2019. április 23. 15:01 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 12. Fejezet: A múlt és a jelen! Star Knight ismét harcra készen áll!

A két titán egymás előtt állt. Viszont, Stain valamennyire mintha tartózkodott volna, hogy találkozzanak.

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 22. 08:11 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 11.Fejezet: Tánc az ördöggel. Stain igazi ereje.

Stain meg sem mozdult. Én csak néztem a testét, hogy olvassak a mozdulataiból. A másodpercek óráknak tűntek. Ütéstávba kell kerüljek, hogy eltaláljam valamelyik meridián pontját. Az ellenfelem a másodperc törtrésze alatt kivett egy kést és felém hajította. Résen voltam, így megfogtam két ujjammal és visszahajítottam felé. A lába előtt ért földet.

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 17. 15:18 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 9. Fejezet: A továbbképzés. A mindent elnyelő sötétség!

A nap további részét henyéléssel töltöttük el, tehát semmi esemény nem történt. A másik világból érkezett karakterek visszatértek a saját világukba. Viszont, az akadémia tartogatott meglepetést. A továbbképzést. Ezt délelőtt tudtuk meg Aizawa által.
- Sokan biztos nem tudtátok, de a Sport Fesztivált megfigyelők is nézték, akik a hősügynökségek fejeinek leadták a drótot. Innentől fogva ajánlásokat küldtek nektek, amiket nemsokára kivehettek. A papíron rajta lesznek az opciók. Válasszatok bölcsen, mert a két hétig lesztek ott. Világos?

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 15. 08:48 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 8. Fejezet: Frusztráció és gyógyulás.

Sok ember azt hiszi, hogy az idő, olyan, mint, egy folyó, ami gyorsan, és biztosan folyik 
előre, egy irányban… De én láttam az idő igazi arcát! Én elmondhatom: Rosszul hiszik! Az idő olyan, mint egy óceán, egy viharban. Lehet, hogy csodálkozol, hogy ki vagyok, és miért mondom ezt; ülj le, és elmondok egy történetet, amit soha senki nem hallott!

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 09. 08:20 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 7. Fejezet: Új bajnok születik.

A lelátó felé menve Suguruval beszélgettem el. Ritka lehetőségek egyike, hogy egy igazi legendával beszélhetek. Elég sokat megélt már. Látta Narutot, amikor elkezdte karrierjét, ahogyan Son Gokuval is találkozott, mikor még kölyök volt. Elmeséltem az eddigi fejlődésemet. Elégedett volt az eddigi teljesítményemért.
- Szép munka volt ahhoz képest, honnan kezdted. De még messze nincs vége. A szíved a helyén van és az akaratod eltörhetetlen. Edz, tanulj és te is legendaként végzed, akárcsak az eddigi nagyok. – mondta Suguru és kinyújtotta a kezét. Én bátran belecsaptam. Mindig is tiszteletre méltó volt vele kapcsolatban, hogy motiválja a fiatalokat. Kár, hogy a verseny végén vissza kell mennie a rendészeti részre dolgozni.

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 08. 10:22 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 6. Fejezet A tűz és a jég tánca! Todoroki felébredése.

Éppen indultam volna a küzdőtérre, mikor valaki a sarkon befordulva elém állt. Endeavor volt az.
- Basszus! – kiáltottam fel meglepődésemben és visszább léptem egy lépést.
- Láttam az előző meccsedet. Noha nem tudom, milyen Quirk birtokában vagy, jobb, ha egy dolgot tudsz. All Might felülmúlása az én fiam feladata. Az összecsapásotokra viszont kíváncsi leszek. – mondta teljesen hideg hangnemben Endeavor. – Bocsáss meg, csak ennyit akartam mondani.
Pár lépés után megszólaltam.
- Én nem All Might vagyok, sem pedig az utódja.
- Ez…
- Nyilvánvaló, mi? Ahogyan az is, hogy Todoroki nem a játékszered.
Ezzel a mondattal tovább mentem. Magamban egy új célt határoztam meg. Nem feltétlenül a győzelmet akarok aratni. Egy cél lebeg a szemem előtt. Felnyitni Todoroki szemét a sötétségből, ahogyan Gaara mondta.

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 07. 15:06 - Ragnafan1992

BnHA Stark Knight Deku 5. Fejezet: A titokzatos idegen és robbanások. A Top 16 küzdelmei.

Jelezték a meccs kezdetét. Felvettem a küzdő pozíciót. Ám Shisho, az ellenfelem csak állt zsebre tett kézzel. Megszólalt olyan nagy mellénnyel, mintha már nyerte volna a harcot.
- Az a retkes majom nem való hősnek. Méghogy a büszkesége miatt adja fel? Na, ez a szánalmas!

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!
2019. április 02. 15:27 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku 4. Fejezet: A szórakoztató játékok. Sorsdöntő találkozás.

Lerendeztem gyorsan az ebédet. Lényegében, csak befaltam és kimentem egy füves részre, ahol nyugalmat találhatok. Még mindig Todoroki története járt a fejemben. Eddig nem említettem, de elgondolkodtam azon, ha gonosz lennék ebben a sztoriban, akkor bőven meglenne a háttér történetem hozzá és a motivációm. De Todoroki… bőven túltenne rajtam.

Tovább
Címkék: Fanfiction BnHA
Szólj hozzá!