2019. augusztus 03. 15:47 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku: Update, avagy néhány infó a hónapos szünet után.

Sziasztok! Most nyilván furcsának találjátok, hogy nem ma folytatom a sztorit és hirtelenjében írok, de a nagy helyzet, hogy néhány hírt meg kell osszak. A legelső, hogy elkészült az első évad borítóképe, amiért nagyon hálás vagyok Bela Sárának és nővérének, Rebeka Belanak. Szerintem egész jó munkát végeztek, de ezt ti döntsétek el magatok.

66628095_2996402610392059_2461448746634838016_n.jpg

Akkor vágjunk is bele. Álmomban nem hittem volna, hogy ez az egy hónap ennyire gyorsan elszáll. Ezalatt meg alig haladtam, mert folyton be voltam havazva vagy abszolút nem volt ihletem. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a megszokott két részt nem fogom posztolni, csak most nagyon rá kell nyomnom az ipart. Ám, nemcsak a saját blogomra tervezek írni, hanem a wattpadra is kiterjesztem az egészet, ha lehetőség nyílik rá, angol nyelven is. Azokon nem mások dolgoznak, mint két blogger kollégám, Mangekyo022 és xx18Rolandxx, akiknek nem lehetek eléggé hálás, vagy ahogy sci-fi rajongó haverom mondta egyszer: Hálám a galaxison keresztül üldözni fog. Sajnos, keresnem kell egy másik fordítót, mert a második évad esetén Rolandot kihagyom, mert ő is író és kisebb gondja is nagyobb lesz annál, mint az én kérésemet tovább csinálni, ha haladnia akar a saját sztorijával. Ez persze a jövő zenéje, úgyhogy nem fárasztom a kedves olvasót.

Mielőtt rátérek arra, hogy mi várható a harmadik évad maradék részében, még két dolgot meg kell osszak még, ami ismételten hála. A nyári Mondoconon promóztam a művemet, elvégre, nem a Weekly Shonen Jumpnak dolgozok, tehát nincs felhypeolva a dolog. Akik meghallgattak és szívesen elolvasták a művemet, azoknak nagyon köszönöm a bizalmat és még egyszer bocsánat, hogy raboltam az időtöket. Tudom, most azzal jönnétek, hogy a sikert hajhászom, pedig messze állunk az igazságtól. Már az elejétől fogva az volt a célom, hogy szórakoztassam az embereket a Star Knight Deku szériával.  És azokra is vonatkozik a köszönet, akik tanácsokkal, plusz karakterekkel látnak el stb. A második dolog, hogy végre sikerült képet rajzoltatni Urahara Seijiről (Midoriya és Ochako mesteréről.). Azért ismét a két lány tette ki magát.

66824019_1562439433887629_7357389032289992704_n.jpg

Akkor végre rátérhetünk a harmadik évad folytatására, természetesen nagy vonalakban. A sztori ott veszi fel a fonalat, ahol Június végén abbamaradt. All Might és All for One halála után a gonosz oldal hierarchiája felborult és verseny folyik a legkeményebb gonosz címéért. Van, aki jobban jár, mint Overhaul, aki eddig lapított a nagy gonosz miatt, de Tomura a kevés embere és bénasága miatt sorban veszíti el a területeit. Noha Endeavor lett a No.1 hős, a káoszt és katasztrófát lassan már ő se tudja féken tartani. A diákokat és hozzátartozóikat biztonságba kell helyezni. Így került az A-1 osztály immár egy fedél alá, avagy a kollégium falai közt fognak élni tovább. És ha ez nem lenne elég, három hónap múlva kezdődik meg a Hős Licenszvizsga. És ha ez nem lenne elég, egy banda is készül kialakulni, akinek a vezetője Nanto Seiken használó és a Hokuto Shinken örököseit akarja levadászni.

Mik lesznek benne a maradék évadban és mik változnak az eredetihez képest? Lássuk:
- Új és régi karakterek: Itt most arra célzok, hogy az eddigiekhez képest sok új Oc (Original creation) szereplő lesz felbukkanva. Továbbá, Mirio több időt fog kapni, elvégre ő a One for All örököse és visszatér Adam és Jessica Smith is.
- Feldolgozás szempontjából nemcsak a maradék részeket, hanem az első két OVA részt is bele fogom dolgozni. Hogy mi lesz a harmadik OVA-val? Hát, jó kérdés. Tervem szerint az itteni All Might történetét egy rendes részt szánok, mert megérdemli.
- Hős Licensz vizsga is változni fog! Aki ismer, tudja. hogy teljes szívemből rühellem azt a Battle Royale marhaságot, ami az eredetiben volt. (Arról ne is beszéljünk, hogy a Pokemon is átvette. Ergó ez már követendő példává vált?) Az én változatomban normális vizsga lesz. Ráadásul, annyit elhintek, hogy nem csak Himiko fog besunnyogni a vizsgára. 

Lényegében ennyi lenne a helyzetjelentő. Mindenkinek kellemes napot kívánok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr7814989242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása