2019. november 01. 08:55 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 10. Fejezet: Kétfrontos harc!

Miután Vanessza egy hatalmas csobbanással esett a Dunába, feszült csönd vette kezdetét. Tudtuk, hogy messze még a vége. Kaminari kiállt a többiek elé.
- Majd ha kibújik a vízből, akkor elkapom a villámmal. – jelentette ki és ujjbegyein cikáztatta villámát.

Mesteremhez siettem, hogy begyógyítsam a sebét, ám egy testes Fehér Szarvas csapattag is velem jött. Úgy hívták, hogy Ercsei Lajos, akinek a Quirkje a Pollen. Felemelte kezeit, amiből porszerű valamik terjedtek szét a levegőben.
- Aki megsebesült, azon szívjanak bele. Azonnal felgyógyulnak és az állóképességet is feljavítják!
Bakugo, Mitsuki, Rei és Urahara beszippantották a cuccot. Ekkor tényleg minden sebük begyógyult.
- Ideje visszavágni ennek a mocsoknak! – kiáltott fel riválisom.
- Nem! Mindenkit kísérj biztonságos területre Eijiroval. – jelentette ki Aizawa, majd kioldotta sáljáról a csomót. – Félek, hogy hátba akar minket támadni.
Aurél Ildikó azonnal rajzolásba kezdett. A lapról azonnal katonák kezdtek kiugorni. Testükön a letűnt kor páncéljai feszültek, kezükben katana feszült. (Aurél Ildikó. Quirk: Kép. Amit lerajzol, az valósággá válik. – R.) Bakugo kicsit hezitálva, de eleget tett a kérésnek. A festett katonák a menekülők társaságát fedezték.

Nagyon jól megéreztük, hogy Vanessza még mindig él. A víz alatt lapult, ám látva, hogy ezzel nem megy semmire, kiugrott a stégre.
- Itt vannak a vesztesek is. Az ügynökségetek nem fog börtön mögé juttatni, megint! – kiáltotta, majd felugorva akart megrohamozni, ám két jégoszlop állta útját, hála Todoroki és anyja ügyködésének. Kénytelen volt landolni, ám ekkor csapta meg Kaminari 1,3 millió Voltos technikája. Hatékonynak tűnt, ám ez csak másodpercnyi illúzió volt.
- Aizawa sensei! – rohantam oda mesteremhez. – Tudja törölni a Quirkjét? Akkor én és Ochako be tudunk vinni egy technikát.
Ő csak bólintott, majd rohant a gyilkos nő felé. Kaminari teljesen kimerül és villámai abbamaradtak. Aizawa sálja azonnal megfogta Vanessza karjait és a szemébe nézett. A nő csontjai kezdtek visszahúzódni. Itt volt a mi időnk. Ochakoval a Sokin Jizai Kyakura készültünk. Ám, ekkor fordult megint a kocka. Amikor az arcrészét megrúgtam, irtózatos fájdalmat éreztem lábaimban. Ránéztem és ekkor láttam, hogy a pofájából kiálló csont átszúrta a lábamat. Felsikoltottam, ahogy a barátnőm is. Ekkor Vanessza megtámaszkodva Aizawa gyomra tájékán lábait elkezdett kiszabadulni
- Nem rossz technika, mocsok. Kár, hogy a szemeimre is tudok csontot növeszteni.
Nem akartunk újabb sebesülteket, ezért felkészültem a Tenha Kassatsu bevetésére. Ezt a nő akárhogyan tudhatta előre, esélye se volt védekezni. Bekapta a lövést amitől úgy tűnt, hogy elkábult. Urahara kihúzta a lábainkat a tüskéből és egy-egy ütéssel az egyik meridián pontunkra lényegében visszagyógyultunk.
- Nem megyünk semmire a közelharcban! Ideje a távolságot tartanunk. – mondta apám és felsegített. Ochakot Rei emelte fel. Ekkor Havasi Csaba lépett elő.
- Álljatok távol! Ártalmatlanítom.
Összetette a kezét, majd elkezdett kántálni. Vanessza teste szépen, lassan fagyásnak indult és csak a fejét hagyta jégmentesen (Havasi Csaba. Quirk: Hóangyal. 10 méteres hatósugarú körben képes olyan hideget termelni a teste, hogy a körülötte lévő dolgok megfagynak. Mint egy mélyhűtőben. A kántálást viszont maga találta ki. – R.).

A menekülőket végig Bakugo Eijiro és a rajzolt katonák fedezték. Amint kiértek a kapunk, legalább tíz páncélozott szállítókocsi állta útjukat. A belőlük kiszálló emberek teljesen felpáncélozva, fegyverrel a kézben jöttek álltak hadirendben. Az egyetlen nem páncélos egyén, az Orlok Kristóf volt.
- Végre, hogy megjött a segítség. – sóhajtotta el magát Toru. Ám, azok teljesen leszarták a társaságot, hanem az üdülőt figyelték. Hárman mesterlövész puskát tartottak a kezükben.
- Uram! Célpontok bemérve! Tüzelésre készen állunk. – jelentette az egyik mesterlövész.
Bakugo értetlenül nézett. Csak egy gonosz volt ott.
- HOGY ÉRTI AZT, HOGY CÉLPONTOK?! – kiáltotta feléjük. Erre Kristóf odaállt riválisom elé.
- Ifjú nagyszájú barátom. Ahhoz neked semmi közöd. – világosította fel a férfi arról Bakugot, hogy hol a helye.
- Dehogynem van! Csak egy gonosz tartózkodik ott és ti többről beszéltek?
Erre mindenki a csoportból ránézett Kristófra, aki még mindig komoly arccal figyelte riválisomat.
- Ebben van igazság. – vélekedett Mitsuki. – Ráadásképp, ennyi ember felesleges egy gonoszért.
Ekkor érezhette, hogy most minden fegyver rászegeződik.
- Túl sokat kérdezősködnek. Ha az ön helyébe lennék, akkor most azonnal elhallgattatnám őket és magamat. Nincs joguk beleavatkozni a profik munkájába! – jelentette ki immár fenyegető hangon.
- Szerintem meg van. Maguk a kezdetektől fogva a Fehér Szarvas csapatot akarják eltenni láb alól, nem igaz? – kérdezte vissza Mitsuki, amivel hatalmas hibát vétett. Kristóf ugyanis egy hatalmas pofont lekevert a nőnek. Bakugoban ekkor pattant el valami és teli erőből szájon vágta a férfit.
- Legyen! Ti akartátok. – jegyezte meg morogva, majd Bakugo ellen intézett egy gyors ütéssorozatot, amit kikerült. Az osztagvezető nélkül saját döntésére elkezdett lőni a csapatra, akik szétszéledtek és egyesével támadtak. A katonák egy teljes osztagot lefegyvereztek, ám egy lövéstől szét is estek. Eijiro kezéről lepattantak a lövedékek, míg Rikido egy nagy adag magánál hordott cukorkát bevéve döntötte fel az autókat, ezzel fedezéket adva társainak. Kyokát eltalálták, mire Rei azonnal jégcsapdába zárta az illetőt. Ragna ránézett a sebre a vállán, ami olyan volt, mintha dárdával lett volna átszúrva.
- Ne aggódj! Nemsokára itt lesz Ochako és Midoriya! Ők se perc alatt begyógyítják a sebet. – nyugtatta az író a lányt és levette felsőjét, hogy azzal nyomást gyakorolva tompítsa a vérzést. Kyoka felüvöltött fájdalmában és sírt. Pokolian fájhatott neki.
- Béla! – kiáltotta Ragna, reménykedve, hogy a közelben van. Szerencséje beigazolódott.
- Valami baj… aztakurva! Nem hittem volna, hogy ehhez fognak folyamodni. – motyogta, majd kezéből elkezdte a megfelelő növényeket növeszteni, hogy abból készítsen keveréket.
- Mihez?
- Speciális UV puska és pisztoly! Kísérleti fegyverek, ami tömény napsugarat lőnek ki, ezzel lényegében felégetve bárkit. – mondta Béla fel sem nézve a keverékről.
- Akkor jó, hogy közbeavatkoztunk. Ha nem így történt volna, akkor baszhatnánk a dolgot.
Kyoka sokkos állapotban volt, mire Béla kész lett a szerrel. Azonnal a tátongó lyukra helyezte a készítményt és bekente. Hatásos volt, mert a lány húsa, csontja és bőre kezdett szépen visszanőni.
- Túl vagyunk a nehezén, de ki kell vinnünk ebből a pokolból.
Ragna fél szemmel kereste a megfelelő embereket.
- Alita merre van?
- A kilátóban. Segítene, de ebben a káoszban nem tud.
- Megoldjuk. Mineta! Van még benne kakaó? – kérdezte az író, mikor észrevette, hogy a fedezékbe rohan.
- Ii…..Igen. – válaszolta a félelemtől reszketve.
- Akkor ideje segítened nekem.
- Én….nem…fogok kimenni oda! – kiáltotta pánikolva, mire Ragna megpofozta.
- Most hős vagy, vagy csak egy perverz geci? – kiáltotta vissza az író. – Én is perverz vagyok, viszont kiállok értetek. Most rajtad a sor, hogy segíts Kyokán és megmutasd, hogy a személyedben több van, mint egy mell és fenék mániás.
Mikor a Mineta meglátta osztálytársnője állapotát, bólintott. Az író a pulcsiját eldobta és óvatosan összekulcsolta kezeit a lány mellkasán.
- A feladatod, hogy fogd meg a lábát, nehogy beleakadjon valamibe, majd háromra fuss velem egy tempóba. Béla! Fedezz minket!
Az említett az útig egy hatalmas sövényfalat idézett meg, ami jelenleg tökéletes volt.
- Egy… Kettő… Három!
Úgy rohantunk, ahogy a lábunk bírta. Végül kiértek a tűzzónából. Ám egy katona a hátuk mögött szegezte rájuk a fegyvert.
- Azonnal álljatok meg és lövök! – kiáltotta.
- Nem úgy van az, hogy álljatok meg VAGY lövök?! – kiáltott vissza az író, ám Mineta gyorsabban reagált. Az egyik golyót belehajította a puska csövébe, pont még tűz előtt. Az felrobban a katona kezében, ami lényegében megégette elég keményen.
- Szép volt, Mineta! Viszont húzzunk el, amíg lehetséges. – mondta az író, majd ismét sprintelni kezdtek. Mineta most büszke lehetett magára.

A Fekete Nyilak katonái rendre megfogyatkoztak, hála az aktív harcoknak és csak egy súrlódás történt, amit Koji kapott be, cserébe a rá tüzelő katonát megfejelte egy kos. Bakugo és Kristóf harca továbbra sem volt dűlőre vezető. Ám, amikor a férfi elővett egy nagy injekciós tűt, akkor riválisom kapott az alkalmon és egy hatalmas fényárban úszó folyékony valamit dobott fel.
- Vakító gránát!- kiáltott fel, majd amikor az éleset villanással robbant, azonnal belefogott egy sorozatba. Ellenfelét megvakította a fényár és nem tudott ellene védekezni.

Jelenleg mi álltunk nyerésre. Kristóf a földön, Vanessza is letartóztatásra kerül. Ám, ekkor ütöttek be a gebasz! De ez a következő fejezet meséje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr3815277246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása