2021. április 24. 15:59 - Ragnafan1992

BnHa Star Knight Deku 34. Fejezet: A múlt és a jelen sérelmei! Zet igazi oldala.

Másnap délig minden a megszokott gödörben ment. Toru és Oijiro alig tudta nyitva tartani a szemét, lévén jó, ha egy órát aludtak, azt is sunyiban, lévén Kumiko hozzátette azt is a büntetésben, hogy nem aludhatnak, de Kokoro felügyelete mellett megtehették. Ezzel ellentétben Zet semmiféle büntetést nem kapott. Mondhatnánk erre a napra, hogy olyan lenne, mint a többi, de a délutáni harci gyakorlaton Mineta szó szerint olyat tett, amivel rendre kizökkentette a dolgok medrét.

Ugyanis, ő se nagyon aludt. Mióta este vigasztalta Ai-t Zet rohadéksága miatt, órákig beszélgetett vele. Reggeltől fogva undort és gyűlöletet érzett a férfi iránt és mindenképpen le akart rendezni a múlt számláit egy harc keretein belül. Az akcióban részt vett hősök is itt voltak és Mineta legnagyobb szerencséjére Zet is. Nemrég esett az eső, így Aqua volt a bíró. A harcok első vérig mentek, tehát, ha mozgásképtelenné teszik az egyik felet, vagy bekap egy sérülést, vagy két válla a földet éri, az veszít.
- A győztes Akira! -kiáltott fel Aqua, miután a legidősebb póklány két vállra fektette húgát. Kokoro tapsolt a többiekkel. -Akkor következik szőlőge… vagyis Mineta! Válassz ellenfelet, kérlek.
- Zet. -felelte tömören, ám a megszólított nem vette jó néven.
- Mit akarsz tőlem, tök alsó? Megküzdeni? Úgy látszik, az a négykarú lotyó tegnap jól kielégíthetett, ha ennyire bolond vagy.
- Nem annyira, mint megszegni a parancsot és még a megmentődre támadni. -vágott vissza halkan szőlőpofa, mire Zet arcán megrándult egy ideg.
- Szóval így állunk? Benne vagyok, de ha annyit hozzáfűzök, hogy ne csodálkozz, ha egy évig törött állkapcsod miatt nem fogsz szilárdat enni, vagy…
- Annyit hozzáfűzök feléd, kedves Jinpachi, hogy nem használhatod a második alakod. -vágott közbe Kumiko. -Tisztában vagyok vele, hogy akkor eluralkodik rajtad a vérszomj.
- Rendben van. -sziszegte Zet és odasétált Mineta elé az arénában. Ismét megszólalt, immár ellenfele felé. -Tudom, mire megy ki a játék. A póklotyó kanja most meg akarja mutatni, hogy ki a kakas a szemétdombon.
- Inkább mondom azt, hogy tőlem fogod jelenleg a legnagyobb pofont kapni. Ha már nem kaptad meg senki mástól.
Ekkor Mineta ellenfele oldalra köpött. A kettejük harca Aqua jelzésére megkezdődött.

Zet azonnal neki akart rontani Minetának, ám az ütés pillanatában felugrott. Valamit matatott ellenfele kezénél, majd a fejéről kivett egy ragasztó golyót és oldalra hajította. Senki nem értette, hogy az utolsó mozdulata miért volt, de nem volt idő ezen agyalni, mert a sikertelen támadást egy újabb követte. Mineta ezt is kikerülte, de csak ugyanaz játszódott le, kivéve, hogy a mostani golyót a másik irányba hajította és egy másik ponton landolt. Edgeshot ekkor vette észre mindkét félrelövés okát és elmosolyodott.
- Sakk és matt. -súgta halkan, nem okkal. Zet újra támadni akart, de ekkor Mineta keresztbe tette két kezét. Ekkor Zet megállt és két karját kitárta.
- Te sunyi szőlőgeci. -nyögte.
- De ezt hogyan? -kérdezte Toru döbbenten, mire Aizawa köhintett.
- Mineta két horgász damilt használt a Quirkjével együtt. Mikor az első támadás megtörtént, akkor felugrott, körbetekerte a damillal ellenfele egyik kezét és a végét a ragasztós oldalára nyomva. Majd ugyanezt a másik kézzel is eljátszotta, de most a golyót a másik irányba dobta. Így készen is lett a csapda.
- Továbbá, tudta, hogy Zet annyira agresszív, hogy soha nem használja harc közben a józan eszét a tegnapi beszámoló alapján. -tette hozzá Midnight.
- Megfelelő képzés mellett kiváló fejvadász hős válik belőle. -fejezte be Edgeshot a gondolatmenetet.
- Add fel, Zet! -kiáltotta Mineta, aki két kezével tartotta a két damilt.
- Soha. Előbb halnék meg, semmint elismerjem a vereségemet. -válaszolt az ellenfele és próbálta a két kezén lévő sebet összeérinteni, ám Mineta folyamatosan tartotta vissza ettől. -Te sem vagy különb annál a pókribancnál, sem pedig az anyjánál. Azt hiszed, hogy engedelmeskedek a jó szavaknak? Ennél sokkal szarabb helyzetbe keveredtem. Ki fogok szabadulni és azokkal a damilokkal fogom a fitymádat és a torkodat metélni.
Akármennyire hangzott durván a fenyegetés, valójában csak üres süketelés volt első látásra, mert Mineta keményen tartotta a damilokat. Csak sajnos előre látta az egyetlen hátrányát ennek a fegyvernek. Ugyanis, a szőlőpofa kezéből elkezdett szivárogni a vér, ahogyan Zet csuklóiból is. A damil szó szerint vágta mindkettejük húsát. A feszes damil lassan, de biztosan engedett, így Zet öklei összeértek. Azonnal átalakult a démoni formájába. A semmiből szinte azonnal pofánvágta Minetát, amitől úgy repült, akár egy kuglibábú és húsz méterrel az arénától landolt.
- Ennyit az olcsó taktikádról, nyomoronc! -kiáltott fel, miközben Akira és Kumiko azonnal próbálták lefogni, ám azokat simán ellökte, hála emberfeletti erejének. Lassan lépkedett ellenfele felé, aki éppen kezdett felkelni. A sorban kilőtt pókhálókat egyetlen laza mozdulattal tépte szét. Megállt, majd egyetlen rohammal akarta megölni Minetát, ám Aizawa közvetlenül a szemébe nézett és lefogta a sáljával. Zet a szembenézést követő egyetlen pillanatban alakult át emberré.
- Nem hagyom, hogy bármelyik diákomat megöld. Ez volt az utolsó szalmaszál! Előre eltervezett gyilkossági kísérlet miatt a Targatos börtönbe viszlek vissza. Onnantól a sorsod teljesen világos mindenki számára: Halál.
Midnight hívta a Targatos börtönt egy speciális rabszállítóért. Ai odament Minetához.
- Szép volt, drágám. Egy nap…
A póklány szava itt akadt el. Látta Mineta szemében, hogy ki van ütve, és folynak a könnyei betört koponyáján. Zet minden erejét beleadta az ütésbe, annyira dühös volt ellenfelére.
- Hívjatok mentőt! -kiáltotta.

Az események gyorsan peregtek le. Jinpachit elszállították a Targatosba, Recovery Girl pedig azonnal jött és meggyógyította kábult Minetát. Peter, aki szemtanúja volt az eseményeknek, sírva bújt Kokorohoz. Az események lesokkolták.
- Még szerencse, hogy éppen ráértem. -mondta Recovery Girl a gyógyító puszi után. -Normális esetben hónapokba telne a gyógyulás és addig nem ehetne szilárdat. Az állkapcsa darabjaira tört.
Megköszönték az ápolást és kimentek.
- Nagyon sajnálom a történteket. -hajolt meg Kumiko. -Nem tudtuk, hogy egy gyakorlás során ki fog nyílni Pandora szelencéje. Ígérem, legközelebb nem fog ilyen történni.
- Nem lesz többet legközelebb. -morogta Toru dühösen, mire Akira legyintett.
- Most azért haragszol, mert büntiben voltál? -kérdezte és megpróbált a láthatatlan lány mellét megfogni, de az egyetlen szempillantás alatt elkapta az ujjait. Fél percig Oijiro azt hitte, hogy el fogja törni, de ehelyett ellökte.
- Ne próbáld meg tenni itt a lazát! Elmondom, hogy amióta itt vagyok, azóta a vezetés balfaszkodását látom! Minket szabályosan baszogattatok, te meg folyton megcsöcsörésztél, vagy a bugyimat szagolgattad! De közben Zet mit csinált?! Szabadon lófrált fel alá, bárminemű következmény nélkül csinálhatott bármit! Én elhiszem, hogy Andy halála megrázott titeket és azt, hogy nehéz embereket találni a szakmában. Az viszont nem fair, hogy Ai és Kokoro szavát teljeskörűen ignoráljátok! Ilyen embereket nem akarok a fejem fölé! Végeztem és legközelebb átiratkozok a Lurkershez. Edgeshot legalább észszerű vezető!
Ezekután Toru kiment a szobából és úgy vágta be az ajtót, hogy annak becsapódása egy ágyú dörrenéssel ért fel. Kokoro azonnal utánament, hogy vigasztalja.
- Eléggé bepöccent, ahogy látom. Normális esetben nem szokott káromkodni és a kiakadás is messze áll tőle. -vakarta a fejét Oijiro. -Viszont, igazat kell adnom. Nem azért fordítottam hátat a cirkusznak és álltam hősnek, hogy vezetésre képtelen osszák a parancsot. Na én léptem. Foglalkozok addig Peterrel.
A majomfarkas srác is távozott, de ő nem csapta be az ajtót. Kumiko és Akira lesokkolódva néztek ki a fejükből. Aizawa megszólalt.
- Noha ez az esemény tényleg eléggé durva volt, igazat kell adnom a két tanulónak. Hatalmas hiba volt Zettet ideengedni és nem tudom, hogy mivel fizetett nektek, hogy ennyi mindent megtehetett, viszont egy költői kérdés teljesen jogosan merül fel: Megérte elidegeníteni a jövendőbeli kollégákat?
Ezekután a többi profi hőssel együtt távozott. A két felnőtt néma csendben ment el. Fel kell dolgozniuk az eseményeket.

Mineta nem sokkal vacsora előtt ébredt fel. Ai a kezét fogta.
- Lemaradtam valamiről? -kérdezte halkan, mire Ai átölelte és simogatta.
- Köszönöm, hogy ennyi mindent megtettél értem. Te vagy álmaim pasija és hálás vagyok neked, hogy anno a fejedet a melleim közé szorítottam még a tengerparton.
- Igazán nincsmit. Amúgy, sajnálom, de én sem dolgozok tovább anyudnak. Elegem lett belőle.
- Teljesen megértelek.
Ai ezekután elengedte szőlőpofát és váltás ruhát adott neki, lévén a gyakorlaton rajta lévő öltözék jelenleg szárad. Az átöltözés során beszámolt a kiesett idő alatt történt dolgokról. Közben azon gondolkodott, hogy észszerű lenne neki is kilépnie.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr4916511660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása