2021. április 11. 09:10 - Ragnafan1992

BnHA Star Knight Deku. 31. Fejezet: Koponya vadászat! Negyedik felvonás: Hadüzenet, régi (új.) csapattársak és igazság.

Noha a társaság három gyanúsítottból kettőt letartóztatott, nem volt felhőtlen a hangulatuk. Mialatt a kocsiban a Grace Fields Housenál megálltak Peterért, három lehetőséget tartottak számon. Az első, hogy Jürgen éjszakánként vadászik a hősökre Skull Man álnév alatt, vagy Inori volt az, az utolsó pedig, hogy vakvágányra tévedtek. Ám, vacsora előtt újabb bonyodalmak léptek közbe.

A társaság a főhadiszállás/lakrészükre való visszatértükkor kénytelenek voltak Peterrel foglalkozni, mert előtte nem akartak semmilyen információt elmondani. Kumiko éppen a konyhában csinálta az ételt, amikor Peter megszólalt.
- Anya! A koponyás bácsi megy a tévében!
- Akira! Hányszor mondjam, hogy ne nézesd az öcséddel a +18-as animéket, mert rémálmai lesznek tőle! -kiáltott vissza.
- Nem arról van szó, anya. -vágta rá a megnevezett és benézett. -A hírekben Skull Man üzenetet küldött. Épp azt játsszák le.
Erre Kumiko bekapcsolta a konyhai mini tévét. Pont csak a bemutatkozást hagyta ki. A torz hang éppen elkezdte volna következő célpontját taglalni. Ezt folyton csinálja. Kezdetben mindenki azt hitte, hogy showműsor az egész, de az első áldozat után már komolyan vették.
- A következő kárhozott, aki az árnyakba fog ma éj
élkor elveszni, egy eszelős őrült, aki egy fejvadász csoport védő szárnyai mögött bujkál. Lucifer küldötte eddig rengeteg ártatlan embert megölt, miközben élvezi a dicsőség fényét. Ha látja az adást, akkor jöjjön oda, ahol a csillagokat el tudja érni, amikor a nap és az éj egyenlő időben van. Hamarosan már csak a kezem által az árnyéka fog megmaradni ebben a létben.
Ezekután a híradós arcára mentek rá a kamerák ismét. Kumiko tudta, ki lesz a következő célpontja: Jinpachi.

Az éjszakai megbeszélésen már Jinpachi is ott volt. Arcán kéjes mosoly ült. Ai hajlandó volt Peterrel foglalkozni, így Kumiko szabad volt.
- Akkor hát, Skull Man megtette a lépést és az új célpont…
- Nem kell mondani. Én vagyok és a hely a csillagvizsgáló épület,
éjfélkor. Állok elébe. Hamar be fogom törni a koponyáját.
-
Ne önfejűsködj, Zet! Ez csapda és nem kéne olyan lazán belesétálnod. -figyelmeztette Akira, mire a férfi felnevetett.
- Akkor belesétálok és onnan intézem el. A becsületemen esne sértés, hogyha nem állnék ki ellene.
- Ami a halálodba vezetne. Okkal akar levadászni és noha nem jó szívvel, de meg kell téged védenünk. Egy jó stratégia kell.
- Nekem meg előkészület. Szóval megyek. -mondta morogva Zet és felállt, ám a terem ajtajánál megállt. -Egy dolog: Ha közbeavatkoztok, akkor meghaltok. Nem Skull Man által, hanem én magam fogom a szuszt
kinyomni belőletek.
Ezzel a figyelmeztetéssel távozott. Kumiko csak ingatta a fejét.
- Ez lenne a leütőképesebb fejvadász? Ezzel a mentalitással csak kipurcanna. -jegyezte meg Mineta. Toru és Oijiro elszégyellte magát, lévén emlékeztek arra, mi történt velük délután.
- Hagyjátok rá. -legyintett Kumiko. -Ami fontosabb, hogy új segítők jönnek a csapatunkba és egy új csapattag is. Áh! Csak emlegetni kellet őket.
Három új, ám ismert hős lépett be. Aizawa, Midnight, Snipe és Edgeshot, az ötödik a jelenlegi ranglétrán.
- Nem is tudtam, hogy a tanáraink közül kettő fejvadász hős. -mondta döbbenten Oijiro.
- Sose kérdeztétek. -felelte szűkszavúan Aizawa, majd leült és Kumikora nézett. -Apropó! Találkoztam Zettel. Mielőtt kérded: Csak annyit mondott nekem a köszönésre, hogy a „
Legszívesebben a hátamat kikapálná egy fakanállal, csak akkor mehetnék Targatosba.”.
- Szemmel láthatólag nem szívlelte, hogy te akartad bebörtönözni. Áh, szia, Toru!- köszönt Snipe a végén a láthatatlan lánynak és leült mellé. -
Remélem, nem haragszol, amiért a vizsgán véletlenül megfogtam a melledet.
- Már régi ügy. Ai mellet meg pláne megedződtem.
- Azért engem se felejts el, drága naposcsibém. -jegyezte meg Akira, majd belenyúlt a láthatatlan lány blúzába, mire az
orrba akarta vágni könyökkel, de ügyesen kitért.
- Látom, ugyanolyan vagy, mint amikor első alkalommal találkoztunk. -vágta rá Midnight, majd Aizawa felé fordult. -
Amúgy, persze, hogy Zet zabos rád. Te fogtad el és próbáltad indítványozni a halálbüntetését.
- A múlt az sajnos múlt marad. Bár, soha nem értettem, hogy Kumiko miért fogadta magához ezt az eszelős
állatkertet? -tette fel a kérdést halkan. A póknő erre nem reagált. Mineta és Oijiro Edgeshottal váltottak szót. A hajával fél szemét kitakaró, ninja ruhás hős mindig is szerette a társaságot.
- Nem tudtam, hogy fejvadászok is lehetnek top hősök.
- Persze, de ez
t csak egy ideig toltam. Azóta a Lurkers csapatát vezetem. Amúgy a lényege csak annyi, hogy egyetlen célpontodat sem ölheted meg.
- Na jó. Mindenki! -kiáltott Kumiko. -Vége a bájcsevejnek! Ideje megbeszélni a tervet! Skull Man ma este lecsap, így nem árt felkészülni.

Egy perc múlva mindenki feszülten figyelt. Aqua bekapcsolta a projektort, amin a csillagvizsgáló torony térképe volt látható.
- Mivel Zet… hát…
- Felesleges kertelni, Kumiko. Zet annyira önfejű és ostoba, hogy arról tankönyvet lehetne írni. -vágott közbe Aizawa.
- Igazad van. A lényeg, hogy e
nnek tükrében kell tervet kiépítenünk. Tehát a csapatot két részre osztom. Akira, Aizawa és én közelharcban fogunk segédkezni. Snipe, Midnight és Edgeshot fogják megakadályozni azt, ha Skull Man elszökne.
- Értettük. -mondták mindannyian.
- Most van fél hét. 23:00-ra mindenki álljon bevetésre készen. Kérdésetek van?
- Honnan tudják a vakok, ha elfogyott a WC papír? -kérdezte Akira poénból, ami bevált, mert egyedül Aizawa nem nevetett.
- A küldetéssel kapcsolatban.
- És nekünk mi lesz a feladatunk? -kérdezte Toru.
- Ti hárman szépen alukáltok. -hallatszott a tömör felelet.
- De hát nem ez a küldetések sava-borsa? Az éles bevetés? Akkor nekünk is ott kell lennünk. -érvelt Oijiro.
- Maradjunk annyiban, hogy ti a kezdetekben képesek voltatok megbízni a gyanúsítottban és sikerrel kaptatok be mérget. -vágott vissza Akira. -Kérdem én, mennyi esélyetek van egy olyan bevetésen, ahol az életetek egyetlen hajszálon függ?
- Értettem. -felelte Mineta, mire a társai ránéztek.
- Ezt most komolyan mondod? -kérdezte Oijiro.
- Igen. Nem emlékeztek, mi volt az első nap próbája? Türelem és engedelmesség.
- Te most megleptél, szőlőpofa. -mondta Akira és felkapta a srácot. -Szemmel láthatólag elég gyorsan tanul és megvan a fejvadászathoz való esze.
- Ez tény és való. -jegyezte meg halkan Edgeshot. -Elég jó osztályt kaptál tavaly, Aizawa.
- Mondtam én: Kemények és okosak. Ez alól a legperverzebb sem kivétel.
- Elég legyen a kissrác ajnározásából,
mert tele fogja élvezni a gatyáját. -mondta Kumiko kicsit türelmetlenül. -Nyolcra Kokoro hazaérkezik és vigyáz a házra éjjel. Ennyi lett volna a mai gyűlés! Találkozunk 23 órakor!
Ezzel a mondattal felkapcsolódtak a lámpák és mindenki indult a maga dolgára.

Mineta éppen a nappaliba nyitott be. Jinpachi egyből rondán nézett rá, ezért a srác viszonozta. Éppen rágyújtott, mikor Ai kitépte a kezéből a szálat.
- Hányszor kell neked elmondani azt, hogy ne cigizz a lakásban? -kérdezte megrovó hangon, mire Jinpachi csak még durvábban reagált.
- Ne szabályozz engem, csitribanc! Nem a középsuliban vagyunk. Bár, sokkal jobb, mert akkor úgy követtél, mint egy engedelmes pincsikutya és sosem hagytad, hogy szórakozzak.
- Hogy merészeled sértegetni Ait, mocsokláda? -kérdezte Mineta dühösen. Ez csak azt eredményezte, hogy ő kapta a szennyhullámot Jinpachi szájából.
- Nagy az arcod, töki. Persze, mert a kis beszélő szivattyúd itt van és megvéd, de ne aggódj. Egyszer szemtől szemben fogunk megküzdeni és akkor a hullaházban fogod végezni.
- Te aztán nagyon hálás vagy, mondhatom. -vágta rá Mineta. -Kumiko megmentett téged attól, hogy kivégezzenek és te folyton panaszkodsz és szemétkedsz vele és a családjával. Ha a helyedben lennék, akkor már rég lefaragtam volna az arcodból.
Mineta mondata Jinpachi agyában elpattintott valamit. Ökölbe szorult a keze és az arca dühösbe váltott át.
- Te sem vagy másabb, mint az a négykarú ribanc melletted. Mikor járt velem egyfolytában rövid pórázon tartott és próbált kivonni a balhékból. Pedig jól tudta, hogy imádok balhézni és a tekintélyemet érvényesíteni. Papolt nekem arról, hogy meg kéne változnom. BAROMSÁG! Azon a napon, mikor tönkretette az önbecsülését… a barátai akartak eltakarítani az útból. Senki nem akarta, hogy barátaim legyenek. Tény és való, elhagytam volna akármi van, de ha 25 ember purcan ki a kezem által… az tesz engem boldoggá. -tette hozzá kéjes hanggal, de egyből visszaváltott dühösre. -Csakhogy ez a négykarú ribanc közbelépett, elvéve a mulatságomat.
Mineta döbbenten hallgatta végig. Mikor Jinpachi befejezte, addigra már csak egyetlen hajszál választotta el attól, hogy pofán verje ezt a rohadékot. Ekkor nyitott be Aizawa Snipe társaságában. A robbanásig megtelt puskaporos hordóból ekkor tűnt el az égő kanóc. Jinpachi ekkor kivett valamit a füléből és elpöckölte a sarokba.
- Ismételten mázlitok van. Abban reménykedjetek, hogy ma este senki nem fog közbeavatkozni a Skull Man elleni harcomnál. Ha mégis megtörténik, akkor azt az illetőt kibelezem.
Ezzel Jinpachi befejezettnek tekintette mondandóját és kinyitva a nappali ablakát ugrott ki. Snipe csak ingatta a fejét.
- Megfenyegetett titeket? -kérdezte Minetától, ugyanis Ai elrohant a hálószobák felé.
- Mondhatni.
- Ne vedd magadra, amit mond. Általában kétféle stílusa van ennek a tagnak: Bazd és meg. -morogta Aizawa.
- Azért nem mondhatsz a kollégádról ilyet.
- Te nem dolgoztál vele, de én igen. Egyfolytában megszegi a parancsot és ha átalakul Zetté, akkor elönti a vérszomj az agyát és öl. Ennek még szemtanúja is voltam. Én tartóztattam le. Már készítették volna a méreg injekciót, mire Kumikonak megesett a szíve és garantálta azt, hogy többet ilyet nem csinál a keze alatt.
- És eddig tartotta magát az ígérethez? -kérdezte Mineta.
- Igen. Az éjszakai őrség végett kimaradt a célpontokból. De minden családtagnak le kell nyelnie a sértéseit. Továbbá, minden újoncot megállás nélkül szekál.
- Bocs, hogy közbezavarok, de szemmel láthatólag Zet eldobta a kommunikátorát. More, ebből baj lesz. -sóhajtotta Snipe.
- Akkor szólnunk kell Kumikonak. Mineta. Megkérhetlek arra, hogy lenyugtatod Ai-t? Eléggé felzaklatta ez a mocsok, ahogy láttam.

Aizawa kérésére Mineta csak bólintott és kiment. Mire 11-et ütött az óra, a fejvadász csapat készen állt a bevetésre. Skull Mant élve szerették volna elfogni és csak remélték, hogy addigra nem Zet öli meg, mire odaérnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr716497192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása