2015. december 31. 22:29 - Ragnafan1992

Boldog Új Évet. Helyzetjelentés

Sziasztok. Itt Ragnafan1992. Boldog új évet szeretnék kívánni minden olvasónak. Rövid helyzetjelentést írok. Novemberben indítottam a blogot. Azóta nem sok poszt jelent meg. De jövőbeli terveim azok vannak elemzések terén. Hát, lássunk néhányat.

1. Read Or Die: Betűk Bűvöletében

Ez az anime megérdemel egy írásos kritikát. Lehengerlő látványvilág, jó humor, szerethető karakterek, és nagyszerű akciójelenetek. Good Job J.C, Staff.

 

1347728994-04573000.jpg

2. Phoenix Wright Extravaganazza.

Mivel az első játékot kielemeztem, így nem kérdéses, hogy a többi játék is sorra kerül (kivéve a 3ds konzolra kiadottakat). Ennek oka, hogy 2016-ra ígérték az animét. Az Extravaganazza tartalmazni fogja az Ace Attroney mozifilmet, a Justice For All, a Trials And Tribulations, az Appolo Justice és a Miles Edgeworth szériákat is.

414eaab656631ad9597fdd96453510fb.jpg

3. Melyik animékből lehetne igazán jó videójáték podcast.

Január második szombatját már alig várom. Tervszerint egy podcastben meghívott vendégekkel tárgyalom meg, hogy melyik anime érdemelne játékadaptációt.

4. Yu Yu Hakusho: Dark Tournament.

Ez az elemzés papíron kész, de lusta voltam posztolni. De ígérem, hogy jövőre kiposztolom.

5. és a legnagyobb dobásom: Playstation Maniacs.

Akik a 90-es években voltak gyerekek és szerették a videójátékokat, azok biztos játszottak a Playstation 1-en. Számomra örökzöld konzolnak számít. Új világok nyíltak meg a szemem előtt és a mai napig is szívesen játszok a kedvenc PS1-es játékaimmal. És hogyan máshogyan tisztelhetem meg a kedvenc konzolomat, minthogy a legjobb játékokból készítek elemzéseket.

Ennyi voltam mára, Boldog Új Évet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animekesgames.blog.hu/api/trackback/id/tr548123698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása