2020. május 30. 16:10 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 16. Fejezet: Az újrakezdés ígérete.

Mirio okkal indult útnak. Látta a kettős érzelmi kötődését és profizmusát se vonta kétségbe. Elvégre, két hétig be tudtak surranni a U.A. területére és elhitetni, hogy ők dolgozók. Menetközben a kommuniokátorhoz nyúlt.
- Tamaki! Nejire! Megtennétek nekem, hogy kikeresitek a nyílvántartásból Gentlet és La Bravát?
- Persze. Miért, ha szabad megtudnom? – kérdezte a lány a vonal túlsó végén.
- Úgy hiszem, hamarosan bővülni fog az SoP.
Így van. Ügynökségem vezetője elhatározta, hogy felajánlja neki, hogy felvételt nyerjenek.

Noha Mirio lágyszívű volt velük szemben, a rendőrök ennek szeges ellentétei voltak. Amikor kivonszolták őket a kapitányságra, azonnal elkezdték kihallgatni őket. A vád ellenük minimális, de csokorba szedve elég kemények. Rablás, betörés stb. Gentle váltig állította, hogy a lány agyát kimosta, még akkor is, amikor már az első vizsgálatok kizárták ezt a kijelentést. La Brava esetében a nyomozó csak ámult. Képes volt bármilyen oldalt meghackelni, IP címeket bemérni térképen. Ám, az arcán mély szomorúság ült és még a megváltást jelentő japán különleges nyomozóinak megüresedett posztját is elutasította. Két óra múlva azonban kopogtattak az egyes kihallgató szoba ajtaján, ahol Gentle volt. A felügyelő kiment ám egy perc múlva nemcsak Mirio jött be, hanem La Brava is. A pár csókkal üdvözölték egymást. Mirio mosolyogva leült és megvárta, míg a kettős is elfoglalja helyét.
- Miért látogattál meg minket? Ki akarsz minket röhögni? Haha! Itt van a bukott páros! – gúnyolódott Gentle, mire Mirio elővett két kártyát az asztalra tette.
- Eszem ágában sincs. Sőt, derekasan helytálltatok. Engem lenyűgözött az, hogy emberként viselkedtek és még gonosznak se mondanálak titeket.
- Mit tudsz rólunk, hogy ennyire biztos vagy benne? – kérdezte La Brava szemrehányóan. – Lehet, hogy átérzed a fájdalmunkat, de akkoris tudatlan vagy, Lemillion!
Ekkor a kérdezett két dossziét vett elő és lerakta az asztalra.
- Jó, hogy kérded. Akkor veled kezdem, Manabi Aiba. Február 14-én születtél, vércsoportod B. Extrém introvertált lányként írtak le a suliban, amire az első szerelmed hátbaszúrása csak gyufa volt a benzines hordóra. Gentle közelébe úgy tudtál férkőzni, hogy feltörted a videómegosztó fiókját a lakcíme miatt és személyesen mentél el hozzá, hogy felajánld szolgálataidat. Noha kezdetben csak bűntársi kapcsolat állt kettőtök között, hamar szorosabbá fajult. Beletaláltam?
Ekkor mindketten elkerekedett szemekkel néztek. Mirio mosolyogva Gentle felé fordult.
- És akkor rólad se feledkezzünk meg, Danjuro Tobita. Augusztus 29-én születtél, vércsoportod A. Noha megvolt az ambíciód, hogy hős legyél és a történelem lapjain szerepelj, a bizonyítványod igazi katonás jellemet mutatott három ismétlés alatt: egy, kettő, egy, kettő. A sebedre a nagy adag sót az jelentette, hogy le kellet mondanod a hősi karrieredről, mikor véletlenül, de egy hősnek és egy civilnek okoztál súlyos sérülést és az intenzíven küzdöttek értük. Noha, fellélegeztél, hogy túlélték, rájöttél, hogyha vloggerként bizonyítasz helyekre való betöréssel, akkor maradandó nyomot hagysz. Kezdetben ez akkora buktába szaladt, mint a Microsoft az Xbox One-al, ám La Brava beléptével ez javult mind kommentszámban, mind a feliratkozóknál is.

Ha eddig nem döbbentek le az eredményen, most sikerült.
- Honnan tudtátok meg mindezt az információt? – kérdezte Gentle.
- Nemcsak ti használtok számítógépet, hanem mi is. Továbbá, az eredeti univerzum története 99%-ban megegyezik veletek kapcsolatban.
- Miért veszel fel minket? Azt hiszed, hogy az ügynökségetekbe való belépés megvalósítja a céljainkat? – kérdezte a férfi, mire Mirio hátradőlt a székben és mosolya vigyorrá alakult.
- A Symbols of Peace már most ismert a szakirodalomban, hiszen részt vettünk Overhaul ostromában és én helyeztettem el Erit nevelőszülőknél. Szerintem igen, mert ez csak a kezdet.
La Brava elismerően füttyentett. Hallott rólunk, elvégre még fel is ismert minket.
- Ha ez nem nyomós ok arra, hogy csatlakozzatok, akkor hadd tegyek fel egy kérdést: Mi a jobb? Csatlakozni egy kötelező évre a csapatunkhoz és pár cselekedettel ismerté válni, vagy több, mint 10 évet kapni, elválasztva egymástól?
Ekkor a kettős gondolkodott egy percig. Aztán a kezüket nyújtották. Mirio viszonozta.
- Akkor üdv az SoP keretei között, Gentle és La Brava. Szedjétek össze magatokat és gyertek holnap reggel a kártyán szereplő címre.

Mirio még aznap este összehívta a teljes csapatot egy reggeli gyülekezőre, ami lényegében a beavatás volt a kettősnek. Mikor megérkeztek, már mindenki ott volt.
- Tisztelt hősök. Bemutatom nektek a hátteres csapatot, akik az informatikai és taktikai részleget fogják betölteni. Gentle és La Brava, vagyis a Gentle Commanderek.
Mindenki tapssal üdvözölte őket. A vezetőnek más ajándéka is volt, ami egy teljes szobát takart, amit kényükre-kedvükre formálhatnak a szerverteremmel egyetemben. Ochakoval közösen is készültünk egy vadiúj asztali géppel, amibe minden eszköz vadonatúj volt. Mindketten könnyekbe törtek ki. Azt hitték, hogy az elfogásuk a véget jelentik számukra. Ám, ehelyett egy új esélyt kaptak, hogy a történelembe nyomot hagyjanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5615713438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása