2020. február 29. 10:03 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 29. Fejezet: Az új vezető!

Chronostasis, polgári nevén Hari Kurono zavartan nézett a nőre. Felismerte, lévén látta már a Sanchongot akció közben.
- Ezt mégis mire véljem, Chisei? Egyértelmű parancsot kaptam Overhaultól, hogy az értékes hősöket kábítsuk el, a többit meg kinyírjuk. Nem lett más a ti parancsotok sem.
- Tisztában vagyok vele, hogy milyen feladatot adott ki. Csak az a helyzet, hogy már más a csapatunk vezetője napok óta, aki hamarosan átveszi a Yakuza vezetését. Be kell látnod: Ezt a csatát Overhaul már akkor elvesztette, amikor alábecsülte a hősöket.
- Árulók vagytok mindhárman! – kiáltott fel Chronostasis. – Ideje meghalnotok.

A férfi elengedte Aizawát és készült a két nagy tincsével megbökni ellenfelét, akivel egyszer gyakorlásképp harcolt. Ling Chisei Wei a leggyengébb harcos az elitből. Nincs is egyáltalán képessége, csak profi, gyors és néma bérgyilkos, hatalmas fegyverarzenállal. Akkor legyőzte és elég volt neki megböknie a két óramutatóra hasonlító tincseivel, mert a Quirkje, hogy belassul az, akit megbök azokkal. Azonnal felugrott és a levegőből akart támadni, ám ekkor hatalmas fordulat történt. Ling mindkét kezében fekete, lapos gömb alakult ki, amiket pontosan eldobott és letépték a férfi kis és nagymutatóját egyaránt. Az fájdalmában felordított, amit a fenti hangok elnyomtak.
- Mi volt ez, te boszorka?! – üvöltötte, miközben a két tincs helyét fogta.
- Alábecsültél, nem kis mértékben. – válaszolt Ling. – Azt hitted, hogy nincsen Quirk a tarsolyomban a múltkori harcunk alapján. Mindig is ilyen voltál, Hari. Mindenkit lenéztél és azt hitted, hogy te vagy a kakas a szemétdombon, amit egy gyenge vezető állított fel.
A nő a monológja végén nevetésbe kezdett. Ettől Chronostasis berágott és előrántotta pisztolyát. Volt abba még egy Quirkfosztó töltény. Egy lövés és nem lesz kedve mosolyognia. Ling ezt kiszúrta, de csak keresztett vetett.  Nem azért, mert hívő volt, hanem a gömbjeit, amik az aktiválás után a levegőben lebegtek, tudta irányítani. Azok levágták Chronostasis karjait, de ezt még nem realizálta le.
- Most vé….ÁÁÁHHH!
Ling ismét felnevetett. Odalépett a tántorgó férfihoz és egy, a kimonójába rejtett tőrrel levágta a férfi fejét. Utána odament Aizawához. Osztályfőnökünk felkészült a biztos végre, ám ekkor a nő váratlan dolgot tett. Felkapta és elkezdte kivinni.
- Miért mentesz meg? – kérdezte lassan Aizawa. Az a méreg nem távozott még belőle teljes mértékben.
- Ne legyenek tévképzeteid. Nem vagyok hős és nem is estem beléd. Mesterem utasítása, hogy mozgásképtelenné tegyen a hős csapatot, míg Overhaul el lesz foglalva Midoriyával és Erivel. Ha minden a tervek szerint halad, Overhaul elbukik.

Lingnek a kinézete ellenére igazán kemény fizikai erővel rendelkezik. Miközben meneteltek egy mellékfolyósón, Aizawában megfogalmazódott egy kérdés.
- Említetted, hogy mást szolgálsz. Ki vagy kik lennének azok?
- Imperius és Angius. – válaszolta a nő úgy, mintha ez nyilvánvaló lenne. – Néhány nappal ezelőtt keresett fel azzal minket, hogy átállítson minket a saját oldalára. Cseppet sem akartam ide kilyukadni, de amit mondott, abban rengeteg igazságot találtam.
- Mik volnának azok? – kérdezte Aizawa olyan nyugodtan, mintha ez mindennapos téma lenne.
- Azt, hogy Eri folyamatos kihasználása és a véréből származó bevétele hatalomittassá tette és mindenkit lenézett, legyen szó hősökről vagy gonoszokról. Ez lesz majd a veszte, mondták ők és a legröhejesebb, hogy nekik lett igazuk. Olyan könnyelműen kezelte a kúriája elleni ostromot, hogy akár egy rakás óvodás is lazán átütötte volna a védelmét.
Aizawa csak bólintott az információ áradatra. Megérkeztek a másik csoport elé, akiknek a célja az volt, hogy besegítsen nekünk. Ling megállt előttük és letette Aizawát, majd hátrébb lépett.
- A nevem Ling Chisei Wei, a Sanchong női elit harcosa. Arra kérlek titeket, hogy vigyázzatok rá és ne kövessetek minket.
Ekkor kezében egy hatalmas gömböt formált és ezzel beburkolta előtte a folyosót.
- Jól figyeljetek, mert egyszer mondom el! Bárki, aki át mer haladni ezen a gömbön, az szó szerint megszűnik létezni. Ez a Quirkom, a Voidness. Viszont, ez húsz perc múlva megszűnik. Arra kérlek titeket, hogy rohanjatok be a folyosó végén lévő terembe és szedjétek össze a sebesülteket. A végső harc nemsoká elkezdődik.
- Miért kéne bíznunk benned? – kérdezte Nejire és lövésre készen emelte kezeit.
- Mert igazat mond. – nyögte Aizawa, akiből immár az utolsó csepp, bénulást okozó Quirk is megszűnt. – Hamarosan minden megváltozik.

Ling meghajolt előttük és megköszönte azt, hogy nem zavarnak közbe a továbbiakban. Lassan elindult a terem felé. Útközben egy teleport kapu nyílt meg és onnan jött át Ryuketsu, Ten’o, Imperius és Angius.
- Mindent elintéztetek? – kérdezte a démon páncélban feszítő Angius.
- Ahogy kérte tőlünk, mester. – felelték mindhárman meghajolva.
- Akkor gyertek velünk megnézni a harcot. Ráérdemeltetek, hogy a szemetekkel lássátok a zsarnok király bukását. – mondta Imperius és egy újabb kaput nyitott meg, amin keresztül mindhárman átmentek. A fény megszűnt és a félhomályé volt ismét a terep.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr5815497082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása