége.

A Nomu arrébb ugrott, hogy a kezét ismét pengévé élesítse. Elkezdett eszeveszetten röhögni.
- Miért harcolsz a hős világ halála ellen? Miért nem adod át magad az elkerülhetetlen sorsotoknak?
- Egyszerű: van vesztenivalóm. Immár én vagyok az első számú hős és a Béke Szimbólumának követője. Fuyumi, Natsuo, Rei, Shoto, Ragna, Eri, Hawks. Ők hajtják bennem az élni akarás tüzét.
- Ez annyira megható. Egy kétszínű, hidegvérű féreg, mint te a Béke Szimbóluma?
A Nomu eszelős kacagásba kezdett. Endeavor ezt kihasználva újabb ökölcsapást intézett a dög ellen, ami elég ok volt arra, hogy abbahagyja a nevetést.
- Kíváncsivá tettél. Mutasd meg nekem az élni akarást, féreg!
Endeavor teste ekkor lángokba borult és guggolva egy kemény horgot intézett a dög állára.
- Phoenix Shoryureppa! – kiáltotta a hős, mire a Nomu felrepült az égbe és az ütés következtében egy főnixmadár alakja volt látható. Endeavor nem elégedett meg ennyivel. A lábaiból hatalmas tűzörvénnyel a levegőbe emelkedett és egy medveöleléssel ragadta meg a dög derekát.
- Mit csinálsz? – kérdezte a dög kétségbeesetten.
- Rájöttem, hogy azonnal begyógyul a sebed, még a legkisebb mértékű is. Emiatt olyan technikát kell bevetnem, ami pillanatok alatt kinyír vagy kiüt. Mivel nem ismerem teljesen a Kinniku Driveot, ezért a saját technikám végez veled!
A Nomu immár rájött, hogy nincs esélye. Amint Endeavor megbizonyosodott, hogy a technikája nem fog senkit és semmit megsebezni, aktiválta is.
- Ez a végső technikám! ÍGÉRET LÁNGJAI!
Ekkor engedte szabadjára az összes lángot, ami benne maradt. Ez a tévén keresztül egy hatalmas robbanásként volt látható. Ettől a Nomu végleg felrepült az űrbe, hogy ott megfagyjon, így soha többet nem terrorizálhat senkit.

Mindannyian lélegzetvisszafojtva vártuk a végkifejletet. Két percig semmi nem történt a robbanás után, majd látták, hogy valaki zuhan lefelé, majd lepattan félúton a föld felé, majd kicsivel lejjebb újra pattant, majd ismét. Ennek köszönhetően biztonságban földet ért. A kamerán keresztül látható volt, hogy ki volt felelős a pattogtatásért. Gentle segített a hősnek, aki noha nem teljesített parancsot, önként csinálta, ezzel megmentve Endeavor találkozását a kemény betonnal. La Brava kihívta a sürgősségi mentőket, így Hawks és egypár hős már a kórházi ápolásban részesült. A riporter odaért az éppen felkelő Endeavorhoz és felé tartotta a mikrofont.
- Egy kérdés: Hová tűnt a Nomu? – kérdezte félve, lévén ismerte a férfi természetét, ám tévesen. Elvigyorodott és elvéve a mikrofont szólalt meg.
- Mondjuk úgy, hogy egy röppályán van Karsszal.
Ennyit tudott kinyögni, mikor összeesett a végkimerüléstől. Rei, Shoto és Eri ölelkeztek és ujjongtak, míg mindenki más tapsolt. Én elnevettem magam Endeavor válaszán. Bakugo elmosolyodott.

Másnap a legtöbb hős, köztük Endeavor is távozhatott a kórházból. Csak Hawks maradt megfigyelésen, lévén, Hebirama vissza tudta gyógyítattni a szárnyait. Az első számú hőssel mindenki kezet akart fogni és elmondani gratulációját. Noha örült, hogy a népnek megmutatta, hogy okkal ő az első számú a ranglétrán, tudta, hogy van egy lezáratlan ügye. És ezt még valaki tudta: Ragna. Honnan? Aznap délutánra összehívta a teljes Todoroki családot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5816189134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása