2021. április 17. 15:45 - Ragnafan1992

BnHa Star Knight Deku. 32. Fejezet: Koponya vadászat. 5.-ik felvonás: Bevetés!

A csillagvizsgáló épülete a kivételes asztrológiai eseményeknél mindig tele szokott lenni. Ám, mivel ezen az éjszakán az esőn kívül semmi mást nem jósoltak, üresen állt. Vagyis, egyetlen férfi támaszkodott a motorjának és úgy nézett az égre. Tetőtől talpig be volt páncélozva és koponya alakú sisakja vörös fénnyel világított az éjszakába. 11:59 volt a közeli digitális kijelző számlapjain. Amikor éjfélre váltott és a távoli harangok megkondultak, Jinpachi megérkezett. A kettejük közötti harc most fog megkezdődni. Arról viszont nem tudott egyikük sem, hogy a távolból figyelik őket.

Skull Man lassan megfordult és szembenézett az újabb kárhozottal.
- Elfogadod sorsodat és a kezem által kerülsz a pokolba Lucifer mellé? -kérdezte, mire Jinpachi köpött egyet.
- Aki ma a pokolba fog kerülni, az te leszel. Ám, azelőtt van egy kérdésem: Miért engem választasz, aki a gonoszokat tizedeli? Talán nem a hozzám hasonlóakat kell megkímélni?
- Tévedsz, kárhozott. Te sem vagy másabb, mint azon megölt gonoszok, akiknek a vére a te kezeden szárad.
Ekkor Jinpachi felröhögött. Eszelős nevetés volt az.
- Te látod a legjobban a helyzetet. Én mindig a harcnak és az ölésnek éltem. A fejvadász hős szakmát is csak álcaként vettem fel, hogy még többet küzdhessek legálisan és emellé megerősítsem létezésem azzal, hogy mások vére tapad a kezemhez. Megvetettem azokat, akik megpróbáltak nekem gátat, akadályt szabni. Ez a helyzet sem másabb.
- Akkor mire vársz? Nem szabok semmiféle gátat neked. Adj bele mindent.
Skull Man kijelentésére Jinpachi összeütötte a két csuklóján lévő sebet és elkezdett átalakulni. Gyorsan ment végbe. A hősgyilkosnak esze ágában sem volt közbelépnie. Minden a tervei szerint halad. Mire az átalakulás befejeződött, Jinpachi egy fekete és vörös színekben pompázó, két hosszú szarvat viselő démonná alakult (Jinpachi. Quirk: Zet. Képes átalakulni egy démonszerű lénnyé. Ez emberfeletti fizikai erőt, gyorsaságot és állóképességet ad neki, ellenben a lelki állapotot roncsolja. Minél tovább használja, annál vérszomjasabb lesz. -R.).
- Szóval ez a legerősebb alakod? A hírhedt Zet?
- Meglepődtél, mi? -vágta rá Zet és harci állást foglalt el. -Jól jegyezd meg a látványt, mert miután végeztem veled, csak az elmúlást fogod érzékelni.
- Nem volt ebben semmi meglepő. Sőt, örülök, hogy külsőleg is egy igazi démonnal küzdhetek meg. Én vagyok az arkangyal, aki jelenleg Isten parancsával sújt le kárhozott gyermekére. Mutasd meg, mit nem tudsz.
Zet agyát elöntötte a düh és a harag. Egyetlen szempillantás alatt öklével pofánvágta Skull Mant, ám ebben a pillanatban fájdalom járta át a testét. Nem látta azt, hogy ellenfele nem ok nélkül hívta ki egy élet-halál harcra. Skull Man mindenre előkészült már azzal, hogy egy olyan páncélt viselt, ami visszaver minden fizikai támadást. A hősgyilkos egyetlen jól irányzott ütést mért Zetre, ám az kikerülte és egy erőteljes rúgással válaszolt. Noha betalált, az eredmény nem különbözött az elsőtől. Ez az adok kapok két percig ment, ami alatt Skull Man gyakorlatilag félvállról vette a nagy csatát. Zet sorban kapta az ütései erejét saját magán.
- Miért nem döglesz már meg? -nyögte, miközben ütötte. Skull Man elmosolyodott.
- Semmi okom nincs arra, hogy a hozzád hasonló démonokra kezet emeljek. Hiszen, saját magadat intézed el most.
A démonnak ekkor gurult el a gyógyszere. Hátralendítette bal kezét és vékony ujjait úgy rakta össze, mintha egy kard lenne. Így vágott bele Skull Man páncéljába, ami kezdett átrepedni. Ám, sikerét nem tudta sokáig megtartani, ugyanis első alkalommal, mert ellenfele ekkor ütötte arcon. A démon felkiáltott fájdalmában, mert nem közönséges ütés volt. Áram volt belevezetve, ami az egyetlen gyengéje a Quirkjének.
- Rátapintottam Lucifer követének gyenge pontjára? -kérdezte Skull Man, de a választ meg sem várva folytatta. -Ezen mondjuk nincs mit csodálkozni. Megfigyelem a levadászandó hősöket. Amikor készen vagyok a megfelelő időben, helyen és technikával érem el a Pokolba való visszaküldésüket. Remélem, felkészültél a halálra.
- Dögölj már meg, te mocskos koponya geci! -kiáltotta Zet és újra meg akarta ütni a repedt páncélrészt, ám ellenfele nem hagyta és megsorozta néhány ütéssel, amik újabb elektromos sokkot adtak. A küzdelem egyoldalúvá vált és röviddé. Öt perc múlva Zet a földre zuhant, immár emberi alakban. Zihált és az elektromos kezelésnek hála megmozdulni se tudott. Skull Man lekapcsolta a kezeiről az áramot és elővette revolverét, amit ellenfele szívének célzott.
- Ez mókás volt. Nem neked, hanem nekem. Olyan könnyű volt csapdába csalni téged. Mondhatni, ahogyan Júdás csapdába csalta Jézust.
- Húzd meg már a kibaszott ravaszt! Akkor legalább megszabadulok a süketelésedtől. -zihálta Zet. Amikor viszont várta a véget, egy lövés kilökte Skull Man kezéből a fegyvert.
- Nem mész sehová és nem fogsz megölni senkit.

Snipe hangja és fegyvere mellé Aizawa is ott termett.
- Takarodjatok el. Ez az én harcom. -nyögte Zet.
- Nem úgy látom, mintha uralni tudnád. -jegyezte meg Aizawa és kioldotta sálját.- Skull Man! Ezennel a Pókháló Fejvadász letartóztat téged. Add fel és akkor nem bántunk.
A hősgyilkos gondolkodni kezdett. Még van esélye meglógni, hiszen van még egy fegyvere és gránátjai egyaránt. Ráadásul, a terep is kedvez neki. Egy jó összezavarással a közeli csatornafedelet hangtalanul feltépve szó szerint eltűnhet a föld színéről. Addig is, húznia kell az időt.
- Tűnjetek az utamból, fejvadászok. Egyelőre nincs dolgom veletek. -Jelentette ki és lassan a páncélja felé nyúlt.
- Veled viszont van elintéznivalónk. -reagált Snipe és a fegyverét ellenfele kezére irányította. -Ha nem akarod, hogy lelőjem a kezed, akkor jobb ha inkább a tarkódra teszed.
Feszültség teljes volt a légkör. Aizawa a menekülést, a cowboy hős pedig a fegyverhez való jutás lehetőségét vágta el. Ezen a ponton bárki elhiheti, hogy a harcnak vége, ám váratlan dolog történt. Zet nagy nehezen feltápászkodott és azonnal Skull Manre akarta vetni magát. A hősgyilkos elkapta, kicsavarta az erőtlen kezéz bújt a háta mögé, lényegében túszt szerezve.
- Most jön ám az igazi morális kérdés: Megölitek eme kárhozottat és magatok is azok lesztek, vagy leteszitek a fegyvert?
Aizawa megpróbálta a sáljával elkapni Skull Man fejét, amire odalökte a túszát. Snipe azonnal lőni akart, de a füstgránátok elsültek és hatalmas füstfelhőt képeztek. Mind a két hős azonnal utána akart eredni, ám sehol nem találták.
- Átkozott Zet. Miattad sikerült Skull Mannek meglógnia. -morogta Aizawa.
- Ha ti nem avatkoztok közbe, akkor sima ügy lenne számomra az egész.
- Persze, persze. Ha én lennék a főnököd, akkor mennél vissza a halálsorra. Parancsmegtagadás és önfejűsködés. Ez a te bajod. Mint egy hisztis tinipicsa.
Zet nem tűrte a további sértegetést és meg akarta ütni a szemtelen legyet, ám egyetlen gyomortájékra mért ütéstől elvesztette az eszméletét.
- Nincs más választásom. -mondta Aizawa elégedetlenül, míg a sáljával lefogta eszméletlen csapattársát. -Snipe! Te menj le a csatornarendszerbe. Oda menekülhetett csak. Edgeshot biztos üldözőbe vette. Kumiko, Midnight és Akira is már úton vannak egy másik irányból.
- Rendben.

A csatornahálózat egy komplett labirintussal egyenértékű. Ha valaki nem ismeri a helyet és nem tudja, merre haladjon, hamar átérezheti a Minotaurusz életérzést. Skull Man viszont tudta, hogy hol van a titkos átjáró, így ez a rajtaütések alkalmával ennél jobb helyet nem is kívánhatott volna. Ám, egy perc sem telt el, amikor kiderült, hogy még valaki remekül ismeri a helyet még rajta kívül: Edgeshot. Honnan esett le neki? Bárhova akart futni, folyton előtte termett. Nem hagyhatta, hogy kövesse a titkos útvonalához, ezért egy tágasabb résznél megállt.
- Nem kéne a Basilisk vagy a Naruto forgatásán lenned ahelyett, hogy engem követnél? -kérdezte Skull Man a tizedik meghiúsult szökés alkalmával.
- Nagyon vicces vagy. -jegyezte meg cinikus éllel Edgeshot, miközben rakta össze a fejében a tervet. Amikor a hősgyilkos Zet ellen küzdött, akkor megállapította, hogy a páncél miatt értelmetlen fizikai támadásokkal támadnia. Viszont, az a repedés egy gyenge pont és ezt kell használnia. Quirkje ugyanis a Foldabody képes extra vékonnyá alakítani testét, rugalmasság és élesség mellett. Skull Man sem mozdult egy tapodtat sem. Ő is megtervezte a saját lépését. Ha a közeli szabályozó karokhoz jut, akkor képes ezt a csatornarészt elmosnia vízzel és ezzel lerázhatja magáról a többieket. Ám, előbb jöhet egy kis színjáték, hogy minden fejvadászt lerázzon. Azonnal előrántotta revolverét, de nem lőtt. A csali bevált, mert Edgeshot elhajított két füstgránátot és azonnal vékonnyá nyomta össze testét, majd a páncél sérült részét találta el. Mire a füst eloszlott, Skull Man a földön feküdt, immáron a páncélján egy nagyobb rés tántorgott, amiből szivárgott a vére. Ekkor érkezett meg Kumiko, Midnight és Akira.
- Black Windownak jelentem, hogy elfogtam a célszemélyt. -mondta Edgeshot, mialatt a kiesett revolverből kivette az összes töltényt. -Eraserhead éppen kórházba viszi Zetet.
- Köszönöm a jelentést, Edgeshot. -reagált rá Kumiko. Akira éppen készült volna letartóztatni a célpontot, ám az elhajított egy vakítógránátot, ami azonnal a meglepett delikvensek arcába robbant. Itt volt a remek alkalom, hogy meglépjen. Ám, a távolból hallotta, hogy Akira még nem mondott le célpontjáról és a szaglásával követi. Egy perc hajsza után sikerült Skull Mannek megtalálnia a kart és meghúzta. A visszatartás megszűnt, így legalább ötven liter víz ömlött a fő csatornába. Addig a hősgyilkos egy mellékágazatba bújt el és várt. Mikor a víz elfolyt és immár tiszta volt a terep, azonnal a titkos járat felé rohant.

Akirát teljesen elmosta a víz és kis híján megfulladt, mikor négy kar rántotta a felszínre.
- Jól vagy, lányom? -kérdezte Kumiko, aki a segítő kezeket nyújtotta.
- Igen. Bár, kis híján megfulladtam. -köhögte a választ egy kis víz társaságában.
- Hát, nem sikerült elcsípnünk, hála Zet önfejű akciójának. -állapította meg Aizawa, aki visszajött a sürgősségi állomásról, ahová Zetet vitte.
- Ahogy mondod. Akárki is az, remek szabadulóművész lehet a való életben. -morogta Edgeshot, amikor a kommunikátorukban felhangzott egy nem várt csapattag.
- Kumiko kisasszony! Elfogtuk Skull Mant és letartóztattuk. Azonnal küldjetek kocsit a Szent Michael templomba.
Oijiro volt a vonal túlvégén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr4816504194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása